EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 :mrgreen: :mrgreen: α. Δεν εχει καν νοημα να προσπαθησω να εξηγησω σε ενα ανθρωπο( ? ) με IQ 4 τι διαφορα αυτου που κανει quote' date='αυτου που γραφει ο ιδιος και αυτου που τον ρωτανε β. :mrgreen: γ :mrgreen: και τελος.... δ.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τιιιιιιι γινεται,ρε Εκτελεστη,καλα??Πως περασες το Σαββατοβραδο σου:twisted: :twisted: υγ. Εχει πολυ πλακα να συγκρατησε στο πρωτο ποστ και να περιμενεις την απαντηση για να ξεσαλωσεις :twisted: :twisted:[/quote'] :lol: Αμα λέω οτι είσαι χειρότερο κ απο 10χρονο. Επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ, κ όταν βλέπεις ότι δε ξέρεις τι να πεις ποια, απλα χαζογελάς Ακόμα περιμένω να ακούσω ποια μεγάλη ομάδα εκτός Γαλλίας παίζει 4-5-1 με 1ν καθαρό επιθετικό. α. Οι Αγγλοι χασανε νωρις νωρις τους 2 απο τους 3 παικτες τους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι με μια ενεργεια β. Ειλικρινα δεν περιμενα ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ τους Πορτογαλους.Που με το που αποβαλεται ο Ρουνευ ο τυπος μας στελνει για μπεκατσες βγαζωντας τον Παουλετα και βαζωντας τον Σιμαο!!!Και επαιζε για κανα 10λεπτο με φορ τον Ροναλντο!!!Ελπιζω να βαλουν στον κωλο τους το πανω που ειχαν απλωσει πρωτη μερα Πηγαίνεις κουβά στο στοίχημα κ βγαίνεις να κάνεις τον προπονητή μετά. Πήγαινε κλώτσα καμιά μπάλα κανονική, γιατί 1 ζωή απο τηλεόραση την έβλες μόνο μου φαίνεται.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 και για εμενα τελειωσε...δεν εχω ορεξη να δω ουτε τους αλλους αγωνες....μαλλον μονο τον τελικο θα δω Ρε παιδια σας ειχε ενθουσιασει τοσο η Βραζιλια που τωρα σας τελειωσε το Μουντιαλ?
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ακόμα περιμένω να ακούσω ποια μεγάλη ομάδα εκτός Γαλλίας παίζει 4-5-1 με 1ν καθαρό επιθετικό. Η Αγγλια χτες με τι επαιξε?Η Πορτογαλια χτες με τι επαιξε?Η Τσεχια με τι επαιζε?Η Βραζιλια του χτεσινου 1ου ημιχρονου με τι επαιζε?Να συνεχισω ή νιωθεις ήδη αρκετα ζωον? Πηγαίνεις κουβά στο στοίχημα κ βγαίνεις να κάνεις τον προπονητή μετά. Πήγαινε κλώτσα καμιά μπάλα κανονική' date=' γιατί 1 ζωή απο τηλεόραση την έβλες μόνο μου φαίνεται. [/quote'] :mrgreen: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λενε ολοι στο τοπικ για το στοιχημα,οτι κανω λαθος εκτιμησεις :mrgreen: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ,εισαι εξαισιος Αληθεια ρε συ,η Βραζιλια ποσο ηρθε χτες?Πωπω με ειχε πιασει μια νυστα και δεν το ειδα το ματς μωρε...Ξερεις,μου ανοιξες και τα ματια για την Γαλλια και λεω "Ε αφου οι Βραζιλιανοι παιζουν τοσο επιθετικο ποδοσφαιρο και οι Γαλλοι καθονται στην αμυνα,μονολογος θαναι,πολλα με λιγα" και κοιμηθηκα
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Η Αγγλια χτες με τι επαιξε?Η Πορτογαλια χτες με τι επαιξε?Η Τσεχια με τι επαιζε?Η Βραζιλια του χτεσινου 1ου ημιχρονου με τι επαιζε?Να συνεχισω [b']ή νιωθεις ήδη αρκετα ζωον? [/b] Οπότε θυμάσαι χαίρεσαι? σου έχω απαντήσει για όλα αυτά στα προηγούμενα ποστς, αλλά με την επιλεκτική μνήμη που σε διακρίνει κ την μεγάλη προπονητική ικανότητα, τόσα ξέρεις, τόσα βλέπεις, τόσα λες Ψάξεε, ψάξεε τα 4-5-1 αγόρι μου κ μάζεψε κ την γλωσσίτσα σου λιγάκι, γιατι θα χρειαστεί πιπέρι. Αρκετά αυτο-βουλώνεσαι συνέχεια Κ μη βρίζεις τόσο όταν πας κουβά, θα πάθεις τπτ Όταν δεν έχεις επιχειρήματα προτιμάς να βρίζεις κ να κάνεις ψευτομαγκιές, αμα λέω εγώ οτι δεν έχεις αγγίξει μπάλα στη ζωή σου... 1 χαρά ήταν το Σαββατόβραδο μου, το δικό σου που το πέρασες στην Κούβα, πως ήταν?
