KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Παραδέχομαι ότι η Βραζιλία είναι φέτος πολύ down σε απόδοση σε σχέση με παλιότερα χρόνια,αλλά...το αποτέλεσμα μετράει παίδες... Μονο για την Βραζιλια μετραει το αποτελεσμα ή και για αλλες ομαδες?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δηλαδή εσύ είδες τη Γερμανία να παίζει μπροστά με Πολωνία μόνο 20 λεπτά? Eνα απο τα λιγα ματς που δεν ειδα Και με τη Σουηδία?Στο 2ο πολυ ανεβασμενοι οι Σουηδοι,δικαιολογω την συντηρηση των Γερμανων.Το ξαναλεω,για την Γερμανια δεν μιλαω ακομα γιατι εχουν καθαρισει μαλλον ευκολα και κανουν συντηρηση.Μαγκια τους.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Πως μπορείς να έχεις τέτοιους παίχτες μέσα και να παίζεις τόσο αμυντικά ?! Έχεις ίσως την καλύτερη αμυντική γραμμή στον κόσμο με Μακελελέ, Βιειρά, Τυράμ, Γκαλάς ( και Σανιόλ μου άρεσε πολύ )και αντί να οργώνουν οι υπόλοιποι, μου τους στήνεις πίσω απο το κέντρο σε 2πλη και 3πλη ζώνη κ περιμένεις πότε θα γίνει το λάθος να βγεις αντεπίθεση να πετάξεις γκολάκι (!) ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ!! :mrgreen:
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Με συγχωρείς Καιζερ, αλλά τα σχόλια σου είναι σα τα σχόλια του Αλέφαντου Μετά απο κάθε αγώνα είσαι σα το πιτσιρίκι που του πάτησαν τον κάλλο κ πονάει. Βλέπεις κ κρίνεις τις ομάδες απ'ότι έχεις παίξει στο στοίχημα, αν το πιασες το ματς, ήταν ομαδάρες, αν το χασες " πω πω τι ξεφτίλα μπάλα είδαμε σήμερα πάλι " Αλλά ειδικά τα σχόλια σου με τις 2 αποκρούσεις του Κίνγκστον όταν σου λέω επίσημα στατιστικά ότι οι Βραζιλιάνοι είχαν 11 σουτ κ τα 10 ήταν στο τέρμα, αν το πάρουμε σύμφωνα με τα Καιζερικά στατιστικά σου έχουμε - 10 σουτ στο τέρμα 3 γκολ 2 αποκρούσεις και τα άλλα 5 θα έπρεπε να είναι δοκάρια, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς (!) :lol: Βλέπεις ό,τι θες επιλεκτικά σε κάθε ματς μου φαίνεται
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Με συγχωρείς Καιζερ' date=' αλλά τα σχόλια σου είναι σα τα σχόλια του Αλέφαντου Μετά απο κάθε αγώνα είσαι σα το πιτσιρίκι που του πάτησαν τον κάλλο κ πονάει. [/quote']ΛΟΟΟΛ ναι και ο θειος μου δερνει τον θειο σου γιατι ειναι νιντζα και στην Αμερικη και πλουσιος.... Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε Βλέπεις κ κρίνεις τις ομάδες απ'ότι έχεις παίξει στο στοίχημα, αν το πιασες το ματς, ήταν ομαδάρες, αν το χασες " πω πω τι ξεφτίλα μπάλα είδαμε σήμερα πάλι " Πως φαινεσαι οτι εισαι σε ενα προσωπικο σου Παραδεισος.