Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρίς πλάκα τώρα, σοβαρολογείς? Τί σχέση έχει αυτό με έναν αγώνα ποδοσφαίρου?

Έχει σχέση με τη Γερμανία......Είπαμε όποιον τον πείραξε sorry...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε ρε συ. Εδώ είναι ένα fucking thread ποδοσφαίρου! Τί σχέση έχει η ιστορία της Γερμανίας?

Κι αφού θες να μαθεις, πιστεύεις ότι η ιστορία αυτή άρχισε απ' το '45 και μετά? Έχεις υπόψη σου πού εμφανίστηκαν τα πρώτα εργατικά κινήματα και πού χυθηκε αίμα αγροτών?

Δεν προχωρώ άλλο γιατί είμαστε τελείως οff. Αλλά ρε γμτ, δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Σε λίγο θα θυμηθούμε τους μαυροκουκουλάκηδες, τους Γερμανοτσολιάδες, το Βελουχιώτη και το κέρατο μου το τράγιο.

Δημοσ.

lol να διώξουμε και την Ιταλία γιατι σε μερικά παιχνίδια στο καμπιονάτο οι σκόρερ χαιρετάνε φασιστικά ...(Ντι Κάνιο)

Δημοσ.
Πέστα γιατί δεν σε ακούνε. Πέστα καλέ μου μαθητή. Βλέπω έχεις προοδεύσει απ' τα χρόνια της ΕΣΑ.

Μαθητής σου δύσκολο γιατί μάλλον είμαι μεγαλύτερος. Είδες η ΕΣΑ σήμερα; Δυο μεταπτυχιακά μίνιμουμ για να σε πάρουνε! Θα αράξω τώρα γιατί το ταμείο είναι κοντά και τα λεφτά θα ναι ασήκωτα!!! Κουβάδες όλοι εδω μέσα, ε κουβάδες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γκολ και φύγαμε για τελικό!

Κάνω την πρόβλεψη ότι θα σκοράρουμε κάπου στο 75' και θα πάρουμε τη νίκη με 1-0. Ίσως σε καμιά αντεπίθεση στο 90' να βάλουμε και ένα δεύτερο' date=' αλλά αυτό δεν είναι 100% σίγουρο (όπως το πρώτο που είπα :P ).[/quote']

Δεν τα πήγα και άσχημα στην πρόβλεψη μου. Γκολ και φύγαμε για τελικό. Αστόχησα μόνο στους χρόνους. Το δεύτερο πάντως γκολ, ήταν με τη λογική που είπα. Βέβαια στο στοίχημα δε θα κέρδιζα τίποτα (εκτός αν έπαιζα τελικό σκορ 2-0 που νομίζω ότι δε γίνεται για να ισχύει και στην παράταση), αλλά τέλος πάντων.

Προσπερνώ όλες τις κακιές που ακούστηκαν για την Ιταλία και έριξαν το επίπεδο της συζήτησης.

Πιστεύω ότι ο αγώνας ήταν γενικά μοιρασμένος, με καλύτερη την Ιταλία που ήλεγχε πάντα τον ρυθμό του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Λίπι. Εξουδετέρωσε Λαμ και Κλόζε πολύ έξυπνα και ρίσκαρε όταν ακριβώς χρειαζόταν (ο Ντελ μπήκε πολύ αργά στο παιχνίδι). Η άμυνα είχε λίγα προβληματάκια από την μεριά του Γκρόσσο ο οποίος ήταν συνέχεια στην επίθεση και ο κεντρικός αμυντικός δεν προλάβαινε να καλύψει.

Πιστεύω ότι η σοβαρότητα των Ιταλών πάντως ήταν που κατέστρεψε το παιχνίδι των Γερμανών, γιατί δεν έπαιξαν όπως συνήθως. Ούτε πολλά σουτ έξω από την περιοχή, ούτε τόσες πολλές πάσες.

