Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eγώ ξέρω ότι loosers είναι αυτοί που συνέχεια σε κρίσιμα ματς δεν μπορούν να ανταποκριθούν. οι κακόμοιροι οι Πορτογάλοι μετά από 40 χρόνια έφτασαν εδώ που έφτασαν και τους κολλήσαμε και ταμπέλα? Και κακά τα ψέματα , μπορεί στο ΕURO να τους πήραμε τη ταυτότητα αλλά αυτοί και προκρίθηκαν στο μουντιάλ και μια χαρά τα πήγαν και θα πάνε και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, ενώ εμείς....(μακάρι να βγω ψεύτης)

Εμείς......στον κουβά......:( :(

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aς μη συγκρίνουμε τα σκατά με την κολώνια. Η Πορτογαλία έχει να επιδείξει μια Μπενφίκα και μια Πόρτο, με επιτυχίες στην Ευρώπη και μια σε γενικές γραμμές άνω του μετρίου εθνική ομάδα.

Είναι πώς το βλέπει κανείς. Προτιμούμε να συγκαταλεγόμαστε εσαεί στις αποδεκτές δυνάμεις της Ευρώπης ή να κερδίσουμε την ύψιστη τιμή μία φορά και όλες τις άλλες στον απόπατο?

Δημοσ.

kadinsky συμφωνώ απόλυτα αλλά να συμπληρώσουμε ότι σαν χώρες(πληθυσμό-έκταση-οικονομία και λοιπά) δεν έχουμε τρομερές διαφορές...Κάτι που κάνει τη γύμνια μας ακόμα μεγαλύτερη νομίζω.

Νώντας....δάγκα 2-3 μέρες ακόμα τη γλώσσα σου :P

Δημοσ.

Νώντας....δάγκα 2-3 μέρες ακόμα τη γλώσσα σου :P

Άμα πάς ταμείο θα μου δώσεις και μένα κανά 50ευρο???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι πώς το βλέπει κανείς. Προτιμούμε να συγκαταλεγόμαστε εσαεί στις αποδεκτές δυνάμεις της Ευρώπης ή να κερδίσουμε την ύψιστη τιμή μία φορά και όλες τις άλλες στον απόπατο?

Εγώ προσωπικά προτιμώ να είμαστε πχ συνέχεια σους 16 στις ευρωπαικές διοργανώσεις και ας μην προχωράμε παρακάτω παρά να το παίρνουμε μια φορά και τις άλλες...στον κουβά,όπως είπα και πριν....

Δημοσ.

Οι υποψήφιοι της "Χρυσής Μπάλας"

Ιταλία

Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Φάμπιο Καναβάρο, Τζιανλούκα Τζαμπρότα, Αντρέα Πίρλο

Γαλλία

Πατρίκ Βιεϊρά, Ζινεντίν Ζιντάν, Τιερί Ανρί

Πορτογαλία

Μανίς

Γερμανία

Μίκαελ Μπάλακ, Μίροσλαβ Κλόζε

:lol: Πάει το μάρκετινγκ σύννεφο, οι μισοί απο αυτούς έπρεπε να είναι υποψήφιοι της ΧΡΥΣΗΣ ΞΑΠΛΑΣ ! :lol:

Δημοσ.
χχαχαχαχ στην αρχαια ελλαδα ζεις φιλε??

χαχαχαχα ..

αλλαξε πλευρο τωρα!

Ντοιγκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ.............................. !!*%&*#@@3ρ*%*3>????????????????

Δημοσ.

Για μένα τη χρυσή μπάλα την αξίζει ο Cannavaro ή ο Ζιντάν...

Για χρυσή μπάλα υποψήφιος ο Ballack?????:shock: :shock: Γιατί ρε παιδιά,τι το τόσο σπουδαίο έκανε φέτος????

Δημοσ.
Για μένα τη χρυσή μπάλα την αξίζει ο Cannavaro ή ο Ζιντάν...

Για χρυσή μπάλα υποψήφιος ο Ballack?????:shock: :shock: Γιατί ρε παιδιά' date='τι το τόσο σπουδαίο έκανε φέτος????[/quote']

εγω πιστευω οτι αξιζει να την παρει (και θα την παρει κατα τη γνωμη μου) ο Ζιζου...αλλωστε ειναι και τελευταιο παιχνιδι που θα δωσει ο τελικος...να φυγει με γλυκιες αναμησεις απο την Γερμανια..

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να είμαστε πχ συνέχεια σους 16 στις ευρωπαικές διοργανώσεις και ας μην προχωράμε παρακάτω παρά να το παίρνουμε μια φορά και τις άλλες...στον κουβά,όπως είπα και πριν....

Απο το να μην προχωραμε ΠΟΤΕ παρακατω απο τους 16 προτιμω οπως ειμαστε τωρα,που μεν ειμαστε για κουβα,αλλα εχουμε κ ενα τροπαιο!

Χωρις να σχολιασω την υποψηφιοτητα του Μπαλακ (και του Μπουφον,γιατι δε χρειαστηκε να κανει το κατι παραπανω μεχρι τωρα) στανταρ θα ψηφιζα Ζιζου!

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι αξιζει να την παρει (και θα την παρει κατα τη γνωμη μου) ο Ζιζου...αλλωστε ειναι και τελευταιο παιχνιδι που θα δωσει ο τελικος...να φυγει με γλυκιες αναμησεις απο την Γερμανια..

Μάλλον πέσαμε σε "Ζιζού fan"....:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...