Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Πατατάκιας ποιος είναι δεν ξέρω, και ούτε είδα κανέναν να ανεβαίνει ψηλά , ούτε κανέναν να σκαρφαλώνει...κι εγώ το είπα αυτό, αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι είμαι άσχετος από μπάλα δικαίωμά σου και δε με νοιάζει κιόλας, πάντως εσύ που ξέρεις πίστευε ότι δεν φοβήθηκε. εγώ λέω ότι φοβήθηκε. Αλλά το πόσο σχετικός είσαι εσύ φαίνεται από τα ποστ σου. Αλλοίμονο αν μια ομάδα πιστέψει ότι θα παίξει μπάλα όποτε χρειαστεί...γιατί απλά μπορεί να μη μπορεί να παίξει τότε.

Και αν είναι έτσι όπως το λες γιατί δεν ανέβαζε πιο ψηλά το Ροναλντίνιο όπως ήτανε? Θα έχανε το κέντρο μήπως? Ο Ροναλντίνιο σ'αυτό το μουντιάλ είναι σκιά του εαυτού του, Το ότι κάνει ένα τακουνάκι, εμένα δε μου λέει τίποτα, του ότι 5 στις 10 πάσες του είναι λάθος μου λέει πολλά.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ποσο σχετικος ειμαι με τη μπαλα ασ'το.Παρακατω,ο "πατατακιας" ειναι ο Ροναλντινιο και αυτον ηθελε να ελευθερωσει ο Παρειρα μπας και παιξει λιγο καλυτερα οπως πολυ σωστα ειπες κι εσυ.Και συμφωνω πως ειναι σε χαλια κατασταση αλλα ειναι η ευκαιρια του να μπει στο πανθεον,αν τη χασει θα μεινει ως απλα ενας πολυ καλος παιχτης αντιθετα με το Ροναλντο που σε 3 Μουντιαλ εγραψε ιστορια.Οταν εκανε αυτη τη κινηση φιλε μου ηταν με 2 γκολ μπροστα.Επισης να σου πω πως αυτο που ειπα σχετικα με το οτι θα παιξουν μπαλα οταν χρειαζεται εννοω πως οταν δουν τα δυσκολα θα τα δωσουν ολα.Με το να προσφερουν θεαμα αλλωστε δε κερδιζουν στο σκορ αρα ο συλλογισμος σου σχετικα με το αν θα μπορουν να παιξουν και αν το διακινδυνευουν ειναι αστοχος.Αυτα...

Δημοσ.
Ακτή Ελεφαντοστού

Τόγκο

Γκανα

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ μη αφρικανικες χωρες

γκουχου γκουχου...

Δημοσ.

μεχρι στιγμης τουλαχιστον εμενα, η μοναδικη ομαδα που μου εχει κανει αισθηση και πιστευς πως μπορει να το παρει ειναι η Γερμανια, ομαδα που παιζει ΩΣ ΟΜΑΔΑ , απιστευτη φυσικη κατασταση, παλευει ως το τελος, παιζει ωραια μπαλα, πεταει 2-3 μπαλακια σε καθε αγωνα, εκτος απο ενα ματς, και εγω τουλαχιστον χαιρομαι να τους βλεπω.

Δεν μου αρεσει να βλεπω ποδοσφαιρο, και το φαβορι να βαζει ενα γκολ και να καθεται μετα πισω στην αμυνα σαν να βαριεται να παιξει...ε αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο, αν βαριουνται να κατσουν σπιτια τους, ας πανε παλικαρια που εχουν διψα για διακριση.

Δημοσ.
To ποσο σχετικος ειμαι με τη μπαλα ασ'το.Παρακατω,ο "πατατακιας" ειναι ο Ροναλντινιο και αυτον ηθελε να ελευθερωσει ο Παρειρα μπας και παιξει λιγο καλυτερα οπως πολυ σωστα ειπες κι εσυ.

Μαλλον δεν εισαι σχετικος γιατι ειδικα ο πατατακιας οπως τον αποκαλεις απολαμβανει πληρων ελευθεριων μεσα στο παιχνιδι(σε περιπτωση που δεν το παρατηρησες(και εδω και στην Μπαρτσελόνα) Εκτος κι αμα τον ειδες εσυ να τρεχει πανω κατω και να μαρκαρει σαν τρελος.Και μας λες εσυ τωρα πως μολις δουν τα δυσκολα θα πουν , αντε να παιξουμε τωρα (εκτος κι αμα δεν καταλαβα καλα),. Ακομη μαλλον δε καταλαβες οτι αυτο ειναι το στυλ του Παρειρα. Μαλιστα , και μ'αυτη τη λογική θεωρείς οτι εσύ εισαι σχετικος με ποδοσφαιρο! Αλλοιμονο αμα ητανε ετσι ολοι οι προπονητες επαγγελματιες και οι παιχτες. και αληθεια ειπες στην αρχη το αν εισαι σχετικος με μπαλλα να το αφησω καλυτερα, Αν θες για πες μας ομως τι εννοεις? Ποσο σχετικος εισαι δλδ? Γιατι απο αυτα που λες ..σορρυ αλλα μαλλον δεν εισαι. Και σιγα μη περιμενει ο Ροναλντινιο το μουντιαλ για να μπει στη ιστορια!

