sniper_206 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το τρόπαιο είναι της Ιταλίας. Γκαραντί! Τρέξτε παίξτε το. Στο εκμυστηρεύτηκε ο Λουτσιάνο Μότζι και είναι τόσο σίγουρο???
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Οσες ομαδες μπορουσαν να παιξουν μπαλα πεσαν στον λακκο Μα μου εχεις ομαδες οπως η Βραζιλια και η Ολλανδια να μου παιζουν σκοπιμοτητα?? Που πας ρεεεε?? Απο τα μπετα Γερμανοι και Ιταλοι παιζουν σκοπιμοτητα...τωρα θα στραβωσει??Ακομα και οι Γαλλοι πουχουν παικτες ποιοτητας χτες κανανε πλακα στους Βραζιλιανους Μονο οι Πορτογαλοι περασαν τους αλλους σκοπιμους,τους Αγγλους,αλλα και αυτο στα πεναλτυ
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Κ μη βρίζεις τόσο όταν πας κουβά' date=' θα πάθεις τπτ [/b'] 1 χαρά ήταν το Σαββατόβραδο μου, το δικό σου που το πέρασες στην Κούβα, πως ήταν? Ω ρε γαμωτο,κερδισε η Βραζιλια??? Γιατι ρε συ στο τοπικ για τα στοιχηματα αν δεις ειχα πει Χ ημιχρονο,Γαλλια τελικο...φτουυυυυυυυυ,κουβα παλι,εχεις δικιο
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ω ρε γαμωτο' date='κερδισε η Βραζιλια??? Γιατι ρε συ στο τοπικ για τα στοιχηματα αν δεις ειχα πει Χ ημιχρονο,Γαλλια τελικο...φτουυυυυυυυυ,κουβα παλι,εχεις δικιο[/quote'] και κάτι άλλο είχες πει αν θυμάμαι καλά *γκούχου - γκούχου* Τι λεω να παιξω(αρα παιζετε το αναποδο) Βραζιλια-Γαλλια' date='Χ στο ημιχρονο και νικη των Γαλλων στο 2ο Τι λεω αλλα ΔΕΝ θα παιξω οποτε πατε και πονταρετε και το σπιτι σς αμα λαχει Οτι η Βραζιλια με την Γαλλια θα παει στο αντερ [b']Οτι η Αγγλια με την Πορτογαλια θα πανε στο οβερ και για την ακριβεια στο 2-1.Ποιος απο τους 2 ομως θα κανει το 2-1 αυτο δεν το ξερω[/b] και επειδή δεν έκατσε το 2ο παιχνιδάκι Κ. Χορταρέα, αρχίσαμε τα μπινελίκια κ τις βρισιές ως συνήθως. α. Οι Αγγλοι χασανε νωρις νωρις τους 2 απο τους 3 παικτες τους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι με μια ενεργεια β. Ειλικρινα δεν περιμενα ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ τους Πορτογαλους.Που με το που αποβαλεται ο Ρουνευ ο τυπος μας στελνει για μπεκατσες βγαζωντας τον Παουλετα και βαζωντας τον Σιμαο!!!Και επαιζε για κανα 10λεπτο με φορ τον Ροναλντο!!!Ελπιζω να βαλουν στον κωλο τους το πανω που ειχαν απλωσει πρωτη μερα Ωρίμασε Κάιζερ, και σοβαρέψου λίγο, βαρέθηκα να ασχολούμαι με την πάρτη σου κ τα σχόλια σου.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο KaizerSoze Τι λεω αλλα ΔΕΝ θα παιξω οποτε πατε και πονταρετε και το σπιτι σς αμα λαχει Οτι η Βραζιλια με την Γαλλια θα παει στο αντερ Οτι η Αγγλια με την Πορτογαλια θα πανε στο οβερ και για την ακριβεια στο 2-1.Ποιος απο τους 2 ομως θα κανει το 2-1 αυτο δεν το ξερω Τσιμπα ενα ακυρο!!!Ψαρα Bεβαια το καναμε γαργαρα το καλαματιανο της Γαλλιας και ψαχνουμε να βρουμε τι δεν πετυχε ο Καιζερ ακομα και αν ηταν για το Τιμπουκτου-ΑΝατολικο Τιμορ ε? Δεν σε χαλασε...
john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Για το Βραζιλια Γαλλια καλα ελεγες Kaizer...Δε μου λες,για το τροπαιο ποιος λες να το σηκωσει?(αν πεις πορτογαλια και το παρει θα σε σκοτωσω!)
strassenmeister Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Eγω νομιζω πως ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι το ιδανικο σεναριο για τους Γερμανους(τυχαιο?).Αν καταφερουν να πεταξουν εξω τους Ιταλους νομιζω πως θα το παρουν.
