Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι έγινε ρε παιδιά που έγινε Ζιντανικό το θέμα!? Ο Ζιντάν δεν έπαιζε στο καταραμένο Μουντιάλ;

...λες κι απαγόρεψε κανείς να γράψει ο καθένας ό,τι επιθυμεί εξω-ζιντανικά και το έχουμε κάνει και ζήτημα. Σε σχέση δε με άλλα και άλλα thread που έχουν μεταλλαχθεί σε νοητική κονίστρα ειρωνιών και flames, το παρόν έχει διατηρήσει ακόμα μια ευπρέπεια...ούτε σπουδαίους χαρακτηρισμούς έχουμε, ούτε τίποτα που να επιβάλλει την άμεση παραπομπή του.

Προς τι λοιπόν τόση κωλοπιλάλα να κλείσει ξαφνικά?! Λες και δεν έχουμε υπεύθυνους να κρίνουν αν ένα thread επιτέλεσε το στόχο του. Στην τελική 2-3 μέρες έχουν περάσει μόλις από το συμβάν...σιγά και τα bytes που θα χάσουμε. :P

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το topic πάσχει από έλλειψη αντικειμενικότητας...Μόνο αυτό έχω να πω και από εκεί και πέρα λέτε ό,τι θέλετε....

Δημοσ.

Αντικειμενικότητα?!

Την εκφράζεις κι ο ίδιος και μας εγκαλείς για την απουσία της; Ή μήπως θεωρείς πως σε ένα forum στην τελική, ανάλογα με τη θεματική πάντα, δεν υποχρεωνόμαστε να προσθέσουμε μονάχα την υποκειμενική μας ματιά; Η φύση του thread επιβάλλει να καταθέτει ο καθένας προσωπικές κρίσεις και μόνο...αντικειμενική αλήθεια θα μπορούσαμε να έχουμε αν εξετάζαμε το ύψος του Ζιντάν.

Δημοσ.
Sorry για την παρέμβαση,συνεχίστε.....

Καληνύχτα κι έφεξε...οι δυο μας μιλάμε, βλέπεις πολλούς; :mrgreen:

Άμα βρε Νώντα δεν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας κι απλώς ηθικολογείς, για να μην πω συντονιστολογείς αναίτια, άσ' το να πάει το καημένο. Πετάς προτασούλες και μετά χαλιέσαι που τις σχολιάζουμε...τι διάολο συμμετέχεις τότε; :-D

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί υπάρχει γενικώς πρόβλημα το να συζητάμε για τον Ζιντάν απ' τη στιγμη που το θέμα που τον αφορούσε περιέργως και ως διά μαγείας εξαφανίστηκε και απ' ότι βλέπω εμφανίστηκε πάλι σήμερα (!? αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).

Ουτως ή άλλως ένα μπουρδέλο και μισό καταντάνε συχνά πυκνά ακόμα και τα καλύτερα thread απ' τον κάθε γραφικό, αυτό μας πείραξε?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αλήθεια καλέ μου Manuel...εσύ πως ακριβώς τα καταφέρνεις και γλυτώνεις από την ανοησιολογία των ΜΜΕ κι εμείς οι λοιποί που δεν ταυτιζόμαστε με την οπτική σου γινόμαστε βορά στις διαθέσεις και το πιπίλισμά τους; Τόσο πνευματικά ανεπαρκείς είμαστε οι υπόλοιποι' date=' που μονάχα ο Manuel κατορθώνει και ξεπερνά την προπαγάνδα χάρη στην κριτική του υπεροχή και το υψηλό επίπεδο αντίληψης;

Συνεχίζεις να μας θεωρείς πρόβατα...ωραίος!

Edit: Εύχομαι κι ελπίζω να μας προσφέρεις στο επόμενο μουντιάλ τις εκφωνητικές σου ικανότητες, για να πάψουμε πλέον να αισθανόμαστε αποστροφή για το κατενάτσιο.[/quote']

Αμάν ρε blueviper, δεν είναι τρόπος αυτός που απαντάς. Είναι παράλογος. Βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Οποιοσδήποτε μου λέει ότι "αυτά είναι ιστορικά καταδικασμένα" και άλλα τέτοια, εννοείτε ότι από κάπου τα έχει πάρει. Εκτός λοιπόν από την περίπτωση κάποιος να κάθεται και να ρωτάει χιλιάδες ανθρώπους την άποψη τους ώστε να έχει βγάλει άποψη από μόνος του, εννοείτε ότι η άποψη του πηγάζει από αυτά που ακούει στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να είναι αλλιώς;

Τώρα το ότι όλοι στην τηλεόραση λένε αρλούμπες, νομίζω ότι το ακούτε και εσείς. Αν όχι, τότε πράγματι έχω καλύτερο τρόπο σκέψης. Αν ναι, παραδέχεστε ότι η πηγή σας είναι αναξιόπιστη.

