Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε να παει 10 να δουμε μεγαλη μπαλα απο την ολλανδια!βλεπω πολλα γκολ το βραδακι!

Μακαρι αλλα μετα απο 3 ματς ειλικρινα τι εχει προσφερει η Ολλανδια?Χαλαρα μια απο τις 3 πιο απογοητευτικες(σε σχεση του τι περιμενες/τι ειδες τελικα) ομαδες του Μουντιαλ

Στον παγκο ο Ρουντ αποτι ειπε στη ΝΕΤ.Νομιζω οτι ειναι πλεον η ωρα να κλεισει ο κυκλος της παλιας Μαντσεστερ.Διωχνεις τον Ρουντ και με τα λεφτα περνεις 2 καλα,νεαρα μπακ.Και χωνεις αλλα τοσα και περνεις ενα αμυντικο χαφ.Μια αρχικη μαγια με Ρουνευ,Ροναλντο,Φερντιναντ,Χαινζε,Βιντιτς υπαρχει.Εχεις και Γκιγκς,Φαν Ντε Σαρ για εμπειρια,νομιζω οτι αν δεν το κανει φετος ο Σερ Αλεξ,ηρθε η στιγμη να μας αποχαιρετησει κιαυτος

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο Σερ Αλεξ,ηρθε η στιγμη να μας αποχαιρετησει κιαυτος

Από κει νομίζω πρέπει να ξεκινήσει η ανανέωση

Δημοσ.

ουφ!που καταντησα,να πανηγυριζω που εμεινε με 10 η πορτογαλια,μπας(λεω μπας...)και κανουν κατι.χαλια ομαδα,χωρις συστημα,χωρις κεντρο,χωρισ κλασσικο σεντερ φορ σημερα,με εναν φαν νιστελροι που σε ολη τη διαρκεια της διοργανωσης δεν μπορεσαν να τον αξιοποιησουνε,και γενικα μια κακη ομαδα,χωρις τεχνη,χωρις θεληση,με 2 μονο παιχτες να ξεκινανε απο το κεντρο και με ατομικη προσπαθεια μπας και βαλουν κανα γκολ.

συγχαρητηρια κυριε φαν μπαστεν!οση εκτιμηση του ειχα σαν ποδοσφαιριστη......

Δημοσ.

αν είχε πάρει καναν Κλάιφερ θα βαζε κ καμια κεφαλιά τουλάχιστον (!)

Μου άρεσε το σχόλιο του εκφωνητή για τον Κοστίνια " Ο Κοστίνια, ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής.. "

Και μόλις παίρνει την ηλίθια 2η κίτρινη " τελείως απαράδεκτη κ απερίσκεπτη ενέργεια απο τον Κοστίνια.. (!) "

:lol:

Δημοσ.

Toυς βλέπω και τους Ολλανδούς με 10 σε λίγο. Εκείνος ο Μπουλαρούς θα τη κάνει τη π@@@@@@@ά . Ο Φίγκο είναι κολλημένος από κείνη την πλευρά και θα πάρει πολλές προσπάθειςες στο 2ο για να έρθουν αριθμητικά στα ίσα.

Δημοσ.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑΑΑΑΑ !!!

Κρίμα που δεν έπαιξα πόσες κόκκινες θα βγουν, θα ήμουν πλούσιος τώρα (!)

:lol: :lol: :lol:

Ελληνορωμαική, καράτε, βαράτε !!

Η Αγγλία θα παίξει με τη μισή Πορτογαλία τώρα (!)

Δημοσ.

Δεν το είδα όλο αλλά απ' όσο παρακολούθησα η γνώμη που είχα για την Ολλανδία δεν άλλαξε : Από τις πιό ανύπαρκτες των τελευταίων ετών, δε νομίζω ότι έχασε και τίποτα το ποδόσφαιρο που αποκλείστηκε.

Δε βλέπω βέβαια να καταφέρνουν και πολλά οι Πορτογάλοι με μισή ομάδα. Αυτή η Αγγλία πρέπει να είναι η πιό ευρύπρωκτη από το '66 και μετά...

Δημοσ.
Που και που πειραζει να πεταγομαι να λεω πως η Βραζιλια δεν θα χασει αυτο το Παγκοσμιο Κυπελο για να μην το ξεχασετε οταν θα γινει οτι το λεγα? :)

Λοιπον εχω κανει κι ενα μινι σχεδιασμο για το υπολοιπo της διοργανωσης.

Λοιπον στους 16 θα εχουμε τα εξης ματσακια :

GER - SWE

ARG - MEX

ITA - AUS

SUI(?) - UKR

ENG - ECU

POR - NED

BRA - GHA

ESP - FRA(?)

