Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol: Cromb, κι η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαικό, πάει να πει οτι γενικά είναι καλύτερη ομάδα απο όσες κέρδισε?? Σίγουρα έχουν διαφορά ποιότητας, αλλά αυτό πρέπει η Αργεντινή να το δείχνει κ στο γήπεδο, κ δε νομίζω να το έδειξε (!) Το Μεξικό άξιζε να περάσει χθες κ σίγουρα αδικήθηκε απο τον διαιτητή.

Εγω θα λεγα να μη ψάχνουμε πάντα σενάρια υπεράσπισης διαιτητών σε φάσεις που βγάζουν μάτια (!)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γενικώς πάντως διαφωνω με το να ψάχνουμε με την πρώτη ευκαιρία διαιτητικά σενάρια εύνοιας ή αδικίας.

Μήπως επηρεαζόμαστε(και τον εαυτό μου βάζω μέσα) από τα δικά μας στην Ελλάδα , όπου το 99% λειτουργει για 2-3 ομάδες εδώ και 40-45 χρόνια και τα λέμε όλα αυτά?

Σίγουρα είχε κακές διαιτησίες αλλά δε νομίζω ότι ομάδες είχαν την εύνοια που έχουν εδώ στην Ελλάδα μερικές. Απαράδεκτος ο Μερκ στο ματς που έδωσε πέναλτυ υπέρ Γκάνας, απαράδεκτος και ο Πωλ. αυτά τα δυο βγάζαν μάτια. Τα υπόλοιπα νομίζω ήταν μέσα στα όρια του ανθρώπινου λάθους(Δεν είδα το χτεσινό ματς για να έχω άποψη) και δεν έκριναν το αποτέλεσμα κάποιου αγώνα. Η δεύτερη κίτρινη χτες στη Σουηδία πάρα πολύ αυστηρή αλλά δίνεται, δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει το διαιτητή. Άλλωστε τους έδωσε και πέναλτυ που μπορούσε να μη δώσει και δε νομίζω πως το'κανε για να ισσοφαρίσει τίποτα.

Δημοσ.

Μη μου πείτε πως δεν μείνατε ένα ολόκληρο ημίχρονο καθηλωμένοι στις καρέκλες σας , με ανοιχτό το στόμα και αγωνία!!!!!! Τελικά μακράν η χειρότερη σούπα μέχρι τώρα τουλάχιστον. Πάντως καλά είπε κάποιος ειδικός πως όποια ομάδα παίξει με το Εκουαντόρ θα της βγουν τα έντερα,,,,,δεν αφήνουν σπιθαμή ελεύθερη μέσα στο γήπεδο. Σε τέτοια ματς πρέπει να μπει ένα γκολ στην αρχή για να δεις κάτι καλό μετά..Ας ελπίσουμε το δεύτερο ναναι καλύτερο.

Δημοσ.

Αυτό που θα σχολίαζα εγώ, είναι ότι όποια ομάδα παιξει με Αγγλία θα είναι χάλι μαύρο ο αγώνας! Δε βλέπονται τα ματς της αρμάδας, τσούκου τσούκου μπολ, τσίκι τσίκι το κατσίκι και γκολ διά της βίας.

Κι οι άλλοι δεν παίζουν και τιποτα σπουδαίο, αποθέωση του στυλ της Κολομβίας με τα εκατομμύρια πασούλες και παιδαριώδη λάθη. Θα μπορούσαν αν το πίστευαν να την είχαν καθαρίσει την αρμάδα.

Όπως γινεται κατανοητό έχω φύγει απ' την τηλεόραση να ηρεμήσω λίγο. Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα....

Δημοσ.
Δεν νομιζο το μεξικο να ταμπουροθικε με την παραδοσιακη ενοια που το κανουν αλλες ομαδες. Απλα εχει καταπληκτικη λειτουργια σε αμυνα και κεντρο.

Έτσι ακριβώς.

το γκολ στο 92 ηταν κανονικο, οπος και στην "αποβολη" υπηρχε ο αγιαλα στην ευθεια και γι αυτο δεν μπορει κανεις να κραξει τελειος τον διαιτητη. Το θεμα ειναι οτη αμα εμενε στο ποδια του ο μεξικανος και εμπενε περιοχη, ηταν σε προφανη θεση για γκολ και ο αγιαλα δεν προλαβενε που να χτυπιοταν, απλα με το να πεσει πλησιασε ο αγιαλα και φανηκε να ναι μες στην φαση, την ορα του τακλιν παντος ειναι ελαχιστα πιο μπροστα απο τον χαιντσε.

Κάπως έτσι επίσης. Η προφανής θέση για γκολ είναι το θέμα και όπως ειπα δεν ξέρω τί θα έκανε η Αργεντινή με 10 παίχτες.

Δημοσ.

η Αγγλικα επαιξε αθλιο ποδοσφαιρο, οπως παντα δλδ.. αυτος ο τερματοφυλακας τους μου σπαει τα νευρα!!

Δημοσ.

Έλα. έλα μη διαμαρτύρεστε. για φανταστείτε να έμπαινε κανένα στραβό γκολ και να πήγαινε σε παράταση. Φαντάζεστε άλλο ένα μισάωρο τέτοιο θέαμα? Φλέβες θα κόβαμε!

Δημοσ.

Από το πως έπαιξε η αργεντινή μέχρι το ότι το μεξικο άξιζε να περάσει είναι μεγάλη απόσταση... Καλά στημεμένο στο γήπεδο το μεξικό, έτρεξε πολύ αλλά όχι οτι άξιζε και να περάσει και οτι αδικήθηκε....

Αγγλία είδα το 2ο ημίχρονο, αλλά όπως κατάλαβα ευτυχώς που δεν είδα και το πρώτο. Βαρετοοοοοοο

Δημοσ.
Έλα. έλα μη διαμαρτύρεστε. για φανταστείτε να έμπαινε κανένα στραβό γκολ και να πήγαινε σε παράταση. Φαντάζεστε άλλο ένα μισάωρο τέτοιο θέαμα? Φλέβες θα κόβαμε!

Εγω το βαρεθηκα στο εικοσαλεπτο κ επεσα για υπνο!

Παντως,εγω θα γουσταρα να παει πεναλτι,να βλεπαμε και τι πεναλτι θα βαραγε ο Μπεκαμ....(γιατι ειχα διαβασει οτι εκανε και ειδικη προπονηση για πεναλτι)

Και ετσι απο το πουθενα,χωρις να παιξει καλη μπαλα,η Αγλλια ειναι στους 8!

Δημοσ.
Το Μεξικό άξιζε να περάσει χθες κ σίγουρα αδικήθηκε απο τον διαιτητή.

Εγω θα λεγα να μη ψάχνουμε πάντα σενάρια υπεράσπισης διαιτητών σε φάσεις που βγάζουν μάτια (!)

Συμφωνω με την αδικια,διαφωνω με τον αποδεκτη.Το Μεξικο ευνοηθηκε στην φαση του γκολ,κατ εμε ΔΕΝ αξιζε να περασει με την καμια,και απλουστατα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο το Μεξικο,αντιθετα πιστευω η Αργεντινη μπορει να παιξει πολυ καλυτερα.Αν βλεπαμε Γερμανια-Μεξικο θα βλεπαμε την ιδια σουπα.Το γιατι δεν αξιζε να περασει το Μεξικο ασχετα με τον τροπο παιχνιδιου του ειναι κατ'εμε οτι εχασε στω και στην παραταση,δικαια με ακυρωμενο γκολ των Αργεντινω.Βασικα δεν πιστευω οτι ειλικρινα τους ειδε καποιους καλυτερους των Αργεντινων(οπως εγω π.χ. ειδα τους Κροατες καλυτερους των Βραζιλιανων την 1η αγωνιστικη) απλα υπαρχει η κλασσικη Ελληνικη συμπαθεια σε καθε μικροτερο που μπαλαντζαρει ενα ματς με καποιον καλυτερο.Ειναι σαν το Ελλαδα-Πορτογαλια,που τους φτασαμε στα ισα αλλα αν κερδιζε η Πορτογαλια δεν νομιζω κανεις να ελεγε οτι ηταν αδικο(παρεπιπτοντως θεωρω οτι αυτο δεν εφαρμοζεται για Ελλαδα-Τσεχια οπου οι Τσεχοι ηταν πολυ ανωτεροι ουτε με Γαλλια-Ελλαδα που ειλικρινα θεωρω πως εμεις ειμασταν καλυτεροι,τοσο χαλια Γαλλια οσο εκεινη ουτε φετος δεν βλεπω)

Δημοσ.
Και ετσι απο το πουθενα,χωρις να παιξει καλη μπαλα,η Αγλλια ειναι στους 8!

Να σου πω την αληθεια,δεν το λεω απο το πουθενα γιατι δεν νομιζω οτι επαιξαν με τιποτα φοβερους και να σταθηκαν κωλοφαρδοι.Παραγουαη,Σουηδεια και Τρινιταντ δεν μου φανηκαν καλυτεροι απο τους Αγγλους για να μιλησω για αδικια,το ιδιο ειδα και απο Εκουαδορ.

Κατ'εμε ισχυει οτι για Αργεντινη,απλα περιμεναμε η Αγγλια να περναει αερα και δεν εγινε,αλλα δεν νομιζω οτι περασε αδικα.Ειναι σαν να περιμενεις μια ομαδα του 8 και να παιζει 5.Ε,αν οι αλλες ειναι στο 4,παροτι οι Αγγλοι ειναι κατωτεροι του αναμενομενου,παλι ειναι εστω ενα κλικ,μια κινηση του Ρουνει,ενα φαλτσο του Μπεκαμ καλυτεροι

Τωρα παιζουν πανω σε Πορτογαλους η Ολλανδους και ειλικρινα δεν θεωρω εκπληξη να τους περασουν.Δεν ειναι καλοι ουτε οι μεν ουτε η δεν,ειδικα οι Πορτογαλοι πρεπει ναταν η πιο κωλοφαρδη ομαδα στην κληρωση των ομιλων,δεν μαρεσαν καθολου

Δημοσ.
Εγω το βαρεθηκα στο εικοσαλεπτο κ επεσα για υπνο!

Παντως' date='εγω θα γουσταρα να παει πεναλτι,να βλεπαμε και τι πεναλτι θα βαραγε ο Μπεκαμ....(γιατι ειχα διαβασει οτι εκανε και ειδικη προπονηση για πεναλτι)

Και ετσι απο το πουθενα,χωρις να παιξει καλη μπαλα,η Αγλλια ειναι στους 8![/quote']

Aπό τη μια έχεις δίκιο αλλά από την άλλη.....ευτυχώς δεν έγινε όπως τα λες, κι εσύ δεν έχασες τον ύπνο σου κι εγώ πήγα ένα υποφερτό ταμείο, μετά από μέρες που πλέον δε σημάδευα τον κουβά, αλλά πήγαιναν τα δελτία μόνα τους μέσα!

Από τα 3 ματς πάντως μέχρι τώρα η Γερμανία μόνο στάθηκε καλά και είχε με τη Σουηδία θεωρητικά τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Άντε να δούμε μήπως και αποζημιωθούμε το βράδυ με τις 2 Ευρωπαικές ομάδες.

Δημοσ.

Τι απογευματινός ύπνος ήταν αυτός ΘΕΕ μου;;; Ξεκουράστηκα όσο πρέπει για το επόμενο ματς. Άντε να παραγγείλουμε και μια Texas Βbq τώρα...

Δημοσ.

αυτην την αγγλια,καποιοι δημοσιογραφοι θεωρουνε σαν πρωτο φαβορι?ωραια!

ενα απο τα πιο βαρετα παιχνιδια που ειδα ποτε.λαγοκοιμομουνα σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου!

αντε να παει 10 να δουμε μεγαλη μπαλα απο την ολλανδια!βλεπω πολλα γκολ το βραδακι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...