Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol: κάθε φορά που ακούω το πατατάκιας, σκάω στα γέλια. Πολύ πετυχημένο :)

Απο το στόμα σου κ στου θεού της μπάλας το αυτί, μακάρι να ξυπνήσει μπας κ δούμε κ καμια μπάλα γιατί θα γίνει σφαγή απόψε.

Ελπίζω να μη κάνουν καμια μαμακία οι Βραζιλιάνοι κ συρθούν, γιατί θα δούμε αγώνα kickbox στον ημιτελικό, έχουν προηγούμενα απο το 2000 οι Πορτογάλοι με τους Γάλλους :P

ΥΓ. Οι Άγγλοι είναι καρατσιγκούνηδες ρε, απο τότε που ήμουν Σκωτία το βλεπα κ γέλαγα! Οι Σκωτσέζοι είχαν το όνομα, αλλά οι Άγγλοι την τρελή χάρη!

Να φανταστείς οτι πρόσφατα στον Αγώνα Αγγλίας - Ουγγαρίας που έγινε στην Αγγλία εις ανάμνηση ενός παρόμοιου αγώνα που είχε γίνει εποχή Πουσκας κλπ, η Αγγλική ομοσπονδία έστειλε προσκλήσεις σε όποιους παίχτες απο εκείνη την Ουγγαρία είναι εν ζωή ( ο Πούσκας κ 1-2 ακόμα αν θυμάμαι καλά, οι οποίοι δε μπορούσαν λόγω προβλημάτων υγείας να πάνε )

και στον Πούσκας που μπορούσε να πάει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΡΕ (!) Τελείως γύφτοι μιλάμε!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι' date=' ε?

Γιατί όσο έπαιζε ο Owen, έπαιζε είτε με Owen - Crouch, είτε με Οwen - Rooney? :P την τελευταία φορά που τσέκαρα όλοι αυτοί ήταν καθαροί επιθετικοί :P[/quote']Και μετα το 2ο ματς??Που εβαλε τον Ρουνευ?Γιατι ετριβε τον παγκο ο Κραουτς?

Το ίδιο κ οι Κρέσπο - Τέβεζ και Ποντόλσκι - Κλόζε :P
Που παιζανε διπλα-διπλα ας πουμε ο Κρεσπο με τον Τεβεζ που κοντεψε ο Τεβεζ να παρει αγκαλια το σημαιακι.Αν ειναι να βλεπεις το συστημα απο τις θεσεις που λεει το Φουτμπολ Μανατζερ καλυτερα να ασχοληθεις με τεννις

Στο τέλος θα μας πεις οτι κ οι Βραζιλιάνοι παίζουν 4-5-1 :P
Ειδες οτι δεν ξερεις τον πατο σου για τις ομαδες που ειπα και αποφασισες να ψαρεψεις με τις ομαδες που ΔΕΝ ειπα???Πολυ καλη τακτικη οντως:mrgreen: :mrgreen:

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι οτι είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου, πως το παθες κ συμφώνησες οτι οι Γάλλοι παίζουν καταστροφικό ποδόσφαιρο δηλ, γιατί άλλα έλεγες πριν 2 μέρες :P

Για πες τι ελεγα πριν 2 μερες να δουμε ΤΙ αλλαξα και βασικα ΤΙ νομιζεις οτι λεω τωρα...

Δημοσ.

Παμε ρε Brazil.Σημερα εχω και προαισθημα πως θα ξυπνησει ο πατατακιας' date='για να δουμε..[/quote']

Μακαρι ρε φιλε.Το πιο ανοστο Μουντιαλ εχει καταντησει.Δεν υπαρχει το κατι.Ακομα και το προηγουμενο πουταν Η ΣΟΥΠΑ ποιοτικα ειχε ενα Ροναλντο

Δημοσ.

[quote name='KaizerSoze Ποιος μωρε κλεινεται 11 πισω απο την σεντρα??Η Γαλλια??

