sniper_206 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ο Τζόλε είναι μαζί με το Στάνκοβιτς οι μόνοι που έπαιξαν μπάλα και όχι ξυστό στα 2 παιχνίδια που έδωσαν οι Σερβοι ως τώρα. Όποιος δεν το αναγνωρίζει λυπάμαι αλλά εθελοτυφλεί... Τον Μπορχάκο πάντως ακόμα δεν τον είδαμε... Πάλι καλά που έχει 2 αγώνες ακόμα τουλάχιστον το Εκουαδόρ και μπορεί να πατήσει χόρτο κι αυτός...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εκανε και μια ςραια αναλυσουλα για τον μασκερανο και ποσο καλα πεζει τη θεση του αμυντικου χαφ' date=' πος κινητε στο χορο .[/quote'] TAΛΕΓΑ ΕΓΩ!!! Παρτε ολοι στο Μανατζερ Μασκερανο να βρειτε την υγεια σας
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ρε τι μας έκανε η Αγκόλα...αν είναι ρεεεεεε...........(!)............. ^^
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΣΑΙ!!!!:evil: Η χειροτερη και πιο βαρετη Βραζιλια που θυμαμαι με Ρομαριο-Μπεμπετο στα λελεδια τους' date='η Ιταλια με τον Μπατζιο,τον Μαλντινι και 9 κουτσους(και τους εφταιγε ο Μπατζιο πουχασε το πεναλτι και οχι ο Μπαρεζι και αλλος ενας πουχαν χασει τα 2 προηγουμενα),Γαλλια δεν υπηρχε,Γερμανια ΑΙΣΧΟΣ.η Αργεντινη μονο εμας κερδισε με Μαραντονα για αποσυρση,Κανιτζια και δεν συμμαζευεται Η Νιγηρια μονο μου αρεσε τοτε και ποσο καλο Μουντιαλ σου φαινεται ενα Μουντιαλ που στους 4 πανε η Ρουμανια και η Βουλγαρια και που ο τελικος πηγε στο 0-0 και στα πεναλτυ?[/quote'] αν σε ικανοποιει το θεαμα αυτο καλος,αλλα εχω αντιθετη αποψη. θεωρω το μουντιαλ αυτο απαραδεκτο μεχρι στιγμης,αν εξαιρεσουμε τα 2 σημερινα παιχνιδια,και τα αυστραλια-ιαπωνια,αργεντινη-ακτη. ΥΓ.ρομαριο-μπεμπετο υπαρχει σημερα στην βραζιλια?μπατζιο-μαλντινη υπαρχουν σημερα στην ιταλια?αστο....αλλο επιπεδο τοτε,αλλο σημερα. η μηπως περιμενεις να γινει καμοια ματσαρα βραζιλια-ολλανδια 3-2? ειναι τοσο χαλια το φετινο μουντιαλ,που θεωρω πρωτο φαβορι την γερμανια.ημαρτον! ενα μουντιαλ με ΑΝΓΚΟΛΑ-ΤΟΝΓΚΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ,περιμενεις να ειναι αξιολογο?
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Θα δείξει, πάντως πρέπει να χεις χάσει παιχνίδια ναι,εχω χασει αρκετα παιχνιδια λογο δουλειας,αλλα τι παιχνιδια? τογκο-πορτογαλια και ιραν-ανγκολα?
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Η Αργεντινή έδωσε απάντηση στον Μπουγά για το θέαμα αυτού του Μουντιάλ 6!!... ακατάλληλο για ανηλίκους.... το καλο θεαμα αυτου του μουντιαλ,θα το δεις την αλλη τεταρτη..... και πιστεψε με....θα ειναι αρκετα εντυπωσιακο.
