john1987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 μα δεν ειναι ο ριβαλντο στην αποστολη της βραζιλιας. Κωλογαβρε! lol
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Εγώ πιστεύω ότι ΔΕΝ θα δούμε καλή μπάλα στο iΒραζιλία-Γαλλία.Μακάρι να διαψευστώ...:neutral: Ότι μπάλα είδαμε κ σήμερα κ σε κάθε παιχνίδι της Γαλλίας, θα δούμε κ στο Βραζιλία - Γαλλία. Αφου οι Γάλλοι είναι απο το 98 κ μετά που ξανάκαναν ομάδα 100 φορές πιο αμυντικοί απο την Ελλάδιτσα μας στο Ευρωπαικό....:? :evil:
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ο Ριβάλντο πάντως θα παιζε 10χ καλύτερη μπάλα απο τον χώμα Ροναλντίνιο που κάνει 15 λάθος πάσες κ 3ς μόνο σωστές ανα αγώνα και έχει 2 ασσίστ μόνο σε 4 παιχνίδια.. Μακάρι να παίξει μπάλα με την Γαλλία ο άνθρωπος γιατί βλέπω Βραζιλία για ΚΟΥΒΑ με την Καταραμένη ομάδα.
john1987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Κι εγω τον Ροναλντινιο δεν τον εχω δει να παιζει καθολου...Ισως ειναι και κουρασμενος(πηρε πρωταθλημα και champions league φετος)Τον θεωρω και λιγο υπερεκτιμημενο αλλα anyway Ο Ριβαλντ δε θα επαιζε καλα πιστευω λογω φυσικης καταστασης...Ειδικα εναντια σε καμμια ορμητικη-γρηγορη ομαδα,ο Ριβαλντο δε θα απεδιδε...Για την Ελλαδα καλος ειναι...(σε αυτη την ηλικια)
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Κωλογαβρε! lol και εσυ πριν παει στον ολυμπιακο,τα ιδια ελεγες,μην το ξεχνας!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ο Ροναλντο οταν ξεκινησε τη καριερα του εμοιαζε στα ματια μου ο καλυτερος παιχτης που ειχα δει ποτε να παιζει μπαλα.Και ηταν!!Εγω προσωπικα τον Ροναλντο της Αιντχοβεν και ΕΙΔΙΚΑ της 1ης χρονιας της Μπαρτσελονα τον θεωρω ΟΤΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ εχω δει σε επιθετικο.Καλυτερος σε ολα απο Κλινσμαν,Μπουντραγκενιο ακομα και Γκερντ Μιλλερ,Ροσσι,αποτελεσματικοσ,καλυτερος τεχνιτης και πιο γρηγορος του Φαν Μπαστεν,δυνατος,σκληρος(θυμαμαι απιστευτο τοπικο ντερμπυ με Εσπανιολ που να τον κλωτσανε-οχι προβολη,ΚΛΩΤΣΙΑ κανονικη) 4 και 5 και να τους κανει σλαλομ και στο φιναλε πηρε και ενα Μουντιαλ το '02 με 6τοσα γκολ.Γιαυτο στην αρχη εγραφα ποσο με λυπουσε η αρχικη του εικονα.Γιατι ο Ροναλντο πριν 8-9 χρονια,στο πικ του, ηταν οντως ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.Καριολα ζωη,πρωτα ο Φαν Μπαστεν,μετα ο Καντονα,πιο παλια ο Μπεστ,τωρα ο Ροναλντο.Γιατι ρε γαμωτο...γιατι χανονται ευκολα τοσοι καλοι και μενουν κατι τσουρουκαδες?Ο Ροναλντινιο ξερει απιστευτη μπαλα αλλα ποτε δε θα γινει Ροναλντο,του λειπει η μαγκια να αποδειξει αυτο που του παιρνουν οπως εκαναν στον Ροναλντο.Πεστα ρε φιλε και νιωθω μονος!!!Και αν το '02 ηταν 21-22 χρονων πιτσιρικας,πλεον δεν εχει καμια δικαιολογια.Στο τελικο του ΤΛ δεν υπηρχε,στο Μουντιαλ 4 ματς τωρα ειναι απιστευτο γιατι δεν παιζει ο Ζουνινιο στην θεση του.Ο πιτσιρικας ξερει ΤΡΕΛΗ μπαλα.Αλλα αν θελει το ονομα του να προφερεται στην ιδια προταση με τον Ντιεγκιτο πρεπει να το δειξει ΤΩΡΑ!!Πρεπει αν δωσει απαντησεις τωρα!!(και μην πει κανεις οτι τον μαρκαρουν 2 και 3!!Σημερα τον μαρκαραν 2 και 3???).και εδειξε τη διαφορα του απο τον Αντριανο στο τελειωμα της ιδιας φασηςΕιναι ντροπη να λες το ονομα του Ροναλντο στο ιδιο ποστ με τον Αντριανο.Ο Αντριανο ειναι ενας Ευρωπαιος πουχει γεννηθει στην Βραζιλια.Ειναι δυνατος και αντεχει και εχει πανισχυρο σουτ.Αυτα.Τελος.Ουτε τριπλα εχει,ουτε γρηγορος ειναι,ουτε πασαρει.Ζητημα να παρει και 2-3 σωστες κεφαλιες στο ματς.Ουτε μια τριχα απο τα απιδια του Ροναλντο δεν ειναι. .
