KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Συ,φωνω με τον φονια για Ιταλια,καμια σχεση,ειδικα στο πρωτο μια χαρα ευκαιριαρες εκανε απο κατι τρελες μπαλιες του Τοτι.Και ο Τονι καλος,για αγγουρι τον ειχα αλλα το ξερει το αθλημα. Επισης διαφωνω με τον καντινσκυ για Αργεντινη,απο την εικονα στο ματς με την Ακτη δεν μου εδωσε με την καμια την αισθηση ομαδας που αν παιξει με Βραζιλια δεν θα φαει 4.Οι μονες ομαδες βελτιωμενες σε σχεση με προσφατο παρελθον που ειδα,ηταν η Γερμανια και η Ιταλια,αντε να δουμε και την Γαλλια σημερις
The_player Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Γαλλια - Ελβετια Οι δυο ομαδες εχουν συναντηθει και στα προκριματικα οπου η Γαλλια δεν μπορεσε να κερδισει....Γενικα οι Ελβετοι εχουν πιο νεανικη ομαδα και οι Γαλλοι κλασσικη ομαδα τσουκου τσουκου με την πληθωρα των τελευταιων τους παιχνιδιων να ειναι under...Ειναι σιγουρα τα φαβορι στον ομιλο...και ενα χ μεταξυ τους ισως να τους "Διευκολυνει".... Επιλεγω για αυτο το ματς : under 2,5 goals Και Χ ή Χ2 Λογος : Οπως ανεφερα και πιο πανω το Χ ισως να τους διευκολυνει και τους 2 αφου ειναι σιγουρα οι πιο δυνατες οι ομαδες..στον ομιλο.Την παρουσα φαση βλεπω τους Ελβετους καλυτερους .με τον Φρει.ηγετη.(σκοραρει και πολυ ανετα με fouls).αλλα και παιχτες που παιζουν σε μεγαλες ομαδες...μιας και οι Γαλλοι δειχνουν γερασμενοι ...(Zidane στο κυκνειο ασμα)...με μολις εναν επιθετικο ολκης (Henry) αφου ο Sisse ειναι τραυματιας...τη θεση του θα παρει ο Γκοβου... Επισης καλο στοιχημα ισως ειναι ...η Ελβετια να σκοραρει....για δεστε τα τελευταια της ματς... Jun 3 Switzerland 4 - 1 China PR May 31 Switzerland 1 - 1 Italy May 27 Switzerland 1 - 1 Cτte d'Ivoire Mar 1 Scotland 1 - 3 Switzerland Nov 16 Turkey 4 - 2 Switzerland Nov 12 Switzerland 2 - 0 Turkey Oct 12 Ireland Republic 0 - 0 Switzerland Oct 8 Switzerland 1 - 1 France Sep 7 Cyprus 1 - 3 Switzerland Sep 3 Switzerland 1 - 1 Israel
The_player Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Βραζιλια - Κροατια Λιγα λογια για το ματς: Ενταξει ,πιστευω οτι οι Βραζιλιανοι αν θελουν να κερδισουν μπορουν να κερδισουν οποιαδηποτε ομαδα...το θεμα ειναι Θελουν>? Μαλλον θελουν για να καπαρωσουν την πρωτη θεση στον ομιλο ή καλυτερα να ελεγχουν αυτοι με ποιον θα πεσουν (Ιταλια ή Τσεχια) στην επομενη φαση...Αρα...θα το παρουν το ματς...Ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες (Αυστραλια και Ιαπωνια) μονο οι Αυστραλοι με το physical game ισως εχουν πιθανοτητες να κοψουν κατι απο τους Βραζιλιανους...Για την Κροατια θα τα πουμε πιο κατω... Επιλεγω για αυτο το ματς : Νικη της Βραζιλιας 1,40 Ειδα τους Κροατες σε καποιοα φιλικα και δεν μου αρεσαν...φλυαροι και μαλλον αργοι....αν και εμπειροι καθως ολοι σχεδον παιζουν εξωτερικο...Με τον Πρσο μπροστα δεν νομιζω οτι θα εχει κανενα προβλημα o Lucio....Πιστευω παντως οτι το ματς δεν θα παει σε μεγαλο σκορ οπως σχεδον ολα τα ματς της Κροατιας..αλλα το 2-1 ειναι εφικτο..οποτε αποφυγετε το Over/under... Αν ψαχνετε για σκορερς καλυτερα να πονταρετε στους Klasnic - Adriano..για αυτο το ματς...τον Prso δεν τον εμπιστευομαι οπως και τον Ροναλντο...και πιστευω οτι ο Tudor θα ειναι σαν ταναλια πανω στον Ροναλντινιο... Παντως...Προσοχη. η αποδοση ειναι αρκετα μικρη για ματς της 1ης αγωνιστικης...και καλο θα ειναι να μην πονταρετε τεραστια ποσα...
greekboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Αν ψαχνετε για σκορερε καλυτερα να πονταρετε στους Klasnic - Adriano..για αυτο το ματς...τον Prso δεν τον εμπιστευομαι οπως και τον Ροναλντο... Ο Ροναλντο πιστευω οτι θα σκοραρει... και πιστευω οτι ο Tudor θα ειναι σαν ταναλια πανω στον Ροναλντινιο... κατα την γνωμη μου ειναι δεν ειναι ταναλια το ιδιο θα του κανει...θυμαστε και σε μερικα παιχνιδια στο CL??δεν φενοτανε καθολου αλλα με μια-δυο μπαλιες ή με ενα σουτ εσονε την ομαδα...
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Σωστός ο Kandisky, αλλά ένα μικρο-λαθάκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι Ιταλοί ΕΠΑΙΞΑΝ τελείως διαφορετικά απ'ότι μας είχαν συνηθίσει χροοονιαα τώρα! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Πολύ επιθετική η Ιταλία χθες, μακάρι να δούμε ματσάρες! Λες να ήμουν υπερβολικά αυστηρός? Όπως και νά΄χει, πιστεύω ότι με τους παικτες που έχει η Ιταλία θα έπρεπε να παίζει φουλ επίθεση. Αυτός ο Τόνι είναι μεγάλος παιχταράς, ενώ κι οι υπόλοιποι συνθέτουν ένα τρομερό σύνολο.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Mα στο 1ο μια χαρα επιθεση επαιξε!!!Απλα τοσο τα 2 ακραια μπακ οσο και το χαφ,ο Ντι Ροσι,ειναι για μαπες οποτε οι αλλοι τους βγαινανε στην κοντρα και τα μαζευανε ο Νεστα με τον Καναβαρο. Στο 2ο ειναι η κλασικη Ιταλια που λεει 1-0,βγαινουν οι εφημεριδες "Μεγαλη νικη" 2-0,οι εφημεριδες "Θριαμβος" 3-0,οι εφημεριδες "Σουπερ ομαδα" 4-0,οι εφημεριδες "Γιατι ο προπονητης δεν ξεκουρασε την ομαδα??"
Narayan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μεγάλη ζημιά οι Τογκολέζοι... και πάνω που έλεγα πως τη έκαναν τη έκπληξη.
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Κάτι μου βρομάει στο ματς Κορέα-Τόγκο (και δεν είναι τα πόδια μου). 1 στο ημίχρονο, 2πλό τελικό, με τον μαύρο τερματοφύλακα να μαζεύει τα χέρια του στο πρώτο γκολ και να πνίγει το δεύτερο; Περίεργα πράγματα!
mandate Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Γαλλια - Ελβετια Οι δυο ομαδες εχουν συναντηθει και στα προκριματικα οπου η Γαλλια δεν μπορεσε να κερδισει....Γενικα οι Ελβετοι εχουν πιο νεανικη ομαδα και οι Γαλλοι κλασσικη ομαδα τσουκου τσουκου με την πληθωρα των τελευταιων τους παιχνιδιων να ειναι under...Ειναι σιγουρα τα φαβορι στον ομιλο...και ενα χ μεταξυ τους ισως να τους "Διευκολυνει".... Επιλεγω για αυτο το ματς : under 2' date='5 goals Και Χ ή Χ2 [/b'] Λογος : Οπως ανεφερα και πιο πανω το Χ ισως να τους διευκολυνει και τους 2 αφου ειναι σιγουρα οι πιο δυνατες οι ομαδες..στον ομιλο.Την παρουσα φαση βλεπω τους Ελβετους καλυτερους .με τον Φρει.ηγετη.(σκοραρει και πολυ ανετα με fouls).αλλα και παιχτες που παιζουν σε μεγαλες ομαδες...μιας και οι Γαλλοι δειχνουν γερασμενοι ...(Zidane στο κυκνειο ασμα)...με μολις εναν επιθετικο ολκης (Henry) αφου ο Sisse ειναι τραυματιας...τη θεση του θα παρει ο Γκοβου... σωστός to the bone
greekboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 πολυ βαρετο παιχνιδι και πιστευω και οτι πολλοι εχασαν λεφτα απο την Γαλλια γιατι εκτος απο λιγους παρα πολυ την ειχαν σιγουροι....για να δουμε αν βελτιωθει στα επομενα παιχνιδια....
greekboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Βραζιλια και παντα Βραζιλια στο στοιχημα.... ΥΓ.EKTELESTES κανε edit το μηνυμα σου γιατι το εχεις σε greeklish...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Kριμα για τον Ροναλντο,οταν ξεκινουσε ηταν οντως φαινομενο,τωρα ειναι πιο αργος και απο τον θανατο Ροναλντο και Αντριανο μαζι παιζει να ζυγιζουν οσο ολοι οι υπολοιποι.Δεν γινεται δουλεια ετσι,πολυ αργη η Βραζιλια,πρεπει να βγει ενας απο τα γομαρια μπροστα και να μπει κανενας περιφεριακος στυλ Ρομπινιο.Αυτο που δεν εχει αυτη η ομαδα ειναι ακραια χαφ αποτι φαινεται με αποτελεσμα να μην μπορουν να απλωσουν τους αντιπαλους. Γιατι ο γιωτας εχει τραβηξει τον Ζε Ρομπερτο στα χαφ και εχει τον Ροναλντινιο αριστερο χαφ οταν το παλικαρι θελει να συγκλινει(και βασικα αυτο κανει και τους εχει γραμμενους ολους) προς το κεντρο οπως στην Μπαρτσελονα?Και αναγκαζονται και τρεχουν τα γεροντια ο Καρλος με τον Καφου αποκει πισω και μετα ο Πρσο κανει παρτι στην πλευρα του Καφου Ο Παρειρα πρεπει να παιζει το πιο αθλιο 4-4-2 πουχω δει με μονο τον Εμερσον στην σωστη θεση(γιαυτο και τραβαει) Και επιτελους να δει οτι με Αντριανο-Ροναλντο επιθεση ακομα και εγω φαινομαι αδυνατος και ευελικτος παμε ρ ε Μπαμπιτς παικταρα!!!!(Η ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ,εχει φτασει 33 και παλι βασικος θα επαιζε αν δεν ειχα τον Νταουνινγκ)
mandate Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 η βραζιλία ήταν σα hummer limo.πολύ ξύλο.world cup ούτε για αστείο.η κροατία όμως λέτε να είναι η καινούρια ελλάδα?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 a. ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...και η ισοπαλια αδικη θα ηταν.Καθαρη νικη των Κροατων επρεπε β. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ Ο ΜΑΡΚΟ ΡΕΕΕΕΕ.Παιχταρα μου και στα 35 σου βασικο θα σε βαζω γ. Ωραιος ο Πρσο,δεν τον ειχα σε εκτιμηση.Πολυ τρελα οι Κροατες στις κερκιδες και ωραια ομαδα στο γηπεδο δ. Ο Ροναλντινιο γιατι δεν επαιξε?Ηταν στην 18αδα? ε. Επειδη λεγαμε χτες για Ιταλια και Τσεχια.Οπως τους ειδα εγω και τους 2,και ειδα σημερα την Βραζιλια,ειλικρινα την εχει 3 γκολ η Ιταλια και αλλα 3 η Τσεχια.Στην πορεια μπορει να βελτιωθουν αλλα μετα την 1η αγωνιστικη εγω σου λεω κατσε μην χανουν επιτηδες για να παιξουν με την Βραζιλια.Αντιθετα δεν μπορω να φανταστω ποιος θα ηθελε να βρει τους Κροατες. στ. Ωραιο ρε και το μπακ πουθελε ο Σολιντ,ο Σιμουνιτς.Και το αλλο το μπακ ο Κοβατς.ΠΟυ να παιξει εκει περα ο Σεριτς μωρε...Απολη την Κροατια τον Σεριτς πηγαμε και πηραμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.