john1987 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Προσωπικα,δε θελω να παρει η Βραζιλια παλι...Εχει καταντησει αηδια να το παιρνει συνεχεια κανοντας περιπατο,και ΜΗ παιζοντας και τοσο καλο ποδοσφαιρο... Τι εχει η Βραζιλια,πολυ ποιοτικους ατομικα παικτες,σαν ομαδα δε λεει και πολλα... Ρε παιδια ο Ροναλντο δεν ειναι και τοσο κακος.Οκ δεν ειναι το φαινομενο που ηταν καποτε αλλα εξακολουθει να εχει ενα σχετικο πεταγμα και ταχυτητα. Επισης θεωρω το Ροναλντινιο λιγακι υπερεκτιμημενο,εχει πολλα να κανει ακομα! Γουσταρω τελικο Γαλλια Βραζιλια...Βεβαια οι Γαλλοι ειναι παλτα απο ο,τι ειδα. Γενικα η Βραζιλια σαν ομαδα δε λεει και παρα πολλα,εγω πχ προτιμουσα αιωνες τη Γαλλια του 98 που της ειχε ριξει και τριαρα στον τελικο...
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 εγώ θα προτιμούσα επανάληψη του προηγούμενου τελικού, Βραζιλία-Γερμανία. Θα γίνει χαμός (!) δε ξέρω βέβαια αν βγαίνουν τα ζευγάρια.. Έχω την αίσθηση πάντως, οτι δύσκολα θα το χάσει η Γερμανία στην έδρα της..ίδωμεν.. ^^
aliaser Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ο τελικός θα είναι μεξικό-βραζιλία και θα το πάρει το μεξικό.
Greg7vas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Αν δεν μπορείτε να δείτε τους αγώνες του Μουντιάλ στο γραφείο, αφενός μεν γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη τηλεόραση, αφετέρου επειδή ο προϊστάμενός σας έχει αντίθετη άποψη για το πώς πρέπει να είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, σταματήστε να γκρινιάζετε! Υπάρχει λύση για να απολαύσετε τους αγώνες με εξαιρετικά geek style και συν τοις άλλοις χωρίς απαράδεκτες περιγραφές από sportcasters που νομίζουν πως η μπάλα έχει γωνίες. Συγκεκριμένα, ένας Αυστριακός hacker [με την καλή έννοια του όρου] δημιούργησε ένα Telnet stream, που παρέχει ζωντανή μετάδοση των αγώνων σε ASCII! Για να δείτε τους αγώνες, απλά ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών και πληκτρολογήστε "telnet ascii-wm.net 2006" 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα! Αυτό θα πει κολλημένος με την μπάλα!
Kandinsky Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Απ' ότι καταλαβαίνει κανείς, η δριμύα κριτική στη Βραζιλία γίνεται επειδή δεν μπήκε μέσα να πετάξει 4 γκολ, κάνοντας 25 κλασικές ευκαιρίες. Αντίθετα, λέμε ότι η Κροατία έπαιξε μεγάλη μπάλα επειδή έκανε 1-2 ευκαιρίες και στάθηκε σχετικά αξιοπρεπώς. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Οι απαιτήσεις απ' τη Βραζιλία είναι μεγάλες αλλά ας θυμηθούμε λίγο και τον αγώνα της Αργεντινής, μιας ομάδας που υποτίθεται ότι επίσης πάει για να το πάρει: "Μεγάλη μπάλα η Αργεντινή, ικανή να σηκώσει το τρόπαιο, έδειξε χαρακτήρα" είπαν όλοι. Κι αυτό, γιατί τη σύγκριναν με την προηγούμενη αποτυχημένη της εμφάνιση σε Μουντιάλ. Κι αυτό, σε έναν αγώνα που ο αντίπαλος σε κάποια διαστήματα τους είχε κλείσει στην περιοχή και έδερνε αλύπητα ο Ντρογκμπάς και οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν πήραν την ισοπαλία μόνο και μόνο απ' την επιπολαιότητα τους. Όπως είπα και προηγουμένως, μιλάμε για μια Βραζιλία με παίκτες που παίζουν σε φρενήρεις ρυθμούς για χρόνια και οι περισσότεροι είναι κάποιας ηλικίας πλέον. Μόνο ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπίνιο είναι στα μεγάλα ντουζένια τους. Βαριόντουσαν? Ίσως. Το θέμα είναι όμως ότι και οι απαιτήσεις μας είναι