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Η Βραζιλιά έκανε ένα από τα χειρότερα μουντιάλ της ιστορίας της φέτος.... Ομάδα αργή στην ανάπτυξη,με άμυνα επιεικώς τρύπια και τα αστέρια της να είναι σβησμένα....Με εκείνη τη βουτιά του Ρονάλντο προς το τέλος του αγώνα πολύ γέλασα....Και το έδωσε και φάουλ το στραβάδι ο διαιτητής....:evil: Ε αν έβαζε η Βραζιλία γκολ σε εκείνη τη φάση,πολύ θα μου την έδινε.... Χθες λοιπόν κατά την άποψή μου δικαιωματικότατα το πήρε η Γαλλία και νομίζω ότι στον τελικό θα δούμε Ιταλία-Γαλλία.Και είθε εκεί να δούμε καλή μπάλα γιατί μέχρι τώρα... :( Edit:ρε παιδιά ηρεμήστε,κάθεστε και τσακώνεστε για τα συστήματα???Δεν αξίζει...
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 δε τσακωνόμαστε γι αυτο, τσακωνόμαστε γιατί ενώ το έχουμε παρατήσει το θέμα για να μη βγαίνουμε οφ-τόπικ συνέχεια, έρχεται πάλι με σπόντα ο Κάιζερ χθες να το παίξει έξυπνος. Απο μένα έχεις τη συγγνώμη μου φίλε Νόντα. ------------------------------------ Νόντα εγώ βλέπω αυτό που είπα τις προάλλες οτι φοβόμουνα, Γερμανία - Γαλλία τελικό. Μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα η Ιταλία κ η Πορτογαλία όμως ^^ τελικά, ενώ είχε ξεκινήσει καλά αυτό το Μουντιάλ, έχουμε μέχρι τώρα ΜΟΛΙΣ 138 γκολ, ενώ στο προηγούμενο είχαμε 161 γκολ!
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 δε τσακωνόμαστε γι αυτο' date=' τσακωνόμαστε γιατί ενώ το έχουμε παρατήσει το θέμα για να μη βγαίνουμε οφ-τόπικ συνέχεια, έρχεται πάλι με σπόντα ο Κάιζερ χθες να το παίξει έξυπνος. Απο μένα έχεις τη συγγνώμη μου φίλε Νόντα. ------------------------------------ Νόντα εγώ βλέπω αυτό που είπα τις προάλλες οτι φοβόμουνα, Γερμανία - Γαλλία τελικό. Μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα η Ιταλία κ η Πορτογαλία όμως ^^ τελικά, ενώ είχε ξεκινήσει καλά αυτό το Μουντιάλ, έχουμε μέχρι τώρα ΜΟΛΙΣ 138 γκολ, ενώ στο προηγούμενο είχαμε 161 γκολ![/quote'] Έλα ρε που ζητάς συγγνώμη,χαλάρωσε... :) Το Ιταλία-Πορτογαλία για τελικό δε με χαλάει και προσωπικά θέλω να το πάρει η Ιταλία.Ήθελα και την Αργεντινή αλλά δυστυχώς τον "ήπιε"..... :mrgreen:
john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παντως αν περασει Πορτογαλια τελικο θα ξενερωσω απιστευτα...Αφου δεν παιξανε μπαλα καθολου χθες...(και επαιζαν και με 10 οι Αγγλοι) Το κοβω για Γερμανια-Γαλλια τελικο,αν και δεν ξερεις οι Ιταλοι τι θα κανουν...