Προφανως δεν εχεις μπει στο αντιστοιχο τοπικ να δεις οτι εχω παιξει ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ στοιχημα σε ολο το Μουντιαλ,και τοχασα,ηταν η Γερμανια ασο με την ΣΟυηδια(τοπιασα,αρα κατα εσενα πρεπει να εκθειαζω την Γερμανια) και εχασα το οβερ της Αργεντινης με το Μεξικο(αρα πρεπει να θαβω την Αργεντινη) :-D Μπορεις να νιωσεις πραγματικα θλιβερος τωρα... Αλλά ειδικά τα σχόλια σου με τις 2 αποκρούσεις του Κίνγκστον όταν σου λέω επίσημα στατιστικά ότι οι Βραζιλιάνοι είχαν 11 σουτ κ τα 10 ήταν στο τέρμα, αν το πάρουμε σύμφωνα με τα Καιζερικά στατιστικά σου έχουμε - 10 σουτ στο τέρμα 3 γκολ 2 αποκρούσεις και τα άλλα 5 θα έπρεπε να είναι δοκάρια, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς (!) Δεν κοβει το μυαλο σου μεχρι να μπορεσεις να διαβασεις σωστα μια στατιστικη ΕΦΟΣΟΝ εχεις δει τον αγωνα ε?? Συμφωνα με την λογικη σου η Γκανα πρεπει να τους πατησε με τοσα σουτ που εκανε(ασχετο που φυγαν στα πουλια ολα)
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Συμφωνα με την λογικη σου η Γκανα πρεπει να τους πατησε με τοσα σουτ που εκανε(ασχετο που φυγαν στα πουλια ολα) έως πολύ άσχετο' date=' τι να λέμε τώρα ρε που καταντήσαμε... Έλεος...ακόμα κ οταν αυτο-βουλώνεσαι βρίσκεις πάλι να πεις ανούσια, παιδιαρίστικα κ άχρηστα πράγματα... Αφού δε ξέρεις ούτε πόσα σουτ έκανε η Γκάνα, ούτε πόσα πήγαν στο τέρμα,θες να σου στείλω το dvd να κάτσεις να τα μετρήσεις? [b']Μιλάς συνέχεια με αερολογίες κ την επιλεκτική μνήμη που έχεις απο κάθε ματς, χωρίς να βλέπεις ούτε στατιστικά, ούτε πως έπαιζαν οι ομάδες ...[/b] ήμαρτον... Ποιος ξέρει κ πόσα ματς δεν έχεις δει κ μιλάς μέχρι κ για ματς που δεν έχεις δει κι ολας...
nontasg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μονο για την Βραζιλια μετραει το αποτελεσμα ή και για αλλες ομαδες? Για όλες τις ομάδες ασφαλώς.Απλά εγώ αναφέρθηκα στη Βραζιλία...
akis401 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Eπειδή μιλάτε για Βραζιλία-Γκάνα , να πω κι εγώ τι είδα και διορθώστε με.... Είδα μια Βραζιλία να βάζει ένα γκολ στην αρχή και μετά να μη προσπαθεί να δημιουργεί, παρά να ζητάει το 2ο γκολ με αντεπιθέσεις και πάντα να φοβάται μη δεχτεί την ισοφάριση. Μια Γκάνα να προσπαθεί σ'όλο το πρώτο ημίχρονο, να τους έχει πατήσει κυριολεκτικά, να τους αναγκάζει να κάνουν λάθη συνέχεια και να αδικείται από το σκορ φυσικά του πρώτου ημιχρόνου. Και να δέχεται όπως γίνεται συνήθως το 2ο γκολ στο 45(με τον τρόπο που το δέχτηκε-δεν το εξετάζω αυτό) Στο 2ο ημίχρονο προσωπικά περίμενα να καταρεύσουν , περίμενα την Βραζιλία να κάνει πάρτι, αλλά αυτοί μέχρι το 65-70 το βιολί τους.Η Γκάνα προσπαθούσε αλλά δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο (κούραση-ψυχολογία-σκορ). Η Βραζιλία φάνηκε στο τελευταίο 15 λεπτο όταν οι άλλοι είχαν μείνει από δυνάμεις και με παίκτη λιγότερο(δε θυμάμαι πότε έγινε η αλλαγή) και τότε όντως έκαναν πάρτι. Εντύπωση μου έκανε που έβγαλε επιθετικό(Αντριάνο) για να βάλει επιθετικό χαφ(Ζουνίνιο). Ήθελα να'ξερα τι φοβήθηκε....Πεθαμένος από τη κούραση ο αντίπαλος, ψυχολογία εκ διαμέτρου αντίθετη στις δυο ομάδες, με ένα παίκτη παραπάνω...θεωρώ πως η Βραζιλία έπρεπε να ρίξει και τρίτο επιθετικό. Αν κάποιος δεν είδε το ματς και άκουσε το 3-0 θα πίστεψε πως ήταν εύκολη υπόθεση. εγπώ πιστεύω πως τους βγήκε η πίστη για να κερδίσουν. Απλά αναρωτηθείτε αν ισοφάριζαν οι Γκανέζοι και πήγαιναν με 1-1 στο ημίχρονο τι θα γινόταν.....