akis401 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Γερμανία-Αργεντινή με άσπρες φανέλλες οι Γερμανοί με μπλέ , όπως και στον τελικό της Ιταλίας οι Αργεντίνοι,,, για όσους αρέσουν οι συμπτώσεις, 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία, με άσπρες φανέλλες το πήρε. Δεν χρειάστηκε να αλλάξει.
EKTELESTES Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ μαζί σου, έχω πει απο την αρχή οτι αν κ θα θελα να το πάρει η Βραζιλία, πιστεύω πως θα το πάρει η Γερμανία ( κ σαν ομάδα είναι καλή αλλα έχει κ την έδρα.. ) κ Γερμανία έπαιξα κ στοίχημα με απόδοση 7 μόνο δυστυχώς Για να δούμε όμως, ΠΟΤΕ δε ξέρεις σίγουρα...
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Τον τελικο με την Αρσεναλ τον ειδες?Toν επαναληπτικο με την Μιλαν? Ναι έχεις δίκιο. Στο τσάμπιονς λιγκ μόνο ο τελικός είναι μεγάλο ματς... Μπορείς να βρεις 100 ματς που δεν έπαιξε καλα και γω άλλα τόσα που έπαιξε θεικά (πχ με Τσέλσι... αυτό δεν ήταν κρίσιμο υπό το βάρος, μάλιστα, του προηγούμενου αποκλεισμού)! ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ, αλλά το ξεχνάμε σφυρίζοντας αδιάφορα. Δεν παίρνουμε όμως ότι μας συμφέρει για να στηρίξουμε το επιχείρημά μας. Βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Και τελικά, για να επαναφέρω την κουβέντα εντός θέματος (για το Ροναλντίνιο), τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; Ότι δεν παίζει στα μεγάλα ματς μπάλα; Πλάκα κάνετε, ξαναλέω. Ξέρετε τελικά τι μου θυμίζουν τέτοιες λογικές; Αυτά που λέγονται για λούζερες προπονητές τύπου Ιωαννίδη. Η συγκεκριμένη λογική υποστηρίζει πχ ότι αυτοί οι προπονητές είναι λούζερς γιατί πχ χάνουν τελικούς. Αφού δηλαδή έχουν ξεσκίσει όλους τους αντιπάλους και φτάνουν κατ' εξακολούθηση στον τελικό, χάνουν και κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο. Ενώ οι άλλοι, που βλέπουν τελικό από την τηλεόραση τι είναι; Γουίνερς;;; Κάτι τέτοιο που θυμίζετε. Ένα ματς ακόμα κακό να κάνει ο Ροναλντίνιο θα τον βγάλουμε παλτό. Τον Σεπτέμβρη μπορεί να είναι Θεός πάλι...
strassenmeister Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ναι έχεις δίκιο. Στο τσάμπιονς λιγκ μόνο ο τελικός είναι μεγάλο ματς... Μπορείς να βρεις 100 ματς που δεν έπαιξε καλα και γω άλλα τόσα που έπαιξε θεικά (πχ με Τσέλσι... αυτό δεν ήταν κρίσιμο υπό το βάρος, μάλιστα, του προηγούμενου αποκλεισμού)! ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ, αλλά το ξεχνάμε σφυρίζοντας αδιάφορα. Δεν παίρνουμε όμως ότι μας συμφέρει για να στηρίξουμε το επιχείρημά μας. Βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Και τελικά, για να επαναφέρω την κουβέντα εντός θέματος (για το Ροναλντίνιο), τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; Ότι δεν παίζει στα μεγάλα ματς μπάλα ο Ροναλντίνιο; Πλάκα κάνετε, ξαναλέω. Kirileman,κανεις δεν λεει πως ο Ροναλντινιο δεν ειναι τρομερος παιχτης ή οτι δεν εχει παιξει σε δυσκολα παιχνιδια.Ομως τα ΠΙΟ δυσκολα παιχνιδια ειναι οι τελικοι και τα ματς που κρινεται προκριση εναντιον μεγαλων ομαδων,και οταν λεω μεγαλων ομαδων εννοω με βαρια φανελα και αναλογους παιχτες και τα παιχνιδια ενος Μουντιαλ.Ο Ροναλντινιο στα πιο κρισιμα ματς (σαν κι αυτα που αναφερω) δεν ηταν αυτος που περιμεναν ολοι.Δεν "τραβηξε" την ομαδα.Αυτο δεν τον κανει κακο παιχτη.Απλα ας πουμε οι 2 τελευταιοι μεγαλοι παιχτες πηραν απο ενα Μουντιαλ με δικα τους γκολ (Ζινταν-98,Ροναλντο-02).Αυτο με τον Ροναλντινιο δεν εχει συμβει και ειλικρινα εγω θελω πολυ να συμβει γιατι ειναι φοβερος παιχτης.Την αποψη αυτη που σου λεω την εχει πολυς κοσμος που ασχολειται με μπαλα και δεν ειναι αποψη μονο των παιδιων που γραφουν εδω.Το σιγουρο ειναι πως εχει καιρο ακομα να μας βαλει ολους στη θεση μας,και αν τον πιστευεις θα δικαιωθεις.
