crach13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Congratulations στην Ιταλια.Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Ζιζου!!!
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ο "φίλαθλος κόσμος" είναι αντιΙταλία. Αν δεν το παραδέχεσαι και αυτό Έτσι! Μιλάμε για μαθήματα δημοκρατίας, όχι αστεία... Κι αφού κατ' εσέ συμβαίνει αυτό, πού το αποδίδεις? Στη ζήλια για την ομορφιά τους? Στα κρασιά της Τοσκάνης? Στην πουτανέσκα? Μονόπλευρος δεν είναι όποιος αντιτίθεται στο σκεπτικό μου, αλλά όποιος είναι απόλυτος, για κάτι που είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Προφανώς κατά τους Ιταλούς μόνο και τους οπαδούς τους. Για μένα μπορεί να είναι καθαρό το πέναλτυ, αλλά αν δεν το έδινε δε θα έγραφα ποτέ κάτι του τύπου "Δεν έδωσε ανεκδιήγητα πεντακάθαρο πέναλτυ". Είπαμε, δε σε αγγίζουν εσένα οι μικρότητες οι δικές μας, τα προσπερνάς αυτά... Αν πχ βγούμε και πούμε ότι "τώρα είναι νύχτα" κι εσύ πεις "μέρα" δεν θα έγραφες ποτέ ότι ειναι αδικία να μην λέμε ότι είναι μέρα. Σωστός. Τέλος πάντων, επειδή μπήκε στην κουβέντα και όλος ο φίλαθλος κόσμος, θα είναι δύσκολο να πω επιχειρήματα. Προσπάθησε πάντως να σκεφτείς την αντίστοιχη φάση με τον Ροναλντίνιο (ή όποιον άλλο σου αρέσει) και πες μου μετά αν θα συζητιόταν έτσι. Ξέρεις τι θα ακουγόταν; "Πωπω! Κοιτάξτε πόσο έξυπνα το κέρδισε το πέναλτυ! Εδώ φαίνεται ο μεγάλος παίχτης", και γι'αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος. Mεσα στη σιγουριά σε βρίσκω για όλα. Τόσο για το τί θα έλεγα εγώ όσο και για τον "φίλαθλο κόσμο". Το να προκαταβάλλουμε αντιδράσεις και λεγόμενα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μέγιστων συνομιλητών που έχω συναντήσει κατά καιρούς στα φόρα.... Ουφ πια... Μα είδες οι αλήτες να μη σέβονται τίποτα? Να μη θέλουν να δουν τα πράγματα απ' τη δική σου προσωπική, μοναδική σκοπιά?
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Paides ontws htane penalty!!!X8es to BBC afierwse poly xrono se ayto kai olloi paradexthkane oti dikaia to edwse! Kanane poly kalo zoom sthn sygkekrimenh fash kai deixnei oti o Materazzi enw paei na apofygei ton paixth me to katevasma tou podiou tou xtypaei to pisw meros tou podiou tou gallou me apotelesma na ginei h vouta pou eidame! Πέστα ρε φίλε. Κατά τ' αλλα όλοι βλέπουν μπάλα εδώ μέσα. Αυτή ήταν μια πουστιά σαν αυτές που εκανε στο βιντεάκι μόνο που δεν ήταν εξώφθαλμη.
