kirileman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 O γκολκίπερ της Σερβίας είναι συνεχώς ασυνεπής στο ραντεβού του με την μπάλα. Από τη μια αυτός, από την άλλη η μπάλα για μια ακόμη φορά! Άντε γεια... (και στο σουτ που έπιασε τώρα το ίδιο έκανε ο άμπαλος)... και άλλο... και άλλο... και άλλο...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Παρακαλειται ο κυριος Λιονελ Μεσι να παραλαβει απο το σπιτι μου την μπαλα που χαθηκε.Πληροφοριες ενταυθα Μα πολυ μουφα αυτο το Μουντιαλ ρε παιδι μου
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Η Αργεντινή έδωσε απάντηση στον Μπουγά για το θέαμα αυτού του Μουντιάλ 6!!... ακατάλληλο για ανηλίκους....
Kandinsky Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Άκρα του τάφου σιωπή στα αποδυτήρια της εθνικής Σερβίας. Σκυμμένα κεφάλια, κατήφεια, θλίψη. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα. Το ένα τ' άλογο να είναι άσπρο όπως τα όνειρα που έκανα παιδί, το άλλο τ' άλογο να είναι μαύρο σαν τη δική μου την κατάμαυρη ψυχή. Ξάφνου, άξαφνα και ξαφνικά, αίφνης, πετιέται πάνω μια μελαγχολική φιγούρα, ένας μαλλιαρά ελλιπής, ένας λουστρέ κρανιοφόρος, ορθώνει το ανάστημα του ανάμεσα στους συμπαίκτες του, μαζεύει όσο αέρα έχει μείνει στα ταλαιπωρημένα πνευμόνια του και αφήνει κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης: "Α ΡΕ ΠΡΟΤΑΣΟΦ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΓΙΟΥΒΕ". (Καλό είναι να έχουμε και τον αυτοσαρκασμό μας).... :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Βασικα εγω θα εβαζα μεσα και Τεβεζ και Σαβιολα και Κρεσπο και Ρικελμε και Μεσι και Καμπιασο και Ροντριγκεζ ταυτοχρονα. Ολοι μεσα,παρτε μια μπαλα και παιχτε.Οσα και να μας βαλουν αφου θα βαλουμε 1-2 παραπανω
akis401 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Em κύριε Τζώρτζεβιτς, τι τα θες τα μουντιάλ...Δεν είναι Ακράτητος εκεί και τα κοράκια από πίσω , μήπως γίνει και καμμιά στραβή και δεν μπαίνει η μπάλλα....Κάτσε εδώ που είσαι και πρώτος...Ρε μόνο οι μεταγραφές τους ενδιαφέρουν αυτούς. Αλλάζει ποτέ ο Μανωλιός? Το πολύ πολύ να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. 2-1 η Ολλανδία...Πλάκα θα'χει!
Akujin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 εύκολα μπορεί να στραβώσει το ματς για τους Ολλανδούς. Δυστυχώς. Ελπίζω να τους βγουν οι φάσεις επιθετικά και στο 2ο ημίχρονο να παίξουνε λίγο καλύτερα πίσω και να προκριθούν
Panathinaikara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ωραίο ματς μάλλον Ολλανδία θα το πάρει, καλά Robben , Van Persie απίστευτοι τεχνίτες
sniper_206 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Εγώ θέλω να κάνει καμιά κηδεία η Τουροπαρέα στους Ολλανδους και να ψάχνονται μετα... 2-1 είναι ακόμη θα δείξει. Με Χ μάλλον θα περάσουν οι ελέφαντες που έχουν μπροστά τους τα πτώματα της Σερβίας παρά οι Ολλανδοί που θα πάνε να παίξουν κόντρα στους δυναμίτες
zaxoys Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δυστυχώς drogba πήρε κίτρινη - ο έμπουε τι λέει?χαφ παίζει ή εξτρέμ ? :-p Ωραίο παιχνίδι πάντως - o Τουρέ πολύ πίσω πάιζει όμως
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Όντως, τον Τουρέ τον έχει καταστρέψει ο Μισελ, τέρμα πίσω τον έχει. Τρελοί χασογκόληδες αλλά κ άτυχοι οι Ελέφαντες....δε πειράζει όμως, την επόμενη φορά ( αν υπάρξει , γιατί δε θα κάνει συνέχεια μαμακίες το Καμερούν ) Όσο για τους Οράνιε, θέλω πολύ να φάνε 3-4 από τους Αργεντίνους να στρώσουν λίγο χαρακτήρα, γιατί στο 2ο ημίχρονο σέρνονταν,
akis401 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Eίδα από β ημίχρονο από 70 και μετά. μια ομάδα(Ακτή) να θέλει αλλά να μη μπορεί, μέχρι τη μεγάλη περιοχή μια χαρά., αλλά μετά "τι τη κάνουμε τώρα το κολόμπαλα". Έτσι μου φάνηκε. Από την άλλη μια παθητική Ολλανδία. Οποιοδήποτε άλλο προπονητή θα τον κράζανε οι Ολλανδοί, αλλά ο Βαν Μπάστεν έχει πολύ πίστωση εκεί....Και καλώς ή κακώς από Καμερούν και Νιγηρία προηγούμενες χρονιές είδαμε πολύ καλύτερες Αφρικανικές ομάδες (και Σενεγάλη), πολύ πιο "ομάδες" και πολύ πιο αποτελεσματικές.
tzinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ομορφο το παραμυθι παλι ε, θα βγειτε ολοι οι βαζελοι να τη λετε του τζολε, τι τα θελει τα μουντιαλ εκει δεν ειναι ελλαντα και ετσι. Δεν πειραζει, αν δεν κανο λαθος ουτε εσεις συμετεχετε στο καμπιονατο, ουτε σας καλεσαν τιμης ενεκεν να πεξετε στο world club championship, οποτε παρτε και του χρονου τζολε να σας τον αμποχνει και να λετε "αμαν πια, δεν θα σταματησει ποτε να δυμε ασπρη μερα?" Παρεπιμπτοντος στο BBCi (που φημιζονται και για τα πικροχολα ειρονικα σχολια) πoy το εβλεπα στο προτο ημιχρονο λεγανε πολυ καλα λογια για τον τζολε και την ποιοτητα του ος παικτη, μαλιστα μονο γι αυτον, τον στανκοβιτς και τον κεζμαν λεγανε συνεχεια (απο σερβια μερια), αλλα τι ξερουν αυτοι μορε, να ροτησουμε τους αντιολυμπιακους να μας τον βγαλουν αχρηστο!! Εκανε και μια ςραια αναλυσουλα για τον μασκερανο και ποσο καλα πεζει τη θεση του αμυντικου χαφ, πος κινητε στο χορο και το συγκρινε με τα χαλια της αγγλιας, οπου εδειχνε φασεις που η αγγλια κινιοταν στο γηπεδο σαν σχολικη ομαδα χορις σοστες θεσεις. Και τα χοσαν φυσικα και στον ερικσον. Βεβαια ο τραγικος προπονητης της σερβιας (μεγιστος υπαιτιος για τα χαλια της ομαδας) βαζει τον τζολε σαν αμυντικο χαφ και ειναι φανερο οτη δεν εχει τα πνευμονια και τη δυναμη να κυνηγαει τους αργεντινους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.