zaxoys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Καλή ομαδούλα η Γκάνα αλλά σου έδινε την εντύπωση οτι παίζει χωρίς σέντερ φορ . Οι επιθετικοί της έπαιζαν σαν χαφ , βέβαια είχε και καλό κεντροκό δίδυμο η Ιταλία (θυμηθειτε την μπαλιά που έκοψε με τακουνάκι σε αντεπίθεση ο Νέστα ).Κρίμα για την Τσεχία και τον Κόλερ γιατί τώρα χάνει πολύ σε δύναμη στην επίθεση ,καμία σχέση ο αντικαταστάτης του (τουλάχιστον σε αυτό τον αγώνα) Υ.Γ ο Αλοίζι με πατερίτσες το έβαλε το γκολ?
Cromb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Το πιο σωστό το πε ο κάιζερ... καλόι οι αφρικάνοι αλλά παίζουν όπως να ναι... δηλαδή εντελώς στο χαμό.... Το ίδιο και η ακτή, ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ αλλά όχι ομάδα! edit: Και επειδη με εκπληξη είδαμε τη γκάνα να αλλάζει 2 μπαλιές και να έχει πάθος πέφτουμε στην παγίδα να την εξισώσουμε με την ιταλία... ήμαρτον!!! (καλά το κατάλαβες blueviper, σε σ΄ενα πήγαινε το edit. )
kirileman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Όπως λέει και ο ξεδοντιάρης "οι μαύροι σημαδεύουν το δοκάρι επειδή είναι άσπρο". Οι συγκεκριμένοι την έστελναν πάντα λίγο πιο ψηλά.
blueviper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 edit: Και επειδη με εκπληξη είδαμε τη γκάνα να αλλάζει 2 μπαλιές και να έχει πάθος πέφτουμε στην παγίδα να την εξισώσουμε με την ιταλία... ήμαρτον!!! Ε, όχι και να τους εξισώσω με τους La Pasteria...τι μου έφταιξαν οι έρμοι οι Γκανέζοι;
Cromb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ε, όχι και να τους εξισώσω με τους La Pasteria...τι μου έφταιξαν οι έρμοι οι Γκανέζοι; :-P :-P :-P :-P
sniper_206 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Γκάνα χωρίς Οφορίκουε γίνεται; Όχι! Γι' αυτό χάσανε
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Στα ελληνικα σαιτς παντως λενε οτι ο Κολλερ επαθε θλαση και χανει το Μουντιαλ.ΑΝ επαθε θλαση τοτε ειναι σχεδον αδυνατο να ξαναπαιξει εκτος αν οι Τσεχοι πανε ημιτελικο Ο Νεντβεντ ανεκαθεν θεωρουσα πως ειναι ο παικτης που θαθελε ο Μπεκαμ,ο Ανρι,ο Ζινταν,ο Ροναλντο διπλα τους.Ο τυπος ειναι αυτος που κανει τα παντα,τρεχει για ολους,ξερει τοση μπαλα οσο και οι αλλοι 10 της 11αδας μαζι και γενικα ειναι ο καταλληλος να παιζει αυτος και στο τελος να σου δινει τιν μπαλα να την σπρωχνεις στα διχτυα και να λες "πωπω τι εβαλα,πωπω τι εβαλα"
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Βασικα φιλε εκτελεστη' date='οτι εκανε βουτια εκανε,το ερωτημα ειναι οτι στο ενα βημα υπηρχαν 2 ποδια χιαστι,αν δεν βουταγε αλλα συνεχιζε(λογικα ουτε ο Σουπερμαν δεν σταματαει στους 20 ποντους) θαταν πεναλτι η οχι? Καλη ομαδουλα η Γκανα αλλα πολυ μουντιαλιτο.[/quote'] Με το "αν" και το "θα" δε μπορεί να δώσει πέναλτυ ο διαιτητής όμως, έτσι? Είπαμε όμως, οτι το προηγούμενο σπρώξιμο στην περιοχή του Ασαμόα από τον Ρόσι, ήταν καθαρό πέναλτυ. ^^ ------------------------------------------ Είναι πραγματικά πολύ άτυχοι οι Τσέχοι. Χωρίς Κόλλερ κ Μπάρος δεν είναι το ίδιο. Αυτό το Μουντιάλ είναι καταραμένο, το παμε. Υπερβολικά πολλοί τραυματισμοί (!)