Akujin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 η όλη ιδέα να τελειώσει ο ζιζού μ' ένα τρόπαιο από το πουθενά φαίνεται πολύ μαγική. (αν+δεν είμαι ο τρελός φαν του). η πορτογαλία μόνο που μου απέκλεισε τους ολλανδούς, να τους πάρει όλους ο LCF!... φτου σας η βραζιλία είναι άξια της μοίρας της. (τα έλεγε ο Kandinsky χαχα), τώρα υπάρχει και η περίπτωση γερμανοί και ιταλοί να φτάσουνε τα 4 κερδισμένα μουντιάλ ε? χμμμμμ.... ο,τι και να γίνει ενδιαφέρον θα χει. χωρίς βραζιλία σε τελικό υπάρχει ένα γλυκόπικρο feeling πάντως. (ούτε euro να βλέπαμε εκεί που καταλήξαμε)
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Τσιμπα ενα ακυρο!!!Ψαρα Bεβαια το καναμε γαργαρα το καλαματιανο της Γαλλιας και ψαχνουμε να βρουμε τι δεν πετυχε ο Καιζερ ακομα και αν ηταν για το Τιμπουκτου-ΑΝατολικο Τιμορ ε? Δεν σε χαλασε... Το πόσο μωρός κ ανώριμος είσαι Κάιζερ είναι απίστευτο. Θέλεις να σου χαιδεύουν όλοι τα αυτάκια σα μωράκι κι ας έχεις βγεις λάθος κ ψάχνεις συνέχεια ανόητες δικαιολογίες για να καλύψεις τα σχόλια σου, την άγνοια κ τις γκάφες σου. Κ τώρα επειδή έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας, σταματά να βρίζεις κ να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο το δάχτυλο σου. Άντε, μπας κ συζητήσουμε τπτ με τα υπόλοιπα παιδιά, που δε φταίνε και σε τπτ να βλέπους τσακωμούς εδω μέσα.
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Στο εκμυστηρεύτηκε ο Λουτσιάνο Μότζι και είναι τόσο σίγουρο??? Ο Χορταρέας μου το σφύριξε! Αγόρια, μην τσακώνεστε. Παίξτε Ιταλία να πάμε όλοι μαζί διακοπές τον Οκτώβρη που θα χει και καλό καιρό! Βλέπω τώρα τα πέναλτυ της Αγγλίας. Α ρε Τζέραρντ, τράβα ρίξε κάνα πέναλτυ στους Αλβανούς στο Λαγανά μπας και κερδίσεις κάνα μπουκάλι, που θες και μουντιάλ.
Bougas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 τι εγινε ρε μαγκες?γιατι διαμαρτυρεστε? ειπαμε!μακραν το καλυτερο μουντιαλ απο το 94 και μετα!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 τι εγινε ρε μαγκες?γιατι διαμαρτυρεστε?ειπαμε!μακραν το καλυτερο μουντιαλ απο το 94 και μετα! Mην γινεσαι καφρος χωρις λογο. Ενα Μουντιαλ δεν ειναι ενα παιχνιδι,ουτε 2 Κατ'εμε ξεκινησε καλυτερα απο οποιοδηποτε Μουντιαλ μετα το 94 με τις ομαδες να κατεβαζουν πολυ δυνατες συνθεσεις. Για τον Χ Υ Ω λογο,μετα την 2η αγωνιστικη των ομιλων οι περισσοτερες ομαδες αντι να ανεβουν επεσαν οπως και η αψογη ως τοτε διαιτησια τα εκανε μπαχαλο. Σαν συνολο,το Μουντιαλ δεν μου φαινεται τελειως ασχημο,μπορω να πω οτι ειναι ενδιαφερον απο την αποψη της ισοδυναμιας προς τα κατω,αντι να ανεβουν δηλαδη καποιες ομαδες,οι αλλες οι "ακλες" πεσαν σε χαμηλα επιπεδα,αλλα μεχρι εκει. Χειροτερο απο αυτο της Γαλλιας,στα μετριοτατα επιπεδα εκεινου της Κορεας του λειπει ομως ο ηρωας,η φιγουρα που θελουν να δουν ολοι,το στορυ για καποιον ου θα λεμε στα παιδια μας,τελευταια ελπιδα ισως μια μυθηστοριματικη αποσυρση του Ζινταν με ενα κυπελο
john1987 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Τελικα δε μας ειπες Kaizer ποιος νομιζεις οτι θα το παρει!!!
Akujin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 πιστεύω πως θα δούμε τελικό ιταλία - γαλλία. κι αν πάει ο ζιζού τελικό, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το τρόπαιο ο κόσμος να χαλάσει (ειδικά μετά το boost του αποκλεισμού της βραζιλίας) so far έχουμε: brazil 5/7 τελικούς germany 3/7 τελικούς italy 3/5 τελικούς argentina 2/4 τελικούς uruguay 2/2 τελικούς england 1/1 τελικούς france 1/1 τελικούς (netherlands 0/2 τελικούς) μάλλον είναι δίκαιο η ομάδα της γαλλίας να σκαρφαλώσει κάτω από την αργεντινή στην λίστα με τις πιο πετυχημένες ομάδες όλων των εποχών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.