Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1-0 με "πέναλτι" στο 94'.

Και αυτό 1-0 έληξε???Τι θα γίνει,θα παιχτεί κανά game με πολλά γκολ ρε παιδιά???Και ποιος έβαλε το μπαλάκι???Καμμιά αποβολή???

Δημοσ.

Tοτι το πεναλντακιον

Ματερατσι εξω στο 50 με ΘΕΟΤΡΕΛΗ ΑΠΟΒΟΛΗ χωρις κανενα νοημα.ΖΗΤΗΜΑ να ηταν κιτρινη.

Παρεπιπτοντως να πω κατι και ας με πειτε κομπλεξικο

Απο παιχνιδια τυπου Βραζιλια-Ιαπωνια,Ουκρανια-Σαουδικη Αραβια κτλ με 4-1 και 4-0 μαρεσει που βλεπω μεγαλα ματς σε ενταση.Με σχεδον ισαξιους αντιπαλους.Και ας βλεπω 80% ξυλο και 20% μπαλα.Και μαρεσει που περνανε οι μεγαλες ομαδες.Τι να τον κανω προημιτελικο Αυστραλια-Ελβετια?

Α,και επειδη βλεπω λιγο το βραδυνο...ρε σεις,σαν να τοξερα.Οι χειροτερες ομαδες και ομως εχει 2 δοκαρια και 3-4 ευκαιριες ως τωρα.

Δημοσ.
Tοτι το πεναλντακιον

Μάλιστα...Έφτυσε κανέναν σήμερα???:mrgreen: :mrgreen:

Ματερατσι εξω στο 50 με ΘΕΟΤΡΕΛΗ ΑΠΟΒΟΛΗ χωρις κανενα νοημα.ΖΗΤΗΜΑ να ηταν κιτρινη.

Ώχ κατάλαβα...Φαίνεται ο διαιτητής θα τα είχε κοπανήσει τα σφηνάκια του πριν το παιχνίδι ...:mrgreen:

Παρεπιπτοντως να πω κατι και ας με πειτε κομπλεξικο

Απο παιχνιδια τυπου Βραζιλια-Ιαπωνια' date='Ουκρανια-Σαουδικη Αραβια κτλ με 4-1 και 4-0 μαρεσει που βλεπω μεγαλα ματς σε ενταση.Με σχεδον ισαξιους αντιπαλους.Και ας βλεπω 80% ξυλο και 20% μπαλα.Και μαρεσει που περνανε οι μεγαλες ομαδες.Τι να τον κανω προημιτελικο Αυστραλια-Ελβετια?

[/quote']

Ματς με ένταση ναι...Και εγώ τα προτιμάω από αυτά του ενός ρόλου...

Όχι όμως και πυγμαχία...Άλλο άθλημα αυτό...

Δημοσ.

Είπαμε καλή η ανανέωση αλλά κάνε την μετά το Μουντιάλ

και με προπονητη,γκους χιτινγκ.

ειναι δυνατον ο καλυτερος προπονητης του κοσμου μακραν,να ειναι ολλανδος,και να μην ειναι στην εθνικη ομαδα?

Δημοσ.

Είδα κι εγώ επιτέλους ένα ματς...Για τα πιο πολλά ενημερώνομαι μετά εορτήν...Επιεικώς μέτριο λοιπόν το Ελβετία-Ουκρανία...Για να δούμε,θα έχουμε τα πρώτα penalties???:)

Δημοσ.

Τωρα καταλαβαινω ποσο μεγαλη μ@λ@κια εκανε η Γαλλια που δε βγηκε 1η στον ομιλο.Θα περνουσε Γαλλια και Ισπανια και χαλαρα στους 8 και θα ειχαμε σοβαρες ομαδες στα μεγαλα ματς.Οποια περασει απο αυτες τις 2 που παιζουν τωρα θα παει να γνωρισει τους Ιταλους παιχτες..για τιποτα αλλο δεν το βλεπω.

Δημοσ.

αυτά είναι ^^ ας καταργήσουν την παράταση να πηγαίνουμε κατευθείαν στα Πέναλτυ ^^

Ιταλία - Ουκρανία, για να δούμεεε ^^

Δημοσ.

Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα....Υποθετικά

1) ήσουν Γερμανία και δεν είχες εισητήριο και αγόραζες μαύρη αγορά ένα

2) Μάλωνες με τη γυναίκα σπίτι επειδή ήθελε να δει αυτή κάτι άλλο

3) 6 η ώρα Αγγλία-Εκουαδόρ και 10 Ελβετία-Ουκρανία (την ίδια μέρα)...

