Kandinsky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 To ενδιαφέρον για τα ιταλικά πράγματα δεν έγκειται στο ματς αλλά στο τί ακολουθεί. Εκεί να δεις γέλια και συγκινήσεις μόλις βγει το πόρισμα της έρευνας στη φόρα....
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ρε τι κάνουν οι Καμικάζι !! 1-0 κερδίζουν την Βραζιλία στο 34' !! κ 1-0 οι Κροάτες από το 2ο λεπτό !! 1-1 κ οι 2 αγώνες στο ημίχρονο! Σκόραρε κ ο Ρονάλντο!
Kandinsky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Όχι ρε γμτ! Σκόραρε το κιλότο και τώρα δεν πέφτει η τιμή! Ά ρε πρόεδρε, είσαι άτυχος, δεν έρχεται κανείς στον Ολυμπιακό με 1 εκατομμύριο ευρώ (μόνο ο Κωστούλας ).
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Έτσιιι, οι απαντήσεις Βραζιλιάνων κ Αυστραλών (!) Πάμε να πετάξουμε Γκάνα κ Ιταλία έξω ρε ομαδάρεεες ^^ (Η Γκάνα ευνοήθηκε τραγικά σήμερα απο τους διαιτητές κ έριξε απίστευτο ξύλο, πιο πολύ κ απο Ουρουγουάη - Παραγουάη (!), τους έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτυ ο Μερκ - έχει δώσει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας ο τύπος ) Σχόλιο για τον Μερκ από Γερμανό σε Αμερικανό φίλαθλο : Count yourself lucky man, you only have to watch Merk in the World Cup, I have to watch him every week "
akis401 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Απαράδεκτος και ο διαιτητής στο ματς Κροατία-Αυστραλία. Δεν έδωσε 2 πέναλτυ τους Αυστραλούς ενώ το γκολ που ισοφάρισαν σε 2-2 ήταν οφ σαιντ. Και μάλλον ο Simunic πήρε 2η κίτρινη και έμεινε μέσα στο παιχνίδι( Έτσι τουλάχιστον είπε ο Αυστριακός σπορτκάστερ- εγώ δεν το θυμάμαι πότε πήρε την πρώτη) Ήταν όμως ματσάρα με τα όλα της. Για μένα το καλύτερο παιχνίδι μέχρι τώρα, Πολύ ένταση και αγωνία μέχρι τέλους.
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Την είδαμε την υπερομάδα της Κροατίας που έπαιξε -και καλά- το φανταστικό ποδόσφαιρο με τη Βραζιλία. Μπάνια στις Δαλματικές ακτές τώρα, και σειρά παίρνουν οι Γκανέζοι. Εννοείται ότι και οι Αυστραλοί δεν έχουν καμμία τύχη διότι τα γιούρια που παίζουν δεν περνάνε σε κωλοπετσωμένους Ιταλούς. Πάμε να δούμε το μεγάλο ντέρμπυ λοιπόν....
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 A. MHN λετε ΒΛΑΚΕΙΕΣ για τον Μερκ.Ο τυπος ειναι διατηταρα οταν θελει απλα ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ πουχω δει εγω και θυμαμαι στα 27 μου χρονια.Ο τυπος μπορει να σου φερει οτι αποτελεσμα θες,με οτι σκορ θες,να φωναζουν και οι 2 και μετα να σου τριψει ενα κανονισμο στη μουρη και να βγει λαδι.Να εχουν ολοι δικιο και στο τελος ναχει δικιο και αυτος.Φοβερο εργαλειο για ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.Ειναι ο Τερμινειτορ της διαιτησιας Β. Μου την σπανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ηθοποιοι/δημοσιογραφοι/μοντελα/ο Λαλας γενικα ολοι αυτοι που κλαιγονται για το τι απογοητευση ειναι το Μουντιαλ την στιγμη που ανθρωποι του ποδοσφαιρου,οπως ο Γκωνιας η ο Καρουλιας το θετουν στην σωστη βαση "Τι απογοητευση?Δηλαδη στην φαση των ομιλων που ολοι πανε να περασουν με οσο το δυνατον πιο λιγες απωλειες,της Κορεας ή της Γαλλιας ηταν καλυτερα?" Εχω βαρεθει ολους τους νοσταλγους των 45 τακουνακιων και 35 τριπλων.Τα περισσοτερα ματς εχουν αγωνια,εχουμε δει πολλα και θεαματικοτατα γκολ(κυριως απιστευτα σουτ) και 2-3 ομαδες που μπορουν εχουν προσφερει και λιγο θεαμα.Απογοητευση ειναι κατι οταν το περιμενεις φοβερο.Δηλαδη δεν ειδες κανεις τις ομαδες πριν το Μουντιαλ?Εκτος των Βραζιλιας/Ολλανδιας/Αγγλιας,εγω τις περιμενα χειροτερες η τουλαχιστον καπου εκει τις υπολοιπες ομαδες.Πχ η Γερμανια και η Ιταλια,οπως εν μερη και η Αργεντινη,καθαρισαν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ αποτι ελεγα αρχικα
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Την είδαμε την υπερομάδα της Κροατίας που έπαιξε -και καλά- το φανταστικό ποδόσφαιρο με τη Βραζιλία... Ποιος εδω μεσα ειπε οτι η Κροατια ειναι υπερομαδαρα??? Προσεξε τι λεω πριν απαντησεις
akis401 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 To μεγάλο + της Αυστραλίας ήταν ο προπονητής....O άνθρωπος όπου πάει δημιουργεί κάτι καλό. Αυτό να περιμένουμε και από τη Ρωσία τα επόμενα χρόνια. Και δεν έπαιξε και τόσο άσχημα για να λέμε ότι είναι γούρια. Από τις ομάδες που διακρίθηκαν ήταν στον 1ο γύρο. Πείσμα, δύναμη, πολύ καλή τακτική, και πάντα κυνηγούσε το σκορ....