Κλείνοντας, μουτζώνω τον εαυτό μου που δεν έπαιξα από την πρώτη μέρα στο Στοίχημα την Ιταλία για να το σηκώσει, γιατί θεώρησα τότε πως "μάλλον εμένα μου φαίνεται πολύ καλή η ομάδα, επειδή είναι η μεγάλη μου συμπάθεια. Άσε. Ας μην παίξω και ξεπαραδιαστώ". Χαίρομαι πάντως, που το στυλ του ποδοσφαίρου που αντιπροσωπεύει η Ιταλία (και προτιμώ φυσικά από το Βραζιλιάνικο όπως έχω ξαναπει) βρίσκεται στον τελικό.

Δημοσ.
Μαθητής σου δύσκολο γιατί μάλλον είμαι μεγαλύτερος.

"Γηράσκω αεί διδασκόμενος". Υπάρχουν κι άλλα στη ζωη εκτός απ' το "ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ".

Είδες η ΕΣΑ σήμερα; Δυο μεταπτυχιακά μίνιμουμ για να σε πάρουνε!
Eδώ, τόσο ως επιστήμων ως και καλλιτέχνης, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Θα αράξω τώρα γιατί το ταμείο είναι κοντά και τα λεφτά θα ναι ασήκωτα!!! Κουβάδες όλοι εδω μέσα, ε κουβάδες.

Δεν παίζω στοίχημα φίλε μου. Δεν ξέρω να γράφω....

Δημοσ.

Έχετε πει τόσες μαλακίες για την Γερμανία στις τελευταίες σελίδες που δεν λέγεται... Ο άλλος λέει έξω οι Ναζί...και τα μυαλά στα κάγκελα...

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μένω στον κεντρικότερο δρόμο του Μονάχου και κάτω από το σπίτι μου πανηγυρίζουν οι Ιταλοί μαζί με τους Γερμανούς και η αστυνομία κάθεται στους παράδρομους και τους κοιτάει... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Απλά σας προτρέπω να φανταστείτε αν θα υπήρχε άδειο κρεβάτι στα νοσοκομεία αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και χάναμε στον ημιτελικό...

Δημοσ.

Μη μουτζώνεις τον εαυτό σου ακόμα, στο τέλος τον ξυρίζουν το γαμπρό ^^

Άμα το πάρουν θα μουτζωθώ κ εγώ που δεν έπαιξα Κλόζε για 1ο σκόρερ ενω τον περίμενα απο την αρχή. Εκτός κι αν έχουμε κανένα τρελό-κουφό κ απίθανο στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια :P

-- Steven -- αυτά λέγαμε για τους Πορτογάλους 3-4 σελίδες πριν αναφερόμενοι στο 2004 που το γιόρταζαν μαζί με μας, είναι ΦΙΛΑΘΛΟΙ οι άνθρωποι πάνω απ' όλα, όχι σαν εμάς....

ΥΓ. Η άλλη τρελή ατάκα του Λάλα απόψε ήταν η εξής : "Πάμε λοιπόν να δούμε το ρεπορτάζ για τον Ποντίφικα, με ποιες 4 καλόγριες πέρασε το βράδυ του Ημιτελικού :lol: :lol: :lol: "

Δημοσ.
Έχετε πει τόσες μαλακίες για την Γερμανία στις τελευταίες σελίδες που δεν λέγεται... Ο άλλος λέει έξω οι Ναζί...και τα μυαλά στα κάγκελα...

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μένω στον κεντρικότερο δρόμο του Μονάχου και κάτω από το σπίτι μου πανηγυρίζουν οι Ιταλοί μαζί με τους Γερμανούς και η αστυνομία κάθεται στους παράδρομους και τους κοιτάει... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Απλά σας προτρέπω να φανταστείτε αν θα υπήρχε άδειο κρεβάτι στα νοσοκομεία αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και χάναμε στον ημιτελικό...