Ματιαγμένοι ήταν όλοι? Μόλις μετά κόπων και βασάνων έφταναν κοντά στην περιοχή ή έπεφταν ή γλυστρούσαν ή έκαναν λάθος μπαλιά. Ήμαρτον, Κι εμείς οι μαζόχες καθόμασταν και τους βλέπαμε. Στο 24' η τελευταία (και πρώτη?)ευκαιρία της Ελβετίας στον αγώνα! Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

Δημοσ.

Ματιαγμένοι ήταν όλοι? Μόλις μετά κόπων και βασάνων έφταναν κοντά στην περιοχή ή έπεφταν ή γλυστρούσαν ή έκαναν λάθος μπαλιά. Ήμαρτον' date=' Κι εμείς οι μαζόχες καθόμασταν και τους βλέπαμε. Στο 24' η τελευταία (και πρώτη?)ευκαιρία της Ελβετίας στον αγώνα! Αυτό τα λέει όλα νομίζω.[/quote']

Πολύ λίγα ματς έχω δει φέτος και αυτό με απογοήτευσε πλήρως...:evil: Ζαλίστηκα να βλέπω συνεχώς να βαράνε στο γάμο του Καραγκιόζη..:mrgreen: :mrgreen: .Ακόμα και τα penalties ήταν απελπισία...Οι Ελβετοί ούτε εκεί μπόρεσαν να βάλουν το μπαλάκι στο πλεχτό....:mrgreen: :mrgreen:

Από την άλλη η Ουκρανία και αυτή γιατον π...ο καβάλα ήταν...

Δημοσ.
και με προπονητη' date='γκους χιτινγκ.

ειναι δυνατον ο καλυτερος προπονητης του κοσμου μακραν,να ειναι ολλανδος,και να μην ειναι στην εθνικη ομαδα?[/quote']

Αυτόν είχε το '98.

Τουλάχιστον αν πιστέψουμε τον Λεούνη (προσωπικά δεν θυμάμαι), ο οποίος ήταν άθλιος: κοίταγε ότι έδινε οδηγίες ο Χήτινγκ στον Αλοΐζι, και έλεγε "έχω διαίσθηση ότι θα κάνει αλλαγή τον Αλοΐζι", και όχι "του δίνει οδηγίες, άρα μάλλον θα μπει". Αχ, και να γινόταν πολλαπλή κάλυψη των αγώνων και να διάλεγες sportcaster και κανάλι...Που 'σαι ρε Σπυρόπουλεεεεεεεε...

Δημοσ.

Το Ελβετία - Ουκρανία ήταν καλύτερο από κάθε ματς που έχει δώσει η Αγγλία.

Πάντως, το τρέξιμο που είχε και στο οποίο οφείλεται και το ότι είχε κάποιο ενδιαφέρον σα ματς, μπορώ να πω ότι με εξέπληξε.

Λένε για τη Γερμανία ότι παραείναι γρήγοροι και με καλή φυσική κατάσταση (ο νοών νοείτω), αυτό δεν το ξέρω και ποτέ δεν θα το μάθουμε. Αν είναι όμως έτσι, τότε τί πρέπει να πούμε για τη χτεσινή Ελβετία? Από το 1' έως και το 120', οι άνθρωποι έκαναν συνεχή σπριντ, ανηλεές πρέσσινγκ και γενικά απίστευτο τρέξιμο.

Οι Ουκρανοί δεν είναι τίποτα παικτάκια της σειράς και γενικά θεωρούνται ως παίκτες με ταχύτητα. Ε λοιπόν, εμένα σε κάποιες φάσεις μου έδιναν την εντύπωση ότι είναι μια ταχύτητα κάτω σε σχέση με τους Ελβετούς. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ομάδα να πέφτουν με τρελλό σπριντ 4 σε έναν στο 118' για να τον κλείσουν και να του πάρουν τη μπάλλα.

Και οι δύο ομάδες, συνέχισαν να παίζουν στον ίδιο σχεδόν ρυθμό σε όλη την παράταση. Με τη λήξη και αυτής, δεν διέκρινες κανένα σημάδι κούρασης, για παράδειγμα ο Στρέλερ που σούταρε το πρώτο πέναλτι ήταν φρεσκότατος!

Περίεργα πράγματα....

Δημοσ.

Για το ότι η Ελβετία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση χθες από την Ουκρανία θα συμφωνήσω απόλυτα.Γενικά έπαιξε καλύτερα,γι'αυτό και στενοχωρήθηκα πολύ που τελικά αποκλείστηκε...Εγώ πιστεύω ότι αν πέρναγε,διόλου απίθανο να απέκλειε και τους Άγγλους...

Για να δούμε σήμερα...Πιστεύω ότι στο Γαλλία-Ισπανία θα δούμε καλή μπάλα...:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...