sniper_206 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εγώ ξενέρωσα... Τελείωσε για μένα το Μουντιάλ, ας το πάρει όποιος να 'ναι (εκτός από τη Γερμανία)... Μουντιάλ χωρίς Βραζιλία δεν νοείται αλλά έτσι όπως κατέβηκαν με 5' καλή μπάλα δεν περνάς. Το 2010 πάλι στη Ν.Αφρική θα το σηκώσουμε. Όσο για το Ρονάλντο μπορεί να παίξει και στο επόμενο, 29-30 είναι ακόμα.
Kandinsky Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Οι Παρέιρα και Πέκερμαν μάλλον για πάρτυ με ουζα θα ειναι στην πατριδα τους. Ήδη, απ' όσο άκουσα, έχουν γινει πολύ μεγάλες παραγγελίες κορνέδων οι οποίοι μεταφέρονται με κοντέινερ-ψυγείο για να είναι φρέσκοι....
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ελπιζω να το παρει τελικα η γαλλια, ειναι η πιο συμπαθητικη απο τις αλλες ομάδες...
akis401 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Άσχετο με το θέμα, αλλά το μόνο ευχάριστο για τους Ολυμπιακούς είναι που άκουσα ότι ο Ζε Ρομπέρτο είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το είπε ο Γερμανός εκφωνητής και αυτοί δε λένε μ@@@@@ς
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ρονάλντο' date=' Ρομπέρτο, Ζε Ρομπέρτο, Ρομπίνιο και Ντίντα οι μόνοι που πάλεψαν. Ο Κόκαλης θα ναι μεσα στην χαρά πάντως [/quote'] Συμφωνούμε ^^
Kandinsky Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αφού υπάρχουν τέτοιοι προπονητές, κανείς μας δεν μπορεί να κατηγορεί τον Αλέφαντο. Του χρόνου προτείνω Παρέιρα για Ολυμπιακό. Εναλλακτικά Πέκερμαν, Ντομενέκ, Βαν Μπάστεν. Τεράστιοι....
Greg7vas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μουντιαλ με τη φετινη Βραζιλια δεν νοειται και ευτυχως που πηρε δρομο. Και την εχουν καταντησει ετσι οι σπονσορες Ξενερωσα απιστευτα με τον Ροναλντινιο,γιατι στην αρχη άλλα μας εδειχνε και τωρα την εχει δει φιρμα. Μεχρι και ο Ροναλντο γυριζε πισω να μαρκαρει και αυτος στα @ρχδι@ του Δεν ειναι μεγαλος παιχτης-ηγετης Τελικα τους παιχτες τους δημιουργουν ΚΑΙ οι δημοσιογραφοι αυτοι φταινε για πολλα..
Bougas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ξενερωσα απιστευτα με τον Ροναλντινιο' date='γιατι στην αρχη άλλα μας εδειχνε και τωρα την εχει δει φιρμα. Μεχρι και ο Ροναλντο γυριζε πισω να μαρκαρει και αυτος στα @ρχδι@ του Δεν ειναι μεγαλος παιχτης-ηγετης Τελικα τους παιχτες τους δημιουργουν ΚΑΙ οι δημοσιογραφοι αυτοι φταινε για πολλα..[/quote'] αντε ρε μπαζο!αχρηστε.μου θες και ποδοσφαιρο ρε βλακααααααααααα. ΟΠΑ!τι εκανε ρε παιδια τωρα το ατομο?ελα παιχταρα μου.δωστα ολα.πωωωωωωωωωωωω!εισαι ο βασιλιας του γκαζον ρε.ο γυτευτης των γυπεδων!εσυ!μονο εσυ....... τελικα η διαφημιση του οπαπ,δεν ειναι μια απλη διαφημιση! ΥΓ.σε 3 μηνακια,που θα βαλει το μπαλακι στο πλεκτο στο champions leaque,παλι παιχταρας θα ειναι.η εχω αδικο?
