Kandinsky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Θά'λεγα τώρα ποιό "δαχτυλίδι" ήταν αλλά θα με πουν αισχρό.....
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ρε το βυσμα τον Κλοζε,με το αρχισε να βαζει ο Σβαινσταιγκερ ειπε στον Κλινσμαν να τον βγαλει γιατι δεν ξερεις,μπορει να βαζε 4-5 γκολ
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 αν δεν κανω λαθος, αυτο πρεπει να ειναι... Ααα, η επιγραφη λεει: "One Ring to rule them all, One Ring to find them "One Ring to bring them all and in the darkness bind them" Προφανως πιστευε οτι για να νικησει επρεπε να εχει το δαχτυλιδι! Ρε το βυσμα τον Κλοζε,με το αρχισε να βαζει ο Σβαινσταιγκερ ειπε στον Κλινσμαν να τον βγαλει γιατι δεν ξερεις,μπορει να βαζε 4-5 γκολ ειναι μεγαλη παιχτουρα!
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μπα....δε μου γεμίζει το μάτι ο Κάρλος για άρχοντας των δαχτυλιδιών.... :mrgreen:
Kandinsky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Άρχοντας των καραγκιόζηδων είναι ο Ρουμπέρτου εδώ και αρκετό καιρό. Βίοι παράλληλοι με τον δικό μας φαλακρό. Αυτό που έκανε, είναι για σφαλιάρες, μπουνιές και κλωτσιές. Αν ήταν στην Εθνική Κολομβίας ίσως να είχε ήδη "δουλέψει" sniper....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Την προηγούμενη φορά μας έφερε γούρι, οπότε ας το γράψω ξανά: Viva Italia! Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε κάπου στο πρώτο ημίχρονο, οι Γάλλοι θα μας ισοφαρίσουν στις αρχές του δευτέρου, αλλά κάπου προς το τέλος θα πάρουμε το παιχνίδι (και το κύπελλο) με 2-1!
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Την προηγούμενη φορά μας έφερε γούρι' date=' οπότε ας το γράψω ξανά: Viva Italia! Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε κάπου στο πρώτο ημίχρονο, οι Γάλλοι θα μας ισοφαρίσουν στις αρχές του δευτέρου, αλλά κάπου προς το τέλος θα πάρουμε το παιχνίδι (και το κύπελλο) με 2-1![/quote'] Εγώ να νικήσουμε θέλω κι ας είναι και στο 98'.... :mrgreen:
Bougas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Γαλλια χαλαρα! δεν ειμαι γαλλος,ουτε ιταλος. θελω να το παρει η γαλλια,και θα την υποστηριξω,λογο αρνι. αξιζει αυτο το παλικαρι καποτε να παρει ενα μεγαλο τιτλο και αυτος,περα απο το αγγλικο πρωταθλημα.
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Κανένας δεν έχει πει τίποτα???? :shock: Νόμιζα ότι θα είχανε μπει πολλά posts στην διάρκεια του ημιχρόνου....Μάλλον οι περισσότεροι το βλέπετε σε καφετέριες.... Τέλος πάντων ας κάνω το σχολιασμό μου:πολύ καλό ματς so far με πολύ γρήγορο παιχνίδι.Το πέναλντι φοβερά εκτελεσμένο από τον Ζιζού αν και δε νομίζω να ήταν πέναλντι....Φοβερό το γκολ της Ιταλίας και αναμένουμε ένα πολύ δυνατό δεύτερο ημίχρονο.Πάντως ήδη οι Ιταλοί πιστεύω ότι τους έχουν πάρει των Γάλλων τον αέρα.Για να δούμε τη συνέχεια....Τουλάχιστον εμείς τον βλέπουμε τον αγώνα σε πλήρη κάλυψη σε αντίθεση με τους κακόμοιρους τους δημοσιογράφους.... :mrgreen:
virgo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 τι να πω?μακαρι να παει σε καμια παραταση να μην τελειωσει αυτο το παιχνιδι...εχει μια αγρια ομορφια διοτι και οι 2 ειναι πολυ καλες ομαδες[τελικος μουντιαλ αλλωστε...]
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Για να δούμε την παράταση...Μακάρι να μην πάει στα πέναλντι....:-|
mazda Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Τοσα χρονια επιτυχημενης καριερας στο παρα ενα τα φτυνει ολα ? Οτι και να του ειπε ο αλλος η πραξη του ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!!
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Oh,my God.....Τί έκανε ο Zidane??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Δεν μπορώ να το πιστέψω....Κρίμα,χάλασε την εικόνα του τελικού αυτό το γεγονός και έδωσε το χειρότερο τέλος στην καριέρα του Ζιζού... Να δούμε τα πέναλντι....
Dreamcatcher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 καλά αυτά που ακούω πάντως από τους σχολιαστές είναι ολίγον τραγικά (σχόλια του τύπου 'δεν πιστεύω ότι είναι ο ζιντάν αυτός' είναι αστεία) δεν είναι η πρώτη φορα που ο ζιντάν συμπεριφέρεται έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.