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το κοβω για Γερμανια-Γαλλια τελικο Το πιο πιθανό είναι αυτό,αλλά ποτέ δεν ξέρεις....Πάντως η απόλυτη ευρωπαϊκή κυριαρχία στα ημιτελικά!!
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μόλις είδα διαφήμιση στην τηλεόραση γνωστής αλυσίδας που λέει ΠΩΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ Ο' date='ΤΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 25% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΔΩΡΟ-ΕΠΙΤΑΓΗ (!) [/b'] ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε???? Μήπως να σιγουρευτούμε οτι ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ??? Κάτι ήξερε η γνωστή αλυσίδα, σιγά μη μοίραζε δωρο-επιταγές Το καλό το είχε πει κ ένας παπάς που ήταν καλεσμένος στα Κακά Παιδιά, είχε κοιτάξει την στατιστική κ είχε πει οτι θα το πάρει Ευρωπαϊκή ομάδα φέτος, γιατί λέει απο το 1966 και μετά πάει εναλλάξ, 1 το παίρνει λατινο-αμερικάνικη, 1 το παίρνει ευρωπαϊκή! 1966 England 1970 Brazil 1974 West Germany 1978 Argentina 1982 Italy 1986 Argentina 1990 West Germany 1994 Brazil Italy 1998 France 2002 Brazil 2006 - ? ( European team ) Συνωμοσίιιιιεεεεςς
akis401 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Επειδή θεωρώ ότι οι προιστορίες παίζουνε μεγάλο ρόλο να θυμίσω πως η Γερμανία σε μουντιάλ δεν κέρδισε ποτέ την Ιταλία(νομίζω 2 φορές συναντηθήκανε, Μεξικό στα ημιτελικά 70-το καλύτερο ever ματς σε μουντιάλ και Ισπανία στον τελικό). Και μιας και όπως είδαμε οι Γερμανοί δυσκολεύονται πολύ όταν τους παίζεις σφιχτά και από κοντά(Αργεντινή) φανταστείτε πως θα τους παίξουν οι Ιταλοί που είναι μετρ στην άμυνα. Κάποιοι λόγοι που θα το πάρουν οι 4 ομάδες που μείνανε 1) Ιταλία. Ενώ στην αρχή είπα πως λόγω σκανδάλων δεν έχουν τύχη , τελικά αυτό γύρισε υπερ τους,και ποιος ξέρει, ίσως πείσμωσαν και πάνε καλά. Συν το ότι έχουν καλούτσικη ομάδα και καλό προπονητή. 2)Γαλλία. Όταν βγάζεις έξω Βραζιλία(έστω κι αν ήτανε χάλια αυτή) δικαιωματικά έχεις και τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρεις. Εμπειρία και φορμάρισμα την κατάλληλη στιγμή στα υπερ τους. Και με Ζινταν ξαναγεννημένο από ότι έδειξε στα 2 τελευταία ματς 3)Γερμανία. Γηπεδούχοι, ενθουσιασμός, το γνωστό τους πείσμα που δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Θεωρώ πως αν δεν έπαιζαν ημιτελικό με Ιταλία ήταν 100% στον τελικό. 