υπερβολικές. Αν το πάρουν, όπως συνέβη και το '94 αλλά και στο προηγούμενο Μουντιάλ, θα λέμε ότι δεν ικανοποίησαν, δεν το πήραν περιπατητί προσφέροντας απλόχερα θέαμα λες και είναι οι Χάρλεμς. Αυτά απλώς δεν γίνονται πλέον. @kaizer: Ναι, ο Ροναλντίνιο όντως έχει αδαμαντίνη στα πόδια και είναι όντως αξιοθαύμαστη η αντοχή του και η μυϊκή του δύναμη, μην το γελάς καθόλου. Τον έχω δει σε παιχνίδια ισπανικού πρωταθλήματος και είναι πραγματικά για λύπηση ο άνθρωπος, τα χτεσινά και κάτι ανάλογα είναι χάδια. Και κάτι ακόμα περί της σύγκρισης με Μαραντόνα : 1. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ντιέγκο ζούσε για χρόνια στην Ιταλία μέσα σε σύννεφα κόκας. Δε νομίζω ότι μπορεί αυτό να παραγνωριστεί όσον αφορά το θέμα απόδοσης. Ξέρουμε επίσης καλά ότι οι αρχές σε πιάνουν όταν θέλουν και ποτέ νωρίτερα. 2. Ότι και να κάνει ο Ροναλντίνιος, πάντα θα λέμε ότι ο άλλος έπαιξε σε μια μικρή ομάδα και την ανέβασε. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, δυστυχώς. Όλα είναι και θέμα συγκυριών, στη Μπαρτσελόνα ο Μαραντόνα δεν έκανε τίποτα, εν μέρει λόγω ηπατίτιδας και Γκοϊκοετσέα αλλά και γιατί απλώς δεν έπιασε. 3. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Το βλέπεις ξεκάθαρα ότι ο Ντιέγκος μια ζωή ήταν ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του και έμοιαζε να θέλει να αποδείξει κάτι. Δεν χαιρόταν τη ζωή του και το έχει δηλώσει και ο ίδιος. Ο άλλος αντίθετα, είναι το ακριβώς αντίθετο. Μπον βιβέρ, σταρχιδιστής, έχει πιάσει το νόημα της ζωής και δεν στενοχωριέται για τίποτα, ευχαριστιέται το παιχνίδι! Γι' αυτό και μονο είναι άξιος θαυμασμού και αυτός είναι νομίζω ο λόγος που δε νιώθει υποχρέωση να πάρει κανέναν στις πλάτες του και να τον πάει πουθενά : Σε ένα ποδόσφαιρο που αυτό πλέον δεν γίνεται, περνάει απλώς καλά.
The_player Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ισπανια - Ουκρανια Οι Ισπανοι και οι Πορτογαλοι ειναι οι κλασικοι loosers των μεγαλων διοργανωσεων ....Ξεκινανε σαν τα φαβορι επειδη εχουν και καλα πρωταθληματα ταχα...ομως ...μην ξεχνατε οτι εκει στηριζονται σε εισαγομενους...παιχτες...Το ιδιο προκειται να συμβει και τωρα...αντε να περασουν τους ομιλους...να κανουν και κανα ξεσπασμα (οι Ισπανοι) με τους Σαουδαραβες...και αυτα...Οι Ουκρανοι ειναι υπολογισιμη δυναμη...τους ειδαμε στον προκριματικο ομιλο με την Ελλαδα...και αν δεν πουλουσαν και τα τελευταια ματς θα μαζευαν τους περισσοτερους βαθμους σε ομιλο με Δανια , Τουρκια και Ελλαδα...Αμυντικη μη εμπορικη αλλα φαρμακι στον αιφνιδιασμο ομαδα.. Επιλεγω για αυτο το ματς : X2 (1,87) Λογος : Καταρχην οπως ανεφερα πιο πανω δεν πιστευω στους Ισπανους...Μοναδες εχουν...αλλα ποτε συνολο....2ον Οι Ουκρανοι ειναι φαρμακι στις αντεπιθεσεις με Σεφτσενκο και Βορονιν...3ον Οι Ουκρανοι εμφανιστηκαν πολυ καλοι και στα φιλικα δειτε παρακατω..τα τελευταια τους ματς.(αμυνα μπετον): Jun 8 Luxembourg 0 - 3 Ukraine Jun 5 Ukraine 3 - 0 Libya Jun 2 Italy 0 - 0 Ukraine May 28 Ukraine 4 - 0 Costa Rica Feb 28 Azerbaijan 0 - 0 Ukraine Oct 12 Ukraine 1 - 0 Japan Oct 8 Ukraine 2 - 2 Albania Sep 7 Ukraine 0 - 1 Turkey Sep 3 Georgia 1 - 1 Ukraine Aug 17 Ukraine 2 - 1 Serbia and Montenegro Τελος , οπως λαι χθεσ το ματς Γαλλια - Ελβετια...πιστευω οτι θα φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη....αφου και 1ο ματς ειναι ...και το πιο δυσκολο....Under Πιθανο...
