greekboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ουτε εγω τους περιμενα τοσο καλους τους ισπανους....αλλα αυτο που ειπα για την Γερμανια θα επιμινω
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Και εγώ το ίδιο λέω, δύσκολα θα το χάσει στην έδρα της η Γερμανία. Το θέμα όμως είναι οτι αν κερδίσουν τα φαβορί, η Γερμανία παίζει στους 8 με Αργεντινή και ημιτελικά με Βραζιλία (!) Έχουμε να δούμε τρελά ματς λοιπόν, εκτός απροόπτου!.. ΥΓ. Vamos Sobreros!!!! ^^
greekboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Και εγώ το ίδιο λέω' date=' δύσκολα θα το χάσει στην έδρα της η Γερμανία. Το θέμα όμως είναι οτι αν κερδίσουν τα φαβορί, η Γερμανία παίζει στους 8 με Αργεντινή και ημιτελικά με Βραζιλία (!) Έχουμε να δούμε τρελά ματς λοιπόν, εκτός απροόπτου!.. ΥΓ. Vamos Sobreros!!!! ^^[/quote'] εγω δεν ειπα οτι η Γερμανια θα το παρει...ειπα οτι δεν προκειτε να το παρει αν παιζει ετσι
harkouts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πάντως εγω το ευχαριστηθηκα για τους Ουκρανούς για να μην ξεχνάμε πως άνοιξαν τα πόδια στους Τούρκους στο Κίεβο. Τους εύχομαι να ξεπεράσουν το ρεκόρ μας 0-10 γκόλ στο Μούντιαλ 94. Για τους Γερμανούς , έδειξαν πως αν συνεχίσουν έτσι στον δεύτερο γύρο δεν πρόκειται να πάνε μακριά.
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Εμένα μου άρεσε που τον ήπιε ο Μπλαχίνης. Έτσι, να βλέπω σκούρους να του τον φερμάρουν που μιλούσε για μπανάνες και δέντρα το σούργελο...
laokratwr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ειχα καιρο να γραψω αλλα αυτα τα σχολια τα θυμαμαι για την Ισπανια.Μεχρι τωρα φαινεται να ειναι η πιο φορμαρισμενη και πληρης ομαδα.Αν δεν τους πιασει το γνωστο κομπλεξ πανε ανετα τελικο.Εκει ομως παλι πιστευω πως η Βραζιλια δυσκολα θα χασει.Να το θυμαστε.... μην ανησυχεις στρασεν..θα το θυμομαστε..κ παρεπιπτοντως,η βραζιλια το εχει παρει το 58 στη σουηδια.
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Πάντως εγω το ευχαριστηθηκα για τους Ουκρανούς για να μην ξεχνάμε πως άνοιξαν τα πόδια στους Τούρκους στο Κίεβο. Τους εύχομαι να ξεπεράσουν το ρεκόρ μας 0-10 γκόλ στο Μούντιαλ 94.Για τους Γερμανούς ' date=' έδειξαν πως αν συνεχίσουν έτσι στον δεύτερο γύρο δεν πρόκειται να πάνε μακριά.[/quote'] Εμένα μου άρεσε που τον ήπιε ο Μπλαχίνης. Έτσι, να βλέπω σκούρους να του τον φερμάρουν που μιλούσε για μπανάνες και δέντρα το σούργελο... Και βέβαια όλα αυτά θα τιμούν ιδιαίτερα την Εθνική μας, η οποία αποκλείστικε από τους Ουκρανούς, ως εκ τούτου είναι ακόμα χειρότερη ομάδα. Με καμμιά καλή εμφάνιση της Ουκρανίας τουλάχιστον θα χρύσωνε το χάπι και δεν θα αισθανόμασταν 12 χρόνια πίσω ποδοσφαιρικά.
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Και βέβαια όλα αυτά θα τιμούν ιδιαίτερα την Εθνική μας, η οποία αποκλείστικε από τους Ουκρανούς, ως εκ τούτου είναι ακόμα χειρότερη ομάδα. Με καμμιά καλή εμφάνιση της Ουκρανίας τουλάχιστον θα χρύσωνε το χάπι και δεν θα αισθανόμασταν 12 χρόνια πίσω ποδοσφαιρικά. Πραγματικά δεν με νοιάζει τί έκανε η Ουκρανία σε σχέση με την εθνική μας. Εμείς, δεν αξίζαμε και δεν περάσαμε, δεν στενοχωριέμαι, διότι αν είχαμε πάει θα στενοχωριόμουν περισσότερο Το σχόλιο είχε να κάνει με τις δηλώσεις του Μπλαχίν σχετικά πρόσφατα, όταν δήλωσε ότι η νεολαία της Ουκρανίας πρέπει να έχει πρότυπο αυτόν και τον Σεβτσένκο και όχι τους ξένους που κατέβηκαν απ' τα δέντρα και τους έδωσαν μπανάνες για να παίζουν στην Ουκρανία!
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Και στον Ολυμπιακό που ήταν τέτοιες μλκιες έλεγε και έφυγε νύχτα.
