Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι να χεις κ λίγη τύχη - ψυχραιμία, δηλ αν είχε μπει ένα σουτ των Γερμανών, π.χ Σνάιντερ στην αρχή, θα το χαν πάρει το ματς.

Πάντα μπαίνουν γερά οι Γερμανοί κ πιέζουν, αλλά όταν ισσοροπείται το ματς κ έχεις τέτοιες ομάδες μέσα, κρίνεται πολύ απο τις επιλογές των προπονητών- την ενέργεια ενός παίχτη. Ο Λίπι δικαιώθηκε, όπως είχε δικαιωθεί με παρόμοιο τρόπο ο Χίντινγκ στο Ιαπωνία - Αυστραλία με τα 3 γκολ σε 9 λεπτά ( κι ας μην ήταν τόσο κρίσιμο το ματς )

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
νώντα τι θες παλικάρι μου? σε έβρισα πουθενά ή έχεις γκόμενο τον del piero και θίχτηκες?

Συγγνώμη Lucifer...Μη με βαρέσεις....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Σε'μένα άρεσε, εκτός από το ότι κάποια ομάδα έπαιξε επιθετικά στην παράταση, που στο τέλος οι γερμανοί φίλαθλοι χειροκρότησαν την εθνική τους και τραγούδισαν το You'll Never Walk Alone που έπαιζε από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Συμφωνώ!!!Πολύ καλή η στάση των φιλάθλων και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Δημοσ.
α ναι σωστα. και πάλι' date=' 1-1 με αργεντινή. η ιταλία θα είχε ρουφήξει 12 τώρα.

τι να περιμένει κανείς από χώρες που εφηύραν το κατενάτσιο ρε γμτ.[/quote']

Μάθε τι είναι το κατενατσιο και μετά εξήγα μας μπάλα.

Εγώ από τους Ιταλούς κατενάτσιο δεν είδα..από κάτι άσπρες φανέλες με πουλάδες είδα...

Δημοσ.

And i fuck the conversations!!!! Λοιπόν, προκάνετε δεν προκάνετε να παίξετε Ιταλία πρωταθλήτρια με απόδοση 1,0000000000000000001 τώρα πια, και πολύ σας είναι που δεν με ακούγατε 6 σελίδες πριν.

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό που με ικανοποίησε πάνω απ'όλα ήταν ότι είδαμε πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι.Όπως λέει και ο kaizersοze να καταργηθούν αυτά τα παλιοπέναλντι πια!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και επειδή υποστήριζα και την Αργεντινή οφείλω να πω ότι στο παιχνίδι με τη Γερμανία ήταν καλύτερη η Γερμανία και δικαίως νίκησε...:-|

Όμως σήμερα ήταν Χ Ω Μ Α.Η Ιταλία έπαιξε δυνατό και γρήγορο παιχνιδί και πήρε επάξια τη νίκη.:-D :-D

Δημοσ.

Παντως,εμενα με εξεπληξε ευχαριστα το επιθετικο παιχνιδι της Ιταλιας (Ο Λιπι εγραψε) που συνεχιστηκε και στην παραταση!

Μπραβο τους,οχι μονο για την προκριση που την αξιζαν,αλλα και για το οτι δεν κατεστρεψαν με κατενατσιο το ποδοσφαιρο και επαιξαν επιθετικα...

Τελικα,οποιος ρισκαρει και ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ δικαιωνεται καποτε..

Δημοσ.

Ένα πράμα περίεργο ρε παιδί μου. Ευκαιρία ψάχνουμε να αγκιστρωθούμε σε μια ιδέα-κόμμα-ομάδα ακόμα κι αν δεν είναι δική μας για να πλακωθούμε. Κατά τ' άλλα μ' αρέσει που σε πολλά και διαφορα thread κόσμος και κοσμάκης το παίζει υπεράνω και του στυλ "εμείς είμαστε πολύ μεγάλοι για να μπούμε σε αντιπαράθεση". Παπάρια λαδορίγανη, όλο το στυλάκι πάει στράφι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Μπράβο στους Ιταλούς αν και μπορώ να πώ ότι δεν τους υποστήριζα. Όχι, θα κάτσω να κλαίω τη μοίρα μου λες και είμαι Γερμανός, ή θα κοροιδεύω λες και είμαι Ιταλός. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε οι δύο λαοί μεταξύ τους αλλά οι ηλίθιοι Έλληνες θα μπουν ΚΑΙ σε αυτό το τριπάκι. Κάτι ζώα δίπλα μου ρίχνανε βαρελότα, πόσο ανύπαρκτος πρέπει να είσαι ψυχολογικά για να το κάνεις αυτό?