Και κάτι ακόμα. Η μοναδική φορά που είχα στα χέρια μου στατιστικά στοιχεία, ήταν αυτή με τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Τότε ήταν που μου αποδείχθηκε μια και καλή ότι όλα αυτά που λέγονται στην τηλεόραση, είναι προπαγανδίστικα και έχουν στόχο να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη (γιατί φυσικά κανένας δε θέλει να γίνει σαν εμένα κ να διαφωνεί με όλους για πράγματα ιστορικά αποδεδειγμένα που τα είπε μέχρι και η τηλεόραση).

Συμπέρασμα από αυτά; Δεν δέχομαι την τηλεόραση σαν επιχείρημα και όχι όλο αυτό το ειρωνικό κατεβατό που μου λες και είναι επιεικώς σαχλαμάρες. Λες και αμα λες στον άλλο ότι διαφωνείς με την άποψη του, είναι σαν να του λες ότι είναι πνευματικά ανεπαρκής. Που και να το έλεγα δηλαδή, θα είχα κάθε δικαίωμα, γιατί δεν μου έχετε δώσει την αίσθηση πολλοί εδώ μέσα ότι με θεωρείτε και ιδιαίτερα έξυπνο, οπότε γιατί εγώ θα έπρεπε να σας δώσω αυτό το δικαίωμα έτσι από το τίποτα;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Όσο για την Εθνική μας, ναι το πιστεύω, σ'αρέσει δε σ'αρέσει.

Ποιό από τα δύο πιστεύεις; Ότι είναι ΚΑΙ το πρωτάθλημα ΚΑΙ η εθνική ανήθικα ή ότι είναι και τα δύο ηθικά; Γιατί εγώ τα διαχωρίζω απόλυτα. Η εθνική μου φαίνεται ηθικότατη ομάδα και το πρωτάθλημα μου φαίνεται εντελώς ανήθικο.

Επι τη ευκαιρία, όλοι αυτοί που δε σας αρέσει το "αμυντικό" όπως το λέτε ποδόσφαιρο και βαριέστε να το βλέπετε και θεωρείτε αυτούς που παίζουν έτσι ότι καταστρέφουν το σπορ, φαντάζομαι ότι δε θα είδατε τους αγώνες της Εθνικής μας στο Euro επειδή θα σας είχε πάρει ο ύπνος, ε; Και φαντάζομαι επίσης ότι μετά θα βγήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε για τους παλιοζαγοράκη και παλιοδέλλα που σας χάλασαν το euro, ε;

Το πιο απίστευτο απ'όλα για μένα, είναι ότι δεν καταλαβαίνετε το πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ (όχι απλά πολύ) υποκειμενικοί είστε και προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σαν δόγματα. Αν απλά γράφατε "εμένα δε μου άρεσε" και τέρμα, δε θα με πείραζε καθόλου, αλλά εκφράσεις του τύπου "αυτοί κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο και δε σεβάστηκαν τον κόσμο που θα βαριόταν" και είναι βρώμικοι και ξεφτίλες και ντροπή τους και μάλιστα τη στιγμή που έχουμε ζήσει ένα euro2004, αυτό και μόνο είναι που βρίσκω απαράδεκτο. Σέβομαι τη γνώμη σας, αλλά σαν γνώμη θα έπρεπε να την διατυπώνετε. Όχι σαν ιστορικές αλήθειες.

Δεν αναφέρομαι σε όλους. Αναφέρομαι σε αυτούς που ξέρουν.

Δημοσ.

Επι τη ευκαιρία' date=' όλοι αυτοί που δε σας αρέσει το "αμυντικό" όπως το λέτε ποδόσφαιρο και βαριέστε να το βλέπετε και θεωρείτε αυτούς που παίζουν έτσι ότι καταστρέφουν το σπορ, φαντάζομαι ότι δε θα είδατε τους αγώνες της Εθνικής μας στο Euro επειδή θα σας είχε πάρει ο ύπνος, ε; Και φαντάζομαι επίσης ότι μετά θα βγήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε για τους παλιοζαγοράκη και παλιοδέλλα που σας χάλασαν το euro, ε;

[/quote']

Πέστα ρε φίλε....Κι εμένα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο να σου πω την αλήθεια,αλλά πολλές φορές ένα παιχνίδι τακτικής μπορεί να είναι καλύτερο από ένα παιχνίδι επίδειξης και θεάματος...:-|

Το πιο απίστευτο απ'όλα για μένα' date=' είναι ότι δεν καταλαβαίνετε το πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ (όχι απλά πολύ) υποκειμενικοί είστε και προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σαν δόγματα. Αν απλά γράφατε "εμένα δε μου άρεσε" και τέρμα, δε θα με πείραζε καθόλου, αλλά εκφράσεις του τύπου "αυτοί κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο και δε σεβάστηκαν τον κόσμο που θα βαριόταν" και είναι βρώμικοι και ξεφτίλες και ντροπή τους και μάλιστα τη στιγμή που έχουμε ζήσει ένα euro2004, αυτό και μόνο είναι που βρίσκω απαράδεκτο. Σέβομαι τη γνώμη σας, αλλά σαν γνώμη θα έπρεπε να την διατυπώνετε. Όχι σαν ιστορικές αλήθειες.

