Narayan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Προβλέπω τον Ζιζού να βγαίνει στη σύνταξη και να παίρνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο σαλόνι του
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 να το παρει ο Τοτι στο σαλονι του που και αφτος φευγει απο την εθνικη Ιταλίας
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ναι αλλά όσο νά'ναι άλλο Τότι κι άλλο Ζιντάν για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο....
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Να πω και μια κακιά:να μην πάρει ο Toti το κύπελλο στο σαλόνι του γιατί θα αρχίσει να....φτύνει μέσα.... :mrgreen:
akis401 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Άντε...να παίξουν Ιταλία-Γαλλία και να νικήσει η Ιταλία 4-3.Τα 3 γκολ της Γαλλίας να τα βάλει ο Αρνις και έτσι να βγει πρώτος σκόρερ.Ικανοποιημένος τώρα??? :mrgreen: Aς βάλει 3 ο Ανρί και στον μικρό τελικό ας βάλει 4 ο Κλόζε(ο λόγος το λέει)....Δεν ξέρω πόσο έπαιξες φίλε αλλά για μένα είναι χιλιαρικάκι.
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Κλόζε θα βγει πρώτος σκόρερ τελικά.Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανέναν....
akis401 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Φίλε είτε το θέλουμε είτε όχι , όποιος είναι να βγει θα βγει, ότι και να λέμε εμείς. Σιγά μη μας ακούσουν κιόλας
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Φίλε είτε το θέλουμε είτε όχι , όποιος είναι να βγει θα βγει, ότι και να λέμε εμείς. Σιγά μη μας ακούσουν κιόλας Ε ναι ρε εννοείται....Απλά συζήτηση κάνουμε...
kirileman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ θα έλεγα ότι και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η πανανθρώπινη και υπερχρονική αλήθεια: Ο kirileman να πηγαίνει ταμείο και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν(ε). Καλή μας θέαση!
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ο Ανρι δεν εχει βαλει ακομα γκολ και ανυσηχω πλακα κανω...ας βαλει ομως τουλαχιστον ενα!!!!ενα γκολ ρε
akis401 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως τρόμαξα μη πάει και βαρέσει το πέναλτυ, ευτυχώς ο ξεσκέπαστος το πήρε πάνω του...Ας πάθει και μια θλασούλα τώρα να το σιγουρέψουμε.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ο Αρνί είναι απασχολημένος στο να πάρει 10αρια στα μακροβούτια
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 μπράβο ρε Πορτογαλία το πάλεψες. Ελεεινό παιχνίδι απο τους Γάλλους στο 2ο ημίχρονο, το σκισαν πάλι.... Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικό.
zaxoys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 χαχα που είναι τα ευρωπαικά media που κατηγορούσαν την Ελλάδα για αμυντικό παιχνίδι .Αν έκαναν λίγο χειρότερα κοντρόλ οι Γάλλοι και επειδή φορούσαν μπλε θα έλεγα οτι έπαιζε η Ελλάδα - ήμαρτον ,εμείς τουλάχιστον είχαμε Καραγκούνη - Χαριστέα και όχι Ζιντάν και Ανρί .Τρελή βουτιά οι Πορτ αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω, καθυστέρηση από το 50' έλεος.
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πολύ άσχημο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές..... :( Καλά το φαντάζεστε να έβαζε ο Ricardo στο τέλος κανά γκολ εκεί με τα corners??Θα πεφτε τρελό γέλιο.... :mrgreen: Πάντως αν παίξει έτσι η Γαλλία με την Ιταλία,δεν έχει ελπίδα.Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση να παίξουν καλή μπάλα και οι Ιταλοί,όπως με τη Γερμανία... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!!Έλεος πια με τα παιχνίδια κέντρου και τακτικής φέτος....:evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.