Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έπαιξαν μόνο με τη Γαλλία κατενάτσιο οι Ιταλοί. Θυμηθείτε το ματς με τις Η.Π.Α. όπου έπαιζαν για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω και πάραυτα δεν μπορούσαν να βγάλουν πάνω από 1-2 ευκαιρίες. Με τους Αυστραλούς δεν το συζητώ, είχαν απέναντί τους μία ομάδα που εμφανώς δεν τραβούσε και τι έκαναν; Πασούλες κοντά στη σέντρα μήπως κι ανοίξει η άμυνα από τα πλάγια και έλεγχος στο δικό τους μισό του γηπέδου. Μόνο σε ένα ματς τους ευχαριστήθηκα, με τη Γερμανία, αλλά με καλή εμφάνιση σε έναν αγώνα εκ των επτά που έπαιξαν δεν μπορεί να πει κάποιος πως πρόσφεραν θέαμα.

Η Γαλλία ήθελα να αποκλειστεί από την αρχή επειδή με Ελβετία και Κορέα δεν βλεπόταν, ωστόσο με τις καταπληκτικές εμφανίσεις με Ισπανία (όπου έφαγε γκολ από πέναλτι στην αρχή και μετά έβαλε τρία, αυτό είναι ανατροπή και μαγκιά) και Βραζιλία (Ροναλντίνιο; Ποιος Ροναλτίνιο;;;) με κέρδισε επειδή επιτέλους έβλεπα καλή μπάλα σε αυτό το Μουντιάλ, εκτός της Γερμανίας και της Αργεντινής που επίσης έπαιξαν καλά.

Και τεσπά, δεν έχει νόημα να λέμε πως η Ιταλία "άξιζε" το ΠΚ επειδή έχει καλούς παίκτες, όλες οι ομάδες που συμμετείχαν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είχαν καλές μονάδες, το θέμα είναι τι κάνουν στο τεραίν. Αν σιχαίνεται η ψυχή μου να τους βλέπει γιατί να χαρώ που είναι πρωταθλητές κόσμου;

btw είναι κάπως ειρωνικό να βλέπεις την εθνική Ιταλίας να παίζει πραγματικό καταστροφικό ποδόσφαιρο, την στιγμή που προ διετίας εφημερίδες όπως η Γκαζέτα και η Κοριέρε κατέκριναν τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής μας στην Πορτογαλία. Τότε δεν τους βγήκε το τάχα μου επιθετικό στυλ και το έριξαν πάλι στα παλιά κόλπα φέτος, σε υπερθετικό βαθμό σε ορισμένες περιπτώσεις.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ίσως να μην σας νοιάζει απλά θα ήθελα να πω κι εγώ την άποψή μου! Ο Ζιντάν καταρχήν για μένα είναι ο No1 ποδοσφαιρηστής στον κόσμο και από κάτω του είναι Πελέδες και Μαραντόνες! Αρκετά πια με αυτούς. Γέρασαν πια άλλες εποχές. Όμως...αυτοί που κάποιοι θεωρούν ότι έχουν αφήσει εποχή και και και μπλα μπλα μπλα κάθε τόσο, ήταν αγγελούδια; Εδώ ο Μαραντόνα έβαλε γκολ με το χέρι και αντί να τον κράζουν τον επεφημούν και το λένε και χασκογελάνε κιόλας! Για μένα Ζιζού και ξερώ ψωμί και του δικαιολογώ τα πάντα. Αν σε μια τέτοια καριέρα πήρε και 3-4 κόκκινες δεν νομίζω ότι έγινε και τίποτα! Σίγουρα δεν θα ήθελα να τελειώσει έτσι, αλλά αυτά έχει η ζωή!

Ακόμα όταν βλέπω σκηνές διάφορες και διαβάζω γι'αυτόν δακρύζω!

Δημοσ.

