Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν Παγκόσμια νέων, Ελπίδων κλπ για να δούμε καμια μπάλα μου φαίνεται ^^

Ρε Κάιζερ, τσακίσου έλα Ρέντη ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18:00 δίπλα στο Αλού Φαν Παρκ θα πάμε ! ! Άντεε !

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μου άρεσε το ματς. Καμμία σχέση με το προχθεσινό.

Το πέναλτι της Γαλλίας θεωρώ ότι ήταν. Βλέπει ότι τον πέρασε και απλώνει πονηρά το ποδαράκι ελάχιστα, όσο χρειάζεται για να μην μπορέσει ο άλλος να περάσει.

Από εκεί και πέρα οι Γάλλοι ρισκάρισαν όπως σωστά ειπώθηκε την συντήρηση δυνάμεων. Λάθος αυτό διότι ακόμα κι αν δεν έκαναν ευκαιρίες οι Πορτογάλοι, ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται.

Απεδείχθη το πόσο καλός προπονητής είναι ο Σκολάρι. Έφτασε την Πορτογαλία εδώ που την έφτασε και το χτύπησε το ματς στα ίσα. Αλγεινή εντύπωση για μία ακόμη φορά τα καραγκιοζιλίκια τους με τα πεσίματα κάτω, κλπ.

Για τον τελικό, πιστεύω πως θα το πάρει η Ιταλία. Έχει πιό φρέσκια και πιό σκληρή ομάδα. Και πάλι σωστά ειπώθηκε ότι δεν θα είναι αδικία να το πάρει. Φάνηκε συνεπέστατη.

Δημοσ.

Ο Ζινταν εχει μπει στο πανθεον.Για μενα πλεον κανει παρεα σε Πελε και Μαραντονα.Παντως στο τελικο ο Πιρλο και ο Γκατουζο δε καταλαβαινουν απ'αυτα και θα τα βρει σκουρα ο Ζιζου.Αντε να δουμε...

Δημοσ.
Έτσι άμα παίξει η Γαλλία(που δεν μπορεί εδώ που τα λέμε να παίξει και διαφορετικά) 4-0 Ιταλία στο ρελαντί....

Καλά τα ίδια λέγανε και για την Εθνική όταν ήταν να παίξει με τους Γάλλους στα προημιτελικά... θα παιδευτούν οι Ιταλοί να σκοράρουν, μην ξεχνάτε πως οι δύο ομάδες έχουν τις καλύτερες άμυνες του τουρνουά (2 γκολ έχουν φάει οι Γάλλοι, μόλις 1 οι Ιταλοί). Είναι πάντως ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, μπορεί να βάλουν ένα γκολ οι Ιταλοί και να τους αρκέσει για το ματς, μπορεί να ρίξει δύο ο Ανρί και να γίνει της... Ισπανίας :)

Πιο ασφαλές ματς για όσους παίζουν στοίχημα είναι το Γερμανία - Πορτογαλία, άσσο και άντερ 2,5.

Δημοσ.

και δυστυχως θα δουμε στον τελικο τους φασιστες και τους βαρεμενους βλακες. :twisted: :evil:

Αν οι φασιστες δεν πεταξουν 4-5 μπαλακια, ο τελικος θα προβλεπεται να ειναι ο πιο βαρετος των τελευταιων 20 χρονων...

ps To pio anisixitiko gia mena einai oti ta 2-3 kala autou tou Moundial aforoun palioseires.Zintan,Pirlo ktl...

Οχι και παλιοσειρα ο Pirlo ρε συ, τι ειπες τωρα, ο ανθρωπος ειναι ακομα νεος, το 79 γεννημενος ειναι,27 ειναι, και στο μουντιαλ της Κορεας ουτε καν ειχε παρει μερος. Αμα διαβασεις θα δεις οτι την πρωτη συμμετοχη με το εθνοσημο την εκανε το Σεπτεμβριο του 2002...μετα το μουντιαλ δηλαδη...

Να μου πεις σειρα το Ζινταν,το Ροναλντο, τον Καφου και τον Ρομπερτο Καρλος, οκ το δεχομαι...

http://2002.fifaworldcup.yahoo.com/02/en/t/t/ita.html

http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/player/177876_PIRLO_Andrea.html

Δημοσ.

Σωστά, τι να πας πουν όλοι αυτοί; Τους γ@μ@με σε όλα εμείς. Στις τέχνες, στις επιστήμες, στον αθλητισμό, τη σκόνη μας τρώνε...

Δημοσ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δούμε γρήγορο παιχνίδι την Κυριακή!!!:twisted: :twisted:

Άσχετο:αν είχα πει εγώ τις βρισιές που είπε πριν λίγο καιρό κάποιος εδώ μέσα θα το είχα φάει το ban rapidly....Αλλά τι σου κάνουν οι γνωριμίες....Τέσπα...

Δημοσ.

Μη το παρακάνουμε με τον Ζιντάν, όχι κ στο ίδιο επίπεδο με Μαραντόνα κ Πελέ (!)

Δε λέω, μεγάλος παίχτης, αλλά ξαφνικά με 1 καλό παιχνίδι που έκανε με την Εθνική Γαλλίας ύστερα απο τόσες ξεφτίλες το 2002 κ 2004, απο "γέρο" κ "κουρασμένο" τον βγάλαμε ΘΕΟ κ πήρε την ομάδα πάνω του (!)

Το χουν ξεφτιλίσει όλοι επειδή πουλάει.

Αν έφτασε εκεί που έφτασε η Γαλλία , οφείλεται 90% στην ΑΜΥΝΑ ( Βιειρα, Τυραμ, Γκαλας, Σανιολ, Μακελελε) και 10% στους υπόλοιπους (!)

Δημοσ.

Αν έφτασε εκεί που έφτασε η Γαλλία ' date=' οφείλεται 90% στην ΑΜΥΝΑ ( Βιειρα, Τυραμ, Γκαλας, Σανιολ, Μακελελε) και 10% στους υπόλοιπους (!)[/quote']

Ακριβώς....Με την Ιταλία να δούμε τι θα κάνουν όμως...

Δημοσ.
Όπως είπα και χθες, είμαστε μεγάλη κωλόφαρα. Πανεύκολοι οι χαρακτηρισμοί για τους άλλους...

Σ'αυτό θα συμφωνήσω και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν υπερβολικός την άλλη φορά σε αυτά που είπα για τη Γερμανία...Αλλά εννοούσα τα εναπομείναντα κακά στοιχεία της Γερμανίας,όχι τη νέα συνολική πολύ καλή της εικόνα....:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Οχι και παλιοσειρα ο Pirlo ρε συ' date=' τι ειπες τωρα, ο ανθρωπος ειναι ακομα νεος, το 79 γεννημενος ειναι,27 ειναι, και στο μουντιαλ της Κορεας ουτε καν ειχε παρει μερος. [/quote']

Παλιοσειρες as in δεν τον εμαθες και τωρα τον Πιρλο ετσι?

Δημοσ.
Δεν πήγαινε σ' εσένα σήμερα. Και συμφωνώ σ' αυτό που είπες παραπάνω για το ban.

Το ξέρω ότι δεν πήγαινε σε μένα ρε...Απλά ήθελα να πω τη γνώμη μου....Είναι γελοίο πια να τα βάζουμε με τους άλλους λαούς τη στιγμή που εμείς έχουμε το μαύρο μας το χάλι....:evil: :evil: :evil:

Ας κρίνουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά τους άλλους....

Όσο για το ban...nevermind....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...