Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπράβο στο Εκουαδόρ που χρειάζεται μία ισοπαλία με Γερμανία

για να πάρει και την 1η θέση στον όμιλο. (αν+δύσκολα οι Γερμανοί

θα τους παραχωρήσουνε τόσο απλά τέτοιο αποτέλεσμα)

τώρα στην φάση των 16 νομίζω δεν μπορεί ν'αποκλείσει ούτε Αγγλία

ούτε Σουηδία πχ. αλλά το τι μπορεί να κάνει, το ξέρει μόνο εκείνο.

άντε να δούμε τους Άγγλους τώρα, αν μπορούν να σοβαρευτούν

και να δείξουνε λίγο δόντια και να πάψουν τις φλωριές

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα οχι ακριβως διοτι η Κορεα επαιζε με 14

τι εννοεις?

Η Fifa ξέρει οτι η Ασία είναι μεγάλη αγορά.

Στο προηγούμενο μουντιάλ όλες οι ασιατικές ομάδες που δεν έχουν παραδοσιακά ποδόσφαιρο έφαγαν τρελό σπρώξιμο.

Σωστά kaizer?

Δημοσ.
τώρα στην φάση των 16 νομίζω δεν μπορεί ν'αποκλείσει ούτε Αγγλία

ούτε Σουηδία πχ. αλλά το τι μπορεί να κάνει' date=' το ξέρει μόνο εκείνο.[/quote']

κατα την γνωμη μου την Σουηδια την εχει...αλλα αυτο εξαρταται με την αποδοση των επιθετικων της Σουηδιας.αν εχουν αποδοση ο Λιουνμπερκ,ο Λαρσον και ο Ιμπραϊμοβιτσ τοτε ουτε η Αγγλια εχει ελπιδα μπροστα της...

Δημοσ.
Αν και τα υπόλοιπα παιχνίδια το ίδια καλά καήκαμε. Δεν αρκεί να τρέχουν οι παίχτες. Οι Πολωνοί δεν έκαναν ευκαιρία, η Γερμανία έκανε τις σημαντικότερες φάσεις στο τέλος και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι συνεχώς ένα παίκτης περνούσε τον αντίπαλο του στο σπριντ και εκείνος τον ανέτρεπε με το χέρι! Τεχνική ανύπαρκτη. Δύναμη και τίποτα άλλο. Το ματς που βλέπω τώρα με το Εκουαδόρ μου φαίνεται καλύτερο έως τώρα... edit: για λίγο μόνο δυστυχώς!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έβγαλες αουτ πολλούς ειδικούς μ'όλα αυτά που είπες....Η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα τρελό ρυθμό στο παιχνίδι και στα 90 λεπτά και αυτός ο ρυθμός ήταν που δεν άφησε τους Πολωνούς να κάνουν τίποτα στο β ημίχρονο. Το ότι άλλαζαν την μπάλλα εμένα το αντίθετο μου δείχνει από τεχνικά ανύπαρκτη.... Και να έχεις τον αντίπαλο συνέχεια στην πίεση δεν είναι θέμα δύναμης....Τεσπα, νομίζω ότι τα βλέπεις πολύ προκατειλλημένα τα πράγματα( δεν υποστηρίζω Γερμανία)

Δημοσ.
Η Fifa ξέρει οτι η Ασία είναι μεγάλη αγορά.

Στο προηγούμενο μουντιάλ όλες οι ασιατικές ομάδες που δεν έχουν παραδοσιακά ποδόσφαιρο έφαγαν τρελό σπρώξιμο.

Σωστά kaizer?

Absolutely

Και ειναι KeyserSoze οχι Keyserzone

Δημοσ.
Και ειναι KeyserSoze οχι Keyserzone

wha-e-va

(αν και δεν σε έπιασα)

edit: δεν αναφερόσουν σε εμένα. Άκυρο post. Που είναι και αυτοί οι moderators όταν τους χρειάζεσαι;

Δημοσ.

Τα Αγγλάκια μας πρόσφεραν το soccer, οι ίδιοι μου φαίνεται θα το σκοτώσουν κι όλας.

Περιμένω ηδονικά τη στιγμή εκείνη που θα βρεθεί κανένας σοβαρός αντίπαλος απέναντί τους, για να τιμωρήσει την ανεπάρκεια και την υπερφίαλη νοοτροπία τους. Αν δεν υπήρχε το ασυμβίβαστο, ήταν ικανοί να πάρουν το Φασούλα στην επίθεση.

Δημοσ.

δηλαδή αν κρατάγανε λίγο ακόμα οι Τρινινταντ-ιανοί θα έμενε η αγγλία

με ισοπαλία ? και τι δε θα δινα για μιά ισοπαλία και τα καντήλια

του Έρικσον.ο καιρός γάρ εγγύς.

Δημοσ.

Football is coming home τραγουδούσαν μετά το 1-0.... Εγώ το λέω κατάντια αυτό...Αλλά θα ανέβουν στη συνέχεια πιστεύω. Μάλλον έπρεπε να λένε Luck is coming home! Aν και με πλήρωσε καλά το Χ ιμίχρονο 1 τελικό....

Δημοσ.

Ρε παδια ειναι ιδεα μου,η δεν εχει παιχθει καλη μπαλα ως τωρα στο mundial?

Δηλαδη,χωρις να εχω δει ολους τους αγωνες,ενας που μου ειχε αρεσει πολυ ηταν ακτη ελεφαντοστου αργεντινη μονο!

Δημοσ.
τι εννοεις?

παμε για αλλα.....

Αντι να σχολιαζεις μονο τις κακες μου προβλεψεις γιατι δεν μας δινεις και τις δικες σου...με αιτιολογια παντα....Για το Αγγλια-Τρινινταντ τι εχεις να πεις..? λιγο ηταν το 2,30 που εδωσα σε under....? ή μηπως δεν ηταν πολυ κοντα να βαλει γκολ ο Λαμπαρντ....Δεν ξερω αν ειδες το ματς....μονος του επαιζε στην επιθεση...

anyway.....εγω θα συνεχισω να δινω ματς...και οποιος ξερει να παιζει ξερει οτι μπορει να παιζει συστηματακι και να μην χανει τα λεφτα του...οσο για το Εκουαδορ....στο 90 το εβαλε το 3ο....στο τσακ ημασταν στο under..

Δημοσ.

τσεχια - αμερικα, ισπανια - ουκρανια, αργεντινη - ακτη, ιταλια - γκανα ειδαμε καλη μπαλα τζον. Στα 2 προτα βεβαια μονο απο τους νικητες. Στα συν και το εκουαντορ, πολυ με αρεσει, γυρνανε την μπαλα εξυπνα, ξερουν να παγονουν το παιχνιδι οποτε χρειαζεται και βγενουν στην κοντρα ευκολα και γρηγορα. Σαν να νιο το 10το μουντιαλ που πεζουν. Και σκεψου τη γκολαρες εχουν μπει ακομα και στα παιχνιδια τα βαρετα. Πολλα μακρινα σουτ ρε παιδι μου, ποτε θα μαθουν και στο ελλαντα να σουταρουν εξο απο την περιοχη, τι στο διαολο αλλη μπαλα μας μαθανε εμας??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...