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, μοιρασμενο ήταν και όποιος και να κέρδιζε δε νομίζω να ηταν άδικο. Πολύ πιθανό πλέον να το πάρουν οι Ιταλοί εφόσον τα κατέφεραν σήμερα, πολύ σκληρή ομάδα και προφανώς παίζει με ένα επιπλέον κίνητρο, αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθει στη χώρα τους και τους έχει πεισμώσει.

Δημοσ.
Πάντως άμα ομάδα που έχει μέχρι τώρα τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και 10 γκολ δεν είναι επιθετική, έχεις δίκιο.

Και ο Παναθηναικος πηγε να βγαλει πρωτο σκορερ τον Γκεκα,ε και?Επαιζε επιθετικα?

Παρεπιπτοντως 10 εβαλε η Βραζιλια,τι να πω,την ειδα ποσο επιθετικα επαιζε

Δημοσ.

Κατενατσιο ελλεεινο η Βραζιλια,καλα επαθαν που αποκλειστηκαν!

Επισης kadinsky δεν ηταν μοιρασμενο το παιχνιδι,στην κανονικη διαρκεια οι Ιταλοι ειχαν νομιζω παραπανω "κλασικες" ευκαιριες,ενω στην παραταση σιγουρα ειχαν την υπεροχη...Οποτε δικαιο το αποτελεσμα...

Δημοσ.
Και ο Παναθηναικος πηγε να βγαλει πρωτο σκορερ τον Γκεκα' date='ε και?Επαιζε επιθετικα?

Παρεπιπτοντως 10 εβαλε η Βραζιλια,τι να πω,την ειδα ποσο επιθετικα επαιζε[/quote']

Mάλλον θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις το παίζω επιθετικά και το προσπαθώ να παίξω επιθετικά αλλά δε με αφήνει ο αντίπαλος(αυτό που έγινε σήμερα), Και σε όλα τα παιχνίδια η Γερμανία είχε 2 καθαρούς επιθετικούς μέσα από την αρχή....Και η Βραζιλία τα έβαζε με το στανιό τα γκολ(εκτός με Ιαπωνία) ενώ στους Γερμανούς έβλεπες από την αρχή τη διάθεση να παίξουν επιθετικά(άλλο αν δεν μπορούσαν πάντα) Και για να καταλάβω , μας λες ότι η Γερμανία (και από τον τρόπο που ήταν στημένη) έπαιζε αμυντικό ποδόσφαιρο?

Δημοσ.
Κατενατσιο ελλεεινο η Βραζιλια' date='καλα επαθαν που αποκλειστηκαν!

[/quote']

Σωστός!

Επισης kadinsky δεν ηταν μοιρασμενο το παιχνιδι' date='στην κανονικη διαρκεια οι Ιταλοι ειχαν νομιζω παραπανω "κλασικες" ευκαιριες,ενω στην παραταση σιγουρα ειχαν την υπεροχη...Οποτε δικαιο το αποτελεσμα...

[/quote']

Χαύρομαι να ακούω αντικειμενικές απόψεις,σε αντίθεση με άλλους που το παίζουν εξυπνάκηδες και δήθεν κουλτουριάρηδες.........

Δημοσ.

Που να καταλάβουν φίλε Kandisky από πολιτισμό οι αγροίκοι; Μην κοιτάς που εσύ είσαι άνθρωπος της τέχνης. Θα βλέπουν το "yellow, red, blue" και θα νομίζουν ότι είναι μπογιατισμένη κουτσουλιά, θα ακούνε "διαφάνεια" και θα σκέφτονται το "Άζαξ, τα κάνει αόρατα", θα διαβάζουν για de stijl (όχι δεν γούσταρα την ολλανδία μόνο για αυτό) και θα νομίζουν ότι είναι κάνα γνωστό μαγαζί. Γιαυτό σου λεώ, παίξε Ιταλία να βγάλεις κάνα φράγκο και παράτα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...