strassenmeister Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 μην ανησυχεις στρασεν..θα το θυμομαστε..κ παρεπιπτοντως,η βραζιλια το εχει παρει το 58 στη σουηδια. Δυστυχως η Ισπανια θα συναντησει τη Βραζιλια στους 8.Αλλη μια διοργανωση θα τελειωσει στην 8αδα για τους Ισπανους,κριμα.Επαναλαμβανω,η Βραζιλια δεν το χανει...
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 AYTH η Βραζιλια το χανει απο οποιονδηποτε αντιπαλο δεν φοβηθει να την κερδισει Κραταω οχι μια,αλλα πολλες πισινες,μπας και παιζουν τοσο χαλια για οικονομια δυναμεων
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 δε ξέρω τι θα κάνουν οι Γάλλοι, αλλά αν προκριθούν θα πέσουν λογικά με Ιταλία στους 8 κ αν περάσουν με Αγγλία στα ημιτελικά. Θα γίνει σφαγή λοιπόν. Πραγματικά εύχομαι να μείνουν έξω πάντως, γιατί θα δούμε την χειρότερη μπάλα, με όποια ομάδα κ να παίξουν! Καλύτερα κ πιο δυνατά ματς θα δούμε αύριο, στο παιχνίδι Εκουαδόρ - Γερμανία κ Σουηδία - Αγγλία.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 παιδια δεν ξερω αν το καταλαβατε....αλλα το χθεσινο παιχνιδι ηταν πιθανοτατα η τελευταια φορα που ειδαμε τον Ζινεντιν Ζινταν στο γηπεδο,καθως υπαρχει περιπτωση(και μεγαλη!)αν η Ελβετια νικησει το Τονγκο και ερθει ενα Χ μεταξυ Ελβετια-Ν.Κορεας στο επομενο παιχνιδι, να αποκλιστει η Γαλλια....στο χθεσινο παιχνιδι πηρε καρτα και χανει το επομενο παιχνιδι,αρα αν αποκλιστεί η Γαλλια...τελειωνει και οριστικα αυτος ο μεγαλος παιχτης...ο Ζινταν EDIT:πριν απο λιγο ειδα στην προηγουμενη σελιδα οτι ξανα αναφερθηκε
kirileman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Την εννοεί κανείς λέγοντας "η Βραζιλία δεν το χάνει"; Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες; Παίζει κάτι με το στοίχημα; Αν είναι να μαζευτούμε να το παίξετε να βγάλουμε και κάνα μεροκάματο (εμείς οι μπούκ)!
Narayan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Με τόσους που έχουν παίξει την Βραζιλία για πρωταθλήτρια δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να το πάρει... θα μπούνε μέσα όλοι οι μπούκις έτσι και γίνει κάτι τέτοιο.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ρε παιδια εχω ακουσει πολλους να λενε οι Βραζιλια δεν θα το παρει γιατι οι μπουκς...οι μπουκς..οι μπουκς...εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...να μου πεις να βαλουν το χερι τους οι μπουκς στους αγωνες...σε ντερμπι κ.α. ή και σε ελεηνα πρωταθληματα(π.χ.Περου(αν εχει)....)ή ακομα και στην Ευροβιζιον,το ειδατε...ειχαν ολα τα site την Βισση με την Σουηδια πρωτες και ολοι στοιχηματισαν πανω τους και οι μπουκερς τα τσεπωσανε...ΑΛλα ρε παιδια οι μπουκς θα κανουν κουμαντο στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ????η καθε ομαδα θελει να το παρει ο καθε παιχτης θελει να το σηκωσει..τι μου λετε τωρα για μπουκς??π.χ.Ο Ροναλντινιο τα εχει παρει ολα φετος,θα αφησει το παγκοσμιο για λεφτα??λες και δεν εχουν λεφτα?και οχι μονο ο Ρονι αλλα και ολη η ομαδα της Βραζιλιας και η καθε Βραζιλια δεν θελει το Παγκοσμιο??ελεος....