Η Γαλλια απλα δεν παιζει φουριοζικα και παιζει με πολλες πασες γιατι δεν αντεχουν πια τα πνευμονια τους.Οχι ομως οτι παιζουν 11 πισω απο την σεντρα.Στο κεντρο περιτρυγιρζουν.

Κατά τα άλλα είναι καταστροφικό το 4-5-1' date=' αλλά απο την άλλη είναι καλό γιατί δεν ειναι φουριόζικο κ κάνει καλό για αυτούς που θέλουν να κάνουν τσάρκες γύρω-γύρω στο κέντρο :lol: :lol:

Η ΑΓΓΛΙΑ και τα 10 φιλικά που έπαιξε πριν το Μουντιάλ αλλά κ τα παιχνίδια του πρώτου γύρου τα έπαιζε με 2 καθαρούς επιθετικούς.

Η Γερμανία, δε γίνεται καν λόγος.

Η Αργεντινή, τι σημασία έχει αν παίζει πλάγια ο Τέβεζ αφου είναι τελευταίοι παίχτες στο σύστημα μαζί με Κρέσπο? :lol:

Ακόμα περιμένω να δω ποια άλλη μεγάλη ομάδα παίζει 4-5-1 με 1ν καθαρό επιθετικό :lol:

Πήγαινε προπόνησε καμιά ομάδα καλύτερα που είσαι κ προπονητάρα, γιατί όσο και να το παλεύεις δε θα βρείς μεγάλη ομάδα να παίζει 4-5-1

με 1ν καθαρό επιθετικό επι χρόνια :P ( και μη μου πεις την Πορτογαλία μεγάλη ομάδα, γιατί με την ίδια λογική κ Η Ελλάδα μεγάλη ομάδα ήταν το 2004 )

Για να τελειώνει 1 και καλή αυτό, κόψτο 1 και καλή να κάνουμε κ καμιά συζήτηση ουσίας. Εγω πιστεύω κ βλέπω εδω κ χρόνια οτι η Γαλλία είναι η πιο αμυντική ομάδα ( τουλάχιστον απο τις λεγόμενες μεγάλες που έχουν ποιοτικούς παίχτες ) του πλανήτη κ η μόνη που παίζει σχεδόν πάντα με 1ν καθαρό επιθετικό κ αντεπιθέσεις. Εσύ πιστεύεις κάτι άλλο, [b']ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :P[/b]

Αντε να τελειώνουμε λοιπόν, μου αρκεί αυτή η παραδοχή σου :P

Δημοσ.

Mπορούσε να αποκλειστούν και οι δύο? Δυστυχώς όχι.

Ένα τίποτα είδαμε πάλι, με την Αγγλία παρόλο που έμεινε με 10 να μην καταθέτει τα όπλα. Σ' αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η αρρωστημένη νοοτροπία των Πορτογάλων που παραπέμπει σε μικρή ομαδούλα. Ούτε στο τοπικό δεν κάνουν τέτοιες γελοιότητες που έχουμε δει ως τώρα, με πεσίματα και καραγκιοζιλίκια.

Περίμενα να περάσουν οι Άγγλοι στα πέναλτι αλλά τόσο η κακή τους μέρα όσο και ένας τρομερός Ρικάρντο τους έκοψαν το δρόμο. Εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τερματοφύλακα να αντιδρά έτσι σε πέναλτι. Σε όλα καθόταν ακίνητος, σε όλα τους ψώνισε, απέκρουσε 4 και ακόμα και αυτό που έφαγε το ακούμπησε!

Μπράβο στον Έρικσον που κατάφερε να μεταμορφωσει την Αγγλία. Τέτοιο ποδόσφαιρο μπορούν να παίζουν και χωρίς προπονητή, τί να λέμε τώρα. Δεν τίθεται πάντως θέμα αδικίας. Ήμαρτον δλδ αν περνούσε αυτή η Αγγλία στους 4, εγώ το ήθελα μόνο και μόνο για να πέσει στη Βραζιλία (αν περάσει). Μόνο ένα καλό ημίχρονο (για τα δεδομένα της) έκανε η Αγγλία, το α' με τη Σουηδία. Απο εκεί και πέρα, και την Ξάνθη να βάζαμε να παίξει στο Μουντιάλ καλύτερο θέαμα θα βλέπαμε.