Εγώ μίλησα εναντίον των κακών στοιχείων που ακόμα διατηρούνται σε μερικά σημεία της Γερμανίας....Δεν τίθεται θέμα ότι τα πράγματα πια είναι εντελώς διαφορετικά...Και σίγουρα η Ελλάδα είναι κωλ....ο μπροστά στη σύγχρονη Γερμανία.Το ότι η Γερμανία είναι όπως είναι πια είναι πάρα πολύ ευχάριστο....:-D :-D

Τα λέω αυτά για να μην παρερμηνεύονται οι κουβέντες μου....:???:

Δημοσ.

La vita e bella! Υπάρχει Θεός τελικά!

:mrgreen: :-D :) :( :mrgreen: :) :-D :-D :mrgreen: :)

Μιά του κλέφτη, δυ...... ε! μέχρι εκεί. Πάρτε 2 μπαλάκια κύριοι και, όλοι μέγκα. συνεχίστε απο τον καναπέ.

Τα δικά μας παιδιά, έβαλαν τα πράγματα σε τάξη.

Gennaro Ivan Gattuso γεννημένος στο Corigliano Καλαβρίας, κοντοχωριανός με τη μαμά του 'Don' Vito Corleone,

rino_farmer.jpg g.jpg

Gennaro : Μόνος μου την πήρα τη Lili Marleen, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

και...ο Αργεντινός.

Mauro_Camoranesi.jpg

Με την υπογραφή... Mauro Germán Serra Camoranesi.

(born October 4, 1976 in Tandil, Argentina).

Argentine-born Camoranesi had the opportunity to play for Italy because of his Italian ancestors, so he decided to play for Azzurri, instead of his native Argentina. When he accepted Trapattoni's offer to play for Italy instead of waiting to be called to play for Argentina he said: "I'm not a traitor, I still feel one hundred per cent Argentine and have done nothing to find myself in this situation. It's only a football matter, nothing else."

ευτυχώς αγόρι μου εσύ τη γλύτωσες απο τα διαστροφικά πλάνα κάποιου Πόκεμον και συμμετείχες σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη γαλάζια βραδυά.

Περαστικά απο τον Γκρόσο τον αλανιάρη

ger-ita32.jpgger-ita33.jpg

Δημοσ.

Επιτέλους έξω οι κωλογερμανοί από το Μουντιάλ! Και πολύ κάθησαν, χάρη θα τους κάνω που θα δώ το μικρό τελικό :mrgreen:

Τους πάω τους Ιταλούς αλλά για την κούπα προτιμώ το μεσιέ Ζιντάν και το μεσιέ Ανρί... οπότε Viv la France αν και δε θα με χαλάσει όποιος κι απ'τους δύο κι αν το πάρει αφού αποκλείστηκε η μισητή Γερμανία και με δεδομένο ότι δε θα μας κάνει κανένα κακό η κλαψιάρα Πορτουγκαλ :P

Μα καλά ρε random, τόσους παίκτες έχει η Ιταλία, χάθηκε να βάλεις έναν άλλο; Το παλιομαλακισμένο αλητάκι, τον αρχιδοτσαμπουκά το Γκατουσο πήγες κι έβαλες??? Ήμαρτον ρεεε... :twisted:

Δημοσ.

Οποιος ειχε δει απο νωρις την userbar μου δε θα ειχε αμφιβολια για το ποια ομαδα θα το σηκωσει φετος... e Forza ITALIA!

Δημοσ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΗΖΕΡ ΚΑΙ ΣΥ ΒΛΑΚΑ

ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΦΑΓΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΠΙΕΡΟ

ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΙΑΣ

ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΡΕ' date=' ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΦΑΓΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΖΩΑ

ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΙΣΤΑΓΚ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ[/quote']

ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΟΖΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ.

Εδώ νομίζω ξεπέρασες τα όρια.

Απορώ πως ένα άτομο όπως εσύ,

αφήνεις να το τσαντίζουνε τέτοια θέματα.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...