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Με τέτοια μπάλλα που παίζει η Βραζιλία, κανένας μπουκ δε θα φταίει αν δεν το πάρει. Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκες, όπως κάτι γέροι στα μπιλιάρδα που πηγαίναμε που τό'παιζαν ψόφιοι στην αρχή και μετά ξεβράκωναν το κάθε παιδαρέλι, αλλά δεν νομίζω. Φταίνε πολλά για τις εμφανίσεις αυτές. Φταίει ο Αλέφαν...σόρυ, ο Παρέιρα, φταίει το ότι το παραπήραν στο χαλαρό και νόμισαν ότι με το που δουν οι αντίπαλοι τις φανέλες θα κατεβάσουν τα βρακιά τους, φταίει και η ηλικία αρκετών εξ αυτών. Δεν ξέρω τί θα γίνει. Φτάνει άραγε ο εγωισμός τους για να παίξουν καλύτερα? Θα το δούμε...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 παιδιά, θα το ξαναπώ ακόμα 1 φορά, η Βραζιλία, ΕΙΝΑΙ Βραζιλία, αρκεί 1 ευκαιρία στον αγώνα να πάρει ματς, κ σίγουρα ακόμα κ τώρα κάνει πολύ περισσότερες απο 1. Το ίδιο ισχύει κ για Γερμανία, ίσως κ Αγγλία. Μη βίαζεστε να κρίνετε, σε 2 παιχνίδια θα δούμε τι εστί Βραζιλία, καθώς θα πέσει με 1 εκ των Γκάνα - Ιταλία - Τσεχία.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 και συνηθως ολες οι ομαδες δειχνουν το καλο τους προσωπο μετα τους ομλιους(αν περασουν)...
akis401 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Στον όμιλο της Γαλλίας. Αν υποθέσουμε ότι κερδίζει σήμερα η Ελβετία(που είναι λογικό, φτάνει 4 βαθμούς όσους και η Κορέα και 2 πόντους έχει η Γαλλία. Στο τελευταίο ματς(υποθετικά πάντα, αλλά μέσα στη λογική) η Γαλλία καθαρίζει με Τόνγκο. Από κει και πέρα είναι ο χαμός. Ελβετία-Κορέα.....Αν υπάρξει νικητής η Γαλλία περνάει σίγουρα, αν λήξει Χ πάμε στη διαφορά τερμάτων....και θεωρώ πως οι Γάλλοι έστω για ένα παιχνίδι, θα παίξουν και θα βάλουν πολλά στους Αφρικανούς, οπότε δεν είδαμε χτες 100% για τελευταία φορά τον Ζιντάν. Και χαμός φυσικά και στον όμιλο της Ιταλίας,που μπορεί άνετα(αν και δεν το πιστεύω) να μείνουν έξω οι Ιταλοί....Από την άλλη κάτι μου λέει πως οι Τσέχοι δε θα έχουν πάλι τόσο κακή απόδοση. Όπως και να'χει περιμένουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια που μπορεί να μην έχουν θέαμα μιας και παίζονται πολλά αλλά θα μας κρατούν σε αγωνία μέχρι το τέλος ΥΓ: Έχει γούστο να γίνει κανα τρελό και να περάσει η Αμερική..... ΥΓ: Αυτό το 7αράκι σήμερα στη Σαουδική Αραβία με γαργαλάει , λέω να το τιμήσω με ένα 30αρι, χαλάλι.
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Το τί κάνει η Βραζιλία ρε παιδιά κι αν μπορεί με μία ευκαιρία να πάρει ένα αγώνα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Δεν είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος και θέλω να βλέπω καλή μπάλα κάτι που η μεγάλη πραγματικά αυτή ομάδα δεν έχει δείξει ούτε στο ελάχιστο.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η Ιταλια μενει εξω αν χασει απο την Τσεχια και η Γκανα νικησει τις ΗΠΑ...Κατα την γνωμη μου η Ιταλια με οτι εχει δειξει εως τωρα πολυ δυσκολα θα νικησει την Τσεχια...
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ΥΓ: Αυτό το 7αράκι σήμερα στη Σαουδική Αραβία με γαργαλάει ' date=' λέω να το τιμήσω με ένα 30αρι, χαλάλι.[/quote'] 8,5 (arggggggg: 10 χαρακτήρες minimum)
harkouts Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η Ιταλια μενει εξω αν χασει απο την Τσεχια και η Γκανα νικησει τις ΗΠΑ...Κατα την γνωμη μου η Ιταλια με οτι εχει δειξει εως τωρα πολυ δυσκολα θα νικησει την Τσεχια... Γιατί με την Γκάνα δεν έπαιξε καλά? Η Τσεχία χωρίς τον Κόλερ είναι άλλη ομάδα. Αυτός ο αντικαταστάτης του μόνο στο ύψος του μοιάζει. Εαν οι Ιταλοί φρενάρουν τον Νεντβεντ (που τον ξέρουν καλά) και βάλουν Γκατούζο να κυνηγάει τον Ροζίτσκι καθάρισαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.