:lol:

έχει ξεφύγει τελείως το θέμα :lol:

εκει που ποστάραμε 5-6 άτομα, ξαφνικά πλάκωσε ο κάθε πικραμένος :lol:

ρε, πάρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΤΑ !!!

;)

Δημοσ.

Δυο πραγματάκια ακόμα :

α. Απάντηση Ματεράτσι : «Τον κράτησα από τη φανέλα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε προς το μέρος μου, μου μίλησε με χλευαστικό τρόπο, με κοίταξε με υπερβολική αλαζονεία από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: "Εάν θέλεις πραγματικά τη φανέλα μου, θα σου τη δώσω μετά τον αγώνα". Του απάντησα με μια προσβολή, είναι αλήθεια».

Τρομερή απάντηση Ζιντάν κύριοι. Πνευματώδης, χιουμοριστική, απλά κορυφαία! Φαντάσου λοιπόν τί του είπε η λούγκρα σε κορμί νταγλαρά για να μην έχει καν τα κάκαλα να το πει. Έτσι είναι οι άντρες...

β. http://www.thrylos-fans.net/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=1

Ότι θα ήθελα να είχα πει.

Δημοσ.

Αν αυτό είναι αλήθεια, επειδή το είδα κ αλλού, δε ήταν τρομερή απάντηση. Ήταν αλλαζονική κ ηλίθια όσο δε πάει άλλο. Κ αυτό το πιστεύω, οτι είναι απίστευτα αλλαζόνας, άσχετα αν είπε στον Ματεράτσι κάτι τέτοιο ή όχι.

Αν βλέπατε στο ματς με την Κορέα πως τσακωνόταν με την άμυνα της Γαλλίας κ πως τους φώναζε ( που αν δεν ήταν η άμυνα θα είχε φύγει άπατη πάλι η Γαλλία ) θα θέλατε να του σκάσετε εσείς κεφαλιά!

Δημοσ.

Φίλε "εκτελεστή" πραγματικά φοράς ιταλικά γυαλιά...βγάλτα και λίγο! Και δες τα πράγματα ως έχουν και όχι ως θα ήθελες να έχουν! Έλεος πια με αυτούς που μιλούν χωρίς να σκέφτονται! Τους μισούς της Ιταλίας ο Ζινταν τους έχει μάθει μπάλα και ο Ζιντάν τους έκανε ονόματα! Τον Ινζάγκι πχ ποιος θα τον ήξερε αν δεν ήταν ο Ζινταν να του βγάζει έτοιμα γκολ;

Σκέψου λίγο πρώτα πραγματικά τα γεγονότα!

Δημοσ.

Η λούγκρα του είπε αυτό φίλε Kandinsky... Δώστε βάση...

...ότι ο Ματεράτσι τον αποκάλεσε "γιό πόρνης τρομοκράτισσας"...
και αυτό προέρχεται σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές που μπορούν και διαβάζουν χείλη!!

http://www.sport24.gr/html/ent/019/ent.129019.asp

Και το πόρης που γράφουν είναι πολύ ελαφρύ...πουτάνα θα ήταν η ακριβής λέξη όπως φαίνεται από το παρακάτω αγγλικό κείμενο..

After an exhaustive study of the match video, and with the help of an Italian translator, Rees claimed that Materazzi called Zidane “the son of a terrorist whore” before adding “so just f*** off” for good measure, supporting the natural assumption that the Frenchman must have been grievously insulted.

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,28749-2263995,00.html

Και λίγα του έκανε του παλιοπούστη!! Τώρα θα τιμωρηθεί ο Materrazi από τη ΦΙΦΑ παραδειγματικά με 1 χρόνο αποκλεισμό από τα γηπεδα ας πούμε να του πηδηχτεί η καριέρα??? Καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε το να βρίζεις κάποιον με τέτοιο τρόπο είναι ποινικοποιημένο και μπορεί καποιος να πάει στο δικαστήριο.. Δεν νομίζω όμως ούτε ένα χιλιάρικο να πληρώσει ο αλήτης... Γιατί και αυτοί βλέπουν ότι θέλουν και τιμωρούν ότι θέλουν...

