Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aυτο για πλακα το ειπες ή σοβαρα?? Ο επομενος καταλαβαινω οτι ειρωνευεται αλλα εσυ δεν ειμαι σιγουρος...Που ακριβως στην Αφρικη βρισκεται το Εκουαδορ και ποσα Κοπα Αφρικα εχει παρει??:mrgreen:

Η αληθεια ειναι πως η Γαλλια προσπαθει να περασει συνεχεια τη μπαλα απο τα ποδια του Ζινταν που δεν ειναι οπως παλια και δυσκολευεται στην αναπτυξη της.Παιζει σχετικα αργα και αλλαζει αρκετες πασες αλλα δυσκολευεται να βγαλει τον Ανρι σε καλη θεση.

:lol: :lol:

Ούτε εγώ το πρόσεξα' date=' νόμιζα οτι εννοούσε οτι " είναι καλύτερη ομάδα από τις Αφρικανικές " [b'], ένα "Η" αλλάζει τελείως νόημα [/b]

Δυο λιγότερα από το Περού έχει πάρει. Φυσικά εμφανής ήταν η απουσία του Σουρινάμ από αυτό το μουντιάλ που κατέχει και τα περισσότερα Κόπα Άφρικα!!! :P

:lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει, τέρμα η πλάκα στο παληκάρι. Σχετικά με το μουντιάλ, εντυπωσιάστηκα από την Ελβετία. Πρέπει οπωσδήποτε ο Σολιντ να κοιτάξει κατά κείθε για αμυντικούς. Πως κερδίζονται, όμως, τα ματς στο ελβετικό πρωτάθλημα; Γκολ δεν βάζουν; Το απαγορεύει κάποιος κανονισμός;

Δημοσ.

Ο Σεντέρος δυστυχώς δε βλέπω να πλησιάζει κατα εδώ μεριά :P

Εγώ θα έλεγα να κοιτάξει για κανέναν Μεξικάνο, π.χ Σαλσίδο η Οσόριο για τα άκρα της άμυνας, τα παληκάρια δίνουν ρέστα (!)

Τώρα κεντρικούς αμυντικούς...που θα βρει δε ξέρω...

Εγώ θα πρότεινα ο Σόλιντ να πάρει τον γυμναστή της Ελβετίας....;-)

Η τον "φαρμακοποιό" για να χει ομάδα με καλή "χημεία" ;)

Δημοσ.
Πάρτε κ δείτε κανα βίντεο της Γαλλίας' date=' το ξεφτιλίσαμε το θέμα. Άμα είδες εσύ Γαλλία να προσπαθεί να βάλει γκολ στο α' ημίχτρονο κ να μην είναι 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δε πάμε καλά!

[/quote']Πες 3 ΜΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ομαδες που να μην παιζουν ποδοσφαιρο της αναμονης.Πες.

Μου αρέσει που εμμέσως πλην σαφώς συμφωνείς με όσα λέω, λέγοντας οτι ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΘΑ λόγω ηλικίας παιχτών (!)

Αν περιμενες η Γαλλια να παιζει σαν την Γκανα μαλλον πρεπει να πιασεις την ζωη απο την αρχη.

. Που είναι ρε τα γκολ κ οι ευκαιρίες της "επιθετικής" Γαλλίας? Βλέπε Μουντιάλ 2002, βλέπε Ευρωπαικό 2004, βλέπε αυτό το Μουντιάλ των 3-4 ευκαιριών που κάνει ανα ματς ( και αν ) ! Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά ?!
ΠΟΙΟΣ ειπε οτι παιζει "επιθετικο" ποδοσφαιρο η Γαλλια σε στυλ Βραζιλιας του 70??Ειχε ομως η χθεσινη Γαλλια σχεση με την Γαλλια των ομιλων?

ΠΟΣΕΣ ευκαιρες εκανε η Αγγλια με το Εκουαδορ?

