Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως η Ολλανδια πληρωσε την απουσια μεγαλων παιχτων.Λογικο ειναι ομως,οταν αφηνεις το Ζεεντορφ που εκανε αρκετα καλη χρονια και τον Νταβιντς που ακομα κι αν δεν ειναι οπως παλια,σε τετοια ματς θα ηταν αρχηγος,τοτε δεν εχεις τυχη.Αυτη η Ολλανδια ηταν ατομικες προσπαθειες του Βαν Περσι και του Ρομπεν.Κριμα και εχει αρκετο ταλεντο αυτη η ομαδα,ισως σε 4 χρονακια να ειναι ετοιμη.Επισης να πω πως αν και διαφωνω πολυ με τις επιλογες του Βαν Μπαστεν,του εχω εμπιστοσυνη κυριως λογω της μορφης του ως ποδοσφαιριστης.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρεπιπτοντως

ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ

ΕΙΔΙΚΑ σε ματς σαν το σημερινο ο Νταβιντς με τον Ζεεντορφ στο επερναν μονοι τους.Ειδικα ο Εντγκαρ πριν φυγει και ο ιδιος με κοκκινη(που σιγουρα θα εφευγε) θα ειχε στειλει δυο εξω τραυματισμενους και αλλον ενα με κοκκινη

Αμ τον Χουντελαρ?Που τον πας τον Χουντελαρ?Απο τον Κουιτ και αυτον τον Νιστελρου ειναι 2 επιπεδα πανω

Γιατί ο Μακάι δεν χωρούσε σε αυτή την Ολλανδία? Έστω και αν θεωρητικά έκανε άσχημη χρονιά. Παει και πέρνει το κριάρι τον Φένεγκορ οφ (Χέσε μέσα )λίνγκ. Μου έχει βάλει τον Φαν Πέρσι δεξιά πάνω στην γραμμή αντί να πατάει περιοχή με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του.

Είπαμε καλή η ανανέωση αλλά κάνε την μετά το Μουντιάλ

Δημοσ.

ο φαν μπαστεν απεδειξε χτες οτη δεν εχει καμια σχεση με την προπονητικη, με τα εκτροπα που εκανε δηλαδη μεχρι και την ποδοσφερικη του καριερα μπορουσε να αμαυροσει. Τοσο χαλια

Εχει φτιαξει μια ομαδα χορις κεντρο, χορις δημιουργο, μονο με αμυντικα χαφ με ενα μονοτονο στυλ παιχνιδιου, μονο εκλαμψεις του ρομπεν και του φαν περσι απο τα πλαγια, που οσο και παιχταρδες να ναι αμα τους εχεις μονους τους να παλευουν, τι να κανουν?? Αναπτυξη παιχνιδιου τραγικη. Ο ΚΟΥΤ φενεταν οτη δεν τον πηγενε το παιχνιδι και παρολαυτα τον κρατησε μεχρι το τελος, αντι να βαλει τον νιστελρου βαζει τον χεσεμεσαλινγκ στο 80 να κανει τι

?? Και βγαζει τον ματιασεν και αρχιζο να φοναζο ΟΧΧΧΙΙΙΙ βρε νουμερο, τον μπουλαρουζ βγαλε που εχει κιτρηνη και φλερταρει συνεχος με δευτερη, αλλα που να το δει ο φαν μπαστεν. Φυσικα μετα απο 5-10 λεπτα αποβσλετε ο μπουλαρουζ και τορα πρεπι να ξαναβαλει αμυντικο μεσα, ενο ειχε βγαλει εναν πριν. Δηλαδη καταστρεψε την ομαδα και τησ αλλαγες τελειος. Και βαλανε τον χεσελινγκ και αρχισανε τις γιομες, πιος η ολλανδια του ολοκληροτικου ποδοσφαιρου!!!

Και φυσικα πολλοι πεκτες κλειδια, νταβιντς, ζεεντορφ, μακαι... που δεν χορουσαν ουτε στον παγκο αυτης της υπερομαδας!!

Κια οπος καταλαβενετε απο τα νευρα μου, περιμενα μονο ολλανδια για να αρπαξο καλουτσικα φραγκα, με βολευε και το χ η ολλανδια, με βολευε και οβερ 1,5 γκολ, με βολευε και η απλη προκριση της ολλανδιας (3 διαφορετικα στοιχηματα, μαζι με αγγλια χ ημιχρον ασο τελικο!) και δεν βγηκε ουτε ενα λολ!!

