nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Πω πω πω πω...Ανεβαίνει το πνευματικό επίπεδο της συζήτησης...
Snolly Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ χωρίς να υποστηρίζω τόσο τους Ιταλούς γενικά σήμερα το χάρηκα. Το χάρηκα πολύ. Δεν τους ήθελα τους Γερμανούς με τίποτα, πες το ψυχολογικό πες το κόλλημα, ήθελα να χάσουν εκεί μέσα στην έδρα τους μέσα στο Dortmound το απόρθητο φρούριο. Τώρα και πάλι συναισθηματικά υποστηρίζω Γάλλους μετά Ιταλούς και μετά τα μαλακισμένα τους Πορτογάλους.
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ χωρίς να υποστηρίζω τόσο τους Ιταλούς γενικά σήμερα το χάρηκα. Το χάρηκα πολύ. Δεν τους ήθελα τους Γερμανούς με τίποτα, πες το ψυχολογικό πες το κόλλημα, ήθελα να χάσουν εκεί μέσα στην έδρα τους μέσα στο Dortmound το απόρθητο φρούριο. Τώρα και πάλι συναισθηματικά υποστηρίζω Γάλλους μετά Ιταλούς και μετά τα μαλακισμένα τους Πορτογάλους. Εγώ θέλω να το πάρει η Ιταλία και αν όχι,η Γαλλία.Και εγώ τους Πορτογάλους δεν τους πάω...Άν και τους λυπάμαι μετά από αυτό που πάθανε το 2004.... :mrgreen: :mrgreen:
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ θα θελα πολύ πάντως να δικαιωθεί ο Σκολάρι ( που ήδη δικαιώθηκε, τι να λέμε ) , πέθανα πάντως στα γέλια όταν άκουσα οτι τον θέλουν πίσω οι Βραζιλιάνοι !! Τέσπα, σήμερα έχουν ένα παιχνίδι με χρεωστούμενα, το Πορτογαλία - Γαλλία ( αν θυμάστε είχε γίνει χαμός με ένα χέρι - πέναλτυ που είχε δωθεί στου Γάλλους στην παράταση του Euro 2000 ) Κ αν περάσει η Γαλλία, θα χουμε επανάληψη του τελικού του Euro 2000 που είχαν κερδίσει οι Γάλλοι τους Ιταλούς στην παράταση με το γκολ του Τρεζεγκε. Όπως κ να χει, θα δούμε ΣΦΑΓΕΣ.
Snolly Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ θέλω να το πάρει η Ιταλία και αν όχι,η Γαλλία.Και εγώ τους Πορτογάλους δεν τους πάω...Άν και τους λυπάμαι μετά από αυτό που πάθανε το 2004.... :mrgreen: :mrgreen: Σήμερα πήγαινα σε μπελάτη (γιατί άλλο ο πελάτης και άλλο ο μπελάτης) και ο ταρίφας που με πήγαινε ήταν αρκετά μεγάλος σε ηλικία και με ρώτησε για απόψε ποιον υποστηρίζω. Του λέω Ιταλία καθαρά και μόνο επειδή δε θέλω τους Γερμανούς. Και συνεχίζω.. όχι οτι μου έχουν κάνει κάτι οι Γερμανοί αλλά έτσι. Λέει ο ταρίφας: "Εμένα μου έχουν κάνει¨. Λέω εγώ: "Τί;" Ταρίφας: "Μου σκοτώσαν τον αδερφό." Εγώ: ...κάγκελο...
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σήμερα πήγαινα σε μπελάτη (γιατί άλλο ο πελάτης και άλλο ο μπελάτης) και ο ταρίφας που με πήγαινε ήταν αρκετά μεγάλος σε ηλικία και με ρώτησε για απόψε ποιον υποστηρίζω. Του λέω Ιταλία καθαρά και μόνο επειδή δε θέλω τους Γερμανούς. Και συνεχίζω.. όχι οτι μου έχουν κάνει κάτι οι Γερμανοί αλλά έτσι. Λέει ο ταρίφας: "Εμένα μου έχουν κάνει¨. Λέω εγώ: "Τί;" Ταρίφας: "Μου σκοτώσαν τον αδερφό." Εγώ: ...κάγκελο... :shock: :shock: Τι να εννοούσε άραγε......................................