ΠΟΣΕΣ ευκαιριες κανανε οι Βραζιλιανοι με την Γκανα?

Όσο για το σύστημα, μπορεί να μην λέει τα πάντα για το πόσο επιθετικό είναι το παιχνίδι μιας ομάδας, αλλα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ για τον τρόπο που θέλει να παίξει!

Ερωτηση...εχει κατηγορησει κανεις την Αγγλια για αμυντικο ποδοσφαιρο?

Οχι,δεν νομιζω.Για ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ναι,για αμυντικο ποδοσφαιρο οχι.Και ας παιζει στην ουσια εδω και 2 ματς με 3!!!Αμυντικα χαφ,2 που ξερουν μπαλα,τον Τζεραρντ με τον Λαμπαρντ(που οπως και να το κανεις επιτελικους δεν τους λες) και ενα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αμ.χαφ,τον Χαρκριβς,με 1 επιθετικο και αυτον οχι περιοχης και μονο ενα εξτρεμ,τον Κοουλ καθοτι ο Μπεκαμ ειναι καθαρο χαφ.

Έχεις δει άλλη ομάδα επιπέδου Γαλλίας να παίζει 4-5-1 εδώ κ χρόνια ?!? Ήμαρτον (!)

Αγγλια,Ολλανδια,Γερμανια(ο Ποντολσκι παιζει πισω απο τον Κλοζε),Ιταλια,Τσεχια.Να συνεχισω?

61 - 39% κατοχή μπάλας για Ισπανία ( που έφτανε κ το 70-30% )

Αχα,αρα επιθετικο ποδοσφαιρο ε?Βεβαια οταν οι περισσοτερες,οπως και ολων των ομαδων τελευταια αλλωστε,ειναι 5 πασες μεταξυ των μπακ....

9 σουτ εκ των οποίων, 5 σουτ στο τέρμα για Γαλλία ( από τα οποία τα 3 τα τελευταία 10 λεπτά

2 σουτ στο τέρμα οι Ισπανοί.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι η Γαλλια επαιξε αμυντικοτερα της Ισπανιας!!ΜΠΡΑΒΟ!!!:mrgreen: :mrgreen:

8 κόρνερ οι Ισπανοί - 5 οι Γάλλοι
ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Πιστεύω πως οι περισσότεροι που υποστηρίζετε την Γαλλία, υποστηρίζετε συγκεκριμένους παίχτες ( όπως ακούω συχνά διάφορους να λένε ) και όχι την μπάλα που παίζει (!) Δηλ, Ζιντάν - Ανρί πχ.
ΠΟΙΟΣ υποστηριζει την Γαλλια!!????

Εγω τοχω δηλωσει,Αργεντινη ειμαι

Δημοσ.

Kaizer, οι Γερμανοί παίζουν καθαρά με 2 επιθετικούς....και από τεχνικής πλευράς λογικό είναι να μη παίζουν στην ίδια ευθεία οι 2 επιθετικοί. Χαμένοι θα ήτανε. Απλά από όποια μεριά παίζεται η μπάλλα βγαίνει ή ο KLOse ή ο Podolski σαν στήριγμα αλλά άμα προσέξεις από την αντίθετη πλευρά το χαφ γίνεται καθαρός επιθετικός. Θεωρώ τη Γερμανία σαν τη πιο επιθετική ομάδα μέχρι τώρα(το ότι παίζει στην έδρα της δε μου λέει τίποτα ιδιαίτερο-πιστεύω και αλλού να γινόταν το μουντιάλ έτσι ακριβώς θα έπαιζαν) Και πάντα το μυαλό της είναι να πετύχει γκολ. Φαίνεται καθαρά μέσα στο γήπεδο.