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Σούπα το Γερμανία-Πολωνία? Μα καλά? Σε τι είσαι συνηθισμένος να βλέπεις εσύ? Το θεωρώ σαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι τώρα' date=' και αν οι Πολωνοί συνέχιζαν και στο δεύτερο ημίχρονο όπως στο πρώτο θα ήταν ΤΟ ματς. Επίσης με αυτό το παιχνίδι οι Γερμανοί μπήκαν για τα καλά(όχι πως δεν ήταν) στο γκρουπ των φαβορί.[/quote'] Αν και τα υπόλοιπα παιχνίδια το ίδια καλά καήκαμε. Δεν αρκεί να τρέχουν οι παίχτες. Οι Πολωνοί δεν έκαναν ευκαιρία, η Γερμανία έκανε τις σημαντικότερες φάσεις στο τέλος και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι συνεχώς ένα παίκτης περνούσε τον αντίπαλο του στο σπριντ και εκείνος τον ανέτρεπε με το χέρι! Τεχνική ανύπαρκτη. Δύναμη και τίποτα άλλο. Το ματς που βλέπω τώρα με το Εκουαδόρ μου φαίνεται καλύτερο έως τώρα... edit: για λίγο μόνο δυστυχώς!
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 εγω δεν ειπα οτι η Γερμανια θα το παρει...ειπα οτι δεν προκειτε να το παρει αν παιζει ετσι Μη ξεχνάς οτι στο προηγούμενο Μουντιάλ η Γερμανία ήταν χειρότερη και πήγε τελικό. Τωρα που παίζει κ στην έδρα της κ έχει κ λίγο καλύτερη ομάδα, έχει πολλές ελπίδες. Βέβαια, κ το 2002 κ τώρα, έπεσε "τυχαία" σε πολύ εύκολους ομίλους... ^^ Μέχρι το 2002, δεν ήθελα να την βλέπω την Γερμανία, έπαιζε πολύ αμυντικά, κ φουλ αντεπίθεση, πλέον είναι αρκετά πιο επιθετική ομάδα με εξαιρετικούς παίχτες όπως Μπάλακ, Κλόζε, Λαμ κλπ. Ίδωμεν όμως γιατί θα πέσει πάνω στην Αργεντινή στους 8 κ την Βραζιλία στους 4 αν κερδίζουν τα φαβορί (!)...
greekboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 να και το δευτερο γκολ απο το εκουαδορ....κατα τη γνωμη μου ισως ειναι η ομαδα που ειναι η ομαδα εκπληξη σε αυτο το μουντιαλ...οπως εκανε και η νοτιος κορεα στο προηγουμενο
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Βασικα οχι ακριβως διοτι η Κορεα επαιζε με 14
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 φοβερό το 3ο γκολ του ΕΚουαδορ ^^ μου θύμισε Τζιοβάνι το τακουνάκι στην αρχή της φάσης ^^ Λέτε να παίξουμε νίκη του Εκουαδόρ εναντίον Γερμανίας; πήραν φορά ^^
greekboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Βασικα οχι ακριβως διοτι η Κορεα επαιζε με 14 τι εννοεις? Εκουαδορ - Κοστα Ρικα Ετσι οπως εχουνε ερθει τα πραγματα στον ομιλο με την Γερμανια να εχει περασει ηδη.......Εδω κρινεται η 2η θεση......Οπως ειδαμε τις ομαδες στα πρωτα ματς...και οι δυο μπορω να πω οτι εδειξαν καποια καλα στοιχεια...Εγω δεν θα υπερεκτιμουσα το Εκουαδορ επειδη πηρε τη νικη καθως επεσε σε μια κακη Πολωνια και μαλλον ειχε τον αερα του αιφνιδιασμου....Η Κοστα Ρικα σκοραρε...και ισως ξανασκοραρει σε αυτο το ματς και εκει να δουμε τι θα κανει το Εκουαδορ... Επιλεγω για αυτο το ματς : Under 2' date='5 goals :1,65 Λογος :1ο Οσο προχωρανε τα ματς θα γινονται ολο και πιο under...το αγχος και πιεση για το αποτελεσμα ισον λιγοτερα γκολ...2ον Δεν επιλεγω τον ασο γιατι το Εκουαδορ ισως περναει και με το Χ ακομα...και δεν νομιζω οτι θα ανοιχτει τοσο πολυ να σαρωσει τους Κοσταρικανους...3ον Το σωματοτυπο των επιθετικων της Κοστα Ρικα ταιριαζει καλυτερα στους αμυντικους Μασιστες του Εκουαδορ (ειδικα του Γκομεζ)...και εκει πιστευω οτι μπορει να χτυπησει η Κοστα Ρικα...4ον Η αμυνα της Κοστα Ρικα δεν ειναι τοσο χαλια οσο δειχνει ενα 4-2....(1ο ματς) αφου τα 2 γκολ της Γερμανιας μπηκαν με μακρινα σουτ ....που δεν διαθετει το Εκουαδορ....[/quote'] παμε για αλλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.