Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι με την Ιταλία να είναι σαφώς καλύτερη.Στην άμυνα ο Cannavaro καταπληκτικός και στην επίθεση πολύ καλή ανάπτυξη η Ιταλία.Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί παίζουν επίσης γρήγορο ποδόσφαιρο.Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το δεύτερο ημίχρονο......

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον,απλα πραγματα

Η Γιουβε πεφτει

Δινεις κυριε Τζιγγερ τα 9Μ Ε που και καλα εδινες για τον Σαβιολα και φερνεις τον Καναβαρο,μπορεις?

Δημοσ.
Λοιπον' date='απλα πραγματα

Η Γιουβε πεφτει

Δινεις κυριε Τζιγγερ τα 9Μ Ε που και καλα εδινες για τον Σαβιολα και φερνεις τον Καναβαρο,μπορεις?[/quote']

Σωστόοοοοος.Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο....:-D :-D

Δημοσ.

Επίσης πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού και αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η διαδικασία των πέναλντι...

Άν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πάμε σε πέναλντι....

Για να δούμε,για να δούμε...:twisted: :twisted:

Δημοσ.

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΛΙΠΠΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας που ΔΕΝ ηθελε τα καταραμενα πεναλτυ!!!Να καταργηθουν τα μπασταρδοπεναλτυ!!!Ετσι μωρη αρρωστεια με 3 επιθετικους και Τοττι και Πιρλο

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ"(ΝΑΙ,ΠΩΣ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ) "ΟΜΑΔΑ"(ΑΛΛΟ ΧΑΧΑΧΑ) μετα το τσιρκο απο το Ριο....

Δημοσ.

Τι γινεται Λουσιφερακο???

Δεν σε χαλασε που ο αΜπαλακ(ειλικρινα,ο πιο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ παικτης στην Ευρωπη μην σου πω στον κοσμο αυτη την στιγμη μαζι με τον Αντριανο) σερνοταν σημερα ε??ε???ε???

Λουσιφερ μηπως το '44 αν εκανε κουμαντο ο Μουσολινι θαταν καλυτερα για τον αξονα???

Ετσι ρε φιλε,ΚΗΔΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ,μεσα στην Γερμανια ρε

ΝΑ ΞΑΝΑΥΨΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ,αλλα οχι στην μεση αλλα ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ να μην ξαναδουμε αυτο το εκτρωμα,την κωλοΓερμανια

Α στο διαολο πια με το κρυο ανεκδοτο

Δημοσ.

κόλπο γκρόσο των Ιταλών.

Η παράδοση συνεχίζεται κ εδώ.

Μου φαίνεται αν το πάρουν οι Ιταλοί θα γλυτώσουν τις βαριές τιμωρίες ^^

Αν δε περάσουν οι Πορτογάλοι υποστηρίζω Ιταλούς στον Τελικό.

Άρεεεε Αυστραλίαααααααααα ^^

υ.γ Μη του δίνεις σημασία ρε, άστον να λέει. Αφου δε θέλει να ρθει να παίξει 5χ5 να αρπάξει μπαλάκια :lol:

Δημοσ.

υ.γ Μη του δίνεις σημασία ρε' date=' άστον να λέει. Αφου δε θέλει να ρθει να παίξει 5χ5 να αρπάξει μπαλάκια :lol:[/quote']Ρε δεν το κανετε μεσοβδομαδα?Ειλικρινα,το ΣΚ γενικα ειμαι της σαπιλας απο την δουλεια,ενω μεσοβδομαδα ετσι κιαλλιως δεν θα εκανα τιποτα σοβαρο απογευμα-βραδυ

Δημοσ.
ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΟΖΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ.

Που τον βλεπαμε ρε τον Κλοζε??Επαιζε?

Εγω νομιζα πως ειχε αποβληθει.Μετα ειδα και τον αΜπαλακ να κανει βλακειες και λεω "α,δεν τους εχει αποβαλλει,απλα δεν υπαρχουν στο γηπεδο"

Δεν σε χαλασε ρε ψαρακλα που σας τοχωσε ο πορνογερος ο ΝτελΠιερο,ετσι ρε

Που μου θελατε και μαυρο Γερμανο μπας και παρετε κανα Χ,ουστ ρε,7 δοκαρια,15 ευκαιριες ο Λεμαν ειχε πει 14 Αβε Μαρια

Δημοσ.

πω πω

...τι τσιμπουκι ηταν αυτο;

:razz:

Δημοσ.

Καταπληκτικό παιχνίδι!!!!Ίσως το καλύτερο του μουντιάλ(άσχετα από το ποιος κέρδισε).Επιτέλους είδαμε μπάλα!!!!:-D :-D

Πάντως δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι σήμερα η Ιταλία έπαιξε καλύτερα από τη Γερμανία....Όχι ότι και η Γερμανία δεν έπαιξε ωραία μπάλα,αλλά η Ιταλία ήταν καλύτερη...Οι Ιταλοί έπαιξαν στην παράταση χωρίς να έχουν συμβιβαστεί ότι θα πάνε στα πενάλτι,πράγμα που αποδείχτηκε τόσο από τα 2 γκολ όσο και από τα δοκάρια που είχανε και τελικά διαιωθηκαν.

Μακάρι και το αυριανό παιχνίδι να είναι αντάξιο του σημερινού,αν και δεν το νομίζω....

Άσχετο:θέλουμε τον Cannavaro στο τριφύλλι!!!!:twisted: :twisted:

Δημοσ.

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΑ.

και btw, ο λέμαν και ο προπονητής μας να παίζανε, σας σκίζαμε 3 εντεκάδες, παπάρες, άμπαλοι φιγουρατζήδες της κωλάρας.

πάμπλο χασάν θύμισε μου ρε, ποιος απέκλεισε την ισπανία? το τόγκο ή το εκουαδόρ?

Δημοσ.

ελα μωρι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

ποσο το χαρηκα........

ΗΜΑΡΤΟΝ!θελατε και γερμανια στον τελικο!χαχαχαχα

πιασαμε και το στοιχημα!ποιος δεν επιασε το 0-0 σημερα?μπηκε μεσα δισεκατομυρια ευρω το στοιχημα!

ΥΓ.πρεπει να πονεσε στο 119 ε?χεχεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...