FaNt0M Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Argentina κ τα μυαλά στα κάγκελα.... Η μεγάλη επιστροφή.. Δεν θα μπει κανείς στο διάβα μας.........
mandate Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 την ολλανδία την πιάνουν οι καφρίλες της και γιόκ. βραζιλία-γερμανία τελικός?
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ακουστε σεναριο: τελικος ιταλια-ακτη ελεφαντοστου 0-1 με κεφαλια του γιαγια τουρε. ο γιαγια τουρε περνει μεταγραφη στην τσελσι και ο κοκκαλης 60εκατ.ευρω και παει σπιτι του!
mandate Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ε,BOUGAS μη παίζεις με το πόνο μας ,άσε μας μπας και βγάλουμε καμμιά cpu και κανα divX 6 player.
greekboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ακουστε σεναριο:τελικος ιταλια-ακτη ελεφαντοστου 0-1 με κεφαλια του γιαγια τουρε. ο γιαγια τουρε περνει μεταγραφη στην τσελσι και ο κοκκαλης 60εκατ.ευρω και παει σπιτι του! πολυ καλο για να βγει πραγματικο
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 πολυ καλο για να βγει πραγματικο εγω φιλε εχω παιξει σε e-bet 30 ευρω στην ακτη!
FaNt0M Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δεν είν κακό αλλά καλύτερο είναι τελικός ακτή- ουκρανία που τις έχω παίξει Finalist κ τις δύο.
greekboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 μπαααααα πανε τα λεφτα ειδικα για την Ουκρανια
Bougas Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ποιος θα ανοιξει ενα καινουριο thread,με θεμα γεωργιου speaking?η αλλιως το καφενειο των φιλαθλων?θα βαλουμε και come out and play..................
FaNt0M Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Επιστροφή στο παλιό κ καλό Mpla-Mpla...( 'Oσον αφορά το καφενείο).. Για την ουκρανία θα δούμε φίλε, ούτως ή άλλως για τον παλμό το έπαιξα..
gregdais Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ηλπίζαμε και εμείς να συμετέχουμε, αλλά... με ήτες απο αλβανίες...
greekboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 οι 25 Ολλανδοι παιχτες που προεπιλεχτηκαν για το Παγκοσμιο κυπελλο ειναι οι εξης: Τερματοφύλακες: Φαν Ντε Σαρ, Στεκέλενμπουργκ, Τίμερ Αμυντικοί: Μπουλαρούζ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ντε Κλερ, Γιάλιενς, Κρόμκαμπ, Μάτχινσεν, Όιερ, Χάιτινγκα, Όπνταμ Μέσοι: Μπόατενγκ, Φαν Μπόμελ, Κοκού, Ντε Γιονγκ, Λάντζαατ, Μαντούρο, Σνάιντερ, Φαν Ντε Φάαρτ Επιθετικοί: Μπάμπελ, Καστελεν, Χούντελαρ, Κούιτ, Φαν Νίστελροϊ, Φαν Πέρσι, Ρόμπεν, Φένεγκουρ οφ Χέσελινκ. οι πέντε θα αποκλειστούν από την τελική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ. να πω ακομα οτι μου εκανε εντυπωση οτι αφησε εκτος αποστολής τους: Έντγκαρ Ντάβιντς,Ρόι Μακάι,Κλάρενς Ζέεντορφ και τον Βιλφρίντ Μπόουμα που κατα την γνωμη μου επρεπε να μπουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.