Και η προσωπικότητα του Zideane φαίνεται στο γεγονός ότι δεν έχει πει κουβέντα για το γεγονός!! Εγώ ρε θα τον είχα θάψει, θα ειχα σκάψει τον τάφο του στα Media!! Και αυτός δεν έχει πει τίποτα γιατι είμαι σίγουρος ότι ντρέπεται για τον εαυτό του που έκανε κάτι τέτοιο παρά την απίστευτη προσβολή που έλαβε!!! Και το άλλο το κολόπαιδο, βγαίνει και λέει ''ναι τον προσέβαλα'' χωρίς ντροπή, χωρίς τίποτα και προσθέτει κίολας ότι ''αυτά είναι πράγματα που μας ξεφεύγουν'' Εεε θα το πω απλά! Άντε γαμήσου ρε φίλε!! Αυτό είναι κύριοι το ιταλικό ποδόσφαιρο και εκεί είναι η διαφορά του Zidane από τους υπόλοιπους!

Δημοσ.

Ναι, τι να σου πω, θα κοιμάται από το άλλο πλευρό ο Ματεράτσι τώρα. Ο άνθρωπος από τη φάτσα φαίνεται τι κουμάσι είναι. Δεν είδες τα δολοφονικά βίντεο που πόσταρε κάποιος φίλος? Τέλος πάντων, ότι και να πούμε εμείς το γεγονός είναι ότι ο τύπος αντικατοπτρίζει ολόκληρο το Ιταλικό πρωτάθλημα που είναι μέσα στη βρώμα και που ισχύει από ανέκαθεν ¨Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" Και το πιο λυπητερό από όλα είναι ότι έχει και μάλιστα θερμούς υποστηρικτές και στην Ελλάδα....

Δημοσ.

:lol:

Είστε σοβαροί κάποιοι ρε?? Έχετε ιδέα τι μπινελίκια πέφτουν στα γήπεδα??? όπως έλεγε κι Ο Κάιζερ νωρίτερα, πέφτουν απίστευτα μπινελίκια!

Αμα ήταν σε κάθε μπινελίκι να ρίχναμε κ κεφαλιές, δε θα χε μείνει παίχτης ζωντανός στον πλανήτη! Επειδή είχε τα νευράκια του μέρες τώρα ο Ζιντάν, βρήκε τον Ματεράτσι να το παίξει "έξυπνος" αμα του πε τέτοιο σκηνικό με την φανέλα.

για χαλαρώστε κάποιοι που μου χετε βγάλει τον Ζιντάν άγιο κ τον άλλο Διάολο :lol:

Κ οι 2 λερωμένο το χουν το ποινικό ποδοσφαιρικό μητρώο τους κ ο Ζιντάν, το χει πιο λερωμένο κι ας είναι μεσο-επιθετικός.

Αντί να ασχολούμαστε με το γεγονός οτι κέρδισε η Ιταλία καταντήσαμε να ασχολούμαστε με τις ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΖΙΝΤΑΝ Κ ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ !

Δημοσ.

Στ' αρκίδια μας ρε συ η Ιταλία. Όλους τους αγώνες της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να βάλω μαζί, τόσες ωραίες στιγμές και φάσεις σαν του Ζιντάν δεν πρόκειται να δω.

Δημοσ.

Απλά ο Zidane του την είπε άγρια του Materrazi με τρομερά έξυπνο τρόπο... Φοβερή ατάκα!! Και ναι το έπεξε εξυπνος γιατι πολύ απλά είναι και δεν συγκρίνεται με το κομμάτι κρέας που είχε απέναντι του!! Και φυσικά ο άλλος που δεν είχε τι να του πει, επείδη τον βούλωσε ο Ζιζου, άρχισε να βρίζει και με τέτοιο τρόπο την μητέρα του... Υπάρχουν βρισιές και βρισιές... Όταν λέει ο Ζαγοράκης το γνωστό πια, ''Γαμω το χριστο σου παλιοπούστη'' είναι μεν κατακριτέο αλλά τέλος πάντων το αποδεχόμαστε με βαριά καρδιά... Αυτά τα πράγματα όμως που ειπώθηκαν απο το κωλοπαίδι είναι απερίγραπτα και κατακριτέα όσο δεν πάει άλλο!!!

