Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ Stassenmeister - Κ όχι μόνο να προσέχουν τα γόνατα τους, να μπορούν να σταθούν πιο εύκολα όρθιοι σε τζατζαρίσματα, να πάρουν κεφαλιές,να πάρουν καλύτερη θέση στην περιοχή, να κρατήσουν πιο εύκολα την μπάλα βάζοντας το σώμα μπροστά κλπ.

Ο Ροναλντίνιο απο τότε που πήγε στην Μπαρτελόνα έγινε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ 2πλάσιος για να μπορέσει να αντέξει το ξύλο που τρώει (!)

--------------------

@ Κιριλεμαν - Ούτε κ εγώ πήγαινα ποτέ τα βάρη, τα θεωρώ σχεδόν ανούσια για μη Επαγγελματίες αθλητές και άτομα που πραγματικά τα χρειάζονται λόγω της ασχολίας τους. Αν δεν έχεις χρόνο μόνο βολεύουν η αν βίαζεσαι να βγεις σε παραλίες :P

Μπορείς χωρίς βάρη να γίνει απίστευτα δυνατός, αλλά να πάρεις κ όγκο - απλά θα σου πάρει σίγουρα πολλαπλάσιο χρόνο ^^

Δημοσ.
Όταν λέτε ότι οι μεγάλες παίχτες φαίνονται στα μεγάλα ματς και ότι ο Ροναλντίνιο δεν έχει φανεί στα μεγάλα ματς, ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ, έτσι; Τσάμπιονς λιγκ είδατε καθόλου φέτος, πέρισυ; Μόνο τα ματς του μουντιάλ, με μια ομάδα "τουρλουμπούκι" έτσι κ' αλλιώς, είναι μεγάλα ματς; Τα υπόλοιπα όχι; Το ενδεχόμενο ο καλύτερος παίχτης της φετινής σεζόν (και της προηγούμενης) να είναι λίγο κουρασμένος δεν παίζει;

Όσο κι αν είμαι οπαδός του Ροναλντίνιο, δεν μπορείς να πεις ότι τόσο στον τελικό του Τσ.Λ. όσο και στις υποχρεώσεις της Βραζιλίας έως τώρα έχει φωνάξει "παρών".

Μετά το πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ, είπα "άστον, πού θα πάει, θα φανεί" αλλά αυτό δεν έχει γίνει, τουλάχιστον ακόμα. Όλοι ελπίζουμε να ανακάμψει αλλά εφόσον η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου, σε όποιους λόγους κι αν οφείλεται αυτό, δεν πρέπει να το διακρίνουμε?

Δημοσ.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, και βλέπω και καλά και διαβάζω καλά. Θα σου πρότεινα πάντως να μη πας προπονητής γιατί από ότι βλέπω θα τους σακατέψεις όλους. Το κακό με σας που ασχολείστε με βάρη αποκλειστικά είναι πως νομίζετε επειδή σηκώνετε κάποια κιλά πως αυτό είναι προπόνηση και τίποτα άλλο. Διάβασε πρώτα λίγες γραμμές κάποιου βιβλίου ειδικό για προπονητική ποδοσφαίρου και μετά να γίνεσαι είρωνας και ότι άλλο του στυλ να παω να κοιτάξω εδώ και εκεί. Και μια και το αναφέρεις, πιθανόν με ορολογία που βρήκες κάπου και προφανώς ούτε κι εσύ ο ίδιος καταλαβαίνει τι λέει να σου παραθέσω ένα πραγματάκι, διάβασέ το καλά και προσπάθησε να το καταλάβεις.

Taxydynamh einai i ikanothta toy athlith na epityghanei th megisth dynath tahitita se mia kinhsh=ekkriktikothta.

Einai aparaithto oi askiseis tahydynamhs na ehoyn kathara eksideikeymeno xaraktira. Gia na apofexthei h ypervolikh ayksish twn myikwn inwn, poy epidra arnhtika sthn neyromiiki synergeia twn podosfairistwn, synistatai o syndiasmos ths pronhshs tahidynamhs me tahititas, Oi askiseis mporoun arhika na ektelestoun hwris prostheta varh kai sth syneheia me varh h na akolouthoun ena syndiasmo kai twn 2.

Praktikh efarmogh:

1- Mikra sprint 8-10 metrwn apo diafopretikes theseis

2-Almata gia kefalia (8-10)

3-Sout sthn estia(8-10)

4-Almata panw apo 8-10 empodia

5 Lagoudakia synexomena(6)

endiamesa fysika ehei kai to analogo dialleima,

Aytes einai askhseis ekriktikothtas pou se tetoia morfh kyriws douyleyoun sto podosfaito, dld ekseidikeymena , me kinhseis pou ginontai mesa se ena paihnidi.

