Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟ*ΝΙΑ, ΝΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ Nueva Germania ΡΕ ΠΙΘΗΚΙΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΧ
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 τα συγχαρητήρια μου στον Λέμαν. έδειξε πολύ αγχωμένος λίγο πριν ξεκινήσουν τα πέναλντι αλλά απέβαλε το άγχος κι έδωσε την μεγάλη πρόκριση. βέβαια λίγο άδικο μιας και παίζαν με τον αναπληρωματικό τέρμα οι αργεντίνοι αλλά..... Mπράβο ρε Γερμανία, άντε και τελικό. σ' αυτό το μουντιάλ έχετε πάθος και όλοι οι παίχτες παίζουνε στο μάξιμουμ
EKTELESTES Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 δεν έκαναν κ καλές εκτελέσεις...των Γερμανών ήταν σχεδόν άπιαστες όλες... Για να δούμε τώρα...θα χουμε επανάληψη του 2002, η θα χουμε κανα Γερμανία - Γαλλία ( γιατί αμα περάσουν απο Βραζιλία δε χάνουν μετά... ) Τον Πέκερμαν τον βλέπω να ακούει τρελό κράξιμο...πάλι καλά που δεν είναι στην Κολομβία, θα τον εκτελούσαν
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Γαμοτω εγω ηθελα να περασει η Αργεντινη...Αλλα ο μαλακας,με ολη τη σημασια της λεξεως, ο Πεκερμαν παει και μου βαζει τον Κρουζ αντι να βαλει Μεσσι ή Σαβιολα που ειναι γρηγοροι για να χτυπησει στις αντεπιθεσεις.. και αφηστε το αλλο κουφο που εβγαλε τον Ρικελμε και εβαλε τον Καμπιασο για να εχει τρια κεντρικα χαφ που κανενα απο τα τρια ποτε του δεν παει ουτε στην γραμμη της περιοχης...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ο Πεκερμαν παει και μου βαζει τον Κρουζ αντι να βαλει Μεσσι ή Σαβιολα που ειναι γρηγοροι για να χτυπησει στις αντεπιθεσεις.. Πρώτο τεράστιο λάθος.... εβγαλε τον Ρικελμε και εβαλε τον Καμπιασο για να εχει τρια κεντρικα χαφ που κανενα απο τα τρια ποτε του δεν παει ουτε στην γραμμη της περιοχης... Δεύτερο τεράστιο λάθος.... Βάλε και το ότι στα πέναλτι έπαιξαν χωρίς το βασικό τερματοφύλακά τους και οι Γερμανοί τον άλλο τον "ψώνισαν" τρεις στις τέσσερεις φορές οπότε... finito la musica....:evil:
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 τα συγχαρητήρια μου στον Λέμαν.έδειξε πολύ αγχωμένος λίγο πριν ξεκινήσουν τα πέναλντι αλλά απέβαλε το άγχος κι έδωσε την μεγάλη πρόκριση. βέβαια λίγο άδικο μιας και παίζαν με τον αναπληρωματικό τέρμα οι αργεντίνοι αλλά..... Mπράβο ρε Γερμανία' date=' άντε και τελικό. σ' αυτό το μουντιάλ έχετε πάθος και όλοι οι παίχτες παίζουνε στο μάξιμουμ[/quote'] Εεεεεετσι! Προσωπικα ηθελα να περασει η Γερμανια,γιατι αρχικα δεν παω πολυ τους Αργεντινους (τους θεωρω βρωμικους παικτες) και επειδη θεωρω οτι ειναι η μονη ομαδα η οποια μπορει να κοντραρει τη Βραζιλια στον τελικο.... Τα παιδια τα δωσανε ολα,και στα πεναλτι (δεν το περιμενα,νομιζα οι Αργεντινοι ειναι πιο τεχνιτες) κρυο αιμα και απιαστα σουτ! Well done!
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Άξια το πήρε η Γερμανία,αλλά φταίνε και τα λάθη του Πέκερμαν....
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ο Ροναλντίνιο είναι ήδη θρύλος. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΕχει πολλα ψωμια να φαει ακομα μεχρι να γινει θρυλος επιπεδου Πελε,Ντιστεφανο,Ντιεγκο,Κροιφ,Εουσεμπιο Είπα κανείς ότι είπες όλα αυτά; Σόρυ που δεν παρακολουθώ όλο το συγγραφικό σου έργο. Θα σε ενημερώσω με email για ότι άρθρα έχω χάσει να μου τα στείλεις. Είμαι αδικαιολόγητος.Απο ειρωνια βλεπω καλα παμε.Απο επιχειρηματα εχεις το προβλημα.... Απλά αυτοί που χάνουν τον τελικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΖΕΡΣ, αυτό είπα. Μεχρι ποσους τελικους πρεπει να χασεις για να θεωρηθεις λουζερ??Η αν πας σε 10 τελικους και τους χασεις ολους ειδαι γουινερ και ο αλλος παει σε 5 και τους παρει και τους 5 ειναι λουζερ?? Γιατι τελικα πολυ περισσοτερες ομαδες θελανε τον Ομπραντοβιτς απο τον Ιωαννιδη
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Περιεργο Μουντιαλ Απο τα λιγα που ξεκινανε καλα και μετα βλεπουμε απαραδεκτη μπαλα και γκελες ολκης απο τους προπονητες
akis401 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά εμένα μου έδωσαν την εντύπωση οι Αργεντίνοι σαν πιο σίγουροι με τη μπάλλα, αλλά ήταν έτσι τακτικά στημένες και οι δυο που πάλι καλά να λέμε ότι είδαμε και 2 γκολ και δεν ήταν σαν το Ελβετία-Ουκρανία. Περίμενες κάποια στιγμή ότι κάτι θα γίνει και είχε και αγωνία σαν προημητελικός. Πολλά λάθη οι Γερμανοί, αλλά χάρηκα κι εγώ που περάσαν λόγω Κλόζε, για να πάμε ταμείο. Μπας και έκανε παρέα ο Πέκερμαν με τον Βαν Μπάστεν τελευταία? Και το άλλο που μου'κανε εντύπωση στο τέλος που δεν άλλαξαν φανέλες....Δικαιώθηκε τουλάχιστον από αυτό το ματς και ο Κλίνσμαν για την επιλογή του Λέμαν αντί του Καν.
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Και γενικά μουντιάλ με ελάχιστα καλά παιχνίδια και σίγουρα όχι από τα καλύτερα.... Όσον αφορά κάτι που είδα να λέτε για τον Ροναλντίνιο ,είναι προσβλητικό για πραγματικούς θρύλους του ποδοσφαίρου το να αναφέρεται ότι ο Ροναλντίνιο είναι ήδη θρύλος.....Μη λέμε ό,τι βλακεία μας κατεβαίνει....Ναι,είναι φοβερός παίκτης και τεχνίτης της μπάλας και ίσως μελλοντικά να γίνει θρύλος,αλλά με συγχωρείτε αλλά ακόμα τσουτσέκι είναι μπροστά στα ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου....
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δικαιώθηκε τουλάχιστον από αυτό το ματς και ο Κλίνσμαν για την επιλογή του Λέμαν αντί του Καν. Σωστόοοος.....
nontasg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Πως διάολο σβήνουν τα μηνύματα...? Έλα που δε σβήνουν.....:evil:
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ενταξει μωρε,το 2ο ημιχρονο καλο ητανε...Μπηκαν και 2 γκολ,ειχε και ανατροπη,πηγαμε και σε πεναλτι...Τι αλλο θες? Ρε παιδια τωρα η Γερμανια θα παιξει με το νικητη απο ποιο ζευγαρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.