Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια μικρη παρενθεση εδω?

Θελω να αναφερθω στο ποδοσφαιρικο μου "ερωτα" και ισως δεν ειμαι αμερολυπτος στη κριση μου,αλλα θα τη πω.Σημερα ο Ροναλντο περασε 1ος σκορερ ολων των εποχων σε Μουντιαλ με 15 γκολ.Παρακολουθω τον Ροναλντο απο τα 16 του οταν ειχε παιξει σε ενα πρωταθλημα νεων της Λατινικης Αμερικης και ενας ξαδελφος μου που ασχολιοταν πολυ μου ειχε πει πως ειναι παιχταρας.Απο τοτε προσπαθουσα να μαθαινω τα παντα γι'αυτον.Μαζευα αποκομματα απο εφημεριδες και περιοδικα για πολλα χρονια.Γενικα πιστευω πως οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στα μεγαλα ματς και τετοια ειναι τα ματς ενος Παγκοσμιου Κυπελου.Ο Ροναλντο οταν ξεκινησε τη καριερα του εμοιαζε στα ματια μου ο καλυτερος παιχτης που ειχα δει ποτε να παιζει μπαλα.Απιστευτη ταχυτητα,τρομερο σουτ και με τα 2 ποδια σε μετρια αποσταση,δυνατος,με τρομερη ντριπλα.Αργοτερα ηρθε ο τραυματισμος του.Επανηλθε και μετα ξανα τα ιδια.Ποτε δεν ηταν παλι ο ιδιος.Και εκει για μενα απο τρομερος παιχτης της εποχης του εγινε ο καλυτερος ολων των εποχων.Ο Ροναλντινιο ξερει απιστευτη μπαλα αλλα ποτε δε θα γινει Ροναλντο,του λειπει η μαγκια να αποδειξει αυτο που του παιρνουν οπως εκαναν στον Ροναλντο.Κανενας ποτε στην ιστορια του ποδοσφαιρου δεν ηταν τοσο ατυχος και να καταφερε να γυρισει στη κορυφη,ποτε σε κανεναν ο τυπος δε φερθηκε ετσι οταν ειχε καταφερει ηδη τοσα πολλα και εκεινος να συνεχιζει να απανταει στο γηπεδο.Στα προηγουμενα ματς,ακομα και με την Ιαπωνια που εβαλε 2 γκολ,ηταν αργος και βαρυς πολυ.91 κιλα ηταν.Σημερα ηταν πολυ πιο γρηγορος και σιγουρα 3 κιλα πιο κατω.Εβαλε το καθοριστικο γκολ,και εδειξε τη διαφορα του απο τον Αντριανο στο τελειωμα της ιδιας φασης.Ειμαι σιγουρος πως και σε πιο δυσκολα ματς θα καθαρισει γιατι το ξανακανε και ξερει πως γινεται.Κυριε "πατατακια" ποτε δε θα τον φτασετε.Για μενα περασε απλα στη κορυφη και ισως και λιγο ρομαντισμου θεωρω πως δε θα δω καλυτερο παιχτη.Οχι γιατι δε θα υπαρξει καποιος πιο γρηγορος ή πιο καλος τεχνιτης αλλα γιατι κανενας δε θα εχει τη μαγκαι του να γυρισει στη κορυφη εχοντας χασει τοσα οπλα του.Μπραβο σου ρε μαγκα,με δικαιωσες σε ολα οσα εχω πει για σενα οταν ολοι σε εβριζαν.

Υ.Γ.Το εχω παρει λιγο σοβαρα,το ξερω, μη με παρεξηγειτε.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλο ενα μουντιαλ,που ξεκινησαν σαν τα μεγαλα φαβορι,αγγλια και ισπανια(απο πους και ως που?τι εχουν να επιδηξουν στην ιστορια τους)?

καλα να τους κανουν οι γαλλοι!πολυ χαιρομαι!

Δημοσ.

Μπράβο ρε Γάλλοι! Μπράβο σας! Καθαρά και ξάστερα, αντρίκια.

Έξω οι πρώτοι επίδοξοι κατακτητές του Μουντιάλ, τα συνηθη σούργελα που τους πιάνει διάρροια.

Χάρηκα για το γκολ του Ζιντάν. Η ιστορία δεν τον αδίκησε τελικά.

Δημοσ.

ο ζιζου μετα το τελος του μουντιαλ,εγκαταληπει το ποδοσφαιρο,η την εθνικη γαλλιας?

και εγω το χαρηκα το γκολακι του.κλασικη κινηση ζινεντιν ζινταν.

αν και ειμαι με τους βραζιλιανους τωρα,δεν μου παει καρδια να μην δω αυτη την μεγαλη ομαδα να μην πηγαινει στους 4.το αξιζει ο ζινταν,αλλα και το αρνι.

