Προς το περιεχόμενο

Aksizei na bgalo ta Millenium kai na balo ta XP???(simiosi :

florina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia sorry an to exete ksanabalei ayto to topic alla epeidi den gnorizo kai polla apla thelo na matho an aksizei na bgalo ta windows ME kai na balo ta windows XP?<BR>Kyrios me endiaferei na min exo problimata statherotitas, na min exo problima me tous drivers kai na mporo na paizo kai games aneta alla kai na kano otan thelo kamia epeksergasia eikonas.<BR>To systima mou apoteleitai apo Athlon 1400, asus a7v133-c, 256ram, sblive 5.1, ati radeon.<BR>Eyxaristo.

Δημοσ.

Μιας και εχουν βγει τα final (στην "μαυρη")<BR>προχωρα διχως καθυστερηση.Εγω την εκανα την <BR>εγκατασταση πριν 2 μηνες περιπου και το συστημα "πεταει".Μονο να κανεις "καθαρη εγκατασταση" και οχι πανω απο τα millenium<BR>για ποιο σωστα αποτελεσματα. wink.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον M.electronic και θα σου πω να βάλεις σε clean install (δηλ. format κλπ) τα ΧΡ. Είναι στα-θε-ρό-τα-τα και απροβλημάτιστα. Τα δουλεύω καθημερινά από 6 ώρες και πάνω (λόγω δουλειάς) εδώ κι ένα μήνα και δεν έχω δει το... χρώμα της μπλε οθόνης! Από drivers εμένα τουλάχιστον μου βρήκε όλες τις συσκευές μόνο του. Ούτε να ρωτήσει καν αν έχω την Χ ή την Ψ οθόνη. Για να καταλάβεις, άρχισα το setup και μετά το cd key και τις ρυθμίσεις για γλώσσα κλπ. το άφησα μόνο του. Ε, σε 35-40 λεπτά μου έβγαλε την επιφάνεια εργασίας. Έμεινα κάγκελο, νόμιζα ότι κάτι δεν έκανα καλά και δεν βρήκε κάποιες συσκευές. Σε πληροφορώ ότι όλες (μα όλες!) δουλεύουν <I>άψογα</I>!<P>Να σημειώσω τέλος ότι αξίζει να βγάλεις τα Millenium και να βάλεις οτιδήποτε άλλο - ακόμα και 98Second Edition. Τα WinME είναι (κατά τη γνώμη μου) μακράν το χειρότερο λειτουργικό που'χω δει. Ακόμα και τα Win 3.11 ήταν σταθερότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...