Δημοσ.

Απο εκεί και πέρα' date=' και την Ξάνθη να βάζαμε να παίξει στο Μουντιάλ καλύτερο θέαμα θα βλέπαμε.[/quote']

Αυτό ξαναπές το (!)

-------------------------------

Kaizer -Έλα ρε, έμαθα οτι μπορεί να παίξει κι η Βραζιλία μόνο με 1ν επιθετικό σήμερα, μάλλον σε άκουσε ο Παρέιρα, ετοιμάσου για μεταγραφή στην Βραζιλία

:lol:

Δημοσ.

Ο Παρέιρα όχι μόνο φοβάται , όπως είπα και παλιότερα(και έφαγα ΤΟ κράξιμο), αλλά είναι χεσμένος, πάνω του τα'κανε, κατάφερε από το φόβο του να κάνει άνω κάτω την ομάδα. Εκτός κι αν αυτό που βλέπουμε είναι Βραζιλία, οπότε πάσο. Αλλά είναι κωλόφαρδοι που άμα μπορούσανε οι Γάλλοι να μπούνε λίγο στην περιοχή τους θα είχαμε σκορ τώρα. Για να δούμε, θα διορθώσει κάτι στο β ημίχρονο?

Δημοσ.

αυτό βλέπω κ εγώ, έχουν μπει πολύ χεσμένα οι Βραζιλιάνοι σήμερα.

Ειδικά ο Ζιντάν ξανάνιωσε μετά το γκολ με την Ισπανία μου φαίνεται.

Ο πατατάκιας απο την άλλη, τπτ, αλλα κ Κακά- Ζουνίνιο τπτ κ αυτοί.

Αν δε ξυπνήσουν, την έχουν άσχημα.

Και ο Καφού ψόφιος είναι...χρειάζεται Σισίνιο μέσα...

Δημοσ.

νάταα... το χέσιμο θα γίνει κ πέσιμο μου φαίνεται τώρα.

Πόσο μαμακας πρέπει να σαι για να αφήσεις τον Αρνι μόνο του τελείως.

Αμα συνεχίσουν έτσι θα γίνουν ρόμπα οι Βραζιλιάνοι.

------------

Έγινε το πέσιμο. Βλέπω τον Παρέιρα να αφήνει τον πάγκο με ελαφρά πηδηματάκια Άκη.

Όταν θυμήθηκε να κάνει αλλαγές, είχε ήδη χάσει το παιχνίδι.

Ρονάλντο, Ρομπέρτο, Ζε Ρομπέρτο, Ρομπίνιο και Ντίντα οι μόνοι που πάλεψαν.

Ο Κόκαλης θα ναι μεσα στην χαρά πάντως :)

Δημοσ.

Μπράβο στους Γάλλους. Ομαδα computer, ομάδα μοντέλο ενώ απ' την άλλη ομάδα μπουρδέλο.

Μόνοι τους παλεύανε οι Βραζιλιάνοι, με ατομικές ενέργειες αλλά αυτά δεν γίνονταν με αυτή την άμυνα.

Ο Παρέιρας για τα πανηγύρια. Εβαλε μέσα τους δεινόσαυρους και ως φυσικό χάθηκε κάθε εννοια κίνησης. Καφού σεντρόνια απ' τα δεξιά, Γεωργάτος απ' τ' αριστερά, έδωσαν ρέστα. Αντί να βάλει Ρομπίνιο, Σισίνιο να κουνηθει λίγο η κατάσταση, το άφησε να πάει στο 70 και βάλε.

Αυτό το Μουντιάλ πρέπει να διδάσκεται σε σχολές προπονητικής για εγκληματικά λάθη προπονητών. Αν δε, υπήρχε έπαινος για τον πιό παπάρα προπονητή, αυτόν θα τον έπαιρνε μάλλον άνετα ο Παρέιρας που κατάφερε και παρουσίασε ένα σύνολο άχρωμο και άοσμο με αυτό το υλικό! Βέβαια, τον κοντράρει ο Πέκερμαν....χμμμ.....μεγάλο ντέρμπυ.

edit : Όσο κι αν το αγαπάω το μακρυμάλλικο πατατοαγόρι, μάλλον το φάγανε οι πολλές διαφημίσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση αυτού του Μουντιάλ.