EKTELESTES Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Kandisky, παίζουμε μπάλα κι ολας, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΡΕ!! Απο το βίντεο που έδειχνε η ΝΕΤ απο την κάμερα πίσω απο τους παίχτες ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΑΦΗ. Εάν τώρα όπως λέει το παλικάρι, έκαναν ζουμ, βρήκαν καμια κάμερα με διαφορετική γωνία ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Paides ontws htane penalty!!!X8es to BBC afierwse poly xrono se ayto kai olloi paradexthkane oti dikaia to edwse! Kanane poly kalo zoom sthn sygkekrimenh fash kai deixnei oti o Materazzi enw paei na apofygei ton paixth me to katevasma tou podiou tou xtypaei to pisw meros tou podiou tou gallou me apotelesma na ginei h vouta pou eidame! Και σήμερα το πρωι το sky news aytά έδειχνε, όπως και τη φάση του μαλουντά. καρέ καρέ όλα. Η αλήθεια είναι πως με τη πρώτη ματιά και στις 2 φάσεις δεν φαίνετια να έγινε τίποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δε τα είδα σε λινκ , στη τηλεόραση στα ξένα κανάλια τα είδα, Δηλαδη τι??Εδειξε το Μεγκα ξερω γω τι λεει η Γκαρντιαν για το πεναλτυ? και για το Μαλουντά, λάθος κάνεις., δες καλύτερα τη φάση,,,,πέναλτι 100% υπήρξε επαφή με τον παίκτη και καθόλου με τη μπάλα όταν κάνει την προβολή.(νομίζω κάποιο κανάλι το δείχνει τώρα) και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν ο Ματερατσι σε κεινη τη φάση. Ειναι ο Ματερατσι,την φαση την εχω δει πολλες φορες,σηκωνει το δεξι του σαν κατσικι αλλα ΔΕΝ το τεντωνει τελικα,κανει κατι σαν κουτσο.Ο Μαλουντα βουταει ΕΝΤΕΛΩΣ χωρις επαφη,καμια σχεση,και απλα λογω της φορας των 2 σωματων βρισκει στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ(ακομα στο εδαφος) ποδι του Ματερατσι.Αλλα η βουτια εχει ξεκινησει απο πριν.Επιθετικο φαουλ για θεατρο και κιτρινη στον Μαλουντα 100% Όταν κερδίζεις με ανύπαρκτο πέναλτι στο 90 φεύγα την Αυστραλία που δεν ξέρεις αν περνούσες , ...η οποια Αυστραλια παιζει 40!!! περιπου λεπτα με παικτη παραπανω για μια ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ απευθειας κοκκινες σε αυτο του Μουντιαλ(ισαξια μονο με την κοκκινη του Ροονευ) για φαουλ του Ματερατσι...στον Καναβαρο! όταν δεν δίνεται πέναλτι στον αντίπαλο στον τελικό.Ε?Οριστε?ποιο πεναλτυ δεν δωθηκε στην Γαλλια? όσο για την αποβολή του με τους Αυστραλούς έχεις δίκιο, δεν ήτανε.Αλλά έγινε η αποβολή και δε σημαίνει πως και με 11 θα έπαιζαν διαφορετικά, αλλά να δείνεις μούφα πέναλτι στο τέλος και να προχωράει μια ομάδα, ε βγάζει μάτια. Δειχνει ομως οτι δεν θελει να ευνοησει την Ιταλια οπως ειπωθηκε πριν,ετσι? Και στου Ματεράτσι την αποβολή ήτανε αρκετοί εκει, ας πούμε έκανε λάθος, στο πέναλτι σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων δεν ήταν κανείς, 1-1 έπαιζαν.Διαφωνω καθετα,εγω με πρωτη ματια ειπα πεναλτυ.Ναι,του το πηρε γιατι ο Αυστραλος ηταν κατσικι και απλωσε το σωμα του σαν σεντονι και ανοιξε απο πανω του ο αλλος οποτε λογικα καπου βρηκε.Το ποιντ ομως ειναι οτι δεν ηταν εξοφθαλμο και αν μη τι αλλο εγω για την κοκκινη του Ματερατσι εμεινα μαλακας κυριως γιατι Ο ΚΑΝΑΒΑΡΟ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ!Δηλαδη,περα οτι ο αλλος επεσε μονος του,την κοκκινη την εβγαλε ως ΤΙ??? ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ?Με τον καναβαρο να τουχει παρει τα βηματα?Ελεος
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Paides ontws htane penalty!!!X8es to BBC afierwse poly xrono se ayto kai olloi paradexthkane oti dikaia to edwse! Kanane poly kalo zoom sthn sygkekrimenh fash kai deixnei oti o Materazzi enw paei na apofygei ton paixth me to katevasma tou podiou tou xtypaei to pisw meros tou podiou tou gallou me apotelesma na ginei h vouta pou eidame!Ειλικρινα δεν θες να μετρησουμε τα πεναλτυ που γινονται σε ενα αγωνα με απλες επαφες.Ο Μαλουντας εχει αρχισει να κανει τον Θοκταριδη,και φτερο να τον ακουμπαγε θα επφτε
akis401 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δηλαδη τι??Εδειξε το Μεγκα ξερω γω τι λεει η Γκαρντιαν για το πεναλτυ? Μόνο σε αυτό θα σου απαντήσω, στα υπόλοιπα έχουμε διαφορετική άποψη και αντίληψη και ότι και να πούμε στα ίδια(ο καθένας στα δικά του) συμπεράσματα θα καταλήξουμε. Κανονικά στα ξένα κανάλια, στα δορυφορικά.