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Κ τώρα μένει να δούμε πάλι 11 Γάλλους πίσω απο το κέντρο όλο τον αγώνα κ τους Βραζιλιάνους να παιδεύονται να τους βάλουν γκολ.... Ήμαρτοοοον (!).... Εεεεεεεπ! Μην τα πεις πουθενα παραεξω αυτα και μας παρουν με τις ντοματες,ετσι?
nontasg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Γιατί,άδικο έχει???Κάτι τέτοιο το κόβω να γίνεται κι εγώ... :(
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ποιος μωρε κλεινεται 11 πισω απο την σεντρα??Η Γαλλια?? Η Γαλλια απλα δεν παιζει φουριοζικα και παιζει με πολλες πασες γιατι δεν αντεχουν πια τα πνευμονια τους.Οχι ομως οτι παιζουν 11 πισω απο την σεντρα.Στο κεντρο περιτρυγιρζουν.Ακομα και τα μπακ ειναι επιθετικα σαν της Βραζιλιας. Δηλαδη η Βραζιλια παιζει φουλ επιθεση??Με καλυτερους παικτες Ζε Ρομπερτο,Λουσιο,Τζιλμπερτο??Που μουχει μονιμως 2 αμυντικα χαφ και 2 επιτελικους και περιμενει απο τα γεροντο-μπακ της να καλυψουν τις πτερυγες? Ενας Κακα εχει μεινει να παλευει μπροστα και να καραδοκει κανας Ροναλντο.Αυτα. Οι 2 ομαδες μου θυμιζουν απολυτα η μια την αλλη,απλα οι Βραζιλιανοι ειναι πιο ολυ της "μιας ενεργειας" ενω οι Γαλλοι ειναι της υπομονης και της πασας
nontasg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Στο συγκεκριμένο θέμα ξέρεις περισσότερα,οπότε πάω πάσο...:-|
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Παντως γουσταρω τρελα που περασαν τα φαβορι.Η αληθεια ειναι οτι και στα ματς που πηγε να γινει το μπαμπ(Αργεντινη-Μεξικο,Ιταλια-Αυστραλια,Αγγλια-Εκουαδορ) πιο πολυ ηταν γιατι τα φαβορι δεν παιξανε παρα γιατι οι αλλοι παιξαν καλα.Και επειδη λογικα η Αργεντινη ή η Ιταλια εχουν πιο πολλες πιθανοτητες να ξυπνησουν και να παιξουν,προτιμω Γερμανια-Αργεντινη και Αγγλια-Πορτογαλια απο κανα Γερμανια-Μεξικο ή Πορτογαλια-Εκουαδορ
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 απλα,φαινετε οτι ενοχλησε αρκετα η εισοδος της γαλλιας στους 8(κανεις δεν περιμενε,και δεν ηθελε),και αρχισανε τωρα......
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 απλα,φαινετε οτι ενοχλησε αρκετα η εισοδος της γαλλιας στους 8(κανεις δεν περιμενε,και δεν ηθελε),και αρχισανε τωρα...... Η αληθεια ειναι οτι οι Γαλλοι δεν παιζανε.ΟΜΩΣ για μενα ειναι πολυ σημαντικο οτι απολες τις ομαδες που λεγαμε στους ομιλους οτι δεν τραβανε γιατι κρατανε δυναμεις(Αγγλια,Ολλανδια,Βραζιλια,Γαλλια,Πορτογαλια,τους Ουκρανοελβετους δεν τους βαζω καν σε ομαδες με δυνατοτητες) οι Γαλλοι ηταν οι ΜΟΝΟΙ και το ξαναλεω,οι ΜΟΝΟΙ που πραγματικα δειξανε καλυτεροι.ΠΛεον για Αγγλους,Βραζιλιανους,Πορτογαλους δεν ειμαι σιγουρος αν δεν θελαν η δεν μπορουν.
laokratwr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Kαι τωρα αυτο που περιμενα 8 γ@μ..... χρονια. H εκδικηση του Ροναλντο για το '98. RONALDO vs ZIDANE. Για να δουμε... ετοιμασου...δυστυχως οπως και το 98 δεν ειναι και οι δυο σε τοπ φορμα...οντως οι δυο μεγαλυτεροι,που εχω δει εγω λαιβ,να μπαιζουν μπαλα
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν ειμαι με τους Γαλλους,δεν ειμαι με την Γιουβεντους ή την Ρεαλ,δεν ειμαι με τον Ζιζου αλλα ΡΙΣΠΕΚΤ στον ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΧΑΦ πουχω δει στα 27μου χρονια(ναι,καλυτερος του Γκουλιτ) και στο τελευταιο πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ 10αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.