[/quote']

Ρε φίλε και εμένα αυτό μου τη σπάει...Με το έτσι θέλω να ασπαστούμε την άποψη μερικών....:evil: :evil:

Δημοσ.

H Eθνική με βάση τους παικτες που ειχε κατάφερε το καλύτερο δυνατόν, παρουσιαζοντας το καλύτερο δυνατό θέαμα.

Η Ιταλία εν αντιθέσει, από καταβολής ΠΚ, έχει βγάλει μεγάλους παιχταράδες τόσο στο χώρο του κεντρου όσο και στον επιθετικό τομεα, παρόλα αυτά όμως το θέαμα που παρουσιάζει η εθνικη της είναι πάντα μέτριο μια και προσανατολίζεται στο κατενάτσιο.

Εν ολίγοις, τον μαθητή που έχει δυνατότητες για 5 δεν μπορεις να τον κατακρινεις αν πιασει 6. Τον μαθητή που έχει δυνατότητες για τουλάχιστον 9 όμως, θα τον κατακρίνεις όταν μια ζωή προσπαθει απλώς να πιάσει τη βάση και να περάσει στο ίσα ίσα με όσο το δυνατόν λιγότερη κούραση. Εν τέλει, αυτός που αξίζει το χειροκρότημα είναι ο εχων λιγότερες δυνατότητες που προσπαθει και ξεπερνά τον εαυτό του παρά ο άλλος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η τελευταία σου άποψη Kandinsky. Πες μου όμως ειλικρινά: δεν τα χάρηκες εκείνα τα παιχνίδια; Πώς μπορείς να λες ότι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν κάποιοι που παίζουν πάντα έτσι; Οχι τίποτα άλλο βρε παιδιά, αλλά με έχετε κάνει να αισθάνομαι λες και είμαι εξωγήινος! Και για το ότι αισθάνομαι έτσι, φταίει κυρίως η τηλεόραση παρά οι 3-4 απόψεις που διάβασα εδώ μέσα. Άρα blueviper κάπου εδώ αποκαλύπτεται και η φυσική δική μου αδυναμία να μην καταφέρνω να την εμποδίσω να με παρασύρει συναισθηματικά. Παρ'όλα αυτά, στην θεωρία εξακολουθώ να την αμφισβητώ. Αλλά η δύναμη της είναι τεράστια και δε θεωρώ αφελή ή οτιδήποτε άλλο όποιον παρασύρεται. Αλλά θεωρώ αφελή αυτόν που νομίζει ότι "εγώ δεν επηρεάζομαι καθόλου. Έχω απόλυτα δική μου κρίση"

Δημοσ.

Nα χάρηκα ποιά παιχνιδια? Της εθνικής? Ή της Ιταλίας? Για την εθνική τα ειπαμε, έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Δεν πέταξα στα ουράνια με το ποδόσφαιρο που παίζαμε, η Τσεχία πχ ήταν καταφανώς καλύτερη σε ποιότητα αλλά τους παραδέχτηκα γιατί έκαναν την υπέρβαση τους, κάτι που ποτέ δε θα πεις για την Ιταλία ακόμα κι αν πήρε το κύπελλο.

Την Ιταλία είπα πότε τη χάρηκα, όταν σε κάποια διαστήματα βγήκε μπροστά καθως και στην παράταση με τη Γερμανια. Αυτό ήθελα να δω απ' την Ιταλία, να βγαίνει μπροστά, να "εκτίθεται" και να μην κρύβεται, να δημιουργει παιχνιδι παρά να κλείνεται στο καβούκι της.

Δημοσ.
Nα χάρηκα ποιά παιχνιδια? Της εθνικής? Ή της Ιταλίας? Για την εθνική τα ειπαμε' date=' έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Δεν πέταξα στα ουράνια με το ποδόσφαιρο που παίζαμε, η Τσεχία πχ ήταν καταφανώς καλύτερη σε ποιότητα αλλά τους παραδέχτηκα γιατί έκαναν την υπέρβαση τους, κάτι που ποτέ δε θα πεις για την Ιταλία ακόμα κι αν πήρε το κύπελλο.

[/quote']

Ε βέβαια,αφού είσαι αντιΙταλός σιγά μην την παραδεχτείς....

Και μετα νευριάζετε που λέω ότι δε βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...