Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω πολυ στον Τονι και στον Ιντζακι για να βαλουν τα γκολ΄που χρειαζεται η Ιταλια αλλα δεν εχουμε δει ακομα την Γκανα....που εχει καποιους πολυ αξιολογους παιχτες οπως τον Κοφουρ,τον Άπια και τον Εσσιεν φυσικα

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά, οι Πορτογάλοι είναι αδιόρθωτοι. Τα... παθήματά τους στην πρεμιέρα και τον τελικό του Euro 2004 δεν τους έβαλαν μυαλό, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανγκόλα, σήκωσαν πανό στα αγγλικά που έγραφε: "Ελλάδα που είσαι; Το αμυντικό ποδόσφαιρο έμεινε σπίτι". Η... επιθετική Πορτογαλία κράτησε το 1-0 κόντρα στην Αγκόλα, την οποία αποθέωσε όλο το γήπεδο!

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=20464

Δημοσ.

καλα οχι και κακομοιρηδες

ο Θεος ειχε ριξει κατι υπνους τοτε........

εμεις οπως παει το πραγμα δεν προκειται να ξαναδουμε ουτε mundial ουτε ευρωπαικο

Δημοσ.

Βασικα ο Θεος τους υπνους τους εριξε με τους Τσεχους.Παντως αν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ειναι η πραγματικοι Πορτογαλοι,στην 2η φαση(τωρα ειχαν γαμω τις κωλοφαρδιες) θα μαζεψουν μπολικα

Δημοσ.
Μ'αρεσει που εχουμε γινει ολοι......απαιτιτικοι!

δεν μας φτανει αυτο που βλεπουμε.....και θελουμε ακομα περισοτερο.

Σε οποιον δεν αρεσει' date='ας κατσει σπιτι του να δει αρναουτογλου και κατερινα λασπα![/quote']

Ναι ρε Bouga...δε μ' αρέσει αυτό που βλέπω στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων και το καταθέτω, όπως ο κάθε άλλος καταθέτει τις θετικότατες εντυπώσεις του από τα σαπάλια που ανεβοκατεβάζουν το τόπι σα να βαριούνται την ύπαρξή τους.

Κι απαιτητικός θα είμαι...και γιατί να μην είμαι άλλωστε. Αφενός δε μου κοστίζει, αφετέρου αν δεν έχεις απαιτήσεις ποδοσφαιρικής ποιότητας από το Mundial, από που θα έχεις?! Εκτός κι αν το μόνο που έχουν δει ορισμένοι στη ζωή τους είναι το Αθηναϊκός - Αχαρναϊκός κι η μετριότητα που βλέπουμε τους φαίνεται όνειρο.

Κι επιτέλους κόψτε τις παραινέσεις...όποιος δε γουστάρει κάτι που γίνεται στην Ελλάδα, να αλλάξει χώρα κι όποιος δεν αρέσκεται στο ποδόσφαιρο που του προσφέρει η αφάν γκατέ του εθνικού ποδοσφαίρου, να αλλάξει κανάλι. Νισάφι!

Ειχε χτες στην εκπομπη της ΝΕΤ(αισχος,φερτε πισω Πανουτσο-Καρπετοπουλο,12-2 πουναι η εκπομπη θα κανανε παπαδες)

Το μοναδικό πράγμα που αξίζει από αυτό το έκτρωμα είναι τα video. Την είδα στην πρεμιέρα και με έπιασε θλίψη. Το ανοίγω χτες τυχαία και πέφτω στη στιγμή που απαντά ο Γκλέτσος πως δεν πρόλαβε να δει κανένα παιχνίδι (τα ίδια κι ο Σταρόβας)...τι διάολο τότε τους καλέσανε; Για να μας μιλήσουν για τα μουσικοθεατρικά τους σχέδια; Καταραμένη ΕΡΤ με τα πεταμένα σου λεφτά...

Δημοσ.