kirileman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Καλά, δεν είναι και τόσο χάλια η φάση των ομίλων αυτού του μουντιάλ, μην τρελλαθούμε. Ίσως από την αντίστοιχη φάση του μουντιάλ της Κορέας να είναι και καλύτερο. Ας περιμένουμε να τελειώσει και μετά να κρίνουμε, θα είναι πιο σώφρον.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 αν σε ικανοποιει το θεαμα αυτο καλος,αλλα εχω αντιθετη αποψη.Το λεει αυτο ο ανθρωπος που εχει πει για το ελληνικο πρωταθλημα "Αν δεν σας αρεσει μην το βλεπετε"?θεωρω το μουντιαλ αυτο απαραδεκτο μεχρι στιγμης,αν εξαιρεσουμε τα 2 σημερινα παιχνιδια,και τα αυστραλια-ιαπωνια,αργεντινη-ακτη.Εξηγησε και αιτολογησε γιατι ειναι χειροτερο απο οποιοδηποτε Μουντιαλ μετα το '90Επισης.Στα ματς που ειπες ασε με να προσθεσω το Ιταλια-Γκανα ,το Ισπανια-Ουκρανια και πολλα ματς με αρκετα γκολ και ας μην ειχαν θεαμα(πχ Γερμανια-ΚοσταΡικα, Μεξικο-Ιραν) η ματς με πολυ αγωνια (πχ Τυνησια-Σαουδικη Αραβια,Γερμανια-Πολωνια) Ε,αν σκεφτεις οτι ολα αυτα σε 1 βδομαδα!! Μουντιαλ,ε νομιζω οτι το να επιμενεις οτι το Κορεατικο η το Αμερικανο μουντιαλ ηταν καλυτερο ειναι καπριτσιο ΥΓ.ρομαριο-μπεμπετο υπαρχει σημερα στην βραζιλια? Αστειευεσαι???10 φορες! ο Κακα με τον Ροναλντινιο ειναι 7 κλασεις ανωτεροι του Ρομαριο και 10 του Μπεμπετο.Επισης εχουν Καφου(καλα,αυτος ηταν και τοτε),Καρλος και στην καλη τους μερα Αντριανο και Ζε Ροβερτο οπως και Λουτσιο ειναι καλυτεροι των αντιστοιχων Χουλιο Σεζαρ και Μαουρο Σιλβα του τοτε.Η Βραζιλια του 94 σε φουλ φορμα αν παιξει με την Βραζιλια του 2006 σε φουλ φορμα θα φαει 4 γκολ.Ρε με το ζορι ειχαν κερδισει του Αμερικανους!!Μακραν η χειροτερη Βραζιλια που θυμαμαι εγω. μπατζιο-μαλντινη υπαρχουν σημερα στην ιταλια?αστο....αλλο επιπεδο τοτε,αλλο σημερα.Μαλντινι δεν υπαρχει,οπως και Μπατζιο(σορρυ Τοτι αλλα εισαι ενα λεβελ κατω απο τον Ρομπερτο).ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ απο αυτους...Ο Μπαρεζι του 94 εχει σχεση με Καναβαρο-Νεστα?Ουτε το ιδιο αθλημα δεν παιζαν.Μπροστα?Υπαρχει Τονι?Υπηρχε Πιρλο?Κατι Τασοτι και κατι τετοιοι παιζαν.Ασε που ο Μπουφον ειναι μακραν ο καλυτερος γκολκιπερ της Ιταλιας τα τελευταια 20 χρονια.Παντως εχεις δικιο,αλλο επιπεδο τοτε,αλλο επιπεδο τωρα,μακραν καλυτερο τωρα!!Ειδικα οπως ειδα την Ιταλια του Λιπι πουχει ξεφυγει απο την μιζεριαη μηπως περιμενεις να γινει καμοια ματσαρα βραζιλια-ολλανδια 3-2?ειναι τοσο χαλια το φετινο μουντιαλ,που θεωρω πρωτο φαβορι την γερμανια.ημαρτον! Αφενος περιμενω αλλα 3-4 παραδειγματα τετοιων ματς,αφετερου να υποθεσω σημερα 4-6 δουλευες?Κατι τυποι με σκουρα μπλε μετρησαν 25 πασες πριν η μπαλα παει στο πλεκτο,διπλασιες σχεδον απο το περιφημο γκολ της Ολλανδιας(οι 2 τελευταιες τακουνακια ετσι για να υπαρχουν)ενα μουντιαλ με ΑΝΓΚΟΛΑ-ΤΟΝΓΚΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ,περιμενεις να ειναι αξιολογο? Eνω ενα Μουντιαλ με την Ελλαδα του 0-10 και χωρις Γαλλια πχ.ηταν φοβερο ε?Επισης εγω θυμαμαι οτι αναφερα παραδειγματα ομαδων που προχωρησαν,που εμενα μου εδειχνε το χαμηλο επιπεδο.Οι ομαδες που αναφερεις 99% θα αποκλειστουν,ειναι το τιμημα του οτι δεν μπορεις να πεταξεις τα 3/5 του πλανητη εκτος διοργανωσης