Ο φόβος της ήττας όταν είσαι φαβορί κάνει τα πόδια να τρέμουν και αυτό είδα σε όλα τα ματς των Βραζιλιάνων εγώ. Άτολμοι, άοσμοι και άχρωμοι. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν πρόσωπο αν και δε το βλέπω μιας και στον πάγκο είναι ο Παρέιρα που όπως και στο μουντιάλ της Αμερικής μ'αυτό το στυλ παιχνιδιού πήρε το τίτλο. Και τέλος θέλω να τους δω να είναι σε ένα ματς πίσω στο σκορ και να χρειαστεί να ανοίξουν λίγο(αυτό με την Ιαπωνία δε μετράει για μένα-φιλικό ήταν) Και κάτι για τη στατιστική.....Όταν μια ομάδα τελειώνει το παιχνίδι με 10 σουτ ας πούμε αλλά τα 5 τα έκανε στα τελευταία 5 λεπτά όταν ο αντίπαλος ήταν με παίκτη λιγότερο και πίσω με 2-0...τι σημαίνει αυτό? Θεωρώ πως αυτά τα στατιστικά είναι χρήσιμα για τους προπονητές, για μετά το ματς, όχι για μας. Κι εγώ μπορώ να πά'ιξω και να κάνω σουτ από όπου να'ναι και να πηγαίνει η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Η στατιστική θα πει τότε 10 σουτ στην εστία...So what?
Kandinsky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δε θα έλεγα φόβος. Περισσότερο στον σταρχιδισμό θα το έριχνα, άλλωστε δεν έχουμε δει πολλές φορές στα χρονικά τους Βραζιλιάνους να φοβούνται, εκτός ίσως απ' τον τελικο του '98 που και πάλι περισσότερο με μεθυσμένοι μοιάζανε ή σαν να ήπιαν τα νερά του Ιωαννίδη Άλλωστε, αν παρατήρησε κανείς κάτι που είπα, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο να κοντράρει κάποιος σε σωματικά προσόντα Αφρικανούς, το έκαναν και μάλιστα με ευκολία! Μην ξεχνάμε ότι -όπως πολύ σωστά μου έλεγε γνωστός μου- μιλάμε για ανθρώπους που όσο ωραίοι ειναι σαν καρναβαλιστές και πάρτυ people, είναι και απ' αυτούς που έχουν μέσα τους αυτό το αλήτικο στοιχείο, το σκληρό της φαβέλας που δεν το έχουν όσοι δεν έχουν ζήσει σε γκέτο. Όπως πολύ σωστά είπες δε, δεν είναι τυχαίο οτι έχουν τον ιδιο προπονητή που είχαν και το '94 που πάλι τους έκραζε ο κόσμος για το θέαμα που προσέφεραν. Εκείνο νομίζω ήταν και το πρώτο Μουντιάλ που άρχισαν να εμφανίζονται ως στυγνοί πραγματιστές, τελείως κυνικοί.
akis401 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δε θα έλεγα φόβος. Περισσότερο στον σταρχιδισμό θα το έριχνα, άλλωστε δεν έχουμε δει πολλές φορές στα χρονικά τους Βραζιλιάνους να φοβούνται, εκτός ίσως απ' τον τελικο του '98 που και πάλι περισσότερο με μεθυσμένοι μοιάζανε ή σαν να ήπιαν τα νερά του Ιωαννίδη Πολύ σωστά. Είναι και αυτό πιθανό. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι πάντως ότι για κάποιο λόγο αυτό που βλέπουμε δεν είναι Βραζιλία , άσχετα αν το πάρει ήόχι.
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Άσχετο, να δω πότε θα απαγορευτούν τα (πολλαπλά ειδικά) μ@λ@κισμέν@ quotes. Έχω πάψει να τα διαβάζω προ πολλού. Μόνο ολοκληρωμένες απόψεις σε ενιαία κείμενα! Τα λέω, βέβαια, αλλά ποιος με ακούει...
