nontasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αντί να ασχολούμαστε με το γεγονός οτι κέρδισε η Ιταλία καταντήσαμε να ασχολούμαστε με τις ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΖΙΝΤΑΝ Κ ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ ! Πέστα ρε γιατί βαρέθηκα να ακούω μαμακίες....:evil: :evil: Να πάνε να πνιγούν και οι δυό τους....Βλάκες είναι που ο ένας βρίζει και ο άλλος βαράει κουτουλιές...Τον έκαναν τον τελικό μπουρ...ο!!! Και ρε παιδιά έλεος δε σταματάτε να ασχολείστε πια με αυτό το θέμα??Άλλος είναι ο τίτλος του topic!!!:evil:
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 1. Ο τίτλος είναι World Cup 2006 και μιλάμε για γεγονότα του τελικού. 2. Το τόπικ του Ζιντάνη μάλλον το πήρε το "εύρηκα" ή εγώ έχω πάθει μαλάκυνση και δεν το βρίσκω.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 EKTELESTES' date='σοβαρολογεις?Και οι 2 εχουν εξισου λερωμενο το ποινικο ποδοσφαιρικο τους μητρωο? Ο Zidane εχει παρει ξερω γω,3-4 κοκκινες...[/quote'] 12 συνολικά έχει πάρει(πόσες απ'ευθείας κόκκινες ή 2 κίτρινες δεν ξέρω-το άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό χτες) Αλλά αυτό δε μειώνει την αξία του, Και έλεος να συγκρίνουμε ένα δολοφόνο της μπάλας(ΜΑτεράτσι) με κάποιον που αν και δεν τρελενόμουνα μαζί του, ποδοσφαιρικά τον κατατάσω ένα σκαλί παραπάνω από ένας πολύ καλός παίκτης, που πάντα ήξερε να παίζει απλά και όπου έπαιξε ήταν ηγέτης. Αλήθεια με τις τιμωρίες στα Ιταλικά πρωταθλήματα τι έγινε? Ξέρετε για ποιες λέω ε? Για το πρωτάθλημα που παίζουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Εκτός κι αν θεωρείτε άλλο το ένα άλλο το άλλο. Για μένα κάθε Εθνική ομάδα αντικατοπτρίζει και το ποδόσφαιρο κάθε χώρας ( ήθος-αξία και λοιπά)
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μανωλη,η συζητηση δεν ειναι καθολου Ιταλια ή Ζινταν...Εγω θεωρω οτι η Γαλλια επρεπε να το παρει,και οχι μονο λογω του Ζινταν...Η Γαλλια εχει παικταραδες μεσα,και αν δεν ειχε αυτη την αμυνα,μονος του ο Ζινταν δε θα εκανε τιποτα... Και η Γαλλια παιζει ομαδικο ποδοσφαιρο,αλλα γενικα επαιξε στρωτη μπαλα,και σχετικα επιθετικα,ουτε υπερ-θεαμα προσεφερε,ουτε τσιρκο πηγε να το κανει(βλεπε Βραζιλιανους,που ατομικα "χορευουν" και καλα)..Εμεις δε θελουμε να βλεπουμε ζογκλερικα,θελουμε να βλεπουμε καλη μπαλα,και σιγουρα η Γαλλια μας το προσεφερε αυτο πολυ παραπανω απο την Ιταλια... Επιπλεον,ασχολουμαστε παραπανω με την αντιδραση του Ζινταν καταρχας επειδη ειναι ο μεγαλυτερος παικτης της τελευταιας δεκαετιας,αφετερου ηταν το τελευταιο του παιχνιδι και φυσικα ηταν στον τελικο του παγκοσμιου κυπελλου...Δεν εξισωνεται με τα μπουκετα του Καρεμπε πχ,με τον Παοκ...Αλλη βαρυτητα εχει... Τον τελικο,μπ@@@@@@ο πηγε να τον κανει η Ιταλια,με το τραγικο κατενατσιο που επαιξε,ομως παλι καλα,ειδαμε λιγο μπαλα απο τη Γαλλια... ps:ας ειχε τα @@@@@@ η Ιταλια,να παιξει λιγο μπαλα,αντι να προσπαθει να το παει στα πεναλτι..Γιατι στα πεναλτι ειναι καθαρα θεμα τυχης-ψυχολογιας.Τουλαχιστον,οταν εμειναν οι Γαλλοι με 10,ας ειχε τα κοτσια να τελειωσει εκει τον αγωνα...Αμα λεω εγω οτι ειναι ξεφτιλες....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Για μένα κάθε Εθνική ομάδα αντικατοπτρίζει και το ποδόσφαιρο κάθε χώρας ( ήθος-αξία και λοιπά) Το πιστεύεις αυτό για την Εθνική Ελλάδος;;!!!!! john έχω ήδη απαντήσει περισσότερες από μια φορές στα όσα λες. Απλούστατα καλή μπάλα δεν πιστεύω ότι είναι αυτή.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το πιστεύεις αυτό για την Εθνική Ελλάδος;;!!!!! Σαφώς και το πιστεύω, το ότι πήραμε το ΕURO δε σημαίνει τίποτα, δε θα βγάλω τα συμπεράσματά μου από ένα πυροτέχνημα. Καλώς ή κακώς ανύπαρκτοι είμαστε στην Ευρώπη. Και σε επίπεδο εθνικής και σε επίπεδο συλλόγων. Το ότι οι Ιταλοί είναι βρώμικοι είναι σε όλους γνωστό εδώ και πάαααααααρα πολλά χρόνια.
nontasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Θέλω να δω πότε θα κουραστείτε να βρίζετε την Ιταλία.....Δε βαρεθήκατε ρε παιδιά??? :mrgreen:
blueviper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Όχι! *&$@*&*#$*&%@#&&$*# κατενάτσιο...!!! :evil: Ευχαριστήθηκες; :-P Μαμακίες ο ένας...δεν κουραστήκατε ο άλλος...ό,τι γουστάρουμε θα λέμε στην τελική, εκτός κι αν χρειαζόμαστε την έγκρισή σας πρώτα για να εκφράζουμε τη γνώμη μας. Ώχου...
nontasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοκρατία έχουμε,άρα εκφραστείτε ελεύθερα!!! :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ναι,οκ,το Μουντιαλ τελειωσε,δεν πεφτει και κανα λουκετακι στο τοπικ να τελειωνουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Σαφώς και το πιστεύω' date=' το ότι πήραμε το ΕURO δε σημαίνει τίποτα, δε θα βγάλω τα συμπεράσματά μου από ένα πυροτέχνημα. Καλώς ή κακώς ανύπαρκτοι είμαστε στην Ευρώπη. Και σε επίπεδο εθνικής και σε επίπεδο συλλόγων. Το ότι οι Ιταλοί είναι βρώμικοι είναι σε όλους γνωστό εδώ και πάαααααααρα πολλά χρόνια.[/quote'] Mα τι σχέση έχει αυτό; Έγραψες ότι η Εθνική μιας χώρας αντικατοπτρίζει και το ήθος του ποδοσφαίρου της χώρας που εκπροσωπεί. Ξαναρωτάω λοιπόν: Πιστεύεις ότι το ήθος της Εθνικής Ελλάδος είναι το ήθος του ελληνικού πρωταθλήματος; Τα επιχειρήματα "είναι γνωστό σε όλους" είναι μούφες φυσικά. Σκέψου μόνο τις πηγές που έχεις. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν σχόλια τα όποια βαριέμαι να ξαναγράψω. Τα είπα νωρίτερα. Ας πω ένα καινούργιο. Η κάμερα να δείχνει τον Ζιντάν να φωνάζει μετά την κεφαλιά που έκανε και απέκρουσε ο Μπουφόν και οι δύο εκφωνητές να συμφωνούνε λέγοντας "να, να. Εδώ ακριβώς φαίνεται πόσο το θέλει" και αν δεν τα θεωρείτε και αυτά γελοιότητες, τότε τι να πω... Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν έχετε για πηγή. Αυτοί είναι που αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη και διαμορφώνουν το ποιοί είναι οι "όλοι". Μάλιστα. Καμιά φορά πάντως, τους ξεφεύγουν και κάποιοι αξιόλογοι καλεσμένοι...
EKTELESTES Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Λουκέτοοοοοοο. Μόνο για Μουντιάλ δε μιλάμε πλέον. Έχει γίνει Ζιντανικό το θέμα,Παλι ΠΑΝΙΚΟΣ.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Manoyel νομίζω είναι ανώφελο να ασχοληθεί κανείς με όσα λες, λίαν επιεικώς αστεία. Όσο για την Εθνική μας, ναι το πιστεύω, σ'αρέσει δε σ'αρέσει. Συνέχισε να χαίρεσαι με τις βρωμιές των κάθε Ιταλών.
blueviper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αλήθεια καλέ μου Manuel...εσύ πως ακριβώς τα καταφέρνεις και γλυτώνεις από την ανοησιολογία των ΜΜΕ κι εμείς οι λοιποί που δεν ταυτιζόμαστε με την οπτική σου γινόμαστε βορά στις διαθέσεις και το πιπίλισμά τους; Τόσο πνευματικά ανεπαρκείς είμαστε οι υπόλοιποι, που μονάχα ο Manuel κατορθώνει και ξεπερνά την προπαγάνδα χάρη στην κριτική του υπεροχή και το υψηλό επίπεδο αντίληψης; Συνεχίζεις να μας θεωρείς πρόβατα...ωραίος! Edit: Εύχομαι κι ελπίζω να μας προσφέρεις στο επόμενο μουντιάλ τις εκφωνητικές σου ικανότητες, για να πάψουμε πλέον να αισθανόμαστε αποστροφή για το κατενάτσιο.
nontasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Λουκέτοοοοοοο. Μόνο για Μουντιάλ δε μιλάμε πλέον. Έχει γίνει Ζιντανικό το θέμα,Παλι ΠΑΝΙΚΟΣ. Και εγώ αυτό λέω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.