Κι απαιτητικός θα είμαι...και γιατί να μην είμαι άλλωστε. Αφενός δε μου κοστίζει' date=' αφετέρου αν δεν έχεις απαιτήσεις ποδοσφαιρικής ποιότητας από το Mundial, από που θα έχεις?! Εκτός κι αν το μόνο που έχουν δει ορισμένοι στη ζωή τους είναι το Αθηναϊκός - Αχαρναϊκός κι η μετριότητα που βλέπουμε τους φαίνεται όνειρο.[/quote']

κατα τη γνωμη μου για να δουμε θεαμα πρεπει να περιμενουμε να παιχνιδια της Βραζιλιας

Δημοσ.

σιγουρα

εγω καθε 4 χρονια περιμενω να δω μπαλα μονο απο τη Βραζιλια και ισως τη Γαλλια και την Ολλανδια απο τους αλλους ξερω τι θα δω

Δημοσ.

Προσφέρουν και άλλες ομάδες θέαμα ΠΛΗΝ της Βραζιλίας. Ίδωμεν πάντως.

Πχ. Τσεχία, Γερμανία ( που την βλέπω αρκετά επιθετική, θα δείξει με πιο δυνατούς αντιπάλους ) Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού (!) και πιστεύω πως και στον 2ο γύρο θα δούμε θέαμα και από Αργεντινή-Πορτογαλία (εάν περάσουν, γκουχου-γκούχου).

Θέλω να δω κ τους Κροάτες και Ιάπωνες εναντίον Βραζιλίας, πιστεύω θα τα δώσουν όλα!

Δημοσ.
Κι επιτέλους κόψτε τις παραινέσεις...όποιος δε γουστάρει κάτι που γίνεται στην Ελλάδα, να αλλάξει χώρα κι όποιος δεν αρέσκεται στο ποδόσφαιρο που του προσφέρει η αφάν γκατέ του εθνικού ποδοσφαίρου, να αλλάξει κανάλι. Νισάφι!

Ωραίος είσαι φίλε, κάνεις την κριτική σου και ότι λένε οι άλλοι...απλά τους προτρέπεις ν'αλλάξουν χώρα. Τι άλλο θ'ακούσουμε! Και αυτό που βλέπουμε στο παγκόσμιο, είναι κλάσεις ανώτερο απ'αυτό που βλέπουμε κάθε βδομάδα στα Ελληνικά γήπεδα, τα τόσο μίζερα...Και δεν αλλάζω χώρα....Και τι περιμένατε δλδ να δείτε? Αυτό είναι το ποδόσφαιρο του 2006...όπως ακριβώς μας το παρουσιάζουν!

Δημοσ.

απο την Πορτογαλια τι θεαμα δηαλαδη περιμενεις??εκτος απο τον Κ.Ροναλντο ποιος αλλος μπορει να σου προσφερει θεαμα??

Δημοσ.

Oι Κροατες ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τους παλιους Κροατες.Οι Ολλανδοι θα ανεβουν,οπως και οι Αγγλοι,στην ουσια παιζανε την προκριση τους σε αυτο το ματς γιαυτο ηταν αγχωμενοι

Δημοσ.
Ωραίος είσαι φίλε, κάνεις την κριτική σου και ότι λένε οι άλλοι...απλά τους προτρέπεις ν'αλλάξουν χώρα. Τι άλλο θ'ακούσουμε! Και αυτό που βλέπουμε στο παγκόσμιο, είναι κλάσεις ανώτερο απ'αυτό που βλέπουμε κάθε βδομάδα στα Ελληνικά γήπεδα, τα τόσο μίζερα...Και δεν αλλάζω χώρα....Και τι περιμένατε δλδ να δείτε? Αυτό είναι το ποδόσφαιρο του 2006...όπως ακριβώς μας το παρουσιάζουν!

Μαλλον ο βαιπερ το λεει ειρωνικα ρε συ,οτι νισαφι πια με αυτους που λενε "Αν δεν σαρεσει πηγαινε σε αλλη χωρα"

Δημοσ.

Φίλε akis401...αν είχες πιάσει το νήμα από την αρχή του, μάλλον δε θα είχες καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα. Ξέρει καλά ο Bougas τι εννοώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...