Είναι από βιβλίο ενός συγχωρεμένου προποντή-γυμναστή και κυρίως επιστήμονα. Σάκης Δόκας, αν σας λέει κάτι το όνομα, εκτός κι άμα τον βγάλετε και αυτόν άχρηστο.....

Μικροί μεγάλοι στα καφενεία δε γίνεται φίλε. Από pc παράδειγμα δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και όποτε γίνεται κουβέντα το βουλώνω και δε λέω ότι μου κατέβει επειδή ξέρω ΜΟΝΟ αυτό και τίποτα άλλο. Θα σου σινιστούσα να το ακολουθήσεις κι εσύ στο θέμα που συζητάμε και που είναι το ποδόσφαιρο και όχι η άρση βαρών που πιθανόν να'σαι και καλός εκεί.

Δημοσ.
Όταν λέτε ότι οι μεγάλες παίχτες φαίνονται στα μεγάλα ματς και ότι ο Ροναλντίνιο δεν έχει φανεί στα μεγάλα ματς, ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ, έτσι; Τσάμπιονς λιγκ είδατε καθόλου φέτος, πέρισυ;
Τον τελικο με την Αρσεναλ τον ειδες?Toν επαναληπτικο με την Μιλαν?
Το ενδεχόμενο ο καλύτερος παίχτης της φετινής σεζόν (και της προηγούμενης) να είναι λίγο κουρασμένος δεν παίζει;

Σαφεστατα και παιζει.Αλλα ειναι 25 χρονων,παιζει σε αυτο το επιπεδο στην ουσια μονο 2 χρονια και η αληθεια ειναι οτι αν θελει να μπει σε ενα επιπεδο ΤΟΡ και οχι απλα ενος "παρα πολυ καλου παικτη" θα πρεπει καποια στιγμη να δειξει ορεξη και να κουβαλησει την ομαδα στην πλατη του.Ο Κακα εχει κουραστει λιγοτερο?

Δημοσ.
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα' date=' και βλέπω και καλά και διαβάζω καλά. Θα σου πρότεινα πάντως να μη πας προπονητής γιατί από ότι βλέπω θα τους σακατέψεις όλους. Το κακό με σας που ασχολείστε με βάρη αποκλειστικά είναι πως νομίζετε επειδή σηκώνετε κάποια κιλά πως αυτό είναι προπόνηση και τίποτα άλλο. Διάβασε πρώτα λίγες γραμμές κάποιου βιβλίου ειδικό για προπονητική ποδοσφαίρου και μετά να γίνεσαι είρωνας και ότι άλλο του στυλ να παω να κοιτάξω εδώ και εκεί. Και μια και το αναφέρεις, πιθανόν με ορολογία που βρήκες κάπου και προφανώς ούτε κι εσύ ο ίδιος καταλαβαίνει τι λέει να σου παραθέσω ένα πραγματάκι, διάβασέ το καλά και προσπάθησε να το καταλάβεις.

Taxydynamh einai i ikanothta toy athlith na epityghanei th megisth dynath tahitita se mia kinhsh=ekkriktikothta.

Einai aparaithto oi askiseis tahydynamhs na ehoyn kathara eksideikeymeno xaraktira. Gia na apofexthei h ypervolikh ayksish twn myikwn inwn, poy epidra arnhtika sthn neyromiiki synergeia twn podosfairistwn, synistatai o syndiasmos ths pronhshs tahidynamhs me tahititas, Oi askiseis mporoun arhika na ektelestoun hwris prostheta varh kai sth syneheia me varh h na akolouthoun ena syndiasmo kai twn 2.

Praktikh efarmogh:

1- Mikra sprint 8-10 metrwn apo diafopretikes theseis

2-Almata gia kefalia (8-10)

3-Sout sthn estia(8-10)

4-Almata panw apo 8-10 empodia

5 Lagoudakia synexomena(6)

endiamesa fysika ehei kai to analogo dialleima,

Aytes einai askhseis ekriktikothtas pou se tetoia morfh kyriws douyleyoun sto podosfaito, dld ekseidikeymena , me kinhseis pou ginontai mesa se ena paihnidi.

Είναι από βιβλίο ενός συγχωρεμένου προποντή-γυμναστή και κυρίως επιστήμονα. Σάκης Δόκας, αν σας λέει κάτι το όνομα, εκτός κι άμα τον βγάλετε και αυτόν άχρηστο.....