harkouts Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Στα ελληνικα σαιτς παντως λενε οτι ο Κολλερ επαθε θλαση και χανει το Μουντιαλ.ΑΝ επαθε θλαση τοτε ειναι σχεδον αδυνατο να ξαναπαιξει εκτος αν οι Τσεχοι πανε ημιτελικο" Ανακουφισμένος από τη διάγνωση για τον τραυματισμό που υπέστη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Τσεχίας με τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Γιαν Κόλερ. Ο 33χρονος επιθετικός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και κρατώντας το πόδι του, ενώ αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Λόκβεντς. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρή ζημιά, που θα έβαζε πρόωρο τέλος στη διοργάνωση για τον νεοαποκτηθέντα άσο της Μονακό, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή. «Όταν αισθάνθηκα τον πόνο ένιωσα πως όλα τελείωσαν για μένα. Οι εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν πως δεν υπάρχει σοβαρός μυϊκός τραυματισμός στο μηρό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δεν είμαι σίγουρος αν θα προλάβω το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Γκάνα (17/6), αλλά ξέρω πως σε 3-4 ημέρες θα είμαι σε θέση να προπονηθώ και πάλι», τόνισε ο πανύψηλος φορ που πρόλαβε πριν τον τραυματισμό του να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη της Τσεχίας με 3-0. Η είδηση αυτή ικανοποιεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τσεχίας, που δεν γνωρίζει αν και πότε θα έχει στη διάθεσή του τον έτερο βασικό επιθετικό της ομάδας του, Μίλαν Μπάρος, που επίσης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι.
akis401 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Άσχετο με το τοπικ, αλλά μια και εδώ έκανα τη μ@@@@@ το αναφέρω, Ένα σορρυ στον admin που έσβηνε ότι έγραφα(και καλά έκανε) μια και αναφέρεται ότι πρέπει να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish. Δεν το'δα καν. Ο Κολερ 4-5 μέρες εξω τελικά, μόλις το διάβασα σε γερμανικό teletext. Καλό αυτό γιατί όσο "άγριος" ίσως φαίνεται, τόσο αγαθός είναι...και καλός παίκτης βέβαια.
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Απ' όσα είδαμε πάντως ως τώρα στη διοργάνωση, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το Αφρικανικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει με γοργό ρυθμό υποβοηθούμενο από το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίσης καλή εντύπωση μου έκαναν το Εκουαδόρ και η Κόστα Ρίκα και όσο γραφικός κι αν είναι ο Αλέ, δε βλέπω το λόγο γιατί να μην πάρεις έναν απ' τους κεντρικούς τους αμυντικούς στον Ολυμπιακό απ' τη στιγμή που όντως και γρήγοροι είναι και δυνατοί αλλά και μπάλα ξέρουν. Πολύ κακή η εικόνα της αρμάδας που ακόμα και με το ανεβασμένο πρωτάθλημα της, με τόσους καλούς Άγγλους ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Γερμανοί από άμυνα μπάζουν λίγο αλλά θα φτάσουν ψηλά, όπως πιθανότατα και οι Ιταλοί οι οποίοι έχουν το καταπληκτικό χάρισμα να μηδενίζουν την αξία των αστεριών τους και να τα εντάσσουν στο πάντα επίκαιρο γι' αυτούς δόγμα της καταστροφής του παιχνιδιού του αντίπαλου ακόμα και αν αυτός είναι μικρότερης δυναμικότητας. Κάτι Ιαπωνίες και Αυστραλίες δεν θα έπρεπε καν να παίζουν στο θεσμό, η μπάλα που έπαιζαν ήταν μπάλα δημοτικού σχολείου. Το ίδιο ισχύει και για το Ιράν. Χάλι μαύρο και οι Σέρβοι με την Ολλανδία. Ευχαριστούμε το Θεούλη που δε φορτωθήκαμε τον Ντραγκουτίνοβιτς και παράλληλα αναμένουμε να δούμε αν υπάρχει Ολλανδία ή ο Ρόμπεν κι η παρέα του. Όσο παιχταράς κι αν είναι ο άνθρωπος, τόσο μονοδιάστατο παιχνίδι απ' τις "τουλίπες" δεν έχω ξαναδεί. Η Αργεντινή φάνηκε να είναι η μόνη υπερδύναμη που έχει σοβαρή ομάδα ικανή να φτάσει τελικό και να το πάρει. Για να δούμε και τη Βραζιλία τί ψάρια θα πιάσει, ακούω ότι τό'χουν ρίξει πολύ στα πάρτι και τα όργια...