The_player Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Τυνησια - Σ.Αραβια Πολλοι θα πουνε οτι ειναι ισοδυναμες ομαδες..κτλ...Τα πραγματα δεν ειναι ετσι..οι Τυνησιοι πανε 2ο σερι Mundial Και στο προηγουμενο κανανε ηδη μια νικη...Οι Σ.Αραβες...καλοι ειναι ....αλλα μονο για κανενα ομιλο με Μπαχρειν , Καταρ κτλ....Και οι 2 θα εχουν τους καλυτερους τους παιχτες κατα πασα πιθανοτητα εξω για αυτο το ματς...Οι Τυνησιοι θα ειναι χωρις τον Dos Santos(επιθετικος) που ισως παιξει στα επομενα ματς και οι Σαουδαραβες χωρις τον Mohammed Al Anbar τον πιο δημιουργικο τους παιχτη... Επιλεγω για αυτο το ματς : Νικη της Τυνησιας (1,85) Λογος : Η Τυνησια ειναι σχεδον η ιδια ομαδα με το προηγουμενο Mundial με καποιες προσθηκες παικτων με ποιοτητα...2ον Οσες φορες εχω δει την Σ.Αραβια στηριζεται σε εξαρσεις ατομικων ενεργειων....που μπορει να πιανουν απεναντι σε ομαδες οπως το Ομαν το Ιρακ κτλ...αλλα οι Τυνησιοι ειναι σιγουρα καλυτεροι...3ον Η Τυνησια για να προκριθει ειχε να αντιμετωπισει ανταγωνιστικες ομαδες...οπως η Αιγυπτος...και το Μαροκο...και εχει "ψηθει" καλυτερα για μια τετοια διοργανωση....4ον Αν παιξει και ο Dos Santos (Παιχταρας)...το ματς ισως παει για over...
The_player Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Γερμανια - Πολωνια Ευτυχως εχουμε δει δειγματα και απο τις δυο ομαδες οποτε μπορουμε να εχουμε σαφη εικονα....Καταρχην οι Πολωνοι παιζουνε με το δακτυλο στη σκανδαλη...αφου αμα χασουν χαθηκαν....Ειναι που ειναι στραβο το κλιμα (μαλωνουνε ολοι με ολους) ...εχουν και την πιεση....Οι Γερμανοι ειναι λιγο πιο ανετοι αφου πηρανε νικη και ισως ευνοηθουν με αλληλοσκοτωμους των υπολοιπων ομαδων στα επομενα ματς....Το ματς δεν θα ειναι ευκολο...οι κερκιδες θα εχουν φιλαθλους και απο τις δυο ομαδες...(πολλοι Πολωνοι εχουν ταξιδεψει στη Γερμανια που ειναι διπλα...)....Ο ασος εχει λογικη αλλα μου φαινεται μικρος... Επιλεγω για αυτο το ματς : Να σκοραρουν και οι 2 ομαδες 1,85 Λογος Καταρχην για 1,50 ματς μεταξυ 2 ευρωπαικων ομαδων δεν αξιζει το στοιχημα...2ον Η Πολωνια παρολο που δεν σκοραρε με το Εκουαδορ ειχε 2 δοκαρια (ηταν ατυχη) και οι Γερμανικη αμυνα δεν ειναι και η Καλυτερη του κοσμου...(2 μπαλακια της εριξε η Κοστα Ρικα)...3ον Οι Πολωνοι μαζι με τους Σερβους οπως τους ειδα ισως ειναι η πιο αργες ομαδες του Θεσμου...οποτε αργη αμυνα...σκοραρουν οι γρηγοροι επιθετικοι (Βλεπε Podolski...)...4ον Η παραδοση σιγουρα ειναι με τη Γερμανια...(εχει να χασει δεν ξερω και εγω απο ποτε...απο τους Πολωνους)...το Over Πιθανο αλλα οριακο..ισως..