Μικροί μεγάλοι στα καφενεία δε γίνεται φίλε. Από pc παράδειγμα δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και όποτε γίνεται κουβέντα το βουλώνω και δε λέω ότι μου κατέβει επειδή ξέρω ΜΟΝΟ αυτό και τίποτα άλλο. Θα σου σινιστούσα να το ακολουθήσεις κι εσύ στο θέμα που συζητάμε και που είναι το ποδόσφαιρο και όχι η άρση βαρών που πιθανόν να'σαι και καλός εκεί.[/quote']

Δεν ασχολουμαι μονο με βαρη,συμπληρωματικα ειναι.Το συμπερασμα σου ομως ειναι πολυ ενδιαφερον,αναρωτιεμαι απο που το εβγαλες.Τες πα ασχετος εισαι και δε συζηταω αλλο,βαριεμαι,sorry.

Ξαναδιαβασε το κειμενο μου,και κυριως μαθε τι ειναι οι πλυομετρικες, αν θες, γιατι πανω κατω αυτες περιγραφεις..

Δημοσ.

Σας παρακολουθώ Akis401 και strassen και πρέπει να πω ότι ο Akis401 μιλάει τεκμηριωμένα και κυρίως εξειδικευμένα πάνω στο ποδόσφαιρο. Και θα συμφωνήσω μαζί του φυσικά πως κάθε άθλημα έχει τη δική του προπόνηση. Αν πας να αναπτύξεις/ βελτιώσεις εκκρηκτικότητα με βάρη κυρίως, στο ποδόσφαιρο, το πολύ πολύ που θα πετύχεις θα είναι να πηγαίνουν οι παίκτες πιο αργά και από την καθυστέρηση. Και φυσικά άλλο είναι η Γενική δύναμη και άλλο η ταχυδύναμη και αλλιώς αναπτύσσεται η μία και αλλιώς η άλλη. Τα χοντρά πόδια που λέτε πιο πάνω δεν είναι απόρροια της προπόνησης ταχυδύναμης αλλά γενικής δύναμης, άρα καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Και φυσικά καλά κάνουν και την αναπτύσουν με βάρη τη Γενική δύναμη.

Όσο για το mundial που είναι και το θέμα του τόπικ, με στεναχώρεσε που βγήκαν όλες οι Αφρικανικές ομάδες έξω και ελπίζω από δω και πέρα να δούμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο μιας και αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Σαν φαβορί βλέπω Ιταλία(αφού πέρασαν τους Αυστραλούς όπως τους πέρασαν νομίζω πως είναι ικανοί για πολλά)

Η Βραζιλία μου φαίνεται σαν να βαριούνται να παίξουν ρε παιδιά. Μόνο σε μένα φαίνεται αυτο?

Δημοσ.
Σας παρακολουθώ Akis401 και strassen και πρέπει να πω ότι ο Akis401 μιλάει τεκμηριωμένα και κυρίως εξειδικευμένα πάνω στο ποδόσφαιρο. Και θα συμφωνήσω μαζί του φυσικά πως κάθε άθλημα έχει τη δική του προπόνηση. Αν πας να αναπτύξεις/ βελτιώσεις εκκρηκτικότητα με βάρη κυρίως' date=' στο ποδόσφαιρο, το πολύ πολύ που θα πετύχεις θα είναι να πηγαίνουν οι παίκτες πιο αργά και από την καθυστέρηση. Και φυσικά άλλο είναι η Γενική δύναμη και άλλο η ταχυδύναμη και αλλιώς αναπτύσσεται η μία και αλλιώς η άλλη. Τα χοντρά πόδια που λέτε πιο πάνω δεν είναι απόρροια της προπόνησης ταχυδύναμης αλλά γενικής δύναμης, άρα καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Και φυσικά καλά κάνουν και την αναπτύσουν με βάρη τη Γενική δύναμη.

