Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ με τους Λατίνους είμαι...:mrgreen: :mrgreen:

Άν και πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν απέναντι στα "πάντσερ".

Αυτό που θέλω πάντως,άσχετα από το ποιος θα νικήσει,είναι να δούμε καλό ματς.

Δημοσ.

εγώ με όποιον παίξει καλύτερη μπάλα ( αν κ λόγω στοιχήματος θα ήθελα Γερμανία :P )

Εύχομαι μόνο να μη χρειαστούν κανα σφύριγμα οι Γερμανοί, θα δούμε σόου πάλι...

Για να δούμε...

Δημοσ.

θα ρίξει κ Μέσσι μέσα στο 2ο λογικά αν πάει έτσι, για να δούμε...

έχουν καθίσει πίσω όλοι οι Γερμανοί και ψάχνουν αντεπιθέσεις...

Δημοσ.

παντως ειδατε τον Τέβεζ???η τριπλα που εσκασε στον Φριντριχ??εως τωρα ο καλυτερος παιχτης μεσα στο γηπεδο...ας ριξει μεσα Σαβιόλα ή Μεσσι στην θεση του Κρεσπο...

Η Γερμανια απο την αλλη δεν λεει τιποτα κατα την γνωμη μου περα απο την κεφαλια του Μπαλακ

Δημοσ.

Ματσάραααα στο 2ο ημίχρονο...για να δούμε....

παράταση...

Για να δούμε αν έκανε πάλι ΓΚΑΦΑ ο Πέκερμαν που έβγαλε Ρικέλμε κ Κρέσπο... την έπαθε κ με την αλλαγή του τερματοφύλακα...

απο την άλλη, δε κατάλαβα γιατί έβγαλε τον Κλόζε που σκόραρε κι ολας ο Κλίνσμαν, κ δεν έβγαλε τον Ποντόλσκι... ?!?

για να δούμεεεε

Δημοσ.

το 2ο ημίχρονο αποζημιώνει σίγουρα...

για να δούμε.... ο κλίνσμαν θα κάνει

κwλοτούμπες από χαρά ή από νεύρα? :)

Δημοσ.

Ο Κλόζε ψιλοκτύπησε σε κείνη τη φάση με τον τερματοφύλακα, μάλλον γι'αυτό τον έβγαλε...

Και αυτοί οι Αργεντινοί πίσω ούτε 1,80 δεν είναι αλλά δεν έχασαν κεφαλιά για κεφαλιά. είτε στην άμυνα είτε μπροστά από την άμυνα. Respect!

Δημοσ.

Αφού έπαιζαν όλοι πίσω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλε Σαβιόλο να καρφώσει κανένα στην αντεπίθεση...Αν και ο Κρουζ καλή εμφάνιση κάνει μέχρι τώρα αλλά το γκολ μετράει (Θαυμάστε τώρα Μέσι και Σαβιόλα να μην μπορούν να βοηθήσουν από τον πάγκο ) ...Ο άλλος έβγαλε Κλόζε και η Γερμανία παίζει σαν τον Παο χωρίς τον Κωνσταντίνου...Να δούμε αν η Αργ είναι κουρασμένη,μην ξεχνάμε οτι έπαιξε και άλλη παράταση ...ευτυχώς που μπήκε το πρώτο πάντως νωρίς στο δεύτερο γιατι το ματς ήταν τραγικότατο

Δημοσ.

αν χτύπησε ο Κλόζε όπως λέει ο Άκης, καλά έκανε κ τον έβγαλε.

Αλλά κ εγώ πιστεύω οτι έπρεπε να βάλει η Σαβιόλα η Μέσσι αντί για τον Κρουζ...θα δούμε αν θα δικαιωθεί η θα τα ακούσει πάλι ο Πέκερμαν...

Αν πάει πέναλτυ θα αποδειχθεί οτι καλά έκανε κ έβγαλε τον Ρικέλμε :P

Δημοσ.
Κανεις δεν εγινε θρυλος επειδη εβαλε 3 γκολ στην 1η αγωνιστικη των ομιλων.

Ο Ροναλντίνιο είναι ήδη θρύλος. Αν ισχύει η γενίκευση "ότι δεν παίζει μπάλα στα μεγάλα ματς" (που δεν είπες εσύ), τότε μάλλον είναι ο πρώτος (που έγινε θρύλος βάζοντας 3 γκολ στην 1η αγωνιστική, που λέει ο λόγος)!!!

Την παλευεις???

Την πάλεψα σε καταστάσεις που δεν φαντάζεσαι, δεν θα την παλέψω τώρα που είμαι αραχτός στην τιβι και όλα μου πάνε δεξιά;

Ειπα εγω οτι δεν επαιξε φετος??Ειπα εγω οτι ειναι κακος παικτης?Μπηκες στον κοπο οσο εξελισσοταν το ΤΛ να διαβασεις τι ελεγα για τον Ροναντινιο?. ΚΑΝΕΙΣ δεν προσπαθει να αποδειξει ΤΙΠΟΤΑ!!

Είπα κανείς ότι είπες όλα αυτά; Σόρυ που δεν παρακολουθώ όλο το συγγραφικό σου έργο. Θα σε ενημερώσω με email για ότι άρθρα έχω χάσει να μου τα στείλεις. Είμαι αδικαιολόγητος.

Γιατι ρε γαμω την τρελα μου σε αυτη την χωρα νομιζουν οτι ειναι οι ΠΙΟ εξυπνοι,οι ΠΙΟ ομορφοι,οι ΠΙΟ γαμηκουλες και εχουν ΤΗΝ σωστη αποψη και μαλιστα θεωρουν οτι οσοι δεν συμφωνουν με αυτο προσπαθουν να αποδειξουν οτι αυτοι[/b'] ειναι οι ΠΙΟ εξυποι...κτλ

Γιατί;;;

Και εγω σου λεω να το δεχτω.Αυτος δηλαδη που κερδιζει τον τελικο[/b'] τι ειναι???ΣΟΥΠΕΡ ΓΟΥΙΝΕΡ???Γουινερ+1??Γουνερ+χ??Τι??

Προφανώς. Απλά αυτοί που χάνουν τον τελικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΖΕΡΣ, αυτό είπα.

Τι ωραία που είναι τα quotes...

Τον Μέσι γιατί δεν το βάζει; Άντε να πάμε στα πέναλντι να γελάσουμε λίγο γιατί το ματς κατάντησε αηδία.

Δημοσ.

Λίγο πριν τα πέναλτυ.....μια παρθενιά θα σπάσει σήμερα πάντως.....καμμιά ομαδα από τις δυο σε μουντιάλ δεν αποκλείστηκε μέχρι τώρα στα πέναλτυ....και εκτελεστες ο σπίκερ το είπε ότι τραυματίστηκε ο Κλόζε και γι'αυτό βγήκε, μάλλον είχαν και κάποιον άλλον εκεί στον πάγκο που τους το είπε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...