Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου γέμισε το μάτι ο Μπόρχα όσο τον είδα αλλά επιφυλάσσομαιγιατί είχε να παίξει πολύ καιρό και γιατι απέναντι του ήταν η Γερμανία και όχι κανένας Ιωνικός ή Κερκυρα που θα παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα :mrgreen:

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, δε πήρα κ πολλές μπαλιές εξάλλου, έπαιζε πολύ συντηρητικά το Εκουαδόρ.

- Η φάση που άφήσε να περάσει τη μπάλα κάτω απο τα πόδια ήταν όλα τα λεφτά πάντως, αν δε κοιμόταν ο συμπαίχτης του θα βλέπαμε ένα από τα πιο ωραία γκολ του Μουντιάλ ως τώρα ^^

Δημοσ.

απο τα μπετα το παιζουμε!

πιτα κολο τους παιζει τους αγγλους η σουηδια μαγκες!

Edit:ειμαι τοσο σιγουρος για το χ,που ποσταρω απο τωρα 23:43

Δημοσ.

καλα ολα αυτα με το στοιχημα αλλα ειδατε οτι με την πρωτη ψιλο καλη ομαδα που επεξε η Αγγλια η αμυνα εμπαζε?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε δει τπτ σοβαρές άμυνες σ' αυτό το Μουντιάλ, ακόμα κι η ιταλική έμπαζε κανονικά...Μόλις δούμε κ την Γερμανία με πιο σοβαρούς αντιπάλους θα έχουμε καλύτερη άποψη..

Δημοσ.

καλά, πόσο Καραγκίοζης μπορεί να είναι ο Μάρκεζ?!?! τι ηλίθιο χέρι είναι αυτό που έκανε ?!?!... το μόνο που μας μένει τώρα είναι να κερδίσει κ η Αγκόλα κ να πετάξει έξω το Μεξικό ! θα τρελαθούμε τελείως!...

1 πάσα σωστή δεν έκανε ολο το ημίχρονο ο άνθρωπος..ήμαρτον...άλλαξε παπούτσια λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο..άντε να δούμε...

2-1 η Πορτογαλία στο ημίχρονο.

Δημοσ.

Νομίζω 3 ήθελε αν έχανε το mexico με 1, το παιχνίδι έχει γίνει αλλά μάλλον θα το βλέπεις tv για να ρωτάς ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...