Δημοσ.

Και προπονηση με βαρη κανουν ολοι οι παικτες(και οι Ελληνες) και δεν σημαινει οτι κανοντας πολυ προπονηση με βαρη γίνεσαι και καλυτερος η οτι κανει παντα καλο.....Και η προπονηση με βαρη δεν γινεται στην Εθνικη , στις ομαδες γινεται, αρα κανουν ολοι οτι κανουν και οι συμπαικτες τους,,,,αμα τους πλακωνε ο Παρειρα με βαρη 1 μηνα πριν το μουντιαλ...κλαφτα Χαραλαμπε....

Δημοσ.

Ε χμμ, συγγνώμη, το θέμα μας ποιο είναι; Ποιος κάνει τα περισσότερα βάρη; Ποιος παίζει "καλύτερα"; Ποιος παίζει πιο επιθετικά; Ποια ομάδα μας τη σπάει για κάποιο λόγο; Ποιας ομάδας το ποδόσφαιρο μας αρέσει γενικά; Πως μας φάνηκε η μπάλα που έπαιξε μια συγκεκριμένη ομάδα σε ένα συγκεκριμένο ματς; Εμένα θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ μόνο με το τελευταίο...

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο πως απο αυτο

Αρχικό μήνυμα απο KaizerSoze

Συμφωνα με την λογικη σου η Γκανα πρεπει να τους πατησε με τοσα σουτ που εκανε(ασχετο που φυγαν στα πουλια ολα)

καταλαβες οτι αρμοζει να απαντησεις αυτο

έως πολύ άσχετο, τι να λέμε τώρα

ρε που καταντήσαμε...

Έλεος...ακόμα κ οταν αυτο-βουλώνεσαι βρίσκεις πάλι να πεις ανούσια, παιδιαρίστικα κ άχρηστα πράγματα...

Τεσπα,δεν εχει νοημα να προσπαθησω να σου μιλησω για πραγματα που καταλαβαινουν 14χρονα παιδακια που παιζουν σε μια αλανα και αποτι δειχνεις αδυνατεις να κατανοησεις.Τελος και αυτα

Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι 1η φορά είδα τον Ροναλντίνιο να μαρκάρει στο ματς με την Γκάνα (!) Έπαθα πλάκα (!) Ο Ρονάλντο βέβαια περπατούσε, αλλά είδα τον Ροναλντίνιο να μαρκάρει, πρέπει να τον έκραξαν για τα καλά.

Σχετικά με αυτό που λέει ο Άκης, οτι δηλ ο Ροναλντίνιο δε περιμένει το Μουντιάλ για να μείνει στην Ιστορία, δε θα συμφωνήσω (!) γιατί τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να το πάρει ο Ροναλντίνιο! Εάν δε το πάρει θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία, κ εξάλλου δε πιστεύω οτι παίχτες της αξίας του, αλλά κ της προβολής του απο τα Μ.Μ.Ε. δε θα έχουν τρελό κίνητρο για να το πάρουν (!)

Πέρα απο αυτό, είναι γεγονός οτι είναι ΧΩΜΑ σε αυτό το Μουντιάλ, κάνει 15 στις 20 λάθος πάσες σε κάθε αγώνα κ ως τώρα έχει μονο 2-3 ασσίστ (!)

Εάν δε παίξει μπάλα και με τη Γαλλία, κινδυνεύουν οι Βραζιλίανοι (!)

Οι πιο γυμνασμένοι παίχτες στο Μουντιάλ κατ ' εμέ είναι οι Γερμανοί !

Ολοι είναι "τερατάκια", ακόμα και οι κοντύτεροι παίχτες τους! δε νομίζω να είδα παίχτη τους που να μην είναι τρελά γυμνασμένος. Τους βλέπεις διπλάσιους απο τους αντιπάλους τους!

Μετά απο αυτούς, μάλλον οι Αφρικάνικες ομάδες έχουν τους πιο δυνατούς παίχτες.

Με το τελευταίο σου θα συμφωνήσω και εγώ Κιριλέμαν, προσθέτοντας ότι με ενδιαφέρει να μη παίξει μόνο σε ένα ματς μπάλα. Μέχρι τώρα πιστεύω οτι το καλύτερο ματς της Βραζιλίας πχ ήταν εναντίον της Ιαπωνίας, κ 2ο καλύτερο με την Γκάνα. Για να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει και απο Βραζιλία και απο Αργεντινή - Γερμανία.

Αλλά μου φάνηκε οτι ψιλοκορόιδευαν με την Γκάνα, ειδικά οταν στο 10 θα μπορούσαν να είναι 2-0 για την πλάκα. Δεν έπαιξαν σοβαρά δηλ, και στην ουσία απειλήθηκαν σοβαρά μόνο στην φάση της κεφαλιάς που έβγαλε με το πόδι ο Ντίντα.