Όσο για το mundial που είναι και το θέμα του τόπικ, με στεναχώρεσε που βγήκαν όλες οι Αφρικανικές ομάδες έξω και ελπίζω από δω και πέρα να δούμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο μιας και αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Σαν φαβορί βλέπω Ιταλία(αφού πέρασαν τους Αυστραλούς όπως τους πέρασαν νομίζω πως είναι ικανοί για πολλά)

Η Βραζιλία μου φαίνεται σαν να βαριούνται να παίξουν ρε παιδιά. Μόνο σε μένα φαίνεται αυτο?[/quote']

Ρε μαγκα ολη μερα με ανθρωπους που κανουν αυτη τη δουλεια συναναστρεφομαι,λες να εχουν ολοι αδικο?? Προπονητες ποδοσφαιρου,στιβου,μπασκετ ολοι τα ιδια λενε και αυτα εγραψα κι εγω.Αν νομιζετε πως δεν ειναι ετσι ψαξ'τε το λιγο και θα καταλαβετε αν εχω δικιο ή αδικο.Ωστοσο ξαναλεω μιας και δε νομιζω πως καταλαβες πως οι πλυομετρικες ειναι λιγο πολυ αυτες που περιγραφει ο akis και τις ανεφερα αρκετη ωρα πριν.Αν θες επισης διαβασε πως βελτιωνεται η ταχυδυναμη,το εγραψα αρκετα αναλυτικα νομιζω και τεκμηριωμενα.Αν βρισκεις κατι λαθος ευχαριστως να το συζητησουμε.

Δημοσ.

Σωστά, είμαι άσχετος, θα με φωτίσεις λίγο να μου περιγράψεις κάποιες πλειομετρικές ασκήσεις? Για να μαθαίνω κιόλας. Συγνώμη αν σε κούρασα πάντως, θα κοιτάξω να διαβάσω κανα βιβλίο παραπάνω να μορφωθώ. Και λέω να αρχίσω με κανένα βιβλίο καλής συμπεριφοράς, τι λες? Έχεις να μου προτείνεις κανένα?

Αν πάντως προπονητής ποδοσφαίρου που συναναστρέφεσαι σου είπε ότι η ταχυδύναμη αναπτύσσεται αποκλειστικά με βάρη ή κυρίως με βάρη στο ποδόσφαιρο όπως ισχυρίζεσαι....κατάλαβα που θα δουλεύουν και τι επιτυχίες θα έχουν....Κάτι τέτοιοι είναι και δεν μπορεί να ορθοποδίσει το άμοιρο το ποδόσφαιρό μας και ενώ μέχρι κάποια ηλικία πάνε όλοι καλά, μετά χάνονται λες και τους κατάπιε η γη....

Δημοσ.
Σωστά' date=' είμαι άσχετος, θα με φωτίσεις λίγο να μου περιγράψεις κάποιες πλειομετρικές ασκήσεις? Για να μαθαίνω κιόλας. Συγνώμη αν σε κούρασα πάντως, θα κοιτάξω να διαβάσω κανα βιβλίο παραπάνω να μορφωθώ. Και λέω να αρχίσω με κανένα βιβλίο καλής συμπεριφοράς, τι λες? Έχεις να μου προτείνεις κανένα?

Αν πάντως προπονητής ποδοσφαίρου που συναναστρέφεσαι σου είπε ότι η ταχυδύναμη αναπτύσσεται αποκλειστικά με βάρη ή κυρίως με βάρη στο ποδόσφαιρο όπως ισχυρίζεσαι....κατάλαβα που θα δουλεύουν και τι επιτυχίες θα έχουν....[/quote']

Ακη,μπορεις να διαβασεις την αναλυση που εκανα προηγουμενως?Συγνωμη για το ασχημο χαρακτηρισμο.Εγραψα ακριβως ποσα βαρη και ποσες πλυομετρικες κανουν στο ποδοσφαιρο.Οι πλυομετρικες ειναι ασκησεις σαν κι αυτες που αναφερεις και αυτο σου ειπα κι εγω και καποιο αλλο παιδι απο την αρχη.Δεν διαφωνουμε,απλα πιστεψε με οτι σε καποιες περιοδους, προετοιμασιας κυριως κανουν αρκετα βαρη.

Δημοσ.

:lol:

Πίσω στο θέμα μας. Διάβασα οτι προστέθηκαν και άλλοι τραυματισμοί στην Βραζιλία. Είχαμε τον Ρομπίνιο, μετά το ματς με Γκάνα, έχουμε και Λούσιο, Κακά, Έμερσον...

Επίσης, ο λέγεται οτι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Βραζιλία - Γαλλία θα είναι ο Ισπανός Κανταλέχο που σφύριξε το Ιταλία - Αυστραλία :lol:

Δημοσ.
Επίσης, ο λέγεται οτι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Βραζιλία - Γαλλία θα είναι ο Ισπανός Κανταλέχο που σφύριξε το Ιταλία - Αυστραλία

εμενα μου αρεσει που η ΦΙΦΑ ελεγε οτι το πρωτο λαθος καθε διαιτητη στο φετινο μουντιαλ θα ειναι και το τελευταιο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...