Δημοσ.

a. o φιλος μιλησε για τα τελευταια χρονια.Αμα μιλαμε για το φετινο Μουντιαλ,τοτε την καινοτομια εκανε η Ιταλια,1η φορα με 2 καθαρους επιθετικους:)

b. Διαφωνω για Γερμανια διοτι παιζει μπροστα για 20λεπτα ανα ματς και μετα εχει καλυτερους παικτες τον αριστερο μπακ Λαμ και το αμυντικο χαφ,τον Φρινγκς.Απλα η Γερμανια παιζει πιο γρηγορα λογω και ηλικιας και γιατι στηριζεται πολυ στα φυσικα προσοντα των παικτων της

Δημοσ.

Kaizer, δεν έχεις ιδέα τι λες, έχεις μπλέξει τα μπούτια σου στη κυριολεξία.

Επειδή συζητάω κ σε ξένα φόρουμ κ επειδή ήμουν κάποια χρόνια Σκωτία, ο Έρικσον έχει κατηγορηθεί τρελά για την εικόνα της Αγγλίας κ για το πως καταστρέφει ουσιαστικά την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του κ αναλώνεται σε βαθιες μπαλιές κ αμυντικό ποδόσφαιρο χρόνια τώρα (!)

:lol: !! Καμία απο τις ομάδες που ανέφερες δεν παίζει 4-5-1 !!!!! :lol:

Έχεις ξεφύγει απο ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ε, ειλικρινά ! Μου συγκρίνεις την Βραζιλία με την Αγγλία κ την Γαλλία !! :lol:

Πόσες έκανε η Βραζιλία με την Γκάνα ?!?! Η Βραζιλία έβαλε 3 γκολ, έχασε άλλα 2 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, και είχε 11 σουτ συνολικά με τα 10 να είναι στο τέρμα (!)

Μου φαίνεται πολλοί έχετε καταντήσει ΑΝΤΙ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ και έχετε χάσει τελείως την ουσία (!)

Η Βραζιλία θα δώσει 5χ καλύτερο θέαμα στην χειρότερη της μέρα απ' οτι η Γαλλία-Αγγλία στις καλύτερες τους (!) Μη τρελαθούμε τώρα μου έκανες την Βραζιλία αμυντική ομάδα (!)

-----

3ς μη ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ?? λίστα με 10 σου έδωσα πριν (!) Δες ξανά (!)

- Τσεχία

- Γκάνα

- Βραζιλία

- Ισπανία

- Αργεντινή

- Κορέα

- Μεξικό

- Ιαπωνία

-Ακτή Ελεφαντοστού

-Τόγκο

- Γερμανία

Ορίστε. Τα έχεις ισοπεδώσει όλα απο την αρχή του Μουντιάλ,ε !

Παίζει η Βραζιλία με Κροατία κ πετάγεσαι κατενθουσιασμένος, "ΠΩ ΠΩ ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΚΡΟΑΤΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΑΛΑΡΑ " και όταν σου είπαμε μερικοί "ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ" τπτ , εσύ (!)

Πες το ρε άνθρωπε, "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ, ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Κ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ (!) " Τι να καθόμαστε να σκοτωνόμαστε άδικα ?!

Δημοσ.

Και πως ορίζεται μια αμυντική ή επιθετική ομάδα; Από τη διάταξη και μόνο; Μπορεί να έχεις στήσει ένα 5-3-2 και να ξεσκίζεσαι στις επιθέσεις. Τα δυο ακραία μπακ να αλωνίζουν τις γραμμές του πλαγίου και το 5-3-2 να μετατρέπεται σε 3-5-2 και τελικώς 3-3-4. Είναι λίγο σχετικά όλα αυτά που συζητάμε.

Δημοσ.

Μαζί σου, αυτό είπα κ πριν, δεν ορίζεται μόνο απο την διάταξη, αλλά 1 αμυντικότατη διάταξη του 4-5-1 με 1 , είναι ενδεικτική για το τι θες να κάνεις μέσα στο γήπεδο. Εδώ τον έφαγαν τον Ντομενέκ και οι Γάλλοι κ όλος ο κόσμος μετά το παιχνίδι με την Κορέα και αναγκάστηκε επιτέλους να παίξει με Ανρί και Τρεζεγκέ μπροστά στον αγώνα με το Τόγκο (!)