Βέβαια, όπως κ οι άλλοι περίμενα να παίξει πιο σοβαρά, αλλά τώρα θα δούμε τι θα κάνουν. Αν παίξουν "ΧΑΛΑΡΑ" με τη Γαλλία, θα χουν ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα. Για να δούμε (!)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.υγ. Κάιζερ, πήγαινε κλώτσα καμιά κανονική μπάλα, μπας κ μάθεις τπτ, βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου. Αμα θες να συνεισφέρεις τπτ, κάντο, αλλά κόψε τώρα, βγαίνουμε συνέχεια εκτός θέματος. Άσε να συζητήσουμε τπτ με τα παιδιά.

Δημοσ.

Όταν λέω στην Ιστορία εννοώ σαν καλός παίκτης.....το μουντιάλ περιμένει για να πει ο κόσμος ότι είναι καλός? Τόσα ματς δίνει κάθε χρόνο και δείχνει αν αξίζει ή όχι. Εκτός κι αν καλός παίκτης θεωρείται αυτός που παίρνει μόνο τίτλους...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν αφήνετε ένα ενδεχόμενο ανοιχτό, ότι δεν πήγε καλά σαν ομάδα επειδή δεν μπόρεσε να πάει καλά....

Δημοσ.

α, εκεί συμφωνούμε ^^ Απλά όταν παίρνεις κ τίτλους γίνεσαι κ πιο γνωστός. Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει τόσες διαφημίσεις που δύσκολο να μη τον ξέρει κάποιος...

Κλασσικό παράδειγμα αυτού που λες είναι ο Χατζηπαναγής !! Απο τους καλύτερους παίχτες στην Ιστορία του ποδοσφαίρου κ όμως έχει προβληθεί ελάχιστα !! κ έχει 1ν μόνο τίτλο ( ένα κύπελλο με Ηρακλή αν θυμάμαι καλά)

μα και συμμετοχή στην μεικτή κόσμου το 1984 μαζί με τον Θωμά Μαύρο (!)

Ο τύπος είναι Θ Ρ Υ Λ Ο Σ !! Μόνο με Μαραντόνα μπορεί να συγκριθεί η τεχνική του, ίσως ήταν κ καλύτερος απο Μαραντόνα σε τρίπλες-τεχνική :)

Δημοσ.

λολ ήθελα να πω για τον Βασια αλλα λεω ασε μη παει μακρια η βαλίτσα, Και να μη παρεξηγηθώ,,,,δε με ενδιαφέρει ποια ομάδα θα το πάρει(άλλωστε Σκωτία που υποστηρίζω είναι έξω-και μέσα να'τανε θα είχε επιστρέψει τώρα) μακάρι να ανέβουν οι Βραζιλιάνοι στα 3 παιχνίδια που έμειναν.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον kandinsky οτι η βραζιλία μου θυμίζει αρκετά την Ρεαλ Μαδρίτης (ειδικά στα πρώτα παιχνίδια που δεν πάταγε περιοχή εύκολα έμοιαζε και πάρα πολύ αγωνιστικά , περίμεναν να περάσει κανα τσαλιμάκι ,κανα τακουνάκι μπας και βγει φάση , τώρα έχει στρώσει λίγο το πράγμα),πάντως δεν νομίζω οτι ταιριάζουν Αντριάνο με Ρονάλντο μπροστά ειδικά με τον πρώτο απορώ πως κανείς δεν ασχολείται μαζί του - κατά τη γνώμη μου κάνει χειρότερες εμφανίσεις από του Ρονάλντο (εκτός ίσως από την πρώτη που ο Ρο περπατούσε :-p ) , μία από τις ομάδες που μου άρεσαν αρκετά στα ματς που είδα είναι η Πορτογαλία που έχει και αρκετά πλήρη ομάδα και έχει παίξει και ψιλοκαλή μπαλίτσα μέχρι τώρα ,εσάς πως σας φαίνεται?

Δημοσ.
δεν νομίζω οτι ταιριάζουν Αντριάνο με Ρονάλντο μπροστά ειδικά με τον πρώτο απορώ πως κανείς δεν ασχολείται μαζί του - κατά τη γνώμη μου κάνει χειρότερες εμφανίσεις από του Ρονάλντο
Υποθετω γιατι ακομα και ο καλος Αντριανο δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα απιδια του καλου Ροναλντο.Πχ και ο Κουιτ στην Ολλανδια μουφας εδειξε αλλα ολοι ασχολουνται με τις εμφανισεις του Φαν Νιστελρου γιατι αλλες απαιτησεις υπαρχουν απο αυτον.Τον Ροναλντο τον εχουμε δει να κανει μαγικα πραγματα,γιαυτο τοσος ντορος.

μία από τις ομάδες που μου άρεσαν αρκετά στα ματς που είδα είναι η Πορτογαλία που έχει και αρκετά πλήρη ομάδα και έχει παίξει και ψιλοκαλή μπαλίτσα μέχρι τώρα ,εσάς πως σας φαίνεται?

Στα 2 πρωτα δεν βλεποταν αλλα εχει δειξει να συνερχεται,το θεμα οτι παει με -2(και μαλιστα 2 σημαντικα γραναζια του κεντρου της) και τον Ροναλντο σε ρολο Ελ Σιντ με την Αγγλια και δεν ξερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...