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Καταρχας,να τονισω οτι ημουν με τη Γαλλια,γιατι δε γουσταρω την καταστροφη που προκαλουν στο ποδοσφαιρο ως θεαμα οι Ιταλοι.... Μερικα σημεια: 1)Ναι,το πεναλτι το πρωτο μου φανηκε πολυ μουφα,αλλα δεν εδωσε ΚΑΘΑΡΟ πεναλτι στο β ημιχρονο νομιζω,παλι στον Μαλουντα...Του ηρθε με γονατια καποιος αλλα δε θυμαμαι ποιος.... 2)Ο βλακας ο διατητης πιστευω οτι για να ρεφαρει το πετσινο πεναλτι,αδικησε τελικα τους Γαλλους..(κατι φαουλ δεν τα εδωσε νομιζω) 3)Οι Ιταλοι ειναι πολυ κοτες και ξεφτιλες.Ακομα και με 10 παικτες οι Γαλλοι μονοτερμα τους επαιζαν...Κατενατσιο τρελο,και ανυπαρκτο κεντρο... 4)Ο Τοτι ηταν πολυ παλτο οπως και ο Μπαρτεζ 5)Ο Ζινταν επαιζε καλα μεχρι τον τραυματισμο του(γονατια στον ωμο του εσκασε "ο καλυτερος αμυντικος του κοσμου") και γουσταρα τη μαγκια του να βαρεσει το πεναλτι οπως το βαρεσε... 6)Ειχε ελαφρυντικα,(οπως τραυματισμος,παθος,πουστια του Ματερατσι,ισως και τον ζουληξε στον πονεμενο ωμο ο αλητης ο αλλος)αλλα η ενεργεια του ηταν απαραδεκτη...Τουλαχιστον,μη σε νοιαζει τι προτυπο περνας,αλλα μην κρεμας και την ομαδα σου! 7)Νομιζω και να μην αποβαλλοταν ο Ζιζου,και παλι στα πεναλτι θα πηγαινε και παλι οι Ιταλοι θα το επαιρναν...Ο Μπαρτεζ δεν ηταν σε θεση να αποκρουσει πεναλτι... 8)Ο Ανρι μια χαρα επαιξε 9)Η Γαλλια ηταν πολυ ατυχη λογω των τραυματισμων Βιειρα,Ανρι,Ζιζου,οπως και βεβαια με το γεγονος οτι δεν πετυχε γκολ.Ωστοσο,με μονοτερμα στο β ημιχρονο και στην παραταση καπως,και με ισοφαρισμενες εντυπωσεις απο το α ημιχρονο(τωρα μη μου πειτε τι ειπε ο Ανρι,σας λεω τι ειδα εγω),θεωρω οτι σαφως το αξιζε η Γαλλια..... 10)Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω αυτους που υποστηριζουν την Ιταλια...Αν εισαι Ιταλος οκ,αλλα οταν εισαι "τριτος" και δεν παιζει ουτε η ομαδα σου ουτε η εθνικη σου ομαδα,αντι να υποστηριζεις αυτον που παιζει με τολμη και προσφερει θεαμα και υποστηριζεις αυτον που καταστρεφει το ποδοσφαιρο για να παρει ενα αποτελεσμα,ε τοτε τι να πω...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Kandisky είσαι αστείος. Με κατηγορείς ότι θέλω να έχουν όλοι τη γνώμη μου, τη στιγμή που είναι αυτό ακριβώς που κάνεις εσύ. Εγώ δε ζητάω ταύτιση απόψεων. Ζητάω δικαίωμα στο να έχω άλλη άποψη. Εσύ είσαι αυτός που θεωρεί ότι είναι αντικειμενικά τα όσα λέει και κανένας άλλο δε μπορεί να σχολιάσει κάτι άλλο. Το στηρίζεις μάλιστα με καταπληκτικά παραδείγματα του τύπου "όταν είναι νύχτα και εσύ λες ότι είναι μέρα". Μπράβο σου. Τόσο ανοιχτόμυαλος είσαι εσύ και τόσο απόλυτος εγώ. Δεν έχεις καν την ικανότητα να κάνεις λογικές σκέψεις και προσπαθείς να περάσεις και αντικειμενικές απόψεις. Μάλλον δε θα σου ξαναπαντήσω.