Απλά η τακτική , 11 παίχτες περιμένουμε πίσω, στο δικό μας κομμάτι του γηπέδου να κάνει λάθος ο αντίπαλος στις μεταβιβάσεις του κ να του κλεψουμε την μπάλα κ να βγάλουμε αντεπίθεση, όταν εμείς λεγόμαστε Γαλλία των μεγάλων παιχτών η Αγγλία η Ιταλία πχ ( συγκεκριμένα τα χω με την Γαλλία, γιατι δεν έχω δει πιο αμυντικογενή ομάδα (!) είναι πολύ αντιποδοσφαρική και ξεφτίλα πια.....

Είπαμε, έξυπνο το παίξιμο, έξυπνο το στήσιμο, έχεις ποιοτικούς παίχτες να παίξουν άμυνα, αλλά δείξε κ λίγο έλεος σε αυτούς τους κακόμοιρους τηλεθεατές που σε παρακολουθούν (!)

Δημοσ.

Είπαμε' date=' έξυπνο το παίξιμο, έξυπνο το στήσιμο, έχεις ποιοτικούς παίχτες να παίξουν άμυνα, αλλά δείξε κ λίγο έλεος σε αυτούς τους κακόμοιρους τηλεθεατές που σε παρακολουθούν (!)[/quote']

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...Και όντως έχει καταντήσει κουραστικό να επιτίθενται όλοι στη Βραζιλία....Παραδέχομαι ότι η Βραζιλία είναι φέτος πολύ down σε απόδοση σε σχέση με παλιότερα χρόνια,αλλά...το αποτέλεσμα μετράει παίδες.Και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δείχνουν άνετες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια νίκες της Βραζιλίας.

Εγώ πάντως είμαι με την Αργεντινή...Είδομεν...

Δημοσ.

b. Διαφωνω για Γερμανια διοτι παιζει μπροστα για 20λεπτα ανα ματς και μετα εχει καλυτερους παικτες τον αριστερο μπακ Λαμ και το αμυντικο χαφ' date='τον Φρινγκς.Απλα η Γερμανια παιζει πιο γρηγορα λογω και ηλικιας και γιατι στηριζεται πολυ στα φυσικα προσοντα των παικτων της[/quote']

Δηλαδή εσύ είδες τη Γερμανία να παίζει μπροστά με Πολωνία μόνο 20 λεπτά? Και με τη Σουηδία? Να διευκρινήσουμε κάτι....μιλάω για διάθεση να παίξει μπροστά, Δεν παίζει μόνη της, έχει και αντίπαλο, που μπορεί να μη την αφήνει. Αλλά η διάθεσή της ήταν πάντα να βγει μπροστά και στο μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών της το έκανε...Και δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς πως από τις ομάδες που πέρασαν υπάρχει ομάδα που έπαιξε πιο ανοιχτά και επιθετικά από Γερμανία μετά τη φάση των ομίλων, στο ένα ματς. Όσο για τη φυσική κατάσταση,,,πάντα είχαν οι Γερμανοί πολύ καλή φυσική κατάσταση, kai θέληση. Και να φανταστείς ότι ο Κλίνσμαν τα'χωσε άγρια πριν λίγες μέρες στους προπονητές των ομάδων για την όχι καλή φυσική κατάσταση των παικτών(εκτός του Magath). Και μην ακούω χαζά για φάρμακα και τέτοια, Η ιατρική μπήκε στο ποδόσφαιρο χρόνια τώρα και όλοι παίρνουν κάτι τις(νόμιμο-παράνομο είναι αλλού παπά ευαγγέλιο)Αλλά δε νομίζω σε μια τέτοια διοργάνωση με τους τόσους ελέγχους να ρισκάρει κανείς, υποθέτω πως παίρνουν κάτι νόμιμο. Αποκλείεται δλδ να δούλεψαν ΚΑΙ πάνω στη φυσική κατάσταση ένα μήνα+ που ήταν μαζί για προετοιμασία του μουντιάλ?

