EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Πάμε για μπαλίτσα αυτό το Σάββατο ??? Καντίσκυ και Υπόλοιποι Ποδοσφαιρόφιλοι, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ^^
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 για δεστε λιγο αυτο εδω http://www.metacafe.com/watch/87520/ronaldinho_movie/ αν εισαι τοσο μεγαλος παικτης, οι προσδοκιες που εχει ο κοσμος απο εσενα ειναι πολυ αυξημενες, αλλα αν παιζεις καθε χρονο 3 αγωνες την εβδομαδα, το πιο λογικο ειναι πως η κουραση και η υπερκοπωση θα σε βρουν και δεν 8α σε αφησουν, για αυτο και εγω το βρισκω λογικο πολλοι ποδοσφαιριστες να ηταν χωμα στο παγκοσμιο και να ειχαμε περισσοτερες προσδοκιες απο αυτους!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δηλαδη ο Ανρι δεν εκανε την καλυτερη χρονια του με την Αρσεναλ?Επαιξε πιο πολυ απο τον πατατακια...(ειναι και 29' date='οχι 26) (ο Ζινταν παλι,που δεν εκανε καλη χρονια βεβαια,αλλα ειναι 34 τι να πει?)[/quote'] Φίλε Γιάννη, για μένα ούτε ο Ανρί αποδίδει αυτά που μπορεί. Κάνει ότι μπορεί, αλλά μέσα σε κάποια όρια. Ούτε ξεσκίζεται ούτε τίποτα τέτοιο. Δεν τον βάζω και στην ίδια μοίρα με τον "πατατάκια" (πολύ γέλιο το παρατσούκλι) αλλά τον παρατηρώ αρκετά και δε νομίζω ότι θα ήταν διατεθειμένος να ξεσκιστεί αν χρειαζόταν. Απλά πιστεύω ότι του έχουν έρθει βολικά μέχρι τώρα τα πράγματα. Ε, εντάξει, αν του έρθει η μπάλα, θα σουτάρει. Τι θα κάνει; Ο Ζιντάν σταματάει το ποδόσφαιρο, οπότε μπορεί να τρέχει όσο θέλει. Άλλους 2 αγώνες έχει να παίξει στη ζωή του, να μην τα δώσει όλα; Και συμπληρώνω το εξής: το ότι δικαιολογώ με αυτόν τον τρόπο την κατάσταση, δε σημαίνει ότι δικαιολογώ και τους παίχτες. Εννοείτε ότι θα εκτιμούσα περισσότερο τον Ρ. αν έπαιζε ΚΑΙ για την φανέλα και επίσης εννοείτε ότι απογοητεύτηκα. Απλά κάνω τα σχόλια στο ΠΟΥ ωφείλεται αυτό. Κρίμα, ναι. Αλλά...
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=lO_tmw0f9w4&mode=related&search=ronaldinio Να ο Παίχτης που θα είναι στην επόμενη Εθνική Βραζιλίας ^^ και..δείτε κ αυτό http://www.youtube.com/watch?v=uGy2xVkk1Fc&mode=related&search=ronaldinio
crach13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=lO_tmw0f9w4&mode=related&search=ronaldinio Να ο Παίχτης που θα είναι στην επόμενη Εθνική Βραζιλίας ^^ και..δείτε κ αυτό http://www.youtube.com/watch?v=uGy2xVkk1Fc&mode=related&search=ronaldinio Το κοριτσι ολα τα λεφτα!!Απορω πως εχει κατσει να τα μαθει ολα αυτα.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 βρε άσε το κορίτσι εσύ κ δήλωσε συμμετοχή ^^ τα λέμε αργότερα, άντε να δω κ το όνομα σου μέσα στην λίστα !!
akis401 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ektelestes στην αρχή νόμιζα εσύ ήσουνα σε κάποιο γήπεδο 5Χ5....
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 όχι ρε, αν εννοείς αν είμαι κάτοχος γηπέδου, όχι , καμία σχέση ^^ αν εννοείς τον παίχτη που κάνει τα τρελά στο βιντεάκι πιο πάνω, μπααα στο μπάσκετ μπορώ να κάνω διάφορα τρελά, μπάλα παίζω 1 φορά το χρόνο τα τελευταία 10 χρόνια όμως
akis401 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 E, stην αρχή δεν έκανε πολύ τρελά και γι'αυτό νόμιζα.... Λοιπόν, σε 2 ωρίτσες αρχίζει το ματσάκι.... Χ από δώ μέχρι το dortmund kαι μετά στην παράταση ..Ιταλία στον τελικό.
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 οχι ρε, Γερμανια στον τελικο ετσι θελω εγω τουλαχιστον!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ας το γράψω για γούρι: Viva Italia! Άλλη μια ωρίτσα! Γκολ και φύγαμε για τελικό! Κάνω την πρόβλεψη ότι θα σκοράρουμε κάπου στο 75' και θα πάρουμε τη νίκη με 1-0. Ίσως σε καμιά αντεπίθεση στο 90' να βάλουμε και ένα δεύτερο, αλλά αυτό δεν είναι 100% σίγουρο (όπως το πρώτο που είπα ).
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ας το γράψω για γούρι: Viva Italia! Άλλη μια ωρίτσα! Γκολ και φύγαμε για τελικό! Κάνω την πρόβλεψη ότι θα σκοράρουμε κάπου στο 75' και θα πάρουμε τη νίκη με 1-0. Ίσως σε καμιά αντεπίθεση στο 90' να βάλουμε και ένα δεύτερο' date=' αλλά αυτό δεν είναι 100% σίγουρο (όπως το πρώτο που είπα ).[/quote'] Και εγώ μαζί σου είμαι.... :-D Να δούμε,εγώ θέλω να πιστεύω ότι το ματς θα έχει πολλά γκολ και γρήγορο παιχνίδι.Να παρακολουθήσουμε επιτέλους και ένα ματς της προκοπής.....:-? :-?
john1987 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ε' date=' εντάξει, αν του έρθει η μπάλα, θα σουτάρει. Τι θα κάνει;[/quote'] Εγω θεωρω οτι προσπαθει αρκετα...Δεν ξεσκιζεται κιολας πιστευω (και να ηθελε ειναι και κουρασμενος) αλλα και τρεχει και κανει τα παντα.Αν του ερθει η μπαλα,γιατι λες οτι θα σουταρει?Ειδες μια κουρσα που εκανε με τη Βραζιλια? Μπραβο,επικροτηστε τους Ιταλους,αυτοι κατεστρεψαν το ποδοσφαιρο(κατενατσιο you know?)
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Κάπως offtopic:μεγάλη καμπάνα φάγαμε από τη FIFA.....Άν τελικά γίνει αυτό τότε θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα....Θα μου πείτε τώρα και τι έκαναν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη ΠΑΟ και Ολυμπιακός???Σχεδόν τίποτα...Αλλά αυτό δεν αλλάζει τη σοβαρότητα του αποκλεισμού μας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις... :(
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μπραβο' date='επικροτηστε τους Ιταλους,αυτοι κατεστρεψαν το ποδοσφαιρο(κατενατσιο you know?)[/quote'] Ρε μεγάλε,είσαι λίγο υπερβολικός....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.