Akujin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 ευτυχώς έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ το φετινό μουντιάλ και μπορώ να το απολαύσω στο κάτω-κάτω
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 αν σε ικανοποιει το θεαμα αυτο καλος' date='αλλα εχω αντιθετη αποψη.θεωρω το μουντιαλ αυτο απαραδεκτο μεχρι στιγμης,αν εξαιρεσουμε τα 2 σημερινα παιχνιδια,και τα αυστραλια-ιαπωνια,αργεντινη-ακτη. ΥΓ.ρομαριο-μπεμπετο υπαρχει σημερα στην βραζιλια?μπατζιο-μαλντινη υπαρχουν σημερα στην ιταλια?αστο....αλλο επιπεδο τοτε,αλλο σημερα. η μηπως περιμενεις να γινει καμοια ματσαρα βραζιλια-ολλανδια 3-2? ειναι τοσο χαλια το φετινο μουντιαλ,που θεωρω πρωτο φαβορι την γερμανια.ημαρτον! ενα μουντιαλ με ΑΝΓΚΟΛΑ-ΤΟΝΓΚΟ-ΙΑΠΩΝΙΑ,περιμενεις να ειναι αξιολογο?[/quote'] Ξεφεύγεις τελείως ε ^^ Ακου απαράδεκτο θέαμα! Αν εξαιρέσεις κ το Ισπανία - Ουκρανία , κ το Εκουαδόρ - Κόστα Ρίκα, κ το Σαουδική - Τυνησία κ το Τσεχία - Ηπα κ το Γερμανία - Κόστα Ρίκα κλπ κλπ κλπ !!... Ανατροπές μέσα σε λίγα λεπτά, δοκάρια, φοβερά γκολ, τι άλλο θες δηλ ?? Εγώ το ξαναλέω, δεν έχεις δει τα μισά παιχνίδια τουλάχιστον ^^ Ότι είπαν κι οι άλλοι βασικά. ΥΓ. Καταραμένη Αγκόλαααααααα
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 με λιγα λογια το ποδοσφαιρο παει απο το καλο στο καλυτερο,το θεαμα ανεβαινει,η ποιοτητα επισης. εγω παντος λεω καθε περσι και καλυτερα. συγκρινε τη γαλλια,την ιταλια,την ολλανδια,την γερμανια,την παραγουαη,και αλλες μεγαλες ομαδες,τωρα,και πριν 10 χρονια. επισης που ειναι οι καταπληκτικες ομαδες της ρουμανιας,της βουλγαριας,της σουηδιας,της ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ,κροατιας,γιουκοσλαβιας,και αλλων πολλων χωρων. απο αυτην την αποψη μου φαινετε ψιλοαδιαφορο το μουντιαλ. πιθανος να εχει ενα (+) αυτη η διοργανωση,την αργεντινη.και λεω πιθανος,γιατι ενα 6-0 εμενα δεν μου λεει τιποτα.ναι δεν το ειδα,γιατι δουλευα KaizerZose.
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 το αλλο που ηθελα να πω.τι σχεση εχει ο λαλλας με το ποδοσφαιρο,και τον πληρωνουμε για να παρουσιαζει το gollyhood?
Cromb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Εμένα πάντως το θέαμα μου αρέσει. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από πολλές ομάδες (ιταλία, αργεντινή,ισπανία,ισημερινός,τσεχία...). Δε το περίμενα να παίξουν τέτοια μπάλα από τα πρώτα ματς. Μπουγά δεν έχεις δίκιο... μακράν το καλύτερο μουντιάλ από 90 και μετά...μεχρι στιγμής έτσι... edit: @Akis401 Χαλάρωσε...
akis401 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 edit: @Akis401 Χαλάρωσε... Ti εννοείς? Μια χαρά χαλαρός είμαι....
Cromb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ti εννοείς? Μια χαρά χαλαρός είμαι.... ok τοτε... @bouga, δεν υπάρχει μουντιάλ χωρις μάτς σούπα. Μέχρι τώρα πάντως αυτά είναι λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.