akis401 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ μαζί σου' date=' έχω πει απο την αρχή οτι αν κ θα θελα να το πάρει η Βραζιλία, πιστεύω πως θα το πάρει η Γερμανία ( κ σαν ομάδα είναι καλή αλλα έχει κ την έδρα.. ) κ Γερμανία έπαιξα κ στοίχημα με απόδοση 7 μόνο δυστυχώς Για να δούμε όμως, ΠΟΤΕ δε ξέρεις σίγουρα...[/quote'] Τι μαζί μου? Απλά το άκουσα χτες και το είπα έτσι για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις. Δεν τους υποστηρίζω αλλά μ'αρέσουν, Μουντιάλ χωρίς Σκωτία.....λολ. Ωχ με φωνάζουν για ρετσίνα, θα στα πω μετά τα άλλα...
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ποιος το λέει ότι τα πιο κρίσιμα ματς είναι οι τελικοί; Είναι άπειρες οι περιπτώσεις που προημιτελικοί ή ημιτελικοί χαρακτηρίστηκαν "τελικοί" επειδή διασταυρώθηκαν πρόωρα τα δυο φαβορί (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Αγώνες χωρίς αύριο, ΤΑ μεγάλα-κρίσιμα ματς... μέχρι, φυσικά, το επόμενο. Και εφόσον μπορούμε να βρούμε τέτοιες περιπτώσεις όπου ο Ροναλντίνιο έπαιξε πολύ καλή μπάλα (έστω και λίγες αν θέλετε), η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ότι "ο Ροναλντίνιο δεν παίζει μπάλα στα κρίσιμα ματς" δεν ισχύει. Δεν διαφωνώ για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις (πολλές ή λίγες), προς Θεού, τη γενίκευση και το συμπέρασμα αμφισβητώ.
strassenmeister Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ποιος το λέει ότι τα πιο κρίσιμα ματς είναι οι τελικοί; Είναι άπειρες οι περιπτώσεις που προημιτελικοί ή ημιτελικοί χαρακτηρίστηκαν "τελικοί" επειδή διασταυρώθηκαν πρόωρα τα δυο φαβορί (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Αγώνες χωρίς αύριο, ΤΑ μεγάλα-κρίσιμα ματς... μέχρι, φυσικά, το επόμενο. Και εφόσον μπορούμε να βρούμε τέτοιες περιπτώσεις όπου ο Ροναλντίνιο έπαιξε πολύ καλή μπάλα (έστω και λίγες αν θέλετε), η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ότι "ο Ροναλντίνιο δεν παίζει μπάλα στα κρίσιμα ματς" δεν ισχύει. Δεν διαφωνώ για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις (πολλές ή λίγες), προς Θεού, τη γενίκευση και το συμπέρασμα αμφισβητώ. Δεν ειπα οτι ειναι μονο οι τελικοι (αν και αυτοι κρινουν τα τροπαια και αυατ μενουν) αλλα σαφως ειναι και αλλα ματς.Και μη ξεχνας πως οταν εισαι τοσο μεγαλος ολοι περιμενουν πολλα απο αυτον,και ειναι συνεχεια στη πιεση.Απλα οι μεγαλοι τα καταφερνουν εκει ενω αλλοι οχι.Ετσι νομιζω.Ο Ζινταν αν δεν ειχε βαλει εκεινο το γκολ στο τελικο του Τσ.Λ. ή τα 2 γκολ στο τελικο του 98 θα ηταν αυτος που ειναι?Ο Ροναλντο αν δεν ειχε βαλει τα 2 γκολ και 8 συνολο το 2002? Τελος παντων, η ιστορια θα τους κρινει ολους.
nontasg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Κάθε ματς είναι σημαντικό....Από το πρώτο(πρεμιέρα) μέχρι και το τελευταίο,τον τελικό....Μη λέμε βλακείες τώρα....