Δημοσ.

Η Ολλανδία με ηγέτη τον Βαν Μπάστεν κυριολεκτικά αυτοκτόνησε....Όπως είπε και ο tzinos τόσους παικταράδες είχε και τους άφησε εκτός...Κρίμα γιατί και εγώ ήθελα να περάσει η Ολλανδία....

Τι προβλέπετε για σήμερα??

Δημοσ.

Τι θα πει ετοιμάζω την ομάδα για τις επόμενες διοργανώσεις? Σε μουντιαλ πας, όχι σε τουρνουα φιλικών παιχνιδιών!!!!!!! Την ομάδα την ετοιμάζεις για μετά, όταν έχεις ήδη αποκλειστεί ή μετά το μουντιάλ. Τι άλλο θ'ακούσουμε! Και φυσικά όσοι ήταν παικταράδες δεν είναι απαραίτητο φυσικά να είναι και καλοί προπονητές και αυτό αποδείχτηκε για άλλη μια φορά χτες. Άντε επιτέλους να το καταλάβουμε και αυτό στην Ελλάδα μπας και δει άσπρη μέρα και το δικό μας ποδόσφαιρο!

Δημοσ.
Τι θα πει ετοιμάζω την ομάδα για τις επόμενες διοργανώσεις? Σε μουντιαλ πας, όχι σε τουρνουα φιλικών παιχνιδιών!!!!!!! Την ομάδα την ετοιμάζεις για μετά, όταν έχεις ήδη αποκλειστεί ή μετά το μουντιάλ. Τι άλλο θ'ακούσουμε!!

Δεν ειπα ποτε οτι το ειδε σαν προετοιμασια.

Θεωρω οτι ο ΦανΜπαστεν,με το λιγο μυαλο που τουχει απομεινει,ισως σκεφτηκε "Με τους παικτες που μπορω να παρω,Νταβιντς,Μακαυ,Ζεεντορφ,θα φτασω στους 8 ή τους 4.Σε 4 χρονια ομως τον Νταβιντς που να τον παω?Στην Ν.Αφρικη στα 36 και τον Ζεεντορφ στα 34??Μονο για προσκυνημα στην Μανα Γη θα κανουνε.Μηπως να παρω πιτσιρικια και να φτασω στους 16 ή το πολυ τους 8 μπας και ωριμασουν για το 2010 και παω για κατακτηση??"

Δεν λεω οτι το επικροτω,λεω οτι ισως σκεφτηκε ετσι.Βεβαια οταν δεν μου παιρνεις τον Χουντελαρ(που στο φιναλε ειναι 20-21 και αν θελει να γινει παικταρας πρεπει να μαθει να παιζει 2 σεζον συνεχωμενες οπως ταχει καταφερει η ΦΙΦΑ) και μου περνεις τον καθε Κουιτ,ε χεσε μας ρε Μαρκο

Δημοσ.

Δεν λεω οτι το επικροτω' date='λεω οτι ισως σκεφτηκε ετσι.Βεβαια οταν δεν μου παιρνεις τον Χουντελαρ(που στο φιναλε ειναι 20-21 και αν θελει να γινει παικταρας πρεπει να μαθει να παιζει 2 σεζον συνεχωμενες οπως ταχει καταφερει η ΦΙΦΑ) και μου περνεις τον καθε Κουιτ,ε χεσε μας ρε Μαρκο[/quote']

Έλα ντε.....

Δημοσ.
Δεν ειπα ποτε οτι το ειδε σαν προετοιμασια.

Θεωρω οτι ο ΦανΜπαστεν' date='με το λιγο μυαλο που τουχει απομεινει,ισως σκεφτηκε "Με τους παικτες που μπορω να παρω,Νταβιντς,Μακαυ,Ζεεντορφ,θα φτασω στους 8 ή τους 4.Σε 4 χρονια ομως τον Νταβιντς που να τον παω?Στην Ν.Αφρικη στα 36 και τον Ζεεντορφ στα 34??Μονο για προσκυνημα στην Μανα Γη θα κανουνε.Μηπως να παρω πιτσιρικια και να φτασω στους 16 ή το πολυ τους 8 μπας και ωριμασουν για το 2010 και παω για κατακτηση??"

