Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχετε πει τόσες μαλακίες για την Γερμανία στις τελευταίες σελίδες που δεν λέγεται... Ο άλλος λέει έξω οι Ναζί...και τα μυαλά στα κάγκελα...

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μένω στον κεντρικότερο δρόμο του Μονάχου και κάτω από το σπίτι μου πανηγυρίζουν οι Ιταλοί μαζί με τους Γερμανούς και η αστυνομία κάθεται στους παράδρομους και τους κοιτάει... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Απλά σας προτρέπω να φανταστείτε αν θα υπήρχε άδειο κρεβάτι στα νοσοκομεία αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και χάναμε στον ημιτελικό...

Άσε ρε φίλε, τί ψάχνεις να βρεις. Διαβάζεις το thread και ξερνάς. Τελικά είμαστε πολύ κωλόφαρα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και για να καταλάβω , μας λες ότι η Γερμανία (και από τον τρόπο που ήταν στημένη) έπαιζε αμυντικό ποδόσφαιρο?

ΔΕΝ επαιξε η ΧΤΕΣΙΝΗ Γερμανια αμυντικα???:-? :-?

Που ο αΜπαλακ περπαταγε και επαιζε διπλα στον Μποροφσκι στην ουσια?

Που ο Φριντριχ ο οποιος φιλοτιμο παιδι,αλλα μπαλα δεν ξερει,για αλλη μια φορα επαιζε δεξυ μπακ,με αποτελεσμα να προωθηται μονο ο Λαμ απο την αλλη?

Που ο Ποντολσκι επαιζε πισω απο τον Κλοζε?

Που μουπαιζε με 2 νταμαρια στατικους σεντερ μπακ για αλλη μια φορα?

Που εκτος του Σναιντερ κανεις αλλος δεν δημιουργουσε ρηγματα?

Που δεν δοκιμασαν να βγαλουν ουτε μια καθετη μπαλα οπως εκανε(ανεπιτυχως βεβαια στην ουσια) ο Τοττι??

Δηλαδη για σενα αμυντικο ποδοσφαιρο ειναι ποιο?11 παικτες στην γραμμη??

Ο Παναθηναικος δηλαδη που παιζει με 1 φουνταριστο,ενα εξτρεμ,ενα επιθετικο δεξι χαφ,ενα κλασικο επιτελικο και ενα αρκετα τεχνιτη για την κοψια του αμυντικο χαφ και με τα 2 του ακραια μπακ να ειναι φουλ-μπακς και να προωθουνται θεωρητικα επρεπε να παιζει γαμω τα επιθετικα ποδοσφαιρα

Δημοσ.

Καιζερ , τα βλέπουμε μάλλον διαφορετικά τα πράγματα, και τι περίμενες δλδ... ο Ποντόλσκι να παίζει ευθεία με τον Κλόζε για να πεις ότι παίζουν επιθετικά( ένας από τους 2 επιθετικούς παίζει πάντα πιο μπροστά, είναι κανόνας να μη παίζουν ίδια ευθεία), σου επαναλαμβάνω άλλο παίζω αμυντικά και άλλο θέλω αλλά δεν μπορώ να παίξω επιθετικά, και πιστεύω πως είσαι ο μόνος εδώ μέσα που πιστεύει ότι οι Γερμανοί ήταν αμυντικογενής ομάδα, Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα'ναι, δε τους πάει. Τα επιχειρήματα με τον ΠΑΟ δεν τα καταλαβαίνω επειδή απλά δεν βλέπω ΠΑΟ....(και κάθε ΠΑΟ)

Για μένα αμυντικό ποδόσφαιρο είναι η ομάδα πίσω από τη σέντρα , μη φάμε γκολ και χωρίς καμμία προσπάθεια δημιουργίας(επιτυχώς ή ανεπιτυχώς) Τώρα αν εσύ είδες τέτοια πράματα, μάλλον εγώ έβλεπα άλλο μουντιάλ :P

O Mπάλακ βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει και δεν είναι ένδειξη ότι έπαιξε αμυντικά η ομάδα. Και όλο το παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τους 2 με καλύτερους στο τέλος(από την παράταση και μετά) τους ΙΤαλούς. Έτσι τουλάχιστον το είδα εγώ. Στο β ημίχρονο δλδ η επιθετική Ιταλία πόσες ευκαιρίες έκανε? Εγώ μόνο 1 είδα με τον Τότι αν θυμάμαι καλά και άλλη μια στο τέλος. Στην παράταση το χτύπησε το ματς και κέρδισε δίκαια και το χτύπησε επειδή ήξερε ότι στα πέναλτι το πιθανότερο ήταν να αποκλειστεί.