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Άσχετο, να δω πότε θα απαγορευτούν τα (πολλαπλά ειδικά) μ@λ@κισμέν@ quotes. Έχω πάψει να τα διαβάζω προ πολλού. Μόνο ολοκληρωμένες απόψεις σε ενιαία κείμενα! Τα λέω, βέβαια, αλλά ποιος με ακούει... Ποτε...........
Kandinsky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ίσως απ' την άλλη θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι από εδώ και εμπρός είναι πολύ πιθανό η Βραζιλία να είναι έτσι, τουλάχιστον για όσο θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Προφανώς, η τακτική αυτή είναι κατάλοιπο των τραυματικών εμπειριών που είχαν από το '82 έως και το '90, όταν και υιοθετούσαν ακόμα το φαντεζί, χωρίς ουσία όμως στυλ. Δεν νομίζω βέβαια ότι πήγαν εντελώς στο άλλο άκρο. Ας μην ξεχνάμε ότι στην πλειοψηφία τους αποτελούν τεράστιες περσόνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ξέρουν ότι δεν χρειάζεται (ως τώρα τουλάχιστον) να λειτουργήσουν ως ομάδα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα χρειαστεί να το πράξουν στα επόμενα παιχνίδια και ακόμα περισσότερο αν όταν συμβεί αυτό θα μπορούν να το πράξουν. Μένει να το δούμε. Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι αν βάλουμε τον τρόπο που παίζει η Βραζιλία στο ΠΚ κατ' αναλογία στο ελ. πρωτάθλημα, μήπως ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός την θυμίζει περισσότερο? Ή (για να μη νομίσει κανείς ότι κάνω ανιερες συγκρίσεις-δεν κάνω κάτι τέτοιο), η Ρεάλ στο Ισπανικό? Εννοώ δλδ το συνονθύλευμα μεγάλων παικτών που δεν παίζουν ως ομάδα και βασίζονται στις ατομικές ενέργειες (δε θέλω αστεία για τον Κωστούλα, τον μπέρδεψαν με τον Κωστίνια και του ανανέωσαν :mrgreen: )
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια ποτε προσεφερε η Βραζιλια στα τελευταια μουντιαλ θεαμα σε σερι αγωνες? Περσι πχ στο Confederations μονο στο τελικο επαιξε και θυμαστε τι εγινε.Στα υπολοιπα ματς δεν ηταν πολυ καλη.Ετσι και τωρα.Παιζουν για να κερδισουν απλα και οταν ερθει η ωρα θα παιξουν σοβαρη μπαλα.Και κατι ακομα γιατι ορισμενοι βλεπουν μπαλα οπως τους βολευει ή απλα δε ξερουν μπαλα. Αυτο που ακουστηκε οτι βγηκε ο Αντριανο και μπηκε ο Ζουνινιο το εκανε επειδη φοβηθηκε ο Παρειρα.Ρε πατε καλα??? Σκεφτομαι να πω γιατι το εκανε ή να το αφησω να δω ποιος θα το βρει,ειλικρινα.Δε το παιζω εξυπνος και γνωστης ρε παιδια αλλα αυτο περιμενα πως οι περισσοτεροι θα το καταλαβουν.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Ο ΠΑΤΑΤΑΚΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.Η Βραζιλια θα το παρει το κυπελλακι ακομα και με ατομικες ενεργειες.Απορω πως γινεται να αμφισβητειται η ομαδα που εχει παει στα τελευταια 3 Μουντιαλ σε ολους τους τελικους και πηρε και τους 2 και ειναι και φαβορι παλι για να το παρει.
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Α,και κατι ακομα που ειπε ο φιλος Kandisky για τα σωματικα προσοντα.Επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με βαρη σε σοβαρο επιπεδο εχω καποιες γνωσεις.Οι Βραζιλιανοι σε συνολο παιζει να ειναι οι πιο γυμνασμενοι με βαρη παιχτες.Παρατηρηστε τα ποδια των Καρλος,Ροναλντο,Ροναλντινιο,Αντριανο και θα καταλαβεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.