4) Πορτογαλία. Σκολάρι είναι ο λόγος, αν και δεν έχουν άσχημη ομαδούλα, τουλάχιστον δεν είναι τόσο χειρότεροι από τους άλλους. Και πιστεύω , πως έτσι όπως ξενέρωσαν πολλοί Ευρωπαίοι που πήραμε το ΕURO εμείς, έτσι ξενερώνουμε κι εμείς με τους Πορτογάλους σαν πιθανούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Πάντως μακάρι να δούμε μπάλα σ'συτά τα ματς που έμειναν , αν και όλοι οι προημιτελικοί είχαν αγωνία αλλά θέαμα όχι ιδιαίτερο(ίσως το χτεσινό β ημίχρονο) Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος πιο πριν ότι αυτές είναι οι τάσεις του ποδοσφαίρου στην εποχή μας, Μη τυχόν και φάμε γκολ., μη τυχόν και αφήσουμε ελεύθερο χώρο στον αντίπαλο...και μπροστά, ε, έχει ο Θεός!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 και για εμενα τελειωσε...δεν εχω ορεξη να δω ουτε τους αλλους αγωνες....μαλλον μονο τον τελικο θα δω όσο έπαιζε αυτή την τόόόόσο φοβερή μπάλα η Βραζιλία ήταν καλό το Μουντιάλ, ε; Ενώ τώρα... Ποιός να παίξει; Η Γερμανία; Τι άλλο θ'ακούσουμε... Τελικά μόνο με το όνομα μπορεί μια ομάδα να δημιουργεί εντυπώσεις. Γιατί όπως και να το δεις, η Βραζιλία έπαιξε πολύ χειρότερα από την Γερμανία (επι παραδείγματι). Γιατί μπορεί να έγινε βαρετό το Μουντιάλ όταν έφυγε μια ομάδα που δεν έπαιζε; Ένας θεός το ξέρει... ουπς: Δεν πρόσεξα ότι το είχε σχολιάσει ο Κάιζερ. By the way, και εγώ χάρηκα για τον Ζιζού, Κάιζερ. Αν το πάρει η Γαλλία, δε θα μ'ενοχλήσει κυρίως γι'αυτόν. Άντε και για τον Ανρί.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μπα, οι Πορτογάλοι, πέρα απο την μικρή μερίδα των οπαδών τους με το γνωστό πανό, πανηγύριζαν μαζί μας στην Πορτογαλία κ μας χειροκροτούσαν, παρόλο που έχασαν 2 φορές (!) Αν γινόταν το ίδιο στην Ελλάδα κ χάναμε εμείς 1 στη πρεμιέρα κ 1 στον τελικό απο αυτούς, δε θα ξεραν απο που να φύγουν οι Πορτογάλοι. Για να δούμε τι θα γίνει...όπως κ να χει έχουμε ματς με προιστορίες Πορτογαλία - Γαλλία απο το Ευρω 2000 και αν έχουμε κ τελικό Ιταλία - Γαλλία θα χουμε επανάληψη του τελικού του 2000. Άντε κ το 2010 θα το πάρει η Αγγλία, αναλαμβάνει ο Μακλάρεν ( πολύ θα το θελα να τους πετάξουμε 2 γκολάκια στο φιλικό Αγγλία - Ελλάδα τον Αύγουστο αλλα μπορεί να φάμε κ 4, οπότε ίδωμεν )
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το τρόπαιο είναι της Ιταλίας. Γκαραντί! Τρέξτε παίξτε το.
akis401 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 EKTELESTES γενικά για την Ευρώπη λέω πως ξενέρωσε τότε (οι ειδικοί κι έτσι-στα @@@@ μας βέβαια,,,αλλά λέμε τώρα πως ήταν τα πράματα τότε-oi Πορτογάλοι όπως λες άψογοι σαν φίλαθλοι τότε)) Κι εγώ για Ιταλία συγκλίνω. Είδωμεν....Πάντως να το ξαναπώ, μουντιάλ χωρίς Σκωτία δε λέει,. Και γαμώτο με το χάλι που είχαν οι ομάδες ευκαιρία ήταν να περάσουν μια φορά από τις φάσεις των ομίλων,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.