Akujin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 μπράβο στο Εκουαδόρ που χρειάζεται μία ισοπαλία με Γερμανία για να πάρει και την 1η θέση στον όμιλο. (αν+δύσκολα οι Γερμανοί θα τους παραχωρήσουνε τόσο απλά τέτοιο αποτέλεσμα) τώρα στην φάση των 16 νομίζω δεν μπορεί ν'αποκλείσει ούτε Αγγλία ούτε Σουηδία πχ. αλλά το τι μπορεί να κάνει, το ξέρει μόνο εκείνο. άντε να δούμε τους Άγγλους τώρα, αν μπορούν να σοβαρευτούν και να δείξουνε λίγο δόντια και να πάψουν τις φλωριές
bandito Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Βασικα οχι ακριβως διοτι η Κορεα επαιζε με 14 τι εννοεις? Η Fifa ξέρει οτι η Ασία είναι μεγάλη αγορά. Στο προηγούμενο μουντιάλ όλες οι ασιατικές ομάδες που δεν έχουν παραδοσιακά ποδόσφαιρο έφαγαν τρελό σπρώξιμο. Σωστά kaizer?
greekboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 τώρα στην φάση των 16 νομίζω δεν μπορεί ν'αποκλείσει ούτε Αγγλίαούτε Σουηδία πχ. αλλά το τι μπορεί να κάνει' date=' το ξέρει μόνο εκείνο.[/quote'] κατα την γνωμη μου την Σουηδια την εχει...αλλα αυτο εξαρταται με την αποδοση των επιθετικων της Σουηδιας.αν εχουν αποδοση ο Λιουνμπερκ,ο Λαρσον και ο Ιμπραϊμοβιτσ τοτε ουτε η Αγγλια εχει ελπιδα μπροστα της...
akis401 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πολύ σίγουροι είστε όλοι πως θα περάσει η Σουηδία....
akis401 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Αν και τα υπόλοιπα παιχνίδια το ίδια καλά καήκαμε. Δεν αρκεί να τρέχουν οι παίχτες. Οι Πολωνοί δεν έκαναν ευκαιρία, η Γερμανία έκανε τις σημαντικότερες φάσεις στο τέλος και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι συνεχώς ένα παίκτης περνούσε τον αντίπαλο του στο σπριντ και εκείνος τον ανέτρεπε με το χέρι! Τεχνική ανύπαρκτη. Δύναμη και τίποτα άλλο. Το ματς που βλέπω τώρα με το Εκουαδόρ μου φαίνεται καλύτερο έως τώρα... edit: για λίγο μόνο δυστυχώς! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έβγαλες αουτ πολλούς ειδικούς μ'όλα αυτά που είπες....Η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα τρελό ρυθμό στο παιχνίδι και στα 90 λεπτά και αυτός ο ρυθμός ήταν που δεν άφησε τους Πολωνούς να κάνουν τίποτα στο β ημίχρονο. Το ότι άλλαζαν την μπάλλα εμένα το αντίθετο μου δείχνει από τεχνικά ανύπαρκτη.... Και να έχεις τον αντίπαλο συνέχεια στην πίεση δεν είναι θέμα δύναμης....Τεσπα, νομίζω ότι τα βλέπεις πολύ προκατειλλημένα τα πράγματα( δεν υποστηρίζω Γερμανία)
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Η Fifa ξέρει οτι η Ασία είναι μεγάλη αγορά. Στο προηγούμενο μουντιάλ όλες οι ασιατικές ομάδες που δεν έχουν παραδοσιακά ποδόσφαιρο έφαγαν τρελό σπρώξιμο. Σωστά kaizer? Absolutely Και ειναι KeyserSoze οχι Keyserzone
bandito Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Και ειναι KeyserSoze οχι Keyserzone wha-e-va (αν και δεν σε έπιασα) edit: δεν αναφερόσουν σε εμένα. Άκυρο post. Που είναι και αυτοί οι moderators όταν τους χρειάζεσαι;
sniper_206 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Καλά, αυτή η Αγγλία είναι στα φαβορί??? Ο Λεβαδειακός του σερ Τάκη Λεμονή άνετα την είχε Παμε ρε Τρινινταντ γερά!
blueviper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τα Αγγλάκια μας πρόσφεραν το soccer, οι ίδιοι μου φαίνεται θα το σκοτώσουν κι όλας. Περιμένω ηδονικά τη στιγμή εκείνη που θα βρεθεί κανένας σοβαρός αντίπαλος απέναντί τους, για να τιμωρήσει την ανεπάρκεια και την υπερφίαλη νοοτροπία τους. Αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο, ήταν ικανοί να πάρουν το Φασούλα στην επίθεση.
mandate Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 δηλαδή αν κρατάγανε λίγο ακόμα οι Τρινινταντ-ιανοί θα έμενε η αγγλία με ισοπαλία ? και τι δε θα δινα για μιά ισοπαλία και τα καντήλια του Έρικσον.ο καιρός γάρ εγγύς.
akis401 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Football is coming home τραγουδούσαν μετά το 1-0.... Εγώ το λέω κατάντια αυτό...Αλλά θα ανέβουν στη συνέχεια πιστεύω. Μάλλον έπρεπε να λένε Luck is coming home! Aν και με πλήρωσε καλά το Χ ιμίχρονο 1 τελικό....
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Tί χάλι ήταν πάλι αυτό ρε γμτ.... Τί αρμάδα είν' αυτή.... Τί αισχρό ποδόσφαιρο παίξανε πάλι....
john1987 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ρε παδια ειναι ιδεα μου,η δεν εχει παιχθει καλη μπαλα ως τωρα στο mundial? Δηλαδη,χωρις να εχω δει ολους τους αγωνες,ενας που μου ειχε αρεσει πολυ ηταν ακτη ελεφαντοστου αργεντινη μονο!
The_player Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 τι εννοεις? παμε για αλλα..... Αντι να σχολιαζεις μονο τις κακες μου προβλεψεις γιατι δεν μας δινεις και τις δικες σου...με αιτιολογια παντα....Για το Αγγλια-Τρινινταντ τι εχεις να πεις..? λιγο ηταν το 2,30 που εδωσα σε under....? ή μηπως δεν ηταν πολυ κοντα να βαλει γκολ ο Λαμπαρντ....Δεν ξερω αν ειδες το ματς....μονος του επαιζε στην επιθεση... anyway.....εγω θα συνεχισω να δινω ματς...και οποιος ξερει να παιζει ξερει οτι μπορει να παιζει συστηματακι και να μην χανει τα λεφτα του...οσο για το Εκουαδορ....στο 90 το εβαλε το 3ο....στο τσακ ημασταν στο under..
tzinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 τσεχια - αμερικα, ισπανια - ουκρανια, αργεντινη - ακτη, ιταλια - γκανα ειδαμε καλη μπαλα τζον. Στα 2 προτα βεβαια μονο απο τους νικητες. Στα συν και το εκουαντορ, πολυ με αρεσει, γυρνανε την μπαλα εξυπνα, ξερουν να παγονουν το παιχνιδι οποτε χρειαζεται και βγενουν στην κοντρα ευκολα και γρηγορα. Σαν να νιο το 10το μουντιαλ που πεζουν. Και σκεψου τη γκολαρες εχουν μπει ακομα και στα παιχνιδια τα βαρετα. Πολλα μακρινα σουτ ρε παιδι μου, ποτε θα μαθουν και στο ελλαντα να σουταρουν εξο απο την περιοχη, τι στο διαολο αλλη μπαλα μας μαθανε εμας??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.