EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Η Γαλλία Kaiser, παίζει 4-5-1 συνέχεια κ 1 ημίχρονο σήμερα ήταν πάλι 11 παίχτες ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Κ έτσι παίζει συνέχεια. Ακόμα κ με το Τόγκο που κέρδιζε 2-0 κ το Τόγκο είχε 10 παίχτες, οι Γάλλοι ήταν πάλι 11 πίσω. Είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του κατενάτσιο η Γαλλία. Όλοι πίσω κ αντεπιθέσεις, περιμένουμε λάθος του αντιπάλου. Να μου πεις ότι παίζει έξυπνα ΝΑΙ, να μου πεις όμως οτι παίζει ΜΠΑΛΑ η Γαλλία, ΤΟΤΕ θα μας πάρουν με τις ντομάτες...
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν ειμαι με τους Γαλλους,δεν ειμαι με την Γιουβεντους ή την Ρεαλ,δεν ειμαι με τον Ζιζου αλλα ΡΙΣΠΕΚΤ στον ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΧΑΦ πουχω δει στα 27μου χρονια(ναι,καλυτερος του Γκουλιτ) και στο τελευταιο πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ 10αρι Συμφωνω απολυτα.Αλλα ο αλλος ειναι "φαινομενο"....
laokratwr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Συμφωνω απολυτα.Αλλα ο αλλος ειναι "φαινομενο".... φαινομενο ειναι και η βροχη.ο μιστερ 10 δεν θα ξαναβγει.
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 φαινομενο ειναι και η βροχη.ο μιστερ 10 δεν θα ξαναβγει. Βγαζεις γλωσσα laokratwr??? Το νου σου...
john1987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν ειμαι με τους Γαλλους,δεν ειμαι με την Γιουβεντους ή την Ρεαλ,δεν ειμαι με τον Ζιζου αλλα ΡΙΣΠΕΚΤ στον ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΧΑΦ πουχω δει στα 27μου χρονια(ναι,καλυτερος του Γκουλιτ) και στο τελευταιο πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ 10αρι Well said!
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Όλοι πίσω κ αντεπιθέσεις, περιμένουμε λάθος του αντιπάλου. Να μου πεις ότι παίζει έξυπνα ΝΑΙ, να μου πεις όμως οτι παίζει ΜΠΑΛΑ η Γαλλία, ΤΟΤΕ θα μας πάρουν με τις ντομάτες... ετσι παιζουν ολες οι ομαδες δυστηχως... και αυτο ξεκινησε τα τελευταια 2 χρονια.ξερουν αυτοι το γιατι.καποιον ειδαν που το εκανε,και το πετυχε!
zaxoys Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Όλες έτσι?άλλο μουντιαλ είδες μάλλον , δηλαδή πχ η Τσεχία και η Πορτ έτσι έπαιζαν?ή η Γκάνα - Ακτή και η Σουηδία - ΗΠΑ έτσι?Για να μην μιλήσουμε για Γερμανία ... Σε λίγο θα μας πείτε οτι έπαιζε και η Ισπανία σήμερα με Ραουλ - Βίγια και Τόρρες αμυντικά - Ήμαρτον
laokratwr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Βγαζεις γλωσσα laokratwr??? Το νου σου... klapse ligo san ton ronnie kai sy...3-0 kalinixta.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ετσι παιζουν ολες οι ομαδες δυστηχως...και αυτο ξεκινησε τα τελευταια 2 χρονια.ξερουν αυτοι το γιατι.καποιον ειδαν που το εκανε' date='και το πετυχε![/quote'] Καμία σχέση φίλε Μπουγά. Καταρχήν οι πρωτομάστορες είναι οι Ιταλοί, εξ ου κ το περίφημο Κατενάτσιο ! Οι Γάλλοι όμως απο το 1998 κ μετά, επινόησαν το ΣΥΓΧΡΟΝΟ κατενάτσιο κ επειδή τους έτυχε-προετοίμασαν κλπ, 1 φουρνιά ποιοτικών και πολύ καλών ποδοσφαιριστών τους βγήκε κ στα χαρτιά, αλλά κ στον αγωνιστικό χώρο, αφού βοηθήθηκαν λίγο και από διαιτησίες κλπ. Λάτρεις παρόμοιου ποδοσφαίρου ήταν κ οι Γερμανοί παλιότερα, αλλά σαν αυτό που έκαναν κ κάνουν οι Γάλλοι, δεν έχω ξανα-ματα-ιδεί ποτέ μου, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. Παίζεις με το Τόγκο, κερδίζεις 2-0, το Τόγκο είναι με 10 παίχτες, και συνεχίζεις να έχεις 11 παίχτες πίσω απο την γραμμή του κέντρου (!) Οι Γερμανοί απο το 2002 και μετά έχουν αλλάξει δραματικά τρόπο παιξίματος! Ναι μεν πειθαρχημένα κ καλοδουλεμένα και ομαδικά, αλλά επιθετικά! Μπορεί να μη κάνουν φαντεζί παιχνίδι αλα Βραζιλιάνων κλπ, αλλά τρέχουν, σεντράρουν, πασάρουν κ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ πάρα πολύ ! Η Ελλάδα που έπεσαν όλοι να την φάνε με το "δήθεν" κατενάτσιο της κ στεναχωριέμαι που βλέπω ακόμα άτομα να την κατηγορούν, ακόμα και Έλληνες, δεν πλησίασε καν το αμυντικό παιχνίδι της Γαλλίας. Καταρχήν έπαιζε 4-4-2 με 2 καθαρούς επιθετικούς και όχι το 4-5-1 της Γαλλίας (!) Κατα δεύτερον, είχε το 1/20 της ποιότητας των παιχτών της Γαλλίας και δικαιολογείται απόλυτα να παίξει ανάλογα. Τι θα έπαιζε, φουλ επίθεση?? με ποιους? με Βρύζα και Χαριστέα?? Παρόλα αυτά σκόραρε σε κάθε παιχνίδι και κατα διαστήματα δίδαξε κ λίγο μπάλα ( βλέπε Λιζαραζού ), ενώ η "ΦΟΒΕΡΗ" και "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ" Γαλλία στο Μουντιάλ του 2002 δε σκόραρε κανένα γκολ, κ στον 1ο γύρο στο παρόν Μουντιάλ πάλι δε σκόραρε στο 1ο παιχνίδι με Ελβετία. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα κάποιες ομάδες που προσπαθούν και παίζουν επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές. Σε αυτό το Μουντιάλ : - Τσεχία - Γκάνα - Βραζιλία - Ισπανία - Αργεντινή - Κορέα - Μεξικό - Ιαπωνία -Ακτή Ελεφαντοστού -Τόγκο - Γερμανία Κάποιες προσπάθησαν, κάποιες τα κατάφεραν, αλλά όλες επιδίωξαν να παίξουν επιθετικά, άσχετα απο τις όποιες σκοπιμότητες βαθμών κλπ, πχ Ακόμα και το Ολλανδία Αργεντινή είχε τις 10πλάσιες φάσεις απο το σημερινό Ισπανία - Γαλλία και ας μη μπήκε γκολ.
Luxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ξεχασες και το εκουαδορ, που νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα απο τις αφρικανικες.
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ξεχασες και το εκουαδορ, που νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα απο τις αφρικανικες. και το τονγκο πιστευω καλυτερο απο ολες των βαλκανιων!
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το Εκουαδόρ δε το έβαλα μέσα γιατί στο παιχνίδι με την Αγγλία κ την Γερμανία μας τα χάλασε κ γενικά δεν ήταν τόσο επιθετικό όσο οι παραπάνω, αν κ θα μπορούσες ίσως να το βάλεις. ^^
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 εκτελεστη που ειδες επιθετικο ποδοσφαιρο απο τη βραζιλια?διαβασε προηγουμενα ποστ να δεις τι λεγατε για τα παιχνιδια με κροατια-αυστραλια.
Luxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 και το τονγκο πιστευω καλυτερο απο ολες των βαλκανιων!ημαρτον.. ενα λαθακι καναμε και εμεις.. η ΗΠΑ εχει παιξει ποτε τελικο σε world cup;
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 η ΗΠΑ εχει παιξει ποτε τελικο σε world cup; Όχι βέβαια με τι προσόντα θα παίξουν σε τελικό world cup? Με τον alexis lalas? Άμα βομβαρδίσουν όλο τον κόσμο και παίξουν μόνοι τους στο επόμενο wc παίζει και να το πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.