αλλα μετα τα πραματα,θα ειναι πιο ευκολα για τους αργεντινους στον τελικο.

Δημοσ.

Για μενα παντως το ματς το εχασαν οι Ισπανοι,δεν το κερδισαν οι Γαλλοι.Μπραβο τους παντως,εστω κι ετσι οπως ειναι τα καταφεραν.Οι Ισπανοι απιστευτοι πραγματικα...πιο "ντεκατζιδικη" ομαδα δεν εχω δει.

Δημοσ.
ο ζιζου μετα το τελος του μουντιαλ' date='εγκαταληπει το ποδοσφαιρο,η την εθνικη γαλλιας?[/b']

Το ποδοσφαιρο γενικως.Στο τελευταιο ματς με τη Ρεαλ ειχαν σηκωσει πανο οι φιλαθλοι που εγραφε "κυριε διαιτητα μη σφηριξεται τη ληξη του ματς γιατι αποψε ο Ζινταν δινει τη τελευταια του παρασταση".

Οι 2 καλυτεροι ποδοσφαιριστες της τελευταιας δεκαετιας αντιπαλοι..

Δημοσ.

κριμα που εχασε η ισπανια (κατ εμε)

δεν ηθελα τους Γαλλους με τιποτα στην επομενη φαση, για μενα, και μακρια φτασανε, δεν τους παω με τιποτα...

Δημοσ.

Παρολο που επαιξα αλλα στο στοιχημα,χαρηκα που περασαν οι Γαλλοι...Οι αλλοι δεν ειχαν καμμια προσωπικοτητα ουτε ως μοναδες ουτε ως ομαδα...Και επισης χαρηκα που θα απολαυσω το Ζινταν (εστω και τωρα που ειναι πεσμενος) σε αλλον ενα αγωνα...

Και προφανως,θα υποστηριζω Γαλλια γιατι μου την εχουν σπασει οι Βραζιλιανοι να το παιρνουν ολη την ωρα...Ελεος !

Δημοσ.

υπερβολικά μακριά. Εγώ τσαντίστηκα τρελά κ με το παραμύθι φάουλ που έδωσε κ έβαλαν γκολ οι Γάλλοι, αλλά κ ακόμα περισσότερο για το τρελό θέατρο του Αρνί... δεν πρέπει να έχω αντιπαθήσει παίχτη περισσότερο απο αυτόν, ούτε κ ομάδα περισσότερο από την Γαλλία (!)

Ο τύπος μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, βγήκε κ έλεγε οτι άδικα έχασαν κ οτι τι λέτε όλοι τον Ροναλντίνιο μεγάλο παίχτη, δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο κ γκρίνιαζε για τους διαιτητές κλπ! Μέγας καραγκίοζης, κρίμα για παίχτη που ξέρει τέτοια μπάλα!

Κ τώρα μένει να δούμε πάλι 11 Γάλλους πίσω απο το κέντρο όλο τον αγώνα κ τους Βραζιλιάνους να παιδεύονται να τους βάλουν γκολ....

Ήμαρτοοοον (!)....

Δημοσ.

Νομιζω το φαουλ ηταν,δεν ξερω σιγουρα...Ο Ανρι επαιξε τρελο θεατρο και γενικα ειναι τρελη ψωναρα ο τυπος,αλλα ειναι γ@μ@τος παιχτης...

Γιατι ομως δεν αναφερεις,οτι το πεναλτι των Ισπανων ηταν ψιλοπετσινο,οπως και η κιτρινη στο Ζινταν πολυ αυστηρη?

Δημοσ.
Οι 2 καλυτεροι ποδοσφαιριστες της τελευταιας δεκαετιας αντιπαλοι..

μα δεν ειναι ο ριβαλντο στην αποστολη της βραζιλιας.

Δημοσ.
Νομιζω το φαουλ ηταν' date='δεν ξερω σιγουρα...Ο Ανρι επαιξε τρελο θεατρο και γενικα ειναι τρελη ψωναρα ο τυπος,αλλα ειναι γ@μ@τος παιχτης...

Γιατι ομως δεν αναφερεις,οτι το πεναλτι των Ισπανων ηταν ψιλοπετσινο,οπως και η κιτρινη στο Ζινταν πολυ αυστηρη?[/quote']

Το πέναλτυ ήταν αυστηρό αλλα πιστεύω πως επείδη τον πάτησε κ ήταν μπροστά ο ρεφ. το έδωσε. Φαίνεται καθαρά οτι τον πατάει ο αμυντικός, απλά δε πέφτει κ τόσο "φυσικά" ο Ισπανός.

Η κίτρινη στον Ζιντάν δεν έχει σημασία για την έκβαση του αγώνα ρε ^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...