Δημοσ.

Ξέρεις γιατί με εκνευρίζει τόσο η Γαλλία αλλά και η Αγγλία?

Γιατί έχουν ποιότητα παιχτών που θα πρεπε ΧΑΛΑΡΑ να είναι σε 8αδα σε Παγκόσμιο κύπελλο. Πως μπορείς να έχεις τέτοιους παίχτες μέσα και να παίζεις τόσο αμυντικά ?! Έχεις ίσως την καλύτερη αμυντική γραμμή στον κόσμο με Μακελελέ, Βιειρά, Τυράμ, Γκαλάς ( και Σανιόλ μου άρεσε πολύ )

και αντί να οργώνουν οι υπόλοιποι, μου τους στήνεις πίσω απο το κέντρο

σε 2πλη και 3πλη ζώνη κ περιμένεις πότε θα γίνει το λάθος να βγεις αντεπίθεση να πετάξεις γκολάκι (!)

Αν δεν είχαν ποιότητα, δε θα με νοιαζε κι ολας, θα λεγα, οκ, τέτοιους παίχτες έχουν, τόσο μπορούν να παιξουν (!)

εκεί είναι το γαμώτο που με τρελάινει σε αυτή την ομάδα...

-------------------------------------------------------------

Τους ξέσκισε στο τρέξιμο κ στα σπρίντ ο Κλίνσμαν !! έχω δει βίντεο κ έχω πάθει πλάκα (!) Θυμάμαι όπως λες που έκραζε τους συλλόγους για την φυσική κατάσταση των παιχτών (!)

Μιας που αναφέρουμε Γερμανία, θα είναι η 1η φορά που θα χαρώ αν το πάρει η Γερμανία, γιατί το κυνηγάει το γκολ, όπως λέτε, μπαίνει μέσα με τσαμπουκά κ δύναμη να σκοράρει. Καμία σχέση με τις πριν 2002 ομάδες που κατέβαζε η Γερμανία (!)

Δημοσ.
Kaizer, δεν έχεις ιδέα τι λες, έχεις μπλέξει τα μπούτια σου στη κυριολεξία.
Loool:mrgreen:

Eχεις φοβερη πλακα που εχεις εκνευριστει!Αρχιζεις να τα χωνεις,καλη φαση...

Επειδή συζητάω κ σε ξένα φόρουμ κ επειδή ήμουν κάποια χρόνια Σκωτία, ο Έρικσον έχει κατηγορηθεί τρελά για την εικόνα της Αγγλίας κ για το πως καταστρέφει ουσιαστικά την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του κ αναλώνεται σε βαθιες μπαλιές κ αμυντικό ποδόσφαιρο χρόνια τώρα (!)
Ναι,σε ειδα πως το ανεφερες και πριν αλλα ρε συ το ξεχασα,σορρυ.Παρεπιπτοντως επειδη και εγω ειμουν πανω,και μαλιστα ΑΓΓΛΙΑ,ξερω πολυ καλα οτι οι Αγγλοι θελουν την ομαδα τους να βαζει 30 γκολ αν γινεται,αν ομως κερδιζαν 3-0 με την ομαδα που εχουν και την ποιοτητα που παρουσιαζουν θα σου ελεγα εγω αν μιλαγε κανεις για αμυνα.ΟΠΩΣ κανεις δεν μιλαει για την Γερμανια που σε καθε ματς 80 λεπτα καθεται-και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ-αφου εχει καθαρισει απο νωρις

:lol: !! Καμία απο τις ομάδες που ανέφερες δεν παίζει 4-5-1 !!!!! :lol:

Για πες να δουμε ΠΟΙΑ δεν παιζει 4-5-1:mrgreen:

Πόσες έκανε η Βραζιλία με την Γκάνα ?!?! Η Βραζιλία έβαλε 3 γκολ, έχασε άλλα 2 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, και είχε 11 σουτ συνολικά με τα 10 να είναι στο τέρμα (!)
Οχι στο Πλευστεητον,στο κανονικο ματς λεω.Γιατι ο Κινγστον ζητημα να επιασε 2 σουτ.Οι αλλοι πιο πολλες κανανε.Παρεπιπτοντως,το 1 ηταν οφσαιντ και το δευτερο στο τελος με τους αλλους τιγκα μπροστα.