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Που να καταλάβουν φίλε Kandisky από πολιτισμό οι αγροίκοι; Μην κοιτάς που εσύ είσαι άνθρωπος της τέχνης. Θα βλέπουν το "yellow, red, blue" και θα νομίζουν ότι είναι μπογιατισμένη κουτσουλιά, θα ακούνε "διαφάνεια" και θα σκέφτονται το "Άζαξ, τα κάνει αόρατα", θα διαβάζουν για de stijl (όχι δεν γούσταρα την ολλανδία μόνο για αυτό) και θα νομίζουν ότι είναι κάνα γνωστό μαγαζί. Γιαυτό σου λεώ, παίξε Ιταλία να βγάλεις κάνα φράγκο και παράτα τους. Πέστα γιατί δεν σε ακούνε. Πέστα καλέ μου μαθητή. Βλέπω έχεις προοδεύσει απ' τα χρόνια της ΕΣΑ.
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Σωστός! Χαύρομαι να ακούω αντικειμενικές απόψεις' date='σε αντίθεση με άλλους που το παίζουν [b']εξυπνάκηδες[/b] και δήθεν κουλτουριάρηδες......... Εγώ είμαι αυτός. Κι όχι μόνο αυτό αλλά κάνω και μπάνιο οπότε μάλλον είναι πισωγλέντης.
Snolly Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Α και ο Λύππι γάμησε. Έτσι όχι σαν την κότα την άλλη πέναλτυ και πέναλτυ.
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Η Γερμανία έχει ντροπιαστικό παρελθόν που ελπίζω κάποια στιγμή να εξαλειφθεί εντελώς.... edit:μιας και δε σβήστηκε το σβήνω εγώ γιατί ήταν υπερβολικό και εκτός θέματος...
zaxoys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εντάξει δίκαια πέρασε η Ιταλία αλλά μόνο στην παράταση έπαιξε καλύτερα Κατα τα άλλα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην κανονική διάρκεια και βαρέθηκα να ακούω ύμνους για τον Λίπι , λες και κανένας δεν είδε οτι κατέβηκε η Ιταλία με 4-5-1 και τον Τόνι αποκομμένο 40 μ μακριά και να παίζει όπως ο Κωνσταντίνου στον Παναθηναικό να παλεύει να πάρει κανα πλάγιο και καμια κεφαλιά - Ήμαρτον .Όσο για το οτι ρίσκαρε την παράταση συμφωνώ αλλά κοιτάξτε τον πάγκο της Ιταλίας (που ήταν γεμάτο επιθετικούς αφού ξεκίνησε μόνο με Τόνι και στο κέντρο μόνο ο Πίρλο ότι έκανε) και κοιτάξτε και της Γερμανίας Πάντως ο Τότι και ο Μπάλακ πολύ χώμα ,πραγματικά τραγική εμφάνιση αν αναλογιστούμε την αξία τους
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ είμαι αυτός. Κι όχι μόνο αυτό αλλά κάνω και μπάνιο οπότε μάλλον είναι πισωγλέντης. Εχμμμ...σου απηύθηνε κανείς το λόγο???:-| :-|
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Η Γερμανία έχει ντροπιαστικό παρελθόν που ελπίζω κάποια στιγμή να εξαλειφθεί εντελώς.... Γι'αυτό και εγώ λέω: ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ' date='ΚΑΤΩ Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ!!!!!:evil: :evil: :evil:[/quote'] Χωρίς πλάκα τώρα, σοβαρολογείς? Τί σχέση έχει αυτό με έναν αγώνα ποδοσφαίρου?
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εχμμμ...σου απηύθηνε κανείς το λόγο???:-| :-| Με το quote που έκανες, εμμέσως ναι. Αλλά αν παρεξήγησα να με συμπαθας αγαπητέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.