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Σωστός ο Kandisky, αλλά ένα μικρο-λαθάκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι Ιταλοί ΕΠΑΙΞΑΝ τελείως διαφορετικά απ'ότι μας είχαν συνηθίσει χροοονιαα τώρα! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Πολύ επιθετική η Ιταλία χθες, μακάρι να δούμε ματσάρες!
The_player Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Να λοιπον και εγω με νεες προβλεψεις ... Την πρωτη μερα τα πηγαμε σχετικα καλα.. Ν.Κορεα - Τονγκο Λιγα λογια για το ματς Βρισκονται στον ιδιο ομιλο με Γαλλια και Ελβετια και οι ελπιδες τους ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες...Ομως η Κορεα εχει σιγουρα περισσοτερη εμπειρια καποιους "ευρωπαιους" Παιχτες οπως ο Park Και προπονητη ολλανδο και παλι...Dick Advocaat λατρη του επιθετικου παιχνιδιου...Το Τονγκο ειναι απειρο και για μενα ισως η χειροτερη ομαδα του τουρνουα...Οπως και οι αλλες αφρικανικες ομαδες που παρακολουθησαμε...εχουν καποιες καλες μοναδες αλλα παιζουν αναρχα χωρις αρχη και τελος... Επιλεγω για αυτο το ματς : Νικη της Κορεας - αποδοση 2,00 Λογος:H εμπειρια της Κορεας απο το προηγουμενο Παγκ.Κυπελο.2ον Η απειρια του Τονγκο..3ον Ενας ασιατης (Σιγκαπουριανος) πριν απο λιγο καιρο μου ειπε ...αυτην την εποχη η Κορεα ειναι καλυτερη ομαδα απο την Ιαπωνια και μια και ειδα τους Ιαπωνες προχθες...αν δεν ειχαν τη πιεση και το τσαγανο των Αυστραλων θα το τσιμπουσαν το αποτελεσμα...τα ιδια μηχανακια ειναι και οι Κορεατες...Επισης η φημη οτι ο coach του Τονγκο την εκανε και ξαναηρθε για τα πριμ μου λεει οτι μαλλον για αρπαχτη πηγαν στο Mundial...Και κατι αλλο...ξερετε κανεναν παικτη του Τονγκο εκτος απο τον Adebayor..? Πιθανο σκορ :Under 2,5 .... αφου τα φιλικα και τα επισημα λενε την αληθεια.. Jun 2 Liechtenstein 0 - 1 Togo May 14 Saudi Arabia 1 - 0 Togo Jan 29 Angola 3 - 2 Togo Jan 25 Cameroon 2 - 0 Togo Jan 21 Togo 0 - 2 Congo DR Jan 11 Togo 1 - 0 Ghana Jan 7 Guinea 1 - 0 Togo Nov 13 Iran 2 - 0 Togo Nov 11 Paraguay 4 - 2 Togo Oct 8 Congo 2 - 3 Togo και Jun 4 Korea Republic 1 - 3 Ghana Jun 1 Norway 0 - 0 Korea Republic May 26 Korea Republic 2 - 0 Bosnia-Herzegovina May 23 Korea Republic 1 - 1 Senegal Mar 1 Korea Republic 1 - 0 Angola Feb 22 Syria 1 - 2 Korea Republic Feb 15 Mexico 0 - 1 Korea Republic Feb 11 Costa Rica 1 - 0 Korea Republic Feb 1 Korea Republic 1 - 3 Denmark Jan 29 Korea Republic 2 - 0 Croatia πιθανο σκορ 1-0 2-0
manosbnb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΘΜΕ ΚΑΡΦΩΤΟ ΤΗ ΚΟΡΕΑ.....? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΩ ΛΙΓΟ.... ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Υ.Γ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΑΜΕΙΟ.... ΜΗ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.