Στους 8 θα παιξουν:

GER - ARG

ITA - UKR(?) αναλογα με ποιον θα παιξει στους 16

ENG - NEDENG - POR

BRA - ESP

Στους 4 θα παιξουν :

ARG - ITA

BRA - ENG

TEΛΙΚΟΣ: BRA - ARG (μακαρι!!)

Aν και περασαν οι πορτογαλλοι που δε πολυηθελα,δεν ανησυχω μιας και οι (αθλιοι απο θεαμα) Αγγλοι θα τους "καθαρισουν" πολυ ευκολα στους 8,ειδικα αφου παιζουν χωρις Ντεκο και Ροναλντο.Αντε η Αγγλια τυχερη παλι,στους 4 με τη Βραζιλια.Καλη μας συνεχεια!!

Δημοσ.

180ευρω χαμενα στοιχηματα +100 ευρω νικητρια διοργανωσης ολλανδια =280.

+50 ευρω στο φαν νιστελροι πρωτο σκορερ...........:cry:

ολος ο κοσμος,εβλεπε οτι ειναι υποθεση 5 λεπτων να βγει με κοκκινη ο μπουλανρουζ,ο φαν μπαστεν δεν το εβλεπε αυτο ωστε να τον αλλαξει,οπως κανει καθε μεγαλος προπονητης που εχει @@?

μια μεγαλη ομαδα,ξεκιναει παντα με εναν μεγαλο προπονητη.η ολλανδια δεν τον ειχε.ο φαν μπαστεν ειναι για τον λουτσο καβαλα.

ορθιος σαν παγοκολωνα,με τα χερια στη μεση σαν τον τσουκαλα στην 7,να μην μπορει να σκεφτει,ποια θα ειναι η επομενη κινηση του.δεν εχει το τσαφ που λεμε.

ειναι δυνατον ο φαν νιστελροι στον παγκο?

η ολλανδια μου θυμισε ολυμπιακο στο μπασκετ με προπονητη τον ηλια ζουρο.

Δημοσ.
Από τις πιό ανύπαρκτες των τελευταίων ετών, δε νομίζω ότι έχασε και τίποτα το ποδόσφαιρο που αποκλείστηκε.

α!δηλαδη απο ουκρανια απο γερμανια απο ελβετια και απο ιταλια,περιμενεις να δεις καλυτερα πραματα?

Δημοσ.

O Ρονάλντο δε πιστεύω να ναι έξω, θα παίξει λογικά.

Θέλω πολύ να ξεφτιλίσουν τους Άγγλους, πριν το κάνουν οι Βραζιλιάνοι (!)...

Μέσα σε όλα, πήραμε κ κάτι ψιλά με τα 2 άντερ :P

Δημοσ.

20 στον κουβά σήμερα

για τον πετροπόλεμο

κι ο ρουντ στον πάγκο

κι οι ολλανδοί πάνε σπίτι

και τώρα ΝΕΥΡΑ+απογοήτευση

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι η Πορτογαλια θα την περασει την Αγγλια...Αφου δεν παιζουν καλα μωρε οι Αγγλοι...Θα λειπουν ο Ροναλντο και ο Ντεκο η ειχε κανεις αλλος και κιτρινη σε προηγουμενο αγωνα?

Δημοσ.

Ο Μπουλαρούζ έπρεπε να βγει με απ'ευθείας κόκκινη στο α , όταν πήγε να "δολοφονήσει" τον Ρονάλντο. Μετά φαντάζομαι στο ημίχρονο είδε τη φάση ο διαιτητής και του τη φύλαγε. Με το πρώτο που έκανε, out(Και ο Φίγκο...μεγάλη π@@@@@α όμως). Ο Βαν Μπάστεν φυσικά όταν έκανε αλλαγή αμυντικού έβγαλε κάποιον άλλον....

Ο μεγάλος ο χαμός ξεκίνησε πάντως από τη μη τήρηση του fair play από τους Ολλανδούς και καπάκι δολοφονικό φάουλ(λόγω νεύρων) του Ντέκο που κι αυτός έπρεπε να βγει με απευθείας κόκκινη. Ρεζουμέ.....όλοι δούλεψαν για την Αγγλία, αλλά όπως είπα και πριν η κολοφαρδία του Σκολάρι δεν έχει όρια...

Βαν Νίστελροι....έλεος, σκέφτομαι να ζητήσω εγγράφως από το Βαν Μπάστεν όσα έχασα απόψε και είναι πάρα πολλά. Παίκτης περιοχής κλασσικός,. και με βάζει εκείνο τον van hesseling ή πως διάολο τον λένε,άσε που έπρεπε να μπει με το που ξεκίνησε το β μιας και ήταν φανερό ότι η μπάλα θα παιζόταν μέσα στην περιοχή των Πορτογάλων.

John , αν δεν κάνω λάθος, άμα είχες μια κίτρινη στη φάση των ομίλων, σβήνεται, ξεκινάς από το 0.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...