Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θελουν να μπει λουκετο εδω,ωστε να μας θαβουν με την ησυχια τους στο αλλο topic...Επισης,να τονισω οτι ενω λεγατε οτι η συζητηση περι Zidane ειναι off-topic στο World Cup 2006,στο αλλο topic,το εχετε ξεσκισει τελειως...

Ποιος ειναι αμπαλος τωρα?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κ ΤΑ 2 ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ Κ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΗΔΗ.

Ποιοι είναι οι ΑΜΠΑΛΟΙ το γνωρίζουν μόνοι τους John.

Κ προσωπικά, ΟΠΟΙΟΝ βλέπω να μου κάνει διαλέξεις για μπάλα, κ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΝΣΟΜΝΙΑ 5Χ5, έχω κάθε λόγο να τον θεωρώ Α Μ Π Α Λ Ο.

Για να μη πω σε πόσους είχα στείλει Π.Μ. κ δεν είχαν απαντήσει καν, ενώ πόσταραν συχνά στο WORLD CUP - ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΠ.

Άντε λουκέτο να τελειώνουμε λοιπόν.

Δημοσ.
Κ ΤΑ 2 ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ Κ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΗΔΗ.

Εγώ δεν το έχω ζητήσει πάντως,αλλά μάλλον πρέπει....Μα καλά πάνε και παραθέτουν κουβέντες μας σε άλλα topics εδώ??? Καλά κάνουν δεν πειράζει...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
δε παραθέτει απλά τις κουβέντες μας, παραθέτει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τις κουβέντες μας :lol: :lol:

Μάλλον θα παίζει πολύ splinter cell....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον το ότι όταν Kandisky και blueviper έκλεισαν όλα τα στόματα ζητήσατε όλοι επιτακτικά το λουκέτο ;-). Μάλλον θα έπρεπε εκτός από μπάλα (όπως λέτε τουλάχιστον) να μάθετε και να συζητάτε...

EKTELESTES, πότε έγινες moderator και δεν το κατάλαβα;

Ερώτηση: Εσάς σας αρέσει ειλικρινά να βλέπετε μια ομάδα να παίζει αμυντικά και να καταστρέφει όποιες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ένας θεαματικός αγώνας, μόνο και μόνο για το αποτέλεσμα; Που είναι η ευχαρίστηση δηλαδή στο να παρακολουθεί κανείς ποδόσφαιρο τότε;

Δημοσ.

Ερώτηση: Εσάς σας αρέσει ειλικρινά να βλέπετε μια ομάδα να παίζει αμυντικά και να καταστρέφει όποιες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ένας θεαματικός αγώνας' date=' μόνο και μόνο για το αποτέλεσμα; Που είναι η ευχαρίστηση δηλαδή στο να παρακολουθεί κανείς ποδόσφαιρο τότε;[/quote']

Ρε άνθρωπε η Ιταλία έπαιζε μόνο αμυντικά???Ε καλά......Το βιολί βιολάκι εδώ μέσα....:evil:

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρον το ότι όταν Kandisky και blueviper έκλεισαν όλα τα στόματα ζητήσατε όλοι επιτακτικά το λουκέτο ;-). Μάλλον θα έπρεπε εκτός από μπάλα (όπως λέτε τουλάχιστον) να μάθετε και να συζητάτε...

Δεν τα λες σωστά....Κανένας δεν μας έκλεισε το στόμα...Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να μιλάω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται με αποτέλεσμα να με ειρωνεύονται και από πάνω......Άσε μας ρε φίλε....:evil:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ αποσύρομαι πράγματι από την κουβέντα πάντως. Ο blueviper πρέπει να έχει δίκιο. Δεν πρέπει να έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε οι υπόλοιποι.

Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε ομηρικούς καυγάδες με σένα blueviper αν τύχαινε να κάναμε παρέα. Μέχρι το πρωί, είμαι σίγουρος, και χωρίς κανένα νόημα!

konnak αυτό το τελευταίο το είπες για να ανάψεις πάλι τα αίματα, ε; Ότι δηλαδή μας έκλεισαν το στόμα; Μπαγασάκο ;-)

edit: Μα καλά τι πηγές έπρεπε να αντιπαραθέσω για να πείσω ότι αρέσει σε αρκετούς (δε γράφω πολλούς γιατί αυτό δεν το ξέρω) το ιταλικό ποδόσφαιρο; Όλοι αυτοί οι χιλιάδες που πάνε στα ιταλικά γήπεδα, γιατί πάνε; Από μαζοχισμό; Άσε δηλαδή που σιγα σιγά όλες οι ομάδες έτσι έχουν αρχίσει να παίζουν, αλλά εγώ δε βλέπω να μειώνεται το πάθος του κόσμου για ποδόσφαιρο. Γιατί πέρα απ'το ότι υποτίθεται (σύμφωνα με όσα ακούω στην τηλεόραση και μόνο, δυστυχώς τις δικές σου πηγές δεν τις έχω καταλάβει ακόμα. Αν μου τις πεις με λίγο πιο απλά ελληνικά θα σου πω), πέρα λοιπόν απ'το ότι υποτίθεται πως το μουντιάλ δεν άρεσε, οι τηλεθεάσεις ήταν και πάλι στα ύψη. Γιατί τόσος μαζοχισμός;

Δημοσ.
...Το βιολί βιολάκι εδώ μέσα...

...Άσε μας ρε φίλε....

Σεμνά...:evil: Μάθε να μιλάς πρώτα και μετά θα σου ξαναπευθύνω τον λόγο.

Αλλά ξέρω μέχρι που θα φτάσει πάλι η επιχειρηματολογία σας:

"ΛΟΥΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..."

ΟΚ παίδες you 're the masters of football. Απολαύστε την κλειστή σας ανατροφοδότηση ψευδαισθήσεων και give us a break.