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ναι έχεις δίκιο. Στο τσάμπιονς λιγκ μόνο ο τελικός είναι μεγάλο ματς...Κανεις δεν εγινε θρυλος επειδη εβαλε 3 γκολ στην 1η αγωνιστικη των ομιλων. Μπορείς να βρεις 100 ματς που δεν έπαιξε καλα και γω άλλα τόσα που έπαιξε θεικά (πχ με Τσέλσι... αυτό δεν ήταν κρίσιμο υπό το βάρος, μάλιστα, του προηγούμενου αποκλεισμού)! ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ, αλλά το ξεχνάμε σφυρίζοντας αδιάφορα. Την παλευεις???Ειπα εγω οτι δεν επαιξε φετος??Ειπα εγω οτι ειναι κακος παικτης?Μπηκες στον κοπο οσο εξελισσοταν το ΤΛ να διαβασεις τι ελεγα για τον Ροναντινιο?. τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; Ότι δεν παίζει στα μεγάλα ματς μπάλα; ΚΑΝΕΙΣ δεν προσπαθει να αποδειξει ΤΙΠΟΤΑ!!Γιατι ρε γαμω την τρελα μου σε αυτη την χωρα νομιζουν οτι ειναι οι ΠΙΟ εξυπνοι,οι ΠΙΟ ομορφοι,οι ΠΙΟ γαμηκουλες και εχουν ΤΗΝ σωστη αποψη και μαλιστα θεωρουν οτι οσοι δεν συμφωνουν με αυτο προσπαθουν να αποδειξουν οτι αυτοι ειναι οι ΠΙΟ εξυποι...κτλ Αφού δηλαδή έχουν ξεσκίσει όλους τους αντιπάλους και φτάνουν κατ' εξακολούθηση στον τελικό, χάνουν και κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο. Ενώ οι άλλοι, που βλέπουν τελικό από την τηλεόραση τι είναι; Γουίνερς;;; Κάτι τέτοιο που θυμίζετε. ... Και εγω σου λεω να το δεχτω.Αυτος δηλαδη που κερδιζει τον τελικο τι ειναι???ΣΟΥΠΕΡ ΓΟΥΙΝΕΡ???Γουινερ+1??Γουνερ+χ??Τι?? Ο Ιωαννιδης εφτασε(οπως εφτασε) σε τοσους τελικους.ΤΟ ιδιο και ο Ρενεσες.Ο Ζελικο ομως εχει 4 ευρωπαικα( η μηπως 5?) Για να λεγεσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ(η εστω ΕΝΑΣ απο τους 3-4 κορυφαιους) πρεπει καποια στιγμη να το αποδικνυεις κιολας με πραγματα που δεν κανει κανεις αλλος
nontasg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Για να λεγεσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ(η εστω ΕΝΑΣ απο τους 3-4 κορυφαιους) πρεπει καποια στιγμη να το αποδικνυεις κιολας με πραγματα που δεν κανει κανεις αλλος Ε εδώ οφείλω να συμφωνήσω απόλυτα...
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 @kirileman : Είμαι σίγουρος πως δεν θα βρεις πολλούς εγκάθετους κατά του Ροναλντίνιο εδώ μέσα. Κι εμένα με ενόχλησαν κάποιες απόψεις μετά το πρώτο ματς αλλά εφόσον βλέπω ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ παίζει μπάλα, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ παίζει μπάλα, και όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου από σένα περιμένουν να παίξεις μπάλα, όχι από τον Ζε Ρομπέρτο ή τον Κακά, τί να κάνουμε δλδ? Να προσποιηθούμε ότι δεν παίζει ο Ροναλντίνιο στη Βραζιλία ή να πούμε ότι "είναι κουρασμένος?" Εγώ είμαι μαζί του, υπέρ του, κλπ κλπ. Τις κλωτσιές που τρώει ο Ροναλντίνιο δεν τις τρώνε πολλοί και έχω δει πάρα πολλά ματς του ισπανικού πρωταθλήματος όπου ίπταται απ' τα τάκλιν που του κάνουν. Όλο το παιχνίδι στη Μπαρτσελόνα περνάει δε απ' τα πόδια του, και ναι, έκανε πάρα πολλούς καλούς αγώνες στο C.L. Τίποτα από τα παραπάνω όμως δε σημαίνει ότι αν τον βλέπεις να σέρνεται δεν πρέπει να το αναφέρεις. Όταν παίζει καλά θα τον εκθειάσω, όταν δεν παιζει θα το εντοπίσω. Η προσωπολατρεία που εμποδίζει να κρίνεις τον άλλο κάνει κακό. edit : Καλώς ή κακώς, όταν φτάνεις πολλές φορές σε τελικούς και δεν τους παίρνεις, ναι, είσαι loser. Παίζουν ρόλο και οι συνθήκες βέβαια αλλά τουλάχιστον στην περίπτωση Ιωαννίδη, ο άνθρωπος αν δεν ήταν αγχώδης και ψυχωτικός μεταδίδοντας το άγχος αυτό στους παίκτες, θα είχε πάρει 1-2 τελικούς. Δεν είναι τυχαίο που δεν το κατάφερε ακόμα κι όταν είχε ομάδες ικανές να τα καταφέρουν και δεν είναι τυχαίο που το κατάφερε ο "σοφός" που δεν πιστεύω πως έχει παραπάνω γνώσεις απ' τον άλλο. Κάτι που ισχύει και με την κλασικότερη loser ομάδα, την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Off topic τέλος.
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Τίποτα από τα παραπάνω όμως δε σημαίνει ότι αν τον βλέπεις να σέρνεται δεν πρέπει να το αναφέρεις. Όταν παίζει καλά θα τον εκθειάσω' date=' όταν δεν παιζει θα το εντοπίσω. Η προσωπολατρεία που εμποδίζει να κρίνεις τον άλλο κάνει κακό. [/quote'] Συμφωνω απολυτα! Ουδεις υπερανω κριτικης...
konnak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Συμφωνω απολυτα! Ουδεις υπερανω κριτικης... Πιάστε και τον Ρεχάγκελ τώρα.
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Πιάστε και τον Ρεχάγκελ τώρα. Όταν πάει στο ΠΚ, θα τον πιάσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.