Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι πρεμιερα με ξεπατωμα στα γκολ ειναι αυτη... Μακαρι να ειναι ολα τα παιχνιδια ετσι και καλυτερα. Τι γκολαρα εβαλε ο αλλος απο 40 μετρα...!

Δημοσ.

Το 4ο ηταν αυτο που λεμε υπεροχη γκατζολα και που περιγραφεται καλυτερα με τον χαρακτιριστικο ηχο "γκουπ"

Τζιγγερ φερε τον Λαμ

αααααααααααααααααχαχαχαχαχα μου μου μου μουυυυυυυυ αχαχαχα

Δημοσ.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός πάντος προμηνύεται τρελό μουντιάλ!

Α ρε Μπραζίλ αργείς ακόμα να βγεις στη σκηνή ;)

Δημοσ.

Ρε σεις από δεξια στη κοστα ρικα δε μάρκαρε κανένας... και ο βανετίδης να παιζε τα ίδια θα κανε...

(εντάξει για το βενετίδη είπα μαλακία μη βαράτε...)

edit: Το μόνο που με θλίβει σ αυτές τις διοργανώσεις είναι οι σχολιαστές μας..... το καλύτερο 2 λεπτο ηταν εκεί που δε μίλαγε ο θεοφιλόπουλος για να ακούσουμε το πλήθος. Δε γίνεται να μιλάει κανα 2λεπτο σ όλο το ματσ;;;

Δημοσ.

Το κάνουν για να πάρει μια γεύση ο κόσμος από τις περιγραφές του ελληνικού πρωταθλήματος την περίοδο που έρχεται :mrgreen:

Δημοσ.

Σπυρόπουλος... Ο κορυφαίος...

Μαυρομάτης θείκός! Σε ξεσήκωνε ακόμη και με πλάγιο στη σέντρα!

Δημοσ.

καλα απο αυτη την ομαδαρα ψονισε ο θειος κοκαλης???? ο μπορχας ειναι διαδοχος του ντελγκαντο ειπαμε?? ψιλοπαιχταρας ο ντελγκαντο, μακαρι να του μιαζει. Κριμα μονο που εβγαζε επιθετικους και εβαζε μεσους για να κρατησει το κεντρο και το σκορ.

ΟΜΑΔΑΡΑ το εκουαδορ!!! ταχυτητα, δυναμη, πεισμα, γρηγοραδα ΚΑΙ τεχνικη, μεγαλη εκπληκση. δυστυχος βασιζομενος στην αποδοση της πολονιας στα προκριματικα που ειχε εντυποσιασει, την εβαλα ασσο μαζι με την γερμανια (με χαντικαπ 1 γκολ). Παει το χασαμε, αλλα χορτασα μπαλα.

Πολυ δυνατα μπακ, που την βγαζανε στην κοντρα γρηγορα, μου αρεσε πολυ ο μεντεζ και ο ντελγκαντο εκανε τρελεσ κινησεις, και ο καβιεδες ανεβασε στροφεσ στο τελευταιο 15ρτο. Ρε σεις αυτοι λεει στα προκριματικα ειχαν νικησει και την βραζιλια. Ομαδαρα ελπιζο να κσεφτιλισουν τους γερμανους, παιδικα στημενα ομαδα με τρανταχτεσ αδυναμιες, αν ειχαν αλλο αντιπαλο σημερα οι γερμανοι θα τρογανε μεγαλο καζο. Ασ ειναι καλα η ατομικη ποιοτητα τον μεσοεπιθετικον τους, μονο αυτο τουσ σοζει.

Δημοσ.

Περιγραφή Γεωργίου πρέπει να ακούσετε. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά ανύπαρκτο! Ωραία γκολ είδαμε, πάντως, σήμερα. Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει, πέταξα πάντως 15 ευρώ στην Ολλανδία (ότι θα το σηκώσει). Τι απάτη που είναι το στοίχημα!!!!....

Δημοσ.

tzinos δεν θα συμφωνήσω για την άμυνα του ecuador - μην ξεχνάς οτι η Πολωνία που έπαιζε με 1 επιθετικό είχε δύο δοκάρια και είδα σε μερικές φάσες μεγάλες τρύπες στην άμυνα .σε μια φάση μάλιστα βγήκαν 4-4 και τα χαφ του εκουαδόρ ούτε που γύριζαν προς τα πίσω ,καλά που έκαναν μ@λ@κια οι άλλοι (Θα μου πεις οκ αν δεν υπήρχαν και αυτές οι αδυναμίες θα έφτανε ψηλά στην διοργάνωση , αλλά κουβέντα να γινεται...)

Πως σας φαίνεται η εκπομπή μετά?θα προτιμούσατε κάτι άλλο? (πχ Πανούτσο- Κάρπετ)?

Δημοσ.

Στο προηγουμενο μουντιαλ ειχε κατι site με sms που σου εστελνε τζαμπα τελικα σκορ απο τους αγώνες.. αυτη την φορά ψαχνω ψαχνω και ολοι λεφτα θελουν.. εχετε βρει μηπως τιποτα?

Δημοσ.

η κωλοφαρδη Αργεντινη 2-0 στο ημιχρονο ενω την παιζει μονοτερμα ο Γιαγια και η παρεα του

Φορτσα ελεφαντακια ομαδαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...