Καλό είναι να χαιρόμαστε όταν δεν πάμε μια ομάδα αλλά μη λέμε και υπερβολές....Άντε Portugal απόψε, σαν ουδέτερος πάω με αυτούς που χαίρονταν μαζί μας όταν πήραμε το EURO.

Δημοσ.

Δεν παίζω στοίχημα φίλε μου. Δεν ξέρω να γράφω....

Γιαυτό μηχανογραφήθηκε το στοίχημα. Για να μπορεί και ο πιο απλό, ταπεινός, αγράμματος πολίτης όπως εσύ καλή ώρα, να βγάζει το χαρτζιλίκι (του Κόκκαλη). Μην ακούς αυτά που λένε ότι με τη μηχανογράφηση μπορούν οι μπουκ να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι έχουμε παίξει και να στήνουν τα ματς κατά βούληση! Κακοήθειες είναι όλα. Φόρτσα Ιτάλια! Άντε γιατί έχουμε να πάμε και διακοπές!...

Κάιζερ, τον Αλέφαντο τι τον έχεις;

Δημοσ.
Γιαυτό μηχανογραφήθηκε το στοίχημα. Για να μπορεί και ο πιο απλό, ταπεινός, αγράμματος πολίτης όπως εσύ καλή ώρα, να βγάζει το χαρτζιλίκι (του Κόκκαλη).

Και πώς θα καταγράφω τα κέρδη ή τις απώλειες μου? Μπα, δύσκολα πράγματα, πάει να σπάσει το κεφαλάκι μου απ' το φόρτο σκέψεως....

Δημοσ.
Και πώς θα καταγράφω τα κέρδη ή τις απώλειες μου? Μπα, δύσκολα πράγματα, πάει να σπάσει το κεφαλάκι μου απ' το φόρτο σκέψεως....

Γιαυτό ανακαλύφθηκαν οι γυναίκες! (Η μήπως εφευρέθηκαν;)

Δημοσ.

Εγω παντως το ευχαριστηθηκα αφανταστα(οπως πολλοι απο εσας απο εδω) με την Ιταλία.......ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!!!!!!!

υπαρχει περιπτωσει να μην βγει πρωτος σκορερ ο Κλοζε?

Δημοσ.
υπαρχει περιπτωσει να μην βγει πρωτος σκορερ ο Κλοζε?

Τον έπαιξα από την αρχή με 20 που έδινε....ο Ανρί έχει 3 γκολ και ο Τόνι νομίζω 2. Αν παίξει στο μικρό τελικό ο Κλόζε θα βγει , αν όχι, φοβάμαι τον Ανρί...

Δημοσ.

σιγουρα ο Ανρί εχει 3??αν βαλει δηλαδη ενα σημερα και αλλο ενα στον τελικο(αν παει) στην ισοψηφια ποιος θα κερδισει?

Δημοσ.
σιγουρα ο Ανρί εχει 3??αν βαλει δηλαδη ενα σημερα και αλλο ενα στον τελικο(αν παει) στην ισοψηφια ποιος θα κερδισει?

Top Scorers - Final tournament

5 Miroslav Klose (GER)

3 Lukas Podolski (GER)

3 Thierry Henry (FRA)

Σ'αυτό μάλλον κάποιος "Προποτζής" πρέπει να μας απαντήσει. Πιστεύω όμως να τον βάλει να παίξει στο μικρό τελικό, τουλάχιστον να βγάλουν πρώτο σκόρερ οι Γερμανοί. Θα δείξει.

Δημοσ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!!:twisted: :twisted: :twisted:

Άν παίξει τη μπάλα που έπαιξε με την Γερμανία το έχει σίγουρο το τρόπαιο....Να δούμε σήμερα ποιον θα πρέπει να αντιμετωπίσει...Λέτε να βγω σωστός που προέβλεψα Ιταλία-Πορτογαλία???

Δημοσ.
να μην βγεις...να μην βγεις...εγω θελω τον Ανρι πρωτο σκορερ

Άντε...να παίξουν Ιταλία-Γαλλία και να νικήσει η Ιταλία 4-3.Τα 3 γκολ της Γαλλίας να τα βάλει ο Αρνις και έτσι να βγει πρώτος σκόρερ.Ικανοποιημένος τώρα???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...