Η Βραζιλία θα δώσει 5χ καλύτερο θέαμα στην χειρότερη της μέρα απ' οτι η Γαλλία-Αγγλία στις καλύτερες τους (!) Μη τρελαθούμε τώρα μου έκανες την Βραζιλία αμυντική ομάδα (!)

Ναι,πως,το βλεπω το θεαμ που προσφερει μεχρι τωρα:mrgreen:

Κοιτα,αν ειναι να προσπαθεις να μαθεις ποδοσφαιρο απο τα αλμπουμ της Πανινι και να παθαινεις ονειρωξεις με τις διαφημισεις του Ροναλντινιο,καλυτερα να ασχοληθεις με αλλο αθλημα.Τις πλαστελινες ξερω γω.Αν σε ικανοποιει αυτη η Βραζιλια τοτε εισαι ευτυχης ολιγαρκης ανθρωπος

Τσεχία
Ναι,πως,σιγουρα.Του 2004 ναι,του 2006 ηταν "Να φυγει η βομβα για το κεφαλι του Κολερ".Καμια σχεση.

Βραζιλία
Πολυ Γκολυγουντ βλεπεις.Ασχολιαστο.
Ισπανία
Δεκτον,1
Αργεντινή
Αργεντινη ειμαι αλλα μετα τα 2 πρωτα ματς της υπομονης εχουμε γινει και μεις.Αν δεν το βλεπεις,τοτε μαλλον εχεις εικονα των παιχνιδιων απο τις συνθεσεις
Κορέα

Ιαπωνία

Ομαδα ειπα...
Μεξικό
ΒΕΒΑΙΑΑΑΑ,φουλ επιθεση....

Ακτή Ελεφαντοστού

Τόγκο

Γκανα

Γερμανία
για 20 λεπτα σε καθε ματς(τους δικαιολογω ομως)

Και καπου εδω κανεις το αριστουργημα σου

Ακτή Ελεφαντοστού

Τόγκο

Γκανα

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ μη αφρικανικες χωρες:mrgreen: :mrgreen:

Παίζει η Βραζιλία με Κροατία κ πετάγεσαι κατενθουσιασμένος, "ΠΩ ΠΩ ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΚΡΟΑΤΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΛΠ ΚΛΠ,

Και εξακολουθω να υποστηριζω πως εκεινο το ματς επρεπε να το παρουν οι Κροατες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΑΛΑΡΑ "
Μπορει

Μπορει

Μπορει

Εχεις λεξικο στο σπιτι?

Ανοιξε το στον ορισμο του "Μπορει" και εχει κατι ακυρα.

Τσιμπα ενα...

και όταν σου είπαμε μερικοί "ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ" τπτ , εσύ (!)
Να περιμενω κιαλλο??

Μηπως μιλουσες για το 2010 στην Αφρικη?

Πες το ρε άνθρωπε, "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ, ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Κ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ (!) " Τι να καθόμαστε να σκοτωνόμαστε άδικα ?!

Γιατι ρε φιλε να πω κατι πουναι ψεμα???

Τους Βραζιλιανους τους ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ 10 ΓΚΟΛ ΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Ομως η μεχρι τωρα Βραζιλια ειναι απογοητευση!!Και ειναι χειροτερο αυτο απο τους Γαλλους ξερω γω πουχουν μαζευτει για ενσημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...