Δεν λεω οτι το επικροτω,λεω οτι ισως σκεφτηκε ετσι.Βεβαια οταν δεν μου παιρνεις τον Χουντελαρ(που στο φιναλε ειναι 20-21 και αν θελει να γινει παικταρας πρεπει να μαθει να παιζει 2 σεζον συνεχωμενες οπως ταχει καταφερει η ΦΙΦΑ) και μου περνεις τον καθε Κουιτ,ε χεσε μας ρε Μαρκο[/quote']

Δεν το είπα για σένα...εδώ χτες το προέβαλε σαν δικαιολογία ένας Γερμανός σπορτκάστερ αλλά του την είπε κανονικά ο Φέλερ, ότι είναι αδικαιολόγητος καθώς επίσης και που δεν έβαλε τον Νιστελροι. Προσωπικά θεωρώ , παίρνεις όλους αυτούς τους μεγάλους σε ηλικία(5-6 δεν είναι?) κάνεις ένα γαματο κράμα με μικρούς σε ηλικία παικταράδες που έχεις, κρατάς για κορμό αυτούς τους μικρούς μετά το μουντιάλ και συνεχίζεις.

Δημοσ.

Έλεος τα έκανε σκ@τ@ πάλι η διαιτησία , κόκκινη υπερτραβηγμένη στον Ματερατσι και πέναλτυ υπερ-μούφα στο τέλος...Οι αυστραλοί παίζαν υπερσυντηρητικά και περίμεναν την μισάωρη παράταση οπού οι Ιταλοί θα τα έφτυναν εντελώς , είχαν και 2 αλλαγές ακόμα .Μάλλον το παράκαναν όμως αφού τόση ώρα με παίχτη παραπάνω έδειξαν οτι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις

Δημοσ.

Ήθελαν οι καημένοι αλλά δεν μπορούσαν. άμυνα για σεμινάριο πάλι οι Ιταλοί. Και φυσικά άδικη και η αποβολή αλλά και το πέναλτι μπορούσε να μη το δώσει, έχω την εντύπωση πως μέτρησε το όνομα.

Δημοσ.

Άλλο ένα ρεσιτάλ, απ' τον σωσία του Μπιμπίλα αυτή τη φορά.

Δεν μπορεί ρε παιδιά στις 10 δύσκολες φάσεις να κάνουν λάθος στις 8. Δεν είναι ισορροπημένα πράγματα αυτά. Τον διαιτητή για τα δύσκολα τον θες, αλλιώς ας το αφήσουμε όπως παίζαμε στην αλάνα να τα βρίσκουν οι παίκτες μεταξύ τους. Έλεος πια και δεν είναι και μπάσκετ το γ***μένο που η φάση γίνεται σε δέκατα του δευτερολέπτου! Μισή ώρα ήταν πεσμένος κάτω ο Αυστραλός, τί στο διάολο πια, εγκέφαλο αμοιβάδας έχουν? Εννοείται ότι κι η κόκκινη πολύ αυστηρή ήταν...

Δημοσ.

Άλλο ένα ρεσιτάλ, απ' τον σωσία του Μπιμπίλα αυτή τη φορά.

Δεν μπορεί ρε παιδιά στις 10 δύσκολες φάσεις να κάνουν λάθος στις 8. Δεν είναι ισορροπημένα πράγματα αυτά. Τον διαιτητή για τα δύσκολα τον θες, αλλιώς ας το αφήσουμε όπως παίζαμε στην αλάνα να τα βρίσκουν οι παίκτες μεταξύ τους. Έλεος πια και δεν είναι και μπάσκετ το γ***μένο που η φάση γίνεται σε δέκατα του δευτερολέπτου! Μισή ώρα ήταν πεσμένος κάτω ο Αυστραλός, τί στο διάολο πια, εγκέφαλο αμοιβάδας έχουν? Εννοείται ότι κι η κόκκινη πολύ αυστηρή ήταν...

Πάμε τώρα να δούμε τον Μπεν Χουρ του ποδοσφαίρου (και πού να γίνει καμμιά ματσάρα...!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...