Cromb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Άλλη καραμέλα κι αυτή με την ιταλία και την καταστροφή του ποδοσφαίρου. Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες και μας πείραξε η ιταλία. Δώστε το τρόπαιο του καλύτερου παίχτη στον απίστευτο καναβάρο ρε! Ο ζιζου δε χρειάζεται τρόπαια!
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν ειναι καραμελα,ειναι γεγονος! Η Ιταλια επαιξε μπαλα,μονο με την Γερμανια.. Και ναι,με τη Γαλλια ευχαριστηθηκα πιο πολυ ποδοσφαιρο...
Cromb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν ειναι καραμελα' date='ειναι γεγονος!Η Ιταλια επαιξε μπαλα,μονο με την Γερμανια.. Και ναι,με τη Γαλλια ευχαριστηθηκα πιο πολυ ποδοσφαιρο...[/quote'] Πλάκα κάνεις ε; Κοίτα, τους ιταλούς τους υποστηρίζω από μικρό παιδι. Γούσταρα το στυλ τους, τον μπάτζιο, τον del piero, τη γιουβε... Πάντα πρωταγωνιστούν και έχουν καρδία. Δίκαια πήραν τον τίτλο λόγω καναβάρο,μπουφόν, Λίπι. Παρ όλα αυτά δε με πειράζει να σηκώνουν το τρόπαιο παίχτες όπως ο μαραντονα, ο ζιντάν, ο ρομάριο, ο ρονάλντο. Όλοι αυτοί που έχουν τα @@ και κερδίζουν την ιταλία αξίζουν να το σηκώσουν. Σ αυτό το μουντιάλ όμως απλά η ιταλία δε μπορούσε να χάσει.
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Zidane Karateka superstar http://img.photobucket.com/albums/v236/Daryoon/Celebs/Zidane.gif http://www.mustangmods.com/ims/u/396/502/75023.gif http://myspace-562.vo.llnwd.net/00916/26/52/916682562_l.gif http://content.ytmnd.com/content/f/5/9/f596f5cff68c8c395505239ec73d6386.gif http://content.ytmnd.com/content/8/6/9/8691b2eb002f26a2c99a034d741ce5c8.gif http://content.ytmnd.com/content/e/4/b/e4b3e85c19b55b41b856a2644f63590f.gif http://content.ytmnd.com/content/5/a/a/5aa550cc2fba2ae46f7c656c5bbfb571.gif Απλά lolzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
Kandinsky Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Kandisky είσαι αστείος. Σ' ευχαριστώ! Παντοτινό μου όνειρο ήταν να γίνω κωμικός αν και όσο υπάρχουν άτομα σαν και του λόγου στα φόρα μου κλέβουν τη δόξα του γελωτοποιού και με αναγκάζουν να υπερβώ εαυτόν... Εγώ δε ζητάω ταύτιση απόψεων. Ζητάω δικαίωμα στο να έχω άλλη άποψη Τότε γιατί κατακρίνεις τους άλλους που έχουν αντίθετη απ' τη δική σου και το εξηγούν με επιχειρήματα? Α? Δεν έχεις καν την ικανότητα να κάνεις λογικές σκέψεις και προσπαθείς να περάσεις και αντικειμενικές απόψεις. Mα δεν είπα ότι είμαι λογικός. Έχω αφήσει στους ρήτορες τύπου Δημοσθένη όπως εσύ αυτό το προνόμιο. Μάλλον δε θα σου ξαναπαντήσω. Υοu made my face meat. I won't eat at night.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.