ΥΓ: Έχει μήπως κανείς από σας Ιταλική υποκοότητα; Αυτό θα το καταλάβαινα...

ΥΓ2: Δεν αναφερόμουν σε σένα καθόλου Manuel, εσύ έκανες μια ελάχιστη προσπάθεια να στηρίξεις αυτά που έλεγες και δεν χρησιμοποιούσες επιχειρήματα μουσικών και άλλων οργάνων ή το πόσο κατέχεις το τόπι (έλεος δηλαδή...).

Δημοσ.

Ektelestes,κανεις δε σου κανει διαλεξη,τις αποψεις μας λεμε...Τωρα αν δε μπορειτε να συζητησετε ηρεμα και με επιχειρηματα,μη ζητατε να κλειδωθει το topic..Τουλαχιστον,πεστε το σε εναν admin/mod και μη μας τα κανετε τσουρεκια "κλειδωστε το" ολη την ωρα..

Οταν σας εξηγουμε,οτι η Ιταλια κατεσρεψε το ποδοσφαιρο στον τελικο,και εσεις μας λετε forza italia,η μας λετε οτι επαιξε ομαδικα κτλ,ε,τι να πουμε περαιτερω....Πεστε μας οτι υποστηριζετε την Ιταλια ΟΠΩΣ και να παιζει για να τελειωνουμε...

Επιπροσθετως,εγω παω 3 φορες στανταρ την εβδομαδα για μπαλα,και δεν προκειται να φαω ολη την κινηση για να ερθω να παιξω,για να μη με αποκαλεις εσυ αμπαλο...Απλα δεν αξιζει τον κοπο να ερθω,και αυτο δε με καθιστα καθολου αμπαλο...

Ο Narayan δεν παρεθεσε καθολου επιλεκτικα τα σχολια σας,θα το εκανα εγω,αλλα προτιμησα να μη δημιουργησω κοντρες...

Οταν βλεπω τους Γαλλους να πρεσαρουν στον αγωνιστικο χωρο πολυ,οταν βλεπω οτι εχουν παιξει σε 3 παιχνιδια (τελικος,βραζιλια,ισπανια) καλη μπαλα,και οταν βλεπω μια Ιταλια να εχει παιξει ουσιαστικα αξιοπρεπως με τη Γερμανια μονο,και επι 75 λεπτα να προσπαθει να καταστρεψει το ποδοσφαιρο των Γαλλων,οταν βλεπω να εχουν κλειστει σαν κοτες στο 1/3 του γηπεδου,οταν βλεπω οτι οι Γαλλοι με 10 παικτες παλι τους πολιορκουσαν,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα υποστηριξω τη Γαλλια...

Να τη χαιρεστε παντως την Ιταλια,μονο τετρις στο τερμα δεν επαιξαν για να μην τους βαλουν γκολ!

Δημοσ.
Να'στε καλά άπαντες για τα καλά σας λόγια....

Πςςςςςςςς, τι είπε...! Μα τι συλλογισμός, τι ανάπτυξη, τι... ... .

Grow up, please. Now.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Οταν σας εξηγουμε,οτι η Ιταλια κατεσρεψε το ποδοσφαιρο στον τελικο,και εσεις μας λετε forza italia,η μας λετε οτι επαιξε ομαδικα κτλ,ε,τι να πουμε περαιτερω....Πεστε μας οτι υποστηριζετε την Ιταλια ΟΠΩΣ και να παιζει για να τελειωνουμε...

Μα για ποιό λόγο πιστεύεις ότι υποστηρίζουμε την Ιταλία αν όχι για το ότι μας αρέσει η μπάλα που παίζει; Εγώ το έχω πει και το ξαναλέω, δεν έχω τίποτα που να με δένει με αυτή τη χώρα. Ούτε συγγενείς, ούτε καν έχω γνωρίσει κάποιον από εκεί στη ζωή μου. Αλλά όπως σε πολλούς αρέσει η Βραζιλία, έτσι και σε μας αρέσει η Ιταλία. Συγγνώμη αν σου χαλάμε την τέλεια άποψη που είχες βγάλει ότι σε όλους αρέσει το ποδόσφαιρο όπως αρέσει και σε σένα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Και δόξα τω θεό που δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Βασικά νομίζω πως όσοι παίζουν Football Manager θα με καταλαβαίνουν καλύτερα. Γιατί εγώ έτσι βλέπω τους αγώνες. Όπως όταν παίζω manager και κερδίζω 1-0 ή παίζω με κάποια καλύτερη ομάδα ή ξέρω ότι η ομάδα μου έχει καλή άμυνα, βάζω τους παίχτες μου να παίζουν πίσω, έτσι θέλω να κάνουν και οι αληθινές ομάδες. Να προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο. Αν το βασικό τους πρόβλημα είναι να προσφέρουν θέαμα για να χαίρονται οι διάφοροι, τότε σκασίλα μου για το παιχνίδι. Το έχω ξαναπει και το ξαναλέω. Υπάρχουν άπειροι ζογκλερ που κάνουν πολύ πιο θεαματικά πράγματα από αυτά που κάνει ο Ροναλντίνιο. Όταν θέλω θέαμα, θα δω αυτούς. Όταν όμως βλέπω ένα παιχνίδι, θέλω να βλέπω δύο αντιπάλους που μάχονται με κάθε μέσο για την νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος. Όλα πρέπει να επιτρέπονται (μέσα στους κανόνες βέβαια του παιχνιδιού).

Δημοσ.
Πςςςςςςςς' date=' τι είπε...! Μα τι συλλογισμός, τι ανάπτυξη, τι... ... .

Grow up, please. Now.[/quote']

Ποιος σου μίλησε εσένα???:confused: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...