harkouts Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Το θέμα είναι να μην φάει.... αν δεν φάει προκρίνεται
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Πιστεύω πως όποιος βάλει πρώτος γκολ στο Ιταλία - Τσεχία θα πάρει κ το ματς, το κακό είναι πως η Τσεχία είναι μισή ομάδα στην ουσία, παίζει χωρίς επίθετικούς ουσιαστικά πλέον, (!)
akis401 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 8,5 (arggggggg: 10 χαρακτήρες minimum) Φίλε αν εννοείς από νετ ή στο παράνομο, δεν παίζω, Μόνο στην εταιρεία(Και όχι δεν έχω πρακτορείο, απλά μ'αρέσει όταν κερδίζω να βλέπω ζεστό το χρήμα και όχι σε κάρτες περασμένο) Και από την άλλη να παίζω όσα έχω , γιατί είναι γνωστό τι γίνεται με τις κάρτες.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Χωρις Μπαρος-Κολερ??Με την Ιταλια να προκρινεται 100% με οποιοδηποτε Χ?? Ας το ξεχασουν!!!ΜΟΝΟ απο καμια στημενη φαση!Οι Ιταλοι θα παιξουν σαν Ιταλοι.Το 1-0 υπερ της Ιταλιας κανονικα θα πρεπει να κλειδωθει.Και επειδη οι αλλοι παιζουν χωρις Κολλερ-Μπαρος ΚΑΙ χωρις Ουφαλουσι,το 1 της Ιταλιας το βλεπω πιθανο.Ε,και αν γινει,σιγα μην βαλουν 2 γκολ οι Τσεχοι
akis401 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Γιατί με την Γκάνα δεν έπαιξε καλά? Η Τσεχία χωρίς τον Κόλερ είναι άλλη ομάδα. Αυτός ο αντικαταστάτης του μόνο στο ύψος του μοιάζει. Εαν οι Ιταλοί φρενάρουν τον Νεντβεντ (που τον ξέρουν καλά) και βάλουν Γκατούζο να κυνηγάει τον Ροζίτσκι καθάρισαν Ο Ψηλός(Λόκβεντς) έχει 2 κίτρινες...κι εγώ νομίζω ότι η Ιταλία με την άμυνα που παίζει(για σεμινάριο?) δύσκολα θα φάει γκολ. Αλλά πάλι και ένα να φάει φτάνει. Ότι και να λέμε, η συνέχεια επί της οθόνης. Ξέρει αλήθεια κανείς τα ποσοστά της εταιρείας γι'αυτό το ματς ή δεν βγήκαν ακόμη? 1.90 το οβερ στην Ελβετία....Ορμάαααααααααααααααααααααατεεεεεεεεεεεεεεεεεε
EKTELESTES Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ωραία ματσάκια σήμερα, κρίμα που δεν έγινε η εκπλήξη με Τυνησία, μπήκαν πολύ φοβισμένοι στο 2ο κ κλείστηκαν τελείως.
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ναι ρε γαμωτο και ηθελα να χασει η Ισπανια....
harkouts Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 H Ισπανία έχει πάρα πολλές και καλές επιλογές στα χαφ. Έβγαζε μάτι χθές οτι χρειαζόταν τον Φαμπρεγκας για να περάσει καμμιά μπαλιά γιατί ο Σένα μόνο για κόφτης είναι. Απο την ώρα που μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι των Ισπανών μαζί με τον Χοακίν που έκανε τις γνωστές κατεβασιές του. Πάντως εγω θέλω να δω τι θα κάνουν στα νοκ-αουτ
Kandinsky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Περιέργως, έδειξαν χαρακτήρα. Για να δούμε όντως τί θα γίνει στα νοκ άουτ, εκεί που θα μετρήσει ο χαρακτήρας ακόμα περισσότερο. Πάντως, η ψαλίδα με την Αφρική κλείνει με γοργούς ρυθμούς. Γιο γιο τον έκαναν τον Πουγιόλ και την ισπανική άμυνα στο γκολ τους οι Τυνήσιοι.
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δεν εχουν παιξει ακομα με μια σοβαρη ομαδα....να μου πεις ουτε η Βραζιλια,αλλα την Αργεντινη την ειδατε ετσι??επεξε με Σερβια και Ακτη Ελεφαντοστου που ειναι πολυ καλυτερες απο την Ουκρανια και την Τυνησια
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 και απο οτι ειδα τωρα στον επομενο γυρο θα παιξει με ομαδα απο τον ομιλο της Γαλλιας
greekboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 μακαρι....γιατι φανταζομαι αν δεν παιξει καλα την επομενη μερα απο τα βαζελακια:"Ο Μπορχα ο παιχταρας,αυτος ο εξαισιος παιχτης που εγραφαν οι εφημεριδες,το μελλον του Εκουαδορ...κτλ"
EKTELESTES Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Πολλά γκολ σήμερα... 2-0 στο ημίχρονο η Γερμανία και 1-1 στο ημίχρονο Πολωνία - Κοστα Ρίκα... Σήμερα βρήκαν να τα βάλουν όλα? πάλι καλά που παίξαμε πολύ μικρά ποσά ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.