Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο το να μην προχωραμε ΠΟΤΕ παρακατω απο τους 16 προτιμω οπως ειμαστε τωρα' date='που μεν ειμαστε για κουβα,αλλα εχουμε κ ενα τροπαιο!

[/quote']Συμφωνω 100%!!!

Αν ειναι μια ζωη να ειμαι στους 16 ή τους 8 ή τους 4 τοτε ΟΧΙ προτιμω να το παρω 1 φορα τα 100 χρονια.

Σαφεστατα βεβαια προτιμω να ειμαι μονιμα στους 8 και καθε ας πουμε εστω 15-20 χρονια να κανω την υπερβαση.Αλλωστε και κατι Αγγλοι και Ολλανδοι αν το σκεφτεις καπως ετσι ειναι μονο που περιμενουν 25 και 30τοσα χρονια

(και του Μπουφον,γιατι δε χρειαστηκε να κανει το κατι παραπανω μεχρι τωρα)

ΔΙΑΦΩΝΩ 100000000000000000000%

Ο Μπουφον δεν χρειαστηκε??Ο ανθρωπος πουχει ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΟΥΤ απο τους 4 τερματαδες των ημιτελικων και εχει ΠΙΑΣΕΙ τα περισσοτερα???:-?

23/24 εχει το παλικαρι και το ενα ηταν τρελο αυτογκολ!!

Το σουτ του Ποντολσκι(νομιζω...) που επιασε με την Γερμανια στο 0-0!!!????

Η αοκρουση στο σουτ του Σεφτσενκο στο 2ο ημιχρονο με τους Ουκρανους?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τερματοφυλακας,αυτη τη στιγμη μου θυμιζει Τσ.Μανατζερ εποχες 2001-2002 που ακομα υπηρχε το μπαγκ με τους σουπερ τερματοφυλακες που πιανανε τα απιστα και κραταγαν το 0 μονοι τους.ΦΟΒΕΡΟΣ

Δημοσ.

Ισως δεν εχω δει τους αγωνες που εδωσε ρεστα οπως λες,παντως συμφωνω οτι ειναι κορυφαιος τερματοφυλακας!

(ε,το σουτ του podolski,μπορουσε να το πιασει και καποιος χειροτερος του Μπουφον,δεν το θεωρω ΤΗΝ αποκρουση)

Δημοσ.

Ο Μπουφόν είναι όντως φοβερός τερματοφύλακας!!!Λάθος μου που δεν τον ανέφερα πριν στις προτιμήσεις μου για το νικητή της χρυσής μπάλας...

Όσον αφορά την Ελλάδα και εγώ(όπως όλοι οι Έλληνες πιστεύω)είμαι υπερήφανος που κατέκτησε το ευρωπαϊκό και το πανηγύρισα έξαλλα τότε,αλλά θα προτιμούσα να μην είμαστε ή του ύψους ή του βάθους....Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης πρέπει να δικαιώνει και τον τίτλο της,δε συμφωνείτε??? :-| :-|

Και εννοώ ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουμε φτάσει στην τελική φάση του φετινού μουντιάλ....

Δημοσ.

Ετσι οπως παιζαμε στην Πορτογαλλια, και ετσι οπως παιζουν οι περισσοτερες ομαδες σε αυτο το μουντιαλ, θα επρεπε να ειμαστε παλι στους δρομους και να φωναζουμε για την ανυψωση του τιμημενου...

Δημοσ.

Απο τους ομιλους μπορει να ειχαμε περασει,αλλα παραπερα...χλωμο!

Επισης,δε γινεται να κοιμαται ο θεος καθε φορα!

Δημοσ.
Απο τους ομιλους μπορει να ειχαμε περασει' date='αλλα παραπερα...χλωμο!

Επισης,δε γινεται να κοιμαται ο θεος καθε φορα![/quote']

Ναι,αλλά μπορεί να τύχει να είναι ξύπνιος και να έχει κέφια....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Μάλλον πέσαμε σε "Ζιζού fan"....:mrgreen: :mrgreen:

φαν κανενος δεν ειμαι...απλα ξερω να αναγνωριζω την προσφορα καποιου επι τοσα χρονια...οπως και να το κανουμε,ειναι ενα κοσμιμα για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.ενας θρυλος..

Δημοσ.
φαν κανενος δεν ειμαι...απλα ξερω να αναγνωριζω την προσφορα καποιου επι τοσα χρονια...οπως και να το κανουμε,ειναι ενα κοσμιμα για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.ενας θρυλος..

Συμφωνώ...:)

Δημοσ.
Ξεσκίστηκε ο Σβαιστάιγκερ' date=' χατ-τρικ!

Τώρα θυμήθηκε να βάλει τον Νούνιο Γκόμεζ ο Σκολάρι.. (!)

κ σκόραρε (!)[/quote']

Να κι ένα ματς με πολλά γκολ!!!!!Μπράβο και στους δύο!!!:-D

Δημοσ.
πολυ καλο παιχνιδι το σημερινο!!!το ευχαριστηθηκα...ισως η Πορτογαλλια αξιζε κατι παραπανω

Πολύ καλό όντως...Για να δούμε τον τελικό αύριο....Μακάρι να έχουμε γρήγορο ματς!!:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...