Bougas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Fernando Alonso Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Alonso! Giancarlo Fisichella Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Ιταλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Γερμανία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Fisichella! Michael Schumacher Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Γερμανία, και ως δεύτερη επιλογή η Ιταλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Ιταλία; Η Γερμανία; Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Δεν έχω ιδέα Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Fisico είναι ο καλύτερος επιθετικός μας Felipe Massa Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Ιταλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Εγώ! Και επίσης ο Fisico, ο Alonso και ο Michael… Kimi Raikkonen Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Πορτογαλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Δεν τους έχω δει να παίζουν. Ο Fisichella πρέπει να είναι καλός Juan Pablo Montoya Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Δεν ξέρω, η Βραζιλία; Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Γερμανία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Δεν ξέρω Ralf Schumacher Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Γερμανία φυσικά Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Michael Ballack Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Πιστεύω ότι ο Fisico είναι καλός Jarno Trulli Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Ιταλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Βραζιλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Giancarlo Fisichella Jenson Button Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Αγγλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Πορτογαλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Thierry Henry ή ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Δεν έχω ιδέα Rubens Barrichello Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αργεντινή Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldo Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Είμαστε όλοι χάλια Nick Heidfeld Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Γερμανία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldo Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Δεν έχω ιδέα! Mark Webber Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Luca Toni Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Fisichella και ο Alonso Nico Rosberg Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Γερμανία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Lukas Podolski Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Fisico, μέχρι να δουν εμένα να παίζω! David Coulthard Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Αγγλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία; Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Bobby Charlton Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Tonio Liuzzi Christian Klien Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Γερμανία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Βραζιλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Michael Schumacher Tiago Monteiro Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Πορτογαλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Απʼ ό,τι ακούω, ο Michael Christijan Albers Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Ολλανδία φυσικά Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Αγγλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Κανείς δεν είναι καλύτερός μου! Vitantonio Liuzzi Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Ιταλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Βραζιλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Luca Toni Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Ο Fisico Scott Speed Ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο; Η Βραζιλία Ποια ομάδα θα χάσει στον τελικό; Η Ιταλία Ποιος παίκτης θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Ο Ronaldinho Ποιος πιλότος της F1 είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο; Όλοι τους είναι πολύ καλύτεροι από μένα!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Mαρεσει που ολοι λενε τον Φισικελα...ρε λες?
Bougas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 να τον παρουμε να παιζει διπλα στον μπορχα? η εθνικη ιταλιας παντος τον χρειαζεται!
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Πο-πο quotes στην προηγούμενη σελίδα!!! Έτσι είναι το σωστό!!!! Έτσι πρέπει να γίνονται οι παραθέσεις. Mαρεσει Μου αρέσει ή μ' αρέσει. ολοι όλοι λενε πάλι αυτός ο τόνος ? Το κάνω και γω αυτό το λάθος αλλά το δικό μας σύμβολο είναι αυτό ";" Mαρεσει που ολοι λενε τον Φισικελα...ρε λες? Παιχτούρα μεγάλη!!!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μου αρέσει ή μ' αρέσει. όλοι πάλι αυτός ο τόνος Το κάνω και γω αυτό το λάθος αλλά το δικό μας σύμβολο είναι αυτό ";" Mπραβο,ωραιος.Για τιν ακριβεια.ο ορος που αρμοζει ειναι "ανταξιος των προσδοκιων" Εχω ξεχασει μερικους τονους.Αν θες μπορεις να τους μετρησεις και να μου τους τριψεις στην μουρη.
yiah Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ισπανια - Ουκρανια Οι Ισπανοι και οι Πορτογαλοι ειναι οι κλασικοι loosers των μεγαλων διοργανωσεων ....Ξεκινανε σαν τα φαβορι επειδη εχουν και καλα πρωταθληματα ταχα...ομως ...μην ξεχνατε οτι εκει στηριζονται σε εισαγομενους...παιχτες...Το ιδιο προκειται να συμβει και τωρα...αντε να περασουν τους ομιλους...να κανουν και κανα ξεσπασμα (οι Ισπανοι) με τους Σαουδαραβες...και αυτα...Οι Ουκρανοι ειναι υπολογισιμη δυναμη...τους ειδαμε στον προκριματικο ομιλο με την Ελλαδα...και αν δεν πουλουσαν και τα τελευταια ματς θα μαζευαν τους περισσοτερους βαθμους σε ομιλο με Δανια ' date=' Τουρκια και Ελλαδα...Αμυντικη μη εμπορικη αλλα φαρμακι στον αιφνιδιασμο ομαδα..[/quote'] ασε φιλος ενα γκολ ακομα και οι ουκρανοι θα αρχισουν ατακες στο στυλ "Μπλαχίν μας πουλησες" στραπατσο!
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ούτε πλάκα δεν σηκώνεις; ... ΟΚ (το σχόλιο ήταν κατά των quotes -που πρέπει να καταργηθούν- και όχι κατά του τρόπου γραφής σου) ΦΟΒΕΡΟ το 4ο των Ισπανών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.