Δεν είδα να λες τπτ για τα λαμπρά παλικάρια της Ιταλίας......

Δημοσ.

EKTELESTES,σοβαρολογεις?

Και οι 2 εχουν εξισου λερωμενο το ποινικο ποδοσφαιρικο τους μητρωο?

Ο Zidane εχει παρει ξερω γω,3-4 κοκκινες...Ο ματερατσι ειδες τι εκανε στο βιντεο που εβαλε καποιος εδω?

Φιλε Kandisky,ωραια τα ειπες...Δεν προκειται να ασχοληθω με τη νικη της Ιταλιας,αφενος γιατι δεν την αξιζε,και αφετερου γιατι κατεστρεψε παλι το ποδοσφαιρο ως θεαμα...

Ειμαι περιεργος να ακουσω τι του ειπε τελικα,να δουμε οταν μιλησει ο Zidane για αυτο το θεμα...(θα μου πειτε αυτο δεν εχει σχεση με το αγωνιστικο μερος,αλλα οταν το παιρνουν αυτοι οι ξεφτιλες που δεν επαιξαν παλι μπαλα,απαξιω να ασχοληθω μαζι τους)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δύο παρατηρήσεις στα όσα λέγονται που πιστεύω ότι με δικαιώνουν απόλυτα:

Κατ'αρχάς δικαιώνεται ο χαρακτηρισμός που δίνω στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας ως ομαδικό, γιατί τόση ώρα η συζήτηση είναι "Ιταλία ή Ζιντάν"; Και "θα προτιμούσα να το έπαιρνε ο Ζιντάν παρά η Ιταλία". Είναι έτσι ή δεν είναι;

Δεύτερον είναι εμφανέστατη η προκατάληψη που υπάρχει (και δε μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορούνται οι φιλοιταλοί για μεροληπτικές τάσεις) τη στιγμή που είναι η πρώτη φορά στα όσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, που έχουμε κάτσει να ασχοληθούμε "Γιατί εξοργίστηκε άραγε ο μλκς που έριξε την μπουνιά-κεφαλιά-οτιδήποτε; Τι του είπε;" Βρε συνέλθετε! Έχετε ξανακάτσει ν'ασχοληθεί με τέτοιο ζήτημα; Βγαίνουν συχνά (σχετικά) κόκκινες για χτύπημα εκτός φάσης. Πότε άλλοτε έχουμε κάτσει να ψάξουμε να βρούμε τι ήταν αυτό που του είπε; Ούτε μια φορά! Ε, αν αυτό δε λέγεται μεροληπτισμός, τότε τι να πω...

Και κάτι ακόμα. Αυτοί που παίζουν το λεγόμενο θεαματικό ποδόσφαιρο (που εγώ το λέω ποδόσφαιρο τσίρκου), αν είχαν τα @@ ας έπαιρναν και το παγκόσμιο. Η Ιταλία δεν αποκλείστηκε ποτέ άνετα από το παγκόσμιο.

Επι τη ευκαιρία, για να καταλάβω κάτι, ποιό ήταν το παγκόσμιο που σας άρεσε περισσότεροι απ'αυτό; Το στημένο του 2002 με την παλιοκορέα ή το ανούσιο του '98; Ίσως μπορώ να δικαιολογήσω να σας άρεσε του '94 ( που και πάλι όμως οι Ιταλοί ήταν στον τελικό, έτσι; ). Πιο παλιά δε θυμάμαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...