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Κατά τα άλλα είναι καταστροφικό το 4-5-1' date=' αλλά απο την άλλη είναι καλό γιατί δεν ειναι φουριόζικο κ κάνει καλό για αυτούς που θέλουν να κάνουν τσάρκες γύρω-γύρω στο κέντρο Η ΑΓΓΛΙΑ και τα 10 φιλικά που έπαιξε πριν το Μουντιάλ αλλά κ τα παιχνίδια του πρώτου γύρου τα έπαιζε με 2 καθαρούς επιθετικούς. Η Γερμανία, δε γίνεται καν λόγος. Η Αργεντινή, τι σημασία έχει αν παίζει πλάγια ο Τέβεζ αφου είναι τελευταίοι παίχτες στο σύστημα μαζί με Κρέσπο? Ακόμα περιμένω να δω ποια άλλη μεγάλη ομάδα παίζει 4-5-1 με 1ν καθαρό επιθετικό Πήγαινε προπόνησε καμιά ομάδα καλύτερα που είσαι κ προπονητάρα, γιατί όσο και να το παλεύεις δε θα βρείς μεγάλη ομάδα να παίζει 4-5-1 με 1ν καθαρό επιθετικό επι χρόνια ( και μη μου πεις την Πορτογαλία μεγάλη ομάδα, γιατί με την ίδια λογική κ Η Ελλάδα μεγάλη ομάδα ήταν το 2004 ) Για να τελειώνει 1 και καλή αυτό, κόψτο 1 και καλή να κάνουμε κ καμιά συζήτηση ουσίας. Εγω πιστεύω κ βλέπω εδω κ χρόνια οτι η Γαλλία είναι η πιο αμυντική ομάδα ( τουλάχιστον απο τις λεγόμενες μεγάλες που έχουν ποιοτικούς παίχτες ) του πλανήτη κ η μόνη που παίζει σχεδόν πάντα με 1ν καθαρό επιθετικό κ αντεπιθέσεις. Εσύ πιστεύεις κάτι άλλο, [b']ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ [/b] Αντε να τελειώνουμε λοιπόν, μου αρκεί αυτή η παραδοχή σου :mrgreen: :mrgreen: α. Δεν εχει καν νοημα να προσπαθησω να εξηγησω σε ενα ανθρωπο( ? ) με IQ 4 τι διαφορα αυτου που κανει quote,αυτου που γραφει ο ιδιος και αυτου που τον ρωτανε β. :mrgreen: γ :mrgreen: και τελος.... δ.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τιιιιιιι γινεται,ρε Εκτελεστη,καλα??Πως περασες το Σαββατοβραδο σου:twisted: :twisted: υγ. Εχει πολυ πλακα να συγκρατησε στο πρωτο ποστ και να περιμενεις την απαντηση για να ξεσαλωσεις :twisted: :twisted:
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ΥΓ.σε 3 μηνακια' date='που θα βαλει το μπαλακι στο πλεκτο στο champions leaque,παλι παιχταρας θα ειναι.η εχω αδικο?[/quote'] Για μενα προσωπικα μεγαλο αδικο.Το ατομο το κατεχει και ΜΠΟΡΕΙ να γινει θρυλος.Ομως αυτη την στιγμη ειναι απλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. Ξερεις τι γινεται?Καποια στιγμη καλα τα τακουνακια με την Αλαβες και τα κολπακια στα προημιτελικα με την Βερντερ ξερω γω(τυχαια ονοματα,επειδη υπαρχουν και ηλιθιοι στο φορουμ) αλλα αμα τα κανεις μια,τα κανεις δυο, και τελικα ψαχνεις ενα Λαρσον στον τελικο ή αποκλειεσαι στους 8 στο Μουντιαλ χωρις να παιξεις τιποτα...ε απλα πλεον λες "Ωραιο το τακουνακι αλλα τοχουμε ξαναδει...κανενα τιτλο θα τον παρουμε στην πλατη μας?"
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το λοιπόν σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος! Και ο λόγος είναι ένας: Αποκλείστηκε η Βραζιλία! Μεγάλα πανυγήρια! Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα μουντιάλ που έχω ζήσει. Πολύ γουστάρω! Δεν μπορώ να καταλάβω τις αναλύσεις που κάνουν μερικοί (δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εδώ, αλλά σε δημοσιογράφους, αν και θα υπάρχουν και από εδώ) σχετικά με το τι είναι ένα καλό παιχνίδι και τι όχι. Πχ το παιχνίδι Γερμανία - Αργεντινή. Ο εκφωνητής να λέει σε όλο το πρώτο ημίχρονο τι κακό που είναι το παιχνίδι. Και γιατί; Γιατί οι δύο ομάδες έπαιζαν καταπληκτική άμυνα, είχαν κλείσει τους διαδρόμους και εμπόδιζαν την άλλη ομάδα ν'αναπτυχθεί. Αυτό λοιπόν είναι ένα κακό παιχνίδι. Ποιά θα ήταν δηλαδή η λύση για να στρώσει το παιχνίδι; Να σταματήσει να παίζει καλά η μια από τις δύο ομάδες. Τότε να δεις παιχνιδάρα! Ε, τι τώρα; Παιχνίδι είναι αυτό που παίζουν και οι δύο; Να παίζει ο ένας και ο άλλος να μην μπορεί να αντιδράσει. Αυτό