akis401 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έλα που δε σβήνουν.....:evil: Χωρίς πλάκα, δεν βλέπω πουθενά διαγραφή.....έκανα πριν διπλό ποστ κατά λάθος και ήθελα να σβήσω το ένα...Αν θες στείλε μου ένα pm να μην είμαστε οff topic εδώ.
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ενταξει μωρε' date='το 2ο ημιχρονο καλο ητανε...Μπηκαν και 2 γκολ,ειχε και ανατροπη,πηγαμε και σε πεναλτι...Τι αλλο θες? Ρε παιδια τωρα η Γερμανια θα παιξει με το νικητη απο ποιο ζευγαρι?[/quote'] Με Ιταλία ή Ουκρανία
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Χωρίς πλάκα, δεν βλέπω πουθενά διαγραφή.....έκανα πριν διπλό ποστ κατά λάθος και ήθελα να σβήσω το ένα...Αν θες στείλε μου ένα pm να μην είμαστε οff topic εδώ. Μα κι εγώ σοβαρά μιλάω....ΔΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ...Πρέπει να το αναφέρεις το μήνυμα σου σε κάποιον moderator για να στο σβήσει αυτός....Άκου πράγματα... (Sorry για το off-topic)
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Γερμανια Ιταλια πιθανοτατα θα παει..Χμ ενδιαφερον ζευγαρι,αν και νομιζω το φαβορι ειναι Γερμανια...Ε,τωρα που περασε την Αργεντινη,η Ιταλια θα τη σταματησει?
akis401 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μα κι εγώ σοβαρά μιλάω....ΔΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ...Πρέπει να το αναφέρεις το μήνυμα σου σε κάποιον moderator για να στο σβήσει αυτός....Άκου πράγματα... (Sorry για το off-topic) οκ, ευχαριστώ, νόμιζα εννοούσες ότι σβήνονται. Έγινε καμμιά φάση με υποψία πέναλτυ(χέρι) υπέρ της Αργεντινής και δε το'δα? Κάτι λένε σε άλλο φόρουμ.
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 οκ, ευχαριστώ, νόμιζα εννοούσες ότι σβήνονται. Έγινε καμμιά φάση με υποψία πέναλτυ(χέρι) υπέρ της Αργεντινής και δε το'δα? Κάτι λένε σε άλλο φόρουμ. Εγινε και υποψια πεναλτι,οταν ενας Αργεντινος τραβαγε μεσα στην περιοχη απο τη μπλουζα το Μπαλακ...Παντως το replay της φασης που λες δεν το ειδαμε!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 A. Kαλα αυτοι οι προπονητες Μανατζερ δεν παιζουν στην ζωη τους???Ενα πιτσιρικι 15 χρονων να ρωτησεις θα σου πει οτι για να κρατησεις σκορ α. Δεν βγαζεις τον μονο παικτη που σου κραταει μπαλα και την κουβαλαει.Τι να τους κανω τους 3 κοφτες αμα μεσα σε 2'' που θα κλεψουν θα τους την εχουν παρει οι αλλοι πισω?Παλι αμυνα θα βρεθω να παιζω β. Αν βγαλεις τον επιτελικο σου αναγκαστικα θα παιζεις απο τα ακρα.Δηλαδη θα ανοιξεις.Δηλαδη θα κανεις ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που θελει ο αντιπαλος σου,να ανοιξεις.Και τρεχανε μετα οι ακραιοι να κλεισουν χωρους και κανανε παικτη εκεινο το μαυρουκο που εβαλε ο Κλινσμαν.Ελεος! γ. Και σε ολα αυτα,μου βγαζεις τον Κρεσπο και μου βαζεις τον Κρουζ.Δηλαδη κλασικο φορ περιοχης.Γιατι ρε πανευρωπαηλιθιε??Περιμενεις να κλειστει πισω η Γερμανια και να παιξεις εσυ με σεντρες μπας και παρει ο Κρουζ κεφαλια??