sniper_206 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δε μου γέμισε το μάτι ο Μπόρχα όσο τον είδα αλλά επιφυλάσσομαιγιατί είχε να παίξει πολύ καιρό και γιατι απέναντι του ήταν η Γερμανία και όχι κανένας Ιωνικός ή Κερκυρα που θα παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα
EKTELESTES Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ναι, δε πήρα κ πολλές μπαλιές εξάλλου, έπαιζε πολύ συντηρητικά το Εκουαδόρ. - Η φάση που άφήσε να περάσει τη μπάλα κάτω απο τα πόδια ήταν όλα τα λεφτά πάντως, αν δε κοιμόταν ο συμπαίχτης του θα βλέπαμε ένα από τα πιο ωραία γκολ του Μουντιάλ ως τώρα ^^
Bougas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 απο τα μπετα το παιζουμε! πιτα κολο τους παιζει τους αγγλους η σουηδια μαγκες! Edit:ειμαι τοσο σιγουρος για το χ,που ποσταρω απο τωρα 23:43
Bougas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Edit:ειμαι τοσο σιγουρος για το χ,που ποσταρω απο τωρα 23:43 ντροπη σου ρε καθαρμα!
kirileman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Είναι επειδή σκέφτομαι και γρήγορα. Καλοφάγωτά μου!
greekboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 καλα ολα αυτα με το στοιχημα αλλα ειδατε οτι με την πρωτη ψιλο καλη ομαδα που επεξε η Αγγλια η αμυνα εμπαζε?
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε δει τπτ σοβαρές άμυνες σ' αυτό το Μουντιάλ, ακόμα κι η ιταλική έμπαζε κανονικά...Μόλις δούμε κ την Γερμανία με πιο σοβαρούς αντιπάλους θα έχουμε καλύτερη άποψη..
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 καλά, πόσο Καραγκίοζης μπορεί να είναι ο Μάρκεζ?!?! τι ηλίθιο χέρι είναι αυτό που έκανε ?!?!... το μόνο που μας μένει τώρα είναι να κερδίσει κ η Αγκόλα κ να πετάξει έξω το Μεξικό ! θα τρελαθούμε τελείως!... 1 πάσα σωστή δεν έκανε ολο το ημίχρονο ο άνθρωπος..ήμαρτον...άλλαξε παπούτσια λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο..άντε να δούμε... 2-1 η Πορτογαλία στο ημίχρονο.
zaxoys Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Νομίζω 3 ήθελε αν έχανε το mexico με 1, το παιχνίδι έχει γίνει αλλά μάλλον θα το βλέπεις tv για να ρωτάς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.