είναι... Γενικά πάντως, μάλλον είμαι από τους λίγους-ελάχιστους που απολαμβάνουν αυτού του είδους τα παιχνίδια (όπως έχω ξαναδηλώσει, είμαι μεγάλος φαν της Ιταλίας) που σημαίνει ότι μάλλον χάρηκα περισσότερο από τους άλλους όταν πήραμε το euro (πλάκα κάνω εδώ φυσικά). Κατα τα άλλα, χαίρομαι που το ποδόσφαιρο τακτικής δικαιώνεται (η καλύτερα, το ομαδικό ποδόσφαιρο) ενώ το ποδόσφαιρο "παίρνω την μπάλα και προσπαθώ να τους τριπλάρω όλους και όταν φτάσω τετ-α-τετ δεν την δίνω δίπλα την πάσα αλλά προσπαθώ να περάσω την μπάλα εντυπωσιακά πάνω από τον τερματοφύλακα" πάει σπίτι του. Από εδω και πέρα, δε θα με πειράξει να μην το πάρει η Ιταλία το Μουντιάλ (αν και θα το χαρώ πάρα πολύ) γιατί μου άρεσαν και η Γερμανία και η Γαλλία. Ε, τώρα, αν το πάρει η Πορτογαλλία θα παραείναι αστείο (και μάλιστα κρυάδα)...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Φιλε εγω χαρηκα για τον Ζιζου Διοτι αφενος ηταν 2 χρονια σε πτωση και θελει κατι @@ ΝΑ για να εχεις το θαρρος να πεις "2 χρονια δεν παιζω,καιρος να σταματησω πριν γινω ρεζιλι",πουχει πει ο Ζιζου και αφετερου γιατι του αρμοζει να φυγει οπως θελει αυτος και οχι ξεχασμενος.Σκυλιασε χτες,απο τα καλυτερα παιχνιδια του,πολυ μεγαλος παιχτης Παρεπιπτοντως το ματσακι αυτο ισως ηταν η σωτηρια της Βραζιλιας.Εδω και 12 χρονια στα Μουντιαλ βλεπουμε μια Βραζιλια εξευρωπαισμενη εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.Ισως καταλαβουν οτι με το να παιζουν παιχνιδι τακτικης και σκοπιμοτητας μονο αυτοι θα βγουν χαμενοι,αυτοι και το αθλημα.Διοτι αν εξομοιωθουν με τους Ευρωπαιους,θα τα βρισκουν σκουρα,οι Ευρωπαιοι παιζουν χρονια ετσι.Πλακα πλακα αμα ηταν πιο ψυχραιμοι οι Ιταλοι το 94,απο το 86 που θυμαμαι εγω τα Μουντιαλ μονο μια χρονια θα τοχαν παρει οι Βραζιλιανοι
greekboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εγώ ξενέρωσα... Τελείωσε για μένα το Μουντιάλ' date=' ας το πάρει όποιος να 'ναι (εκτός από τη Γερμανία)... Μουντιάλ χωρίς Βραζιλία δεν νοείται αλλά έτσι όπως κατέβηκαν με 5' καλή μπάλα δεν περνάς. Το 2010 πάλι στη Ν.Αφρική θα το σηκώσουμε.Όσο για το Ρονάλντο μπορεί να παίξει και στο επόμενο, 29-30 είναι ακόμα.[/quote'] και για εμενα τελειωσε...δεν εχω ορεξη να δω ουτε τους αλλους αγωνες....μαλλον μονο τον τελικο θα δω
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 :mrgreen: :mrgreen: α. Δεν εχει καν νοημα να προσπαθησω να εξηγησω σε ενα ανθρωπο( ? ) με IQ 4 τι διαφορα αυτου που κανει quote' date='αυτου που γραφει ο ιδιος και αυτου που τον ρωτανε β. :mrgreen: γ :mrgreen: και τελος.... δ.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τιιιιιιι γινεται,ρε Εκτελεστη,καλα??Πως περασες το Σαββατοβραδο σου:twisted: :twisted: υγ. Εχει πολυ πλακα να συγκρατησε στο πρωτο ποστ και να περιμενεις την απαντηση για να ξεσαλωσεις :twisted: :twisted:[/quote'] α. Οι Αγγλοι χασανε νωρις νωρις τους 2 απο τους 3 παικτες τους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι με μια ενεργεια β. Ειλικρινα δεν περιμενα ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ τους Πορτογαλους.Που με το που αποβαλεται ο Ρουνευ ο τυπος μας στελνει για μπεκατσες βγαζωντας τον Παουλετα και βαζωντας τον Σιμαο!!!Και επαιζε για κανα 10λεπτο με φορ τον Ροναλντο!!!Ελπιζω να βαλουν στον κωλο τους το πανω που ειχαν απλωσει πρωτη μερα :lol: Αμα λέω οτι είσαι χειρότερο κ απο 10χρονο. Επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ, κ όταν βλέπεις ότι δε ξέρεις τι να πεις ποια, απλα χαζογελάς Πηγαίνεις κουβά στο στοίχημα κ βγαίνεις να κάνεις τον προπονητή μετά. Πήγαινε κλώτσα καμιά μπάλα κανονική, γιατί 1 ζωή απο τηλεόραση την έβλες μόνο μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.