Βαλε ρε κανα κοντοπιθαρο γρηγορο να φυγει στον χωρο(ειδατε την ηλιθια πασα που εκαναν τα αγγουρια πουχει για μπακ η Γερμανια και παραλιγο να τσιμπησει ο Κρεσπο) δ. Θεωρω επιεικως ερασιτεχνικο να ξεκιναει ο Χ-"Γκονζαλεζ" σε προημιτελικο.Αν δεν εχει τιμωρηθει/τραυματιστει/παει σκατα αυτος που ειχες βασικο πως μου βαζει μεσα ενα παλικαρι που δεν ξεκιναγε σε ολο το Μουντιαλ?? ε. Αυτα θα τα ελεγα και αν περναγε στα πεναλτυ η Αργεντινη.Γιατι σημερα,με 1 κλαση καλυτερη ομαδα και με 1-0 υπερ σου ειναι αθλος να χασεις αυτη την προκριση.Πρεπει νασαι και πολυ γιωτας η να την εχεις δει και ολυ προπονηταρας για να κανεις τετοιες επιλογες
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 οκ, ευχαριστώ, νόμιζα εννοούσες ότι σβήνονται. Έγινε καμμιά φάση με υποψία πέναλτυ(χέρι) υπέρ της Αργεντινής και δε το'δα? Κάτι λένε σε άλλο φόρουμ. Πεταχτηκαμε και οι 3 που το βλεπαμε στο χερι.Ριπλευ δεν ειδαμε ποτε αλλα στο λαιβ εχω την αισθηση πως χτυπησε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ χερι.Ριπλευ θελω να δω ΜΗΠΩΣ ηταν ακουσιο
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 εδώ δεν είδαμε ούτε ένα replay το γκολ της αργεντινής δεν στήθηκα γρήγορα στην οθόνη και δεν το πρόλαβα, περίμενα ένα replay αλλά τίποτα! το προσέξατε?
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Tα ίδια Παντελάκη μου. Για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων η Αργεντινή. Ξέχωρα απ' τις ατυχείς αλλαγές και το γεγονός ότι κάποιοι που θα έπρεπε δεν αγωνίστηκαν, ο τρόπος που έπαιξαν ήταν τελείως λάθος μια και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη οπου εκει υπερτερούν σαφώς οι Γερμανοί. Μπράβο στους Γερμανούς, κέρδισαν γιατί ως συνήθως είχαν προσήλωση στο στόχο και προσπάθησαν μέχρι τέλους, ένα στοιχείο που δεν το έχουν πολλές ομάδες στον κόσμο. Αφού δεν τα κατάφεραν ούτε και σ' αυτό το Μουντιάλ να πάνε καλά οι Αργεντίνοι, με αυτήν ειδικά την ομάδα, είναι άξιοι της μοίρας τους και το κακό είναι ότι μεγαλώνουν γενιές παιχτών με το στίγμα του loser.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μαλλον ταχασες απλα...Μετα την επιτευξη του,μετρησα τουλαχιστον 3 ριπλευ απο διαφορετικες καμερες
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Καλα δεν ειναι και αθλος,οι αλλοι επαιζαν στην εδρα τους και εχουν αθλητικη-δυνατη ομαδα...Και balls οπως φανηκε στα πεναλτι!
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 εδώ δεν είδαμε ούτε ένα replay το γκολ της αργεντινήςδεν στήθηκα γρήγορα στην οθόνη και δεν το πρόλαβα' date=' περίμενα ένα replay αλλά τίποτα! το προσέξατε?[/quote'] επισης δεν εδειξε κανενα replay απο ενα πιθανο χερι υπερ της Αργεντινης που το σχολιαζε συνεχεια ο σχολιαστης.... σημερα δεν ηταν που θα βλεπαμε τους αγωνες χωρις περιγραφη??
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το καρπούζι που μόλις κατέβασα ήταν σαφώς καλύτερο από την μάπα που τέλειωσε πριν λίγο. Ας πρόσεχαν οι Αργεντίνοι που τους περισσεύει ο Μέσι, τηλεορασίτσα και πολύ τους είναι (να ξαναδούν και τα 6 να χαρούν λίγο). Πάμε "γυάλα"!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.