Δημοσ.

Μπραβο στο Ζινταν,μαγκια του.Ηταν η μεγαλυτερη απογοητευση μου σε Μουντιαλ μετα το '98 και προφανως επεσα τρομερα εξω στην προβλεψη μου.Αλλα ευτυχως ετσι ειναι η μπαλα και ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος.Η Βραζιλια σημερα πηρε καλο μαθημα.Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι ο Ροναλντο που ηταν και η τελευταια παρασταση του σε Μουντιαλ.

Δημοσ.

Ektelestes , κάθησα και είδα σε ξένο κανάλι το γκολ των Γάλλων....αν έμπαινα εκείνη την ώρα σπίτι θα νόμιζα ότι το φάουλ το εκτέλεσαν οι Βραζιλιάνοι, 5 Γάλλοι με 3 Βραζιλιάνους και αν σταματήσεις την εικόνα την ώρα που χτυπιέται θα δεις 4!!!!! Βραζιλιάνους μαρμαρωμένους έξω από την περιοχή και πιο δεξιά τον Ρομπέρτο Κάρλος να σκύβει(τα κορδόνια του έδενε?) Και επειδή αναφέρθηκε ότι οι Βραζιλιάνοι παίζουν όποτε χρειαστεί και όποτε πρέπει και θέλουν,,,εμ δεν είναι έτσι, η ομάδα που ρολάρει φαίνεται(βελτιώνεται ή παίζει ένα στάνταρ καλούτσικο ποδόσφαιρο) και κυρίως "παλεύει" για να βρει ρυθμό.Αυτοί δεν έδειξαν τίποτα παραπάνω από υπεροψία από την αρχή του Μουντιάλ. Φυσικά χέστης ο Παρέιρα , φάνηκε από το παιχνίδι με τη Γκάνα....να μη ξαναλέω τα ίδια....Και σημειωτέον ότι ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος ήταν οι Γάλλοι...Βλέπω τον Παρέιρα με τον Βαν Μπάστεν και Πίκερμαν παρέα και να τα λένε για τις μαλακίες που έκαναν....

Ρε μπας και διαβάζουν isomnia οι Γάλλοι και τσαντίστηκαν που τους λέμε γέρους?

Για τον Ζιντάν δε λέω τίποτα,,,Respect!

Δημοσ.

Το καλύτερο το είπε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής πριν λίγο.

"Το Μουντιάλ αυτό ήταν το Βατερλώ των προπονητών (!) "

"Δε μπορεί ο Παρέιρα να αλλάζει ξαφνικά το σύστημα του και να παίζει 4-5-1 απέναντι σε μια ομάδα που το παίζει μόνιμα "

Τρελή ήττα οι προπονητές σ'αυτό το Μουντιάλ. Εμ, δε μου θελε Σκολάρι η Βραζιλία :P

Βλέπω τον Παρέιρα με τον Βαν Μπάστεν και Πίκερμαν παρέα και να τα λένε για τις μαλακίες που έκαναν....

Απο αύριο θα ναι όλοι παρέα για ούζα στην Πλάκα :lol: :lol:

Δημοσ.

Σιγά μην εμφανιστούν και σε κόσμο...σε κανένα ξερονήσι, μόνοι θα'ναι.

Και τελικά αποδείχτηκε ..όσο ταλέντο να έχεις, άμα δε παλέψεις δεν βλέπεις χαίρι...Κάτι μου λέει ότι οι Γάλλοι , όπως το 82 στην Ισπανία οι Ιταλοί που πέρασαν από τους ομίλους με 3 ισοπαλίες, θα πάνε τελικό.

Τα εικονίδια πως μπαίνουν? (Άσχετο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...