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Σήμερα έγινε απλά αυτό που λέγαμε 2-3 άτομα.Περιμέντε κ θα δείτε καλύτερη Βραζιλία κ Ρονάλντο. Θα δούμε κ με την Γκάνα, θα ναι κι αυτό ματσάρα λογικά! Η Αυστραλία είναι ψυχάρα, το άξιζε τρελά! Η διαιτησία σαν σύνολο ως τώρα πρέπει να είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια (!)....
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Η διαιτησία σαν σύνολο ως τώρα πρέπει να είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια (!).... Διαφωνω οριζοντιως,καθετως,διαγωνιως και αναποδα!!! Εκτος απο ειδικες αποστολες και μικρα ματσακια η διαιτησια ειναι ΑΨΟΓΗ,ΕΙΔΙΚΑ απο Ευρωπαιους διατητες οπως και μερικους ΛατινοΑμερικανους(πχ εκεινος ο ασπρομαλλης Αργεντινος) ΚΑΜΙΑ σχεση με τα Ρωμαικα οργια της Κορεας
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Στην Κορέα, έπαιζαν έδρα, εδώ όμως παίζουν ότι να ' ναι. Ειδικές αποστολές λες κ μικρά ματσάκια, θες κι άλλα δηλ??δε φτάνουν τόσα?? Κ αν εννοείς τις ασχήμιες που έκαναν σήμερα στο Κροατία - Αυστραλία κ στο Γκάνα - Ήπα "μικρά ματσάκια" ε, τι να πω τότε(!) Έκριναν προκρίσεις σε πολλά παιχνίδια. Δες φάσεις απο αυτά τα 2 παιχνίδια κ θα μείνεις κάγκελο! Ελληνορωμαϊκή, μη σου πω κ Ελευθέρα πάλη έπαιζαν οι Κροάτες στην άμυνα (!) Μιλάμε για τραγικότατες διαιτησίες κ σε πολλές διαφορετικές ομάδες! Που να χρειαστεί κι η Γερμανία να δεις τι θα γίνει ( μέχρι στιγμής 1 σφύριγμα σημαντικό πήρε στο 2ο γκολ που έβαλε στο Εκουαδόρ στο οποίο είχε προηγηθεί καθαρό φάουλ )
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ποιος εδω μεσα ειπε οτι η Κροατια ειναι υπερομαδαρα??? Προσεξε τι λεω πριν απαντησεις Δεν ποστάρισα για να μπω στο μάτι κάποιου συγκεκριμένα μια και διάφοροι αναφέρθηκαν με κολακευτικά σχόλια για τα τραπεζομάντιλα (και σε άλλα φόρα). Επειδή όμως με τσιγκλάς' date=' ας σου θυμίσω το Νο 255 ποστ : a. ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...και η ισοπαλια αδικη θα ηταν.Καθαρη νικη των Κροατων επρεπε β. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ Ο ΜΑΡΚΟ ΡΕΕΕΕΕ.Παιχταρα μου και στα 35 σου βασικο θα σε βαζω γ. Ωραιος ο Πρσο,δεν τον ειχα σε εκτιμηση.Πολυ τρελα οι Κροατες στις κερκιδες και ωραια ομαδα στο γηπεδο δ. Ο Ροναλντινιο γιατι δεν επαιξε?Ηταν στην 18αδα? ε. Επειδη λεγαμε χτες για Ιταλια και Τσεχια.Οπως τους ειδα εγω και τους 2,και ειδα σημερα την Βραζιλια,ειλικρινα την εχει 3 γκολ η Ιταλια και αλλα 3 η Τσεχια.Στην πορεια μπορει να βελτιωθουν αλλα μετα την 1η αγωνιστικη εγω σου λεω κατσε μην χανουν επιτηδες για να παιξουν με την Βραζιλια.Αντιθετα δεν μπορω να φανταστω ποιος θα ηθελε να βρει τους Κροατες. στ. Ωραιο ρε και το μπακ πουθελε ο Σολιντ,ο Σιμουνιτς.Και το αλλο το μπακ ο Κοβατς.ΠΟυ να παιξει εκει περα ο Σεριτς μωρε...Απολη την Κροατια τον Σεριτς πηγαμε και πηραμε? Και λίγα είπα λοιπόν για τα σούργελα που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν όχι μόνο την Αυστραλία αλλά ούτε καν τους άμπαλους Γιαπωνέζους. Και πολύ λίγα.
zaxoys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Η αναμέτρηση της Κροατίας με την Αυστραλία θα πρέπει να γραφεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία. Δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν ένας ποδοσφαιριστής να αποβληθεί αντικρίζοντας τρεις κίτρινες κάρτες και όχι δύο, ως ορίζουν σαφέστατα οι κανονισμοί